Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Προβληματίζει η εικόνα της ομάδας

Έγραφα ο αντιεμπορικός πως ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ και δεν πούλησα ελπίδες για πρωταθλητισμό. Πολύ καλά έκανα αφού τα κλικ των ηλίθιων ποτέ δεν τα ήθελα. Επιπλέον υπήρχε η δήλωση του Δώνη πως η προετοιμασία φέτος δεν έγινε για να είναι η ομάδα έτοιμη στην αρχή της χρονιάς αφού δεν ξεκινούσαμε με -6 βαθμούς.

Τι και αν δεν ξεκινούσαμε με -6 βαθμούς έχουμε μόλις 1 από τους 6 ή στην χειρότερη περίπτωση για τους απαισιόδοξους τους 4 βαθμούς που υπολογίζαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια. Άρα το περσινό -6 φέτος είναι ήδη -5 χωρίς τη βοήθεια του Αλαφούζου.

Προσωπικά με έχουν προβληματίσει δύο πράγματα. 
Το πρώτο είναι ο Δώνης και η πρόταση που είχε από την Χάντερσφιλντ. Αν δεν είχε συμβόλαιο, αν δεν είχε επιλέξει παίκτες και στυλ που θα παίξει η ομάδα, αν ήταν ξεκάθαρος δεν θα με απασχολούσε. Ο προπονητής δέχθηκε μία πρόταση από το νησί που εκεί θα μπορούσε να εργαστεί χωρίς να έχει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός. Ο ίδιος φαίνεται πως ήθελε να την δεχτεί και κόλλησε η μετακίνησή του στην ΠΑΕ. Γιατί λέω πως ήθελε να την δεχτεί; Αν εγώ δεν θέλω το κάνω ξεκάθαρο και δεν κυκλοφορεί ποτέ το θέμα αυτό παρά μόνο μήνες μετά και αφού έχω ήδη κάνει πράξη τον προγραμματισμό μου.

Το δεύτερο είναι η εικόνα της ομάδας. Χ με την Λαμία αλλά χωρίς δημιουργία. Με μία Λαμία που ο παίκτης που έχω στην καρδιά μου, ο Λουκάς, ήταν απογοητευτικά αργός αλλά και πάλι ήταν αρκετός μαζί με τους συμπαίκτες του να μας μπλοκάρουν και να μην υπάρχουμε επιθετικά στο γήπεδο. Δε μίλησα γιατί ήταν πρεμιέρα με πολλή ζέστη και δικαιολογείται μία γκέλα. Δεύτερος αγώνας, εντός έδρας αυτή την φορά, με τον ΟΦΗ. Η ομάδα έπαιζε σαν να ήταν τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και είχε πετύχει τους στόχους της και έκανε αγγαρεία ενώ ο αντίπαλος χρειαζόταν πάση θυσία τη νίκη. Αδύνατον να δεχτώ αυτή την εικόνα. Μία εικόνα που το τελικό σκορ την ομορφαίνει. Πήρε την ευθύνη ο προπονητής, εύγε αυτό έπρεπε να κάνει, αλλά το αποτέλεσμα είναι πως πήραμε 1 βαθμός στους 6.

Για να προλάβω κάποιον κακοπροαίρετο. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΔΩΝΗΣ. Αν η ομάδα έπαιζε μπάλα αλλά αυτή σταματούσε σε δοκάρια ή κατέβαζαν ρολά οι αντίπαλοι τερματοφύλακες θα έλεγα πως είμαστε άτυχοι. Τώρα όμως πρέπει να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει τη θέση του προς τον σύλλογο. Αν θέλει να φύγει ας φύγει, θα χάσουμε ακόμη μία χρονιά. Από το 2008 μετράμε χαμένες χρονιές άλλη μία δεν κάνει διαφορά. Τι να είμαστε σε θέση 200+ τι να βρεθούμε σε θέση 250+ στην Ευρώπη.

ΥΓ Δεν θα δούμε άσπρη μέρα όσο γαύροι είναι και στη διοίκηση και στους οπαδούς.

2 σχόλια:

  1. Καλησπερα αδελφε μου
    Αμεση απολυση Δωνη κ Νταμπιζα.Απαραδεκτη εικονα,απαραδεκτες επιλογες..
    Κ μονο που δωσαν τον εμμανουηλιδη στον γαυροπανιωνιο κ δεν πηραν καν αναπληρωματικο για τη θεση του γιου του ενω για αλλες θεσεις εχουν μαζεμενες ακομα κ 5 επιλογες,αυτο δειχνει οτι οι ανθρωποι εχουν αλλα πραγματα στο μυαλο τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αδερφέ.
      Και να ήταν μόνο ο Εμμανουηλίδης. Αφήνουν χωρίς υπογραφή τον Χατζηγιοβάννη για μικρή διαφορά και το πιο πιθανό είναι ο μικρός να φύγει. Δε μου φταίει ο Δώνης, γιατί αν φύγει ποιον άλλο θα φέρουν. Αυτός θέλει να φύγει, κάθε λογικός άνθρωπος θα ήθελε να δουλέψει στην Αγγλία, αλλά έχει συμβόλαιο. Αυτοί που διοικούν πρέπει να φύγουν μπας και δούμε άσπρη μέρα.
      (συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά είχαμε ευχάριστες υποχρεώσεις εκτός έδρας που δεν μου επέτρεπαν να ασχοληθώ με υπολογιστή)

      Διαγραφή