Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Αν αυτοί δεν είναι γαύροι τότε ποιοι είναι;

Έψαχνα να βρω έστω και μία δικαιολογία για τα όσα συνέβησαν χθες. Δεν βρήκα καμία. Σε έναν αγώνα που μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ για ακόμη μία φορά κάποιοι αποφάσισαν να τον διακόψουν και να μην αφήσουν τους παίκτες να διεκδικήσουν αυτό που μπορούσαν, τη νίκη.

Τα κωλόπαιδα του πουροφλορέα, άξιοι συνεχιστές του έργου του Μιχαλαριά, έκαναν πάλι το θαύμα τους. Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς κάποιοι αποφάσισαν να τους δωρίσουν. Πρώτα μπήκαν και έκαναν επίθεση στον πάγκο του γαύρου και μετά μέρος τους αποφάσισε να τα βάλει με την αστυνομία(άλλοι φωστήρες και εκείνοι  που έριξαν χημικά). Έτσι ότι δεν πέτυχαν με την πρώτη το πέτυχαν με την δεύτερη φορά. Λες και δεν είναι αρκετή η εχθρική αντιμετώπιση από κάθε Έλληνα διαιτητή που μας έχει στερήσει πολλούς βαθμούς και έρχεται και το κάθε τσογλάνι να μας βυθίσει πιο πολύ. Κάποια από αυτά τα τσογλάνια χτυπούσαν τις διαφημιστικές  πινακίδες και ο άλλος πήρε το σημαιάκι του κόρνερ. Πάρ' το να το βάλεις στον κώλο σου μαλακισμένο ον.

Ποιος φταίει λοιπόν κύριοι που αυτά τα κωλόπαιδα του Μιχαλαριά μας κόβουν βαθμούς, έσοδα και στερούν την ομάδα από επενδυτή κάνοντας τον Αλαφούζο να φαντάζει στα μάτια στους σωτήρας;
Εμείς φταίμε που δεν τους σπάσαμε το κεφάλι όταν έπρεπε και τώρα το τριώροφο είναι παράρτημα του συνδέσμου της Τρούμπας και οι εξέδρες μας "γεμίζουν" με γαύρους.

ΥΓ Που είσαι ρε Καπετάνιε...
ΥΓ2 Ξέρω, ξέρω...Με ψάχνετε, θα με βρείτε και θα μου κάνετε αέρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου