Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Λίγο από μπάσκετ και ποδόσφαιρο

Επειδή έχουμε δημοσιογραφάρες και οπαδούς που τους ακούνε πιστά αποφάσισα στην περίοδο των ντέρμπυ(ποδόσφαιρο) να μην γράψω τίποτα.

Στα του ποδοσφαίρου. Πήγαμε στην Τούμπα με σχήμα που δύσκολα θα έφερνε τη νίκη αλλά με αυτό τον σχηματισμό ο προπονητής έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του. Ακόμη και οι ήττες έχουν να προσφέρουν σε νεαρούς παίκτες. Στο ματς με την Κούλα είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τους πλαϊνούς που έκοψαν την ομάδα με ανύπαρκτα offsides και στο παιχνίδι με τους gay πάλι είχαμε να αντιμετωπίσουμε τραυματισμούς. Κάπου εκεί κάποιοι ΑΡΔ είχαν inside info από το κινητό του κωλόγαυρου και έβγαλαν "είδηση" πως χαλάει η συμφωνία μεταβίβασης της ΠΑΕ. Εκτός του ότι δεν έχετε άποψη των όσων συμβαίνουν και μαθαίνετε ότι σας πει ο κάθε αυλικός του Αλ Αφ Ούζου ας μην παραβλέπουμε το γεγονός πως εξαιτίας αυτών των διαπραγματεύσεων ο κωλόγαυρος πλήρωσε κάποια από τα χρέη που δημιούργησε. Με το πεντάμπαλο δεν θα ασχοληθώ, παρά μόνο πως με λυπεί η κατάσταση του Σικαμπάλα. Αυτός θα μπορούσε να είχε παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο αλλά ...

Στο μπάσκετ η κατάσταση των οπαδών είναι...τσίρκο. Οι περισσότεροι όταν η ομάδα χάνει γκρινιάζουν και όταν κερδίζει χαίρονται. Η ομάδα έχει έναν μαραθώνιο στην Ευρώπη και πρέπει να είναι σε καλό επίπεδο για την είσοδο στο final 4 κάτι που μας έχει λείψει πολλά χρόνια τώρα. Ας αφήσουμε τον Πασκουάλ ήσυχο να κάνει την δουλειά του.

ΥΓ Όσοι είστε από Θεσσαλονίκη και μπορείτε στηρίξτε την προσπάθεια του Συλλόγου Down. Μας χρειάζονται όλους. Δεν περισσεύει κανείς.

2 σχόλια:

  1. Γεια σου φίλε.Σου στέλνω τα χαιρετίσματα μου μετά από πολύ καιρό που έχουμε να μιλήσουμε διαδικτυακά.
    Για το ποδόσφαιρο το μόνο που έχω να πω είναι να συνεχίσουν έτσι.Δουλειά δουλειά και πάλι δουλειά.Ας κοιτάξουν με τον Μουνιέ μήπως τον αποδεσμεύσουν δίνοντας του ένα μέρος από το φετινό του συμβόλαιο μπας και πάρουμε τον Γενάρη κανά παίκτη. 500000 παίρνει έστω τα μισά να μείνουν για μεταγραφή κάτι μπορεί να γίνει.
    Τώρα για το μπάσκετ περίμενα περισσότερα από τον Πασκουάλ.Τον στήριξα τα παλιότερα χρόνια όταν με την πρώτη λέγανε να φύγει αλλά πια δείχνει ότι δεν μπορεί να λύσει παγιωμένα προβλήματα της ομάδας.Δεν λέω να φύγει φέτος αλλά ίσως το καλοκαίρι πρέπει να ψάξουμε για κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ όπως βλέπεις και εγώ δεν μπαίνω συχνά για να ελέγξω το blog. Αυτή η χρονιά είχε πολύ τρέξιμο...
      Θεωρώ πως ο Δώνης σχεδιάζει τις κινήσεις του γνωρίζοντας τις αδυναμίες της ομάδας και τις ανάγκες της. Αν ο Μουνιέ μπορεί να δείξει στους νεαρούς πως θα βελτιωθούν(αφού δεν αρκεί μόνο ο προπονητής, βλέπε Σόουζα με Μπασινά).
      Στο μπάσκετ το πρόβλημα είναι το μπάτζετ που δίνει ο ΔημηΤράκης και πόσο γρήγορα κάνει τις κινήσεις που ζητάει ο προπονητής. Μόνο με Καλάθη δεν πας πουθενά. Ας δει τι έκαναν ο πατέρας και ο θείος του.

      Καλό μήνα.

      Διαγραφή