Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Νίκησε πάλι τον ΠΑΟΚ με 4 γκολ και χατ τρικ του Μπεγκ

Το καλύτερο σημείο του κουπονιού του στοιχήματος ήταν ο άσσος του Παναθηναϊκού στο 1,80 απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ένας άσσος που είτε λόγω παράδοσης, είτε λόγω φόρμας ήταν ... "τσιμέντο". Η αναφορά για το στοίχημα αφιερωμένη στον συνταξιούχο ΜΑΛΑΚΑ Αρειανό που ούτε για τσοπάνος δεν έκανε αλλά το παίζει καθηηγτής στο στοίχημα. Το είχε σίγουρο το 2 και φοβόταν πολύ λίγο για το Χ. Βέβαια γήπεδο δεν έχει πατήσει και τα παιχνίδια από τηνν  τηλεόραση τα "ακούει" από τους ΑΡΔ και δεν τα βλέπει.

Η νίκη για εμένα ήταν δεδομένη και οι λόγοι απλοί. Ο ΠΑΟΚ έχει συγκεκριμένα προβλήματα(όπως και ο Παναθηναϊκός) στην άμυνα του και στην αμυντική του λειτουργία γενικότερα και ήρθε χωρίς τον Αλβανοφασίστα Κάτσε στην άδεια από κάφρους Λεωφόρο. Ο Αναστασίου, που δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά το έμψυχο υλικό που εχει η ομάδα, ξέρει να κάνει καλά ένα πράγμα. Ο Αναστασίου στήνει όσο καλύτερα μπορεί την ομάδα στα νέρμπυ. Εκεί έχει νικήσει κατά κράτος τους αντιπάλους του.

Έτσι έφτασε το απόγευμα της Κυριακής και οι αμυντικές αδυναμίες του ΠΑΟΚ μαζί με την απόδοση του Παναθηναϊκού από το κέντρο και μπροστά και έγραψαν ακόμη μία νίκη στη λίστα με τις προηγούμενες. Βέβαια υπήρχε το περιθώριο διασυρμού του ΠΑΟΚ αλλά όταν έχεις Κουτρουμπήδες στην άμυνα και τον Ατζαγκούν κάνει φιλότιμες προσπάθειες να σκοτώσει κάθε πουλί που έχει μείνει στην Αθήνα αντί για 5-1 ή 6-1 φτάνεις στο 4-3.

Το παιχνίδι γενικά ήταν όμορφο, αν δεν το έβλεπε κάποιος οπαδικά. Πολλά γκολ, πολλές φάσεις και ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλός. Μέχρι και τα καθίκια με τα σημαιάκια και τη σφυρίχτρα τα πήγαν τόσο καλά που δεν προκάλεσαν πρόβλημα.



ΥΓ Λυπήθηκα το φίλο που έχασε γύρω στα 500 ευρώ γιατί το πίστευε για στημένο διπλό, επειδή ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη στην Τούμπα.
ΥΓ2 Ο μόνος τρόπος για να μην τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός ξανά είναι οι άδειες εξέδρες. Με την τελευταία απόφαση στην πρώτη φωτοβολίδα ή κροτίδα θα έχουμε διακοπή και οι πρόθυμοι μαλάκες γαυρόψυχοι είναι πολλοί. Υπουργέ μου καθάρισε πρώτα την αλητεία από τους συνδέσμους και μετά να γίνει η επόμενη αγωνιστική. Γιατί σε κάθε σύνδεσμο δεν είναι όλοι κακοί, πίνουν μπάφους και κάνουν ντου στα γήπεδα.

4 σχόλια:

  1. δεν φταίει μόνο η αλητεία φίλε ΒΤΚ.
    Όσο έχουμε αυτό το πρωτάθλημα τα ίδια θα γίνονται.Η αδικία είναι μεγάλη που νιώθει ο κόσμος.Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν έχει τύχει αλλά δεν έχω ακούσει Παναθηναικό να παραπονιέται για τα επεισόδια του ντέρμπι.Αντίθετα σε συζητήσεις φτάνουμε στο ίδιο συμπέρασμα.Κρίμα που δεν πέτυχε τον χοντρό καμία φωτοβολίδα.

    Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθώ μιλάει κάποιος που αν και έχει βρεθεί σε γήπεδα που έχουν γίνει επεισόδια μετά από αδικία της ομάδας μου δεν έχω πετάξει ούτε αναπτήρα.
    Υ.Γ1 η χθεσινή στάση του φορέα εμένα πάντως με συγκλόνισε.Μπορούμε να του προσάψουμε πολλά λάθη πολλές αλητείες αδικαιολόγητες αλλά για χθες του βγάζω το καπέλο.
    Y.Γ2 τροφή για σκέψη μήπως η αλλαγή του Τράκη στο να τα χώνει στον χοντρό έχει να κάνει με την πρωτόδικη απόφαση που δικαίωνε τους αγγελόπουλους στο μπάσκετ;Μήπως ο χοντρός είχε βάλει το χέρι του στην απόφαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ μου απαντάς μόνος σου με το ΥΓ σου. Ξέρουμε σε τι πρωτάθλημα παίζουμε και αφού κάποτε η οικογένεια δεν ήθελε να ασχοληθεί με τα σκατά και και μετα την οικογένεια οι υπόλοιποι ήταν απλά συνεργοί του χοντρού τότε οι λύσεις είναι δύο. Είτε δεν πάμε στο γήπεδο και δεν βλέπουμε μπαλίτσα είτε πάμε αλλά δεν κάνουμε τίποτα από αυτά που θα έχουν ως αποτέλεσμα την τιμωρία της ομάδας.

      Φώγτη ακόμη και ο χοντρός λογίζεται ίδιος με όλους μας και δεν πρέπει να του στερήσουμε τη ζωή. Μπορούμε απλά να του την κάνουμε πιο δύσκολη.

      Η χθεσινή συμπεριφορά, που ήταν ΑΨΟΓΗ εμένα με βάζει σε σκέψη και να υποψιάζομαι πως τα κωλόπαιδα είναι και καθοδηγούμενα και στημένα για να κάνουν ότι βοηθά τον γαύρο.

      Ο Τράκης είναι με τις ώρες του και το τι έχει ... νωρίτερα. Προσεγγίζει το σημείο του Πέτρου Κ.(γιου του χοχοχο) που έχει φτάσει πολλέες φορές μέχρι τον άλλο κόσμο αλλά ευτυχώς γλίτωσε. Μόνο που ο Πετράκης είναι καλός άνθρωπος(για αυτό και ο χοχοχο δεν του άφησε το ποδόσφαιρο και τον τράβηξε πίσω, μαζί με τον ΙΒΒ θα το καθάριζαν) σε αντίθεση με τον Τράκη.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη και ελπίζω να πέρασες καλά το Σ/Κ.Μπράβο στην ομάδα που σε ακόμα ένα ντέρμπι καθάρισε άνετα τον τραγικό ΠΑΟΚ.Εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟ τέλεια τις χτυπητές αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ,συν το ότι ο Αναστασιάδης άφησε στα άκρα τον Κλάους και δεν δημιούργησε προβλήματα στην άμυνά μας.Δυστυχώς φαίνεται ότι η περυσινή ομάδα συν τον Ταυλαρίδη θα έπαιρνε το φετινό πρωτάθλημα εαν δεν ξεπουλούσαμε παίχτες.Έζησα να δώ και τον Κουτρουμπή αμυντικό χαφ που το παιδί μόνο αμυντικός είναι τι όνειρο είδε αυτός ο Αναστασίου ΕΛΕΟΣ και με την αλλαγή Ατζαγκούν αν είναι δυνατόν.
    Ελπίζω η πολιτεία να κάνει το καθήκον της και να καθαρίσει το πρωτάθλημα αλλά και τους συνδέσμους.Είδαμε και τον σοβαρό τραυματισμό του οπαδού του Άρη πρέπει να τελειώνει αυτός ο παραλογισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο καλησπέρα.
      Ελπίζω εσύ να πέρασες καλύτερα από εμένα το Σ/Κ. Ήλπιζα να ξεκουραστώ αλλά κάποια προβλήματα που με ταλαιπωρούν δεν υποχώρησαν όπως υπολόγιζα. Ας μην παραπονιέμαι όμως γιατί υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα στομν κόσμο. Τουλάχιστον ήταν ένα Σ/Κ με νίκες.
      Να πω την αλήθεια, ακόμη και με την περσινή ομάδα μπορούσε να ήταν πίσω από τον γαύρο γιατί θα έκανε πάλι γκέλες με τις μικρές ομαδες. Ο Αναστασίου είναι ή του ύψους(βλέπε ντέρμπυ) ή του βάθους(ηλίθιο ροτέσιον) και ακόμη και σήμερα μετά τα 4 γκολ στον ΠΑΟΚ τον θεωρώ ακατάλληλο για την ομάδα.

      Στο περιστατικό των Σερρών ο Αρειανός είναι αστυνομικός που μαζί με άλλους πήγε έξω από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ και τους έβριζε. Η Πολιτεία μπορεί, θέλει όμως; Ο Κοντονής δείχνει να θέλει να ασχοληθεί αλλά οι πράξεις μένουν όχι τα λόγια.

      Διαγραφή