Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Μίντιλαντ...και φοβάμαι πως θα έχουμε επανάληψη του έργου

Έγινε η κλήρωση για τα play off του Ch.L. και του E.L. και η κληρωτίδα μας έφερε την Δανέζικη Μίντιλαντ. Τρίβει τα χέρια του ο προπονητής τους γιατί απέφυγε τους πραγματικά ισχυρούς και έπεσε με την δεύτερη επιλογή του.

Από την εποχή που έφυγε ο κακός εκείνος ΙΒΒ που από την κακία του δεν χρωστούσαμε, είχαμε προπονητικό, παίζαμε στην Ευρώπη και κάναμε πορείες και έπειτα το έργο είναι ΔΡΑΜΑ. Από τότε που σπάσαμε τους δεσμούς που μας κρατούσαν κολλημένους στην οικογένεια έχουμε 3 ήττες και μία ισοπαλία.

Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν τρομάζει αλλά πλέον φαντάζει απέναντι σε όλους ως το ιδανικό "θύμα". Αυτή την επιτυχία την χρεώνονται οι πουράτοι και ο Καραφλούζος με την συνεργασία των ηλίθιων της 13. Βγαίνει πλέον ο κάθε επιδοτούμενος με κανένα εισιτήριο blogger και γράφει πως δεν είναι θηρίο και πως ο σοβαρός Παναθηναϊκός περνάει εύκολα. Τα ίδια δηλαδή που έγραφαν και για την Σταντάρ. Copy-paste έκανε η Λέτα το e-mail και το βάλανε σε αναρτήσεις οι κρετίνοι.

Λοιπόν γιατί κάποιοι κάνουν πως δεν θυμούνται. Ούτε η Οντένσε, ούτε η Κοπεγχάγη ήταν δύσκολες αντίπαλοι αλλά ο απολογισμός μας ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Κρατάτε λοιπόν μικρό καλάθι, γιατί δεν βλέπω να γίνονται μεταγραφές που ακόμη και να γίνουν δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν. Σας τα έγραφα από νωρίς πως ίσως έπρεπε από την αρχή να πάει για το Europa αλλά κάποιοι έκαναν τους κουφούς...

Ελπίζω και θέλω να περάσουμε αλλά δεν μας δίνω πολλές πιθανότητες. Φαβορί οι Δανοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου