Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Απομακρύνθηκε ένας κακός άνθρωπος

Τελικά Μεγάλη Βδομάδα γίνονται θαύματα.
Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης απομάκρυνε από τη θέση του διοικητή ΟΑΕΔ τον Ηλία Κικίλια.

Ο άνθρωπος αυτός εκτός των περίεργων αλλαγών θέσης της συζύγου του έχει και ο ίδιος κακή εως απάνθρωπη συμπεριφορά απέναντι σε πρώην συμβασιούχους stage που δικαιόθηκαν πρωτόδικα σε κύρια αγωγή αλλά ακόμη ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΩ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ
Επιπλέον οι πληρωμές των συγκεκριμένων υπαλλήλων γίνονται σε ακανόνιστα χρονικά διαστήματα χωρίς να χορηγείται απόδειξη πληρωμής.
Ο άνθρωπος αυτός επέμενε να μην εφαρμόζει στο σύνολο τις δικαστικές αποφάσεις παρά το γεγονός πως υπάρχει εργαζόμενη με επαπειλούμενη κύηση αλλά ο Οργανισμός δεν την αντιμετώπιζε ως όφειλε(ΙΔΑΧ) και δεν της χορηγούσε αυτά που δικαιούνταν(άδειες, μισθό, ασφαλιστική κάλυψη). 

Στη θέση του τοποθετήθηκε ο πρώην διοικητής του ΙΚΑ, φαρμακοποιός Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

2 σχόλια:

  1. Sorry αλλά μάλλον είσαι λάθος.Ο Κικίλιας και οι κάθε είδους Κίκιλιες είναι άτομα που χρησιμοποιούν οι Βρούτσηδες ως μπροστάρηδες, προκειμένου να μη φανεί οτι είναι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις,οτι και καλά αυτοί είναι οι καλοί που πονάνε το λαό...!

    Βαγγέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επέτρεψέ μου να γνωρίζω κάποια πράγματα. Ο Κικίλιας τοποθετήθηκε επί ΠΑΣΟΚ και στην κυβέρνηση(λέμε τώρα) που έχουμε τώρα ήταν επιλογή ΔΗΜΑΡ. Άρα ο Βρούτσης δεν τον έχει μπροστινό.
      Ο συγκεκριμένος διοικητής του ΟΑΕΔ διεκδικεί τον τίτλο του χειρότερου και μάλιστα παίζει ως φαβορί του 1,01.
      Σε δημόσιο χώρο δεν μπορώ να γράψω όλα όσα γνωρίζω, αλλά δεν μπορώ να αποδείξω με στοιχεία. Όλα όσα διάβασες πιο πάνω ισχύουν. Πάνω απ' όλα δεν επιτρέπεται να παίζει με τη ζωή και την υγεία ανθρώπων.

      Διαγραφή