Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Βιάνα ή Μαγιάδα;

Μεγάλο ερώτημα για τους οπαδούς της ομάδας μας. Σε ελεύθερη μετάφραση είναι "σανό Α ή σανό Β θα σας ταΐσουμε και σήμερα;" και μην αρχίσει κανείς να λέει πως γράφω ότι να 'ναι.

Τον Ούγκο Βιάνα τον "ψάξαμε"  πολλές φορές τα τελευταία χρόνια και δεν τα καταφέραμε να τον εντάξουμε στο δυναμικό της ομάδας. Τώρα βέβαια αν λήγει το συμβόλαιό του και θα τον πάρει ο Αλ Αφ χωρίς σεντ είναι μεγάλη υπόθεση για τα δημοσιογραφάκια της πλάκας που ξεχνάν πως είναι πλέον πάνω από 30 ετών και στη δύση της καριέρας του. Δηλαδή δεν έχει στόχους, δεν αγαπά την ομάδα, δεν έχει να αποδείξει τίποτα και θα θελήσει και να πληρώνεται στην ώρα του.

Για τον Μαγιάδα τα πράγματα είναι πιο απλά. 22 χρονών, από καλή ποδοσφαιρική σχολή-αντρική- ΑΛΛΑ... αν έχουν ενδιαφερθεί στο παρελθόν Λίβερπουλ και Ολλανδοί και μην ξεχνάτε πως Ισπανοί και Πορτογάλοι έχουν στρατό από σκάουτερ στην Λατινική Αμερική τι πιθανότητα υπάρχει να ήταν καλός και να μην τον είχαν κλείσει ήδη; Λέτε να ξέφυγε από όλους; Επειδή εγώ είμαι ρεαλιστής λέω πως δεν ήταν και τόσο καλός. Αλλά αφού έχουμε τον Μαυρία τι τον θέλουμε τον ξένο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου