Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Bazaar Συλλόγου Συνδρόμου DOWN Ελλάδος

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 (από το πρωί 10:00, έως το βράδυ 22:00) στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας Καρανιβάλου 31, Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazzar. 
Η εκδήλωση σε συνάρτηση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βιώνει η κοινωνία αποτελεί φωτεινή νησίδα ελπίδας και έχει πολλαπλούς στόχους. Προφανώς να βοηθηθεί οικονομικά ο Σύλλογος μας από τα αποτελέσματα του Bazaar για την υποστήριξη του κοινωνικού του έργου, να βοηθηθούν όλοι όσοι μας τιμήσουν με την παρουσία τους από τα οικονομικά και ποιοτικά προϊόντα που θα διατεθούν, να έχουμε όλοι οι παρευρισκόμενοι την ευκαιρία ενός εορταστικού διαλείμματος από την γκρίζα καθημερινότητα. 
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους προσέφεραν προϊόντα και υπηρεσίες και βοήθησαν για την διεξαγωγή του Bazaar, όπως επίσης και όλους τους φίλους μας που θα βρουν τον χρόνο να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
http://down.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=114%3A-bazaar&catid=35%3A2009-08-04-09-06-00&Itemid=78&lang=el

Το φετινό παζάρι του Συλλόγου γίνετε το Σαββατοκύριακο 15-16/12 και αυτοί οι άνθρωποι ζητούν την στήριξή μας. 
Αν για όλους εμάς είναι δύσκολες οι μέρες που περνάμε ας σκεφτούμε και κάποιους που δεν είχαν ποτέ καλές ημέρες. Ίσως κάποιο από αυτά τα παιδιά να ήταν το δικό μας παιδί ή αδερφός-η μας. Όποιος είναι από Θεσσαλονίκη ή μπορεί να έρθει αυτό το Σαββατοκύριακο και να στηρίξει την προσπάθεια θα είναι πολύ σημαντικό.
Η διεύθυνση και τα τηλέφωνα του Συλλόγου είναι στην αφίσα για την εκδήλωση.

ΥΓ Ξέρω πως πολλοί δεν γουστάρουν με όσα διαβάζουν από εμένα αλλά αυτή την ανάρτηση διαδώστε την ΠΑΝΤΟΥ. Όχι σαν σύνδεσμο που να οδηγεί σε εμένα αλλά με copy-paste. Όσο πιο πολλοί το μάθουν τόσο καλύτερα. Η ανακοίνωση του Συλλόγου είναι οι τρεις πρώτες παράγραφοι και η αφίσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου