Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Αλήθεια φταίει ο Μπόλονι;

Μέσα σε λιγότερο από τρεις βδομάδες χάσαμε τρεις φορές από τον ΠΑΣ, χάνοντας την ελπίδα κατάκτησης τίτλου και μένοντας πιο πίσω στην κούρσα της Ευρώπης μέσω του πρωταθλήματος. Σε αυτές τις τρεις ήττες ειλικρινά θα προτιμούσα να δω συμπεριφορές σαν του Κουέστα για να είναι ξεκάθαρο ποιος φταίει και τι έγινε.

Τι συμβαίνει όμως στον Παναθηναϊκό ΜΑΣ;

Ο Αλαφούζος έφερε για φέτος δύο ακατάλληλους ανθρώπους(προπονητή και τεχνικό διευθυντή) που μας άφησαν πολύ πίσω από την αρχή, δεν γνωρίζω ποιος ανέλαβε και τι στο κομμάτι των γυμναστών που έχουν την ευθύνη της φυσικής κατάστασης αλλά δεν με αφήνει ικανοποιημένο η εικόνα που βλέπω. Στα μισά της χρονιάς έφερε τον Μπόλονι, έναν προπονητή που δουλεύει πολύ καλά με πιτσιρικάδες όταν τον αφήνουν. Ενώ έκανε κάποιες καλές εμφανίσεις η συνέχεια δεν ήταν η ίδια. Σημαντικότερη κακή εμφάνιση για εμένα η μη νίκη επί της "νεκρής" σε αντοχές ΑΕΚ.

Γιατί δεν γράφω για τον ΠΑΣ; Γιατί πολύ απλά αν εγώ οδηγώ ένα Lada του 1990 και κάνω κόντρα με ποδήλατο πρέπει να κερδίσω. Γιατί; Γιατί ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ έχω καλύτερο υλικό(δεν ήταν επιλογές Μπόλονι). Γιατί έχω καλύτερο χώρο προπόνησης(ακόμη και το χωράφι στο Κωροπί). Γιατί οι περισσότεροι πληρώνονται καλύτερα από τους συναδέλφους τους του ΠΑΣ. Γιατί παίζουν σε ομάδα που τους βλέπουν ομάδες του εξωτερικού(άσχετα αν δεν είναι έτοιμοι να φύγουν για την Ευρώπη και όσοι έφυγαν είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας).

Υπάρχει και φιλότιμο ρε μάγκες, υπάρχει και ο ποδοσφαιρικός εγωισμός. Αυτά δεν σας τα μαθαίνει κανένας Μπόλονι, Μουρίνιο, Ζιντάν. Δεν ζήτησα να παίξετε σαν τον Βαζέχα, τον Βάντσικ, τον Χένρικσεν, τον Ασάνοβιτς. Ζητάω όμως να παίζετε ΟΛΟΙ σας σαν τον Λουκά. Όταν πρέπει να βελτιωθείτε να πηγαίνετε για επιπλέον προπονήσεις, να προσπαθείτε, να ματώνετε την φανέλα. Αντ αυτού εσείς φτιάχνετε μαλί, βάζετε σκουλαρίκια και χτυπάτε τατουάζ.

Άντε λοιπόν και έφυγε ο Μπόλονι και μας φέρουν τον καλύτερο προπονητή του κόσμου τι θα αλλάξει;


ΥΓ Ζηλεύω τον γαύρο και τον μΠΑΟΚ γιατί έχουν την πολυτέλεια να φέρουν Βαλμπουενά και Καγκάβα. Όχι για την απόδοσή τους αλλά γιατί παίκτες σαν αυτούς κάνουν ότι έκανε ο Πάολο Σόουζα σε εμάς, θα μάθουν την θέση σε νεότερους.

2 σχόλια:

  1. καλησπερα αδελφε μου.
    επιτελους αναρτηση!
    μια χαρα ειναι ο Μπολονι..εμενα παντα μου εκανε σαν προπονητης..Απλα θελουν να τον φανε τα γατακια.
    Συμφωνω με οσα γραφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αδερφέ.

      Ο Μπόλονι αν έχει μπάτζετ και φτιάξει αυτός την ομάδα τότε θα πρέπει να κριθεί. Με φοβίζει λίγο η ηλικία του...

      4,5 μήνες χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ...ακόμη το μεταφέρει ο οτε
      Η είσοδος στο ίντερνετ γίνεται μέσω κινητού που δίνει δίκτυο στον υπολογιστή...μεγάλη πίκρα.
      Έτσι ανοίγω υπολογιστή μια φορά την βδομάδα...

      Καλή Σαρακοστή αδερφέ μου.

      Διαγραφή