Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Αυτό το παλικάρι είναι καταδικασμένο να ζήσει μια ζωή στη σκιά του πατέρα και του θείου του, των ΚΥΡΙΩΝ ΠΑΥΛΟΥ & ΘΑΝΑΣΗ. Παρακάτω λίγες σκέψεις για το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο που σχετίζονται με τον ΔημηΤράκη.

Η πιο άστοχη δήλωση που έχω ακούσει για Έλληνες προπονητές έγινε και είχε στόχο τον Δ.Ιτούδη. Δεν φτάνει που μετά τον Πιτίνο (ξανά)φέρνει στην ομάδα τον Αργύρη Πεδουλάκη δηλώνει πως είναι και καλύτερος του Ιτούδη. Ακόμη και σαν αστείο θα ήταν πολύ κρύο. Χωρίς να θέλω να προτρέχω βλέπω επανάληψη της πρώτης θητείας του Πεδουλάκη, δηλαδή άμυνα και τρίποντα. Όταν μπαίνουν κερδίζεις και όταν είσαι άστοχος ή σε μπλοκάρει ο αντίπαλος χάνεις. Στην Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο.

Την πρώτη φορά που μίλησε στον Τύπο τον άκουσα μέσω της Ερα ενώ οδηγούσα. Περίμενα να περάσει καιρός για να γράψω τα όσα μου ήρθαν στο μυαλό. Το πρώτο που σκέφτηκα είναι πως θέλει να απαγκιστρωθεί από το μπάσκετ και ψάχνει τρόπο και δικαιολογίες. Το δεύτερο ήταν πως απέχει πολύ από τους Παύλο και Θανάση. Αν τα αδέρφια είχαν έστω μισή ευκαιρία μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια τους(τότε που το ποδοσφαιρικό τμήμα πήγε στην οικογένεια με τον Καπετάνιο στο τιμόνι) τότε δεν θα ζητούσαν από κανέναν να βάλει ούτε σεντ. 

Όσο ζούσε ο Παύλος Γιαννακόπουλος ο γιος του είχε χρήματα από δικές του επιχειρήσεις και όχι του πατέρα του. Μετά τον θάνατό του κ.Παύλου ο γιος του πλέον ηγείται και της ΒΙΑΝΕΞ. Τα απαιτούμενα 20 εκ ευρώ θα μπορούσαν να είναι αυτά που θα μείωναν τα κέρδη του ομίλου και θα είχε και μικρότερη φορολόγηση. Μία πρακτική την οποία τίμησαν ο πατέρας με τον θείο του για χρόνια, γιατί πέρα από την αγάπη προς την ομάδα πρέπει να έχεις και κάποιο όφελος από την ΚΑΕ αφού στην Ελλάδα το προϊόν "μπάσκετ" δεν πουλάει ώστε να βγάζει τα έξοδά του. Το ίδιο ακριβώς έκανε η οικογένεια στο ποδόσφαιρο όταν τα κέρδη του ομίλου "έπρεπε" να μειωθούν "λίγο" και κάθε λίγο έριχνε χρήματα στην ΠΑΕ.

Αντίθετα με τα παραπάνω ο γιος του Παύλου Γιαννακόπουλου ζητάει ευρώ από τον κόσμο, όπως είχε κάνει και ο γαύρος Αλαφούζους με την παρέα των ορφανών. Δεν φτάνει που ζητάει χρήματα από τον κόσμο αλλά διαφημίζει και τα 5 ευρώ που για τον σκοπό του «έκλεψε» από τον κουμπαρά ενός πιτσιρικά.

Αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι πως ο ΔημηΤράκης ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ  να εμπλακεί στην ΠΑΕ, γιατί είναι βαρέλι χωρίς πάτο όταν πρέπει να βάλεις χρήματα, και επιπλέον θέλει να απεμπλακεί από το μπάσκετ, ενώ παράλληλα εγκωμιάζει αλήτες. Αν τελικά εμπλακεί με το ποδόσφαιρο μην περιμένετε τις Glory Days της οικογένειας, εκτός και αν τελικά αλλάξει μυαλά...
Όσοι τον γουστάρετε να τον χαίρεστε.

ΥΓ Οι γαύροι δεν έπεσαν στην Α2 λόγω του ΔημηΤράκη, αλλά από την βλακεία που είναι γεμάτα τα κεφάλια των Αυγουλομάτηδων. Τώρα πάνε να σώσουν την παρτίδα μέσω πολιτικής λύσης.

2 σχόλια:

  1. ετσι ακριβως αδελφε..
    Εγω βλεπω πως οχι μονο δεν θα εμπλακει στην ΠΑΕ αλλα θα φυγει κ απο την ΚΑΕ..
    Δεν παμε καλα αδελφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο κακός και αν είναι ο ΔημηΤράκης έχει ένα καλό που του το αναγνωρίζω. Και άλλη φορά ψάχτηκε να δώσει την ΚΑΕ αλλά αφού δεν βρήκε κατάλληλο αγοραστή την κράτησε ο ίδιος.Για το ποδόσφαιρο απλά "δεν μπορεί το παλικάρι".

      Διαγραφή