Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Νικητές στο γήπεδο, πίσω στη βαθμολογία

Περίμενα να περάσει η Κυριακή να τελειώσει και η δεύτερη μέρα του bazaar και να βάλω ανάρτηση για χθες. 

Ζώντας στη Θεσσαλονίκη και βλέποντας την κόντρα Άρη-Παοκ για το πως έπαιξε ο Άρης κόντρα σε Παοκ και γαύρο δεν θα ήταν δυνατόν να μην το έχω προσέξει και εγώ. Ο Άρης έπαιξε σαν τελικό με τον Πάοκ και σαν φιλικό με τον γαύρο. Δεν ξεχνάω πως μας έκλεψε βαθμούς στον πρώτο γύρο με το πέναλτυ από τον μηρό. Μπορεί οι gay να μην είναι τα απόλυτα αφεντικά στο παρασκήνιο φέτος αλλά ακόμη και έτσι μπορούν και διαμορφώνουν αποτελέσματα.

Βλέποντας τους αντιπάλους μας που βρίσκονται πάνω από εμάς στην βαθμολογία είμαι βέβαιος πως αν στη θέση του προέδρου και ιδιοκτήτη τόσα χρόνια ήμουν εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος άφραγκος/μεροκαματιάρης/υπάλληλος της σειράς τότε η ομάδα δεν θα είχε δεχθεί αυτό τον πόλεμο, δεν θα της είχαν κλέψει τόσους βαθμούς και δεν θα υπήρχε περίπτωση ένα μάτσο κωλόπαιδα να της στερούν επιπλέον βαθμούς. Αυτός ο Παναθηναϊκός κανονικά θα ήταν τρίτος αφού θα είχε τους -8 βαθμούς αλλά και τους 2 βαθμούς με τον Άρη στο Κλ.Βικελίδης, τους βαθμούς που κλάπηκαν με πέναλτυ ΜΑΡΣ που δεν δόθηκαν και τότε θα βλέπαμε την πλάτη των δύο πρώτων μόνο και η Ευρώπη θα ήταν γεγονός.

Αντί για αυτό όμως και ενώ η ομάδα ακόμη παίζει όσο καλύτερα μπορεί όλα δείχνουν πως χάνει την περίπτωση της Ευρώπης και ξεκίνησαν όχι απλά με ψιθύρους αλλά με φωνούλες κανονικά να προσπαθούν οι ΑΡΔ να χαλάσουν το κλίμα με παίκτες που δεν υπογράφουν, που έχουν πουληθεί ήδη και που θα φύγουν σίγουρα. ΟΚ ρε αλήτες και εγώ γνωρίζω από τα Χριστούγεννα πως παίκτης που συμπαθώ έχει συμφωνηθεί να πουληθεί(σε ομάδα της Ιταλίας, πηγή ο φίλος, συμμαθητής  θείου μου και μέλος του ΔΣ στην ΠΑΕ) αλλά δεν κάθομαι ούτε να γράψω, ούτε να κάνω σενάρια. Αν έρθει μία συμφέρουσα πρόταση και αφού δεν έχουμε αλλαγή στο ιδιοκτησιακό τότε βεβαίως και να πουληθεί κάποιος παίκτης, αλλά όχι να δοθεί για ψίχουλα. Αν με πωλήσεις σε τιμή που θα βοηθήσει να μειωθεί το χρέος μπορούμε να κρατήσουμε την ομάδα στο φετινό επίπεδο τότε μένει μόνο να προστατευθεί από τους εσωτερικούς εχθρούς, τους οπαδούς που την μισούν και τον ανύπαρκτο μεγαλομέτοχο Αλαφούζο.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό. Πόση αηδία μπορεί να αισθανθώ για όσους επιτέθηκαν με σχόλια στον Χρήστο Δώνη δεν μπορούσα να φανταστώ. Είναι το ίδιο γελοίοι με αυτούς που έβριζαν τον Λουκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου