Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Ο πόλεμος στους μπέμπηδες δεν σταματά ποτέ

Διαβάζω και ακούω σχόλια που αφορούν τους μπέμπηδες του Δώνη που είναι τόσο βλακώδη και τόσο αισχρά που θα μου πέσουν τα μαλλιά και τα γένια. Και το χειρότερο; Υπάρχει κόσμος που επιχειρηματολογεί και υποστηρίζει αυτές τις θέσεις.

Τα σχόλια αφορούν την πορεία του δεύτερου γύρου και τους βαθμούς που δεν μάζεψε η ομάδα γιατί ... ξεφούσκωσε, γιατί ... την έμαθαν, γιατί... γιατί... γιατί...

Λοιπόν φωστήρες μου ο Παναθηναϊκός πάει στα ντέρμπυ με λιγότερους βαθμούς από αυτούς που θα έπρεπε να είχε. Δεν αναφέρομαι στους -6 αλλά στους -2 από το παιχνίδι με την Ξάνθη που δεν έδωσε το πέναλτυ μαρς, -3 από το ματς στους Ζωσιμάδες που τα σκληρά και αντιαθλητικά φάουλ δεν δόθηκαν όχι κάρτα αλλά ούτε φάουλ. Να συνεχίσω; Αν συνεχίσω θα φτάσω τόσο πίσω όσο στο παιχνίδι με τον Άρη που ο Άρης πήρε τον βαθμό με ανύπαρκτο πέναλτυ και το ματς με την ΑΕΚ που ο πλάγιος έβλεπε πράσινη φανέλα και σήκωνε τη σημαία με αποτέλεσμα τη μη νίκη. Σύνολο από αυτά; 9 βαθμοί και αν βάλεις και τους -6 από το ξεκίνημα τότε πάμε στο -15 από την πραγματική αξία και χωρίς να βάλω κάθε σφαγή στη σούμα. 46+ βαθμοί και δεύτερη θέση.

46+ βαθμοί και δεύτερη θέση
Τι σημαίνει αυτό; Άλλη ψυχολογία στην ομάδα. Δεν μπαίνει η ομάδα στο γήπεδο και λέει "θα μας γαμήσει το κοράκι και οι πλάγιοι" αλλά μπαίνει με την ψυχολογία του νικητή που τον σφυρίζουν δίκαια. Αυτό φοβούνται όλοι. Πως το εγχείρημα του Δώνη θα πετύχει και θα τους ξεβρακώσει και πως θα μιλάνε αυτοί για τις υπερομάδες τους.

Τι φταίει για όλα αυτά;
Οι πολυΑμέτοχοι που μας χρέωσαν όσο δεν πάει για να καπνίζει ο Πατέρας τα πούρα του με τον κολλητό του. 
Ο σωτήρας Αλαφούζος που πήρε τα χρέη και τα έφτασε σε τέτοια ύψη που όποιος επενδυτής έρχεται και πάει να ελέγξει τα οικονομικά στοιχεία φεύγει τρέχοντας. Ο Παναθηναϊκός χρωστάει σε όποιον μιλάει και για αυτό ξεκίνησε με -6 βαθμούς φέτος την χρονιά.
Όλοι εμείς οι μεγαλύτεροι που δεν διώξαμε από την 13 τα κωλόπαιδα, που οργάνωσαν τις κινητοποιήσεις για να μπούνε οι Αφράγκοβιτς στην ομάδα, όσο ακόμη ήταν καιρός και έγιναν ο καρκίνος της ομάδας.

Και επειδή βγαίνουν και κάποια τσουτσέκια και γλείφουν τον Τράκη να θυμίσουμε πως ποτέ όσο ήταν ο Παύλος και ο Θανάσης στην ΚΑΕ η ομάδα δεν είχε τέτοια αποχή από την διεκδίκηση της Ευρωλίγκας. Βέβαια τότε έδωσαν τα κλειδιά στον Ζοτς και του αγόραζαν πρώτα όποιον παίκτη ήθελε και μετά έκαναν το γούστο τους αγοράζοντας και κάποιους που αυτοί ήθελαν. Τώρα ο γιος του Κυρίου Παύλου κάνει του κεφαλιού του και η ομάδα μένει μακρυά από το 7ο αστέρι. Ευτυχώς όμως που υπάρχει και αυτός στο μπάσκετ γιατί αν φύγει τότε η ομάδα θα καταρρεύσει αφού η ομάδα βασίζεται στα χρήματα που αυτός δίνει(όπως γινόταν και με τον πατέρα και τον θείο του). Δεν πρέπει όμως ποτέ να συγκρίνουμε τα μπάτζετ του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου. Αν έχει χρήματα για το ποδόσφαιρο τότε ας τα ρίξει στο μπάσκετ και να δημιουργήσει ξανά την υπερομάδα που όλοι φοβόντουσαν, γιατί πολύ απλά όσα και να βάλει στο ποδόσφαιρο θα είναι λίγα ενώ στο μπάσκετ θα μπορέσει να φτάσει πάλι στο ανώτερο επίπεδο.

Όλοι δίπλα στους μπέμπηδες του Δώνη και όταν ακούτε κάποιον να λέει βλακείες και να τις βαφτίζει κριτική τότε δώστε του ότι του αξίζει...ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ μπας και βάλει μυαλό.

Συμπλήρωμα γιατί το ξέχασα στο αρχικό κείμενο.
Τι θέλει αυτή η ομάδα; Προστασία από τα κοράκια. Ποιος να την προστατέψει;
Αυτός που πήγε να υπερασπιστεί τον γαύρο με τις κωλοφυλλάδες του στο χέρι;
Αυτός που ο Κομπότης και ο Πανόπουλος μπροστά του είναι διοικητικά γίγαντες στην προστασία της ομάδας τους;
Αν η ομάδα είχε προστασία από τις σφαγές θα βλέπαμε άλλη ψυχολογία και άλλα αποτελέσματα.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου