Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Περί προδοσίας της Μακεδονίας ΜΑΣ

Κοτζιάς και Αλ6ς έκαναν μία ... συμφωνία παράδοσης της Μακεδονίας.
Αυτή η προδοτική για την Μακεδονία συμφωνία έπρεπε να περάσει πρώτα από τη βουλή των Monkeydonians με 80 ψήφους και είχε 78 ο Ζάεφ. Ήθελε 3 ακόμη ψήφους και τις αγόρασε από τους Αλβανούς. 
Αλήθεια δεν υπήρχε κάποιος από την Ελληνική πλευρά να πλειοδοτήσει στους Αλβανούς  και να μείνει η ..."συμφωνία" στα λόγια;
Δεν περιμένω να μην περάσει από την Ελληνική Βουλή αυτό το έκτρωμα.
Σύριζα και λοιποί καρεκλοκένταυροι θα υπερψηφίσουν και θα περάσει.
Θα περάσει από την Βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ γιατί εκτός από έθνος ηρώων είμαστε και έθνος προδοτών.
Αν κάποιοι δεν ήθελαν να περάσει θα είχαν παραιτηθεί όλοι και θα οδηγούσαν την χώρα σε εκλογές. Αν δηλαδή η ΝΔ είναι αντίθετη στη συμφωνία θα ήταν εύκολο να το πράξει με μαζική παραίτηση της Κ.Ο. της και χωρίς αντικατάστασή τους. Αναγκαστικά θα έπρεπε να διενεργηθούν εκλογές σε κάθε τόπο που υπήρχαν βουλευτές της. Αθήνα και Θεσσαλονίκη αρκούν για να οδηγηθούμε σε νέες εκλογές και μη κύρωση του εκτρώματος των Πρεσπών.
Βέβαια αυτό θα ήταν αδύνατο αφού και η Αξιωματική Αντιπολίτευση έχει υποσχεθεί υποταγή στην φράου Άγκελα Μ.
Αλ6 είσαι τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ(λογικό αφού μόνο από καταλήψεις ξέρεις) που δεν πας να περάσεις την συμφωνία με 180 ψήφους και να ξεβρακώσεις και τον Κούλη.
Που να το βρεις το μυαλό αγόρι μου που το πτυχία το πήρες χαριστικά;
Πως να σκεφτείς που μόνη σκέψη έχεις την κονόμα;

ΥΓ Στην Θεσσαλονίκη, αν και είμαστε ένα μεγάλο χωριό, μπορείς να κρυφτείς. Στις άλλες περιοχές της Μακεδονίας; Τι είναι οι Σέρρες; Το Κιλκίς; Η Δράμα; Που θα κρυφτείς εσύ που θα ψηφίσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου