Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Μακεδονία

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Ελληνικό είναι το τυρί, το κρασί, το λάδι.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

«Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία», γράφει στα «Γεωγραφικά» του ο Έλλην γεωγράφος, φιλόσοφος, ιστορικός (64 π.χ - 24 μ.χ), γεννηθείς εις Αμάσειαν του Πόντου Στράβων.

6 σχόλια:

  1. Βλάνταν Μιλόγεβιτς: "Ο Παναθηναϊκός έπεσε στην παγίδα - Εγκλήματα ο Αλαφούζος"
    Κεραυνοί του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τον Παναθηναϊκό και τον Αλαφούζο.

    Για όλους και για όλα μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 Kύπρου ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που στάθηκε και στη κατάσταση του τριφυλλιού.
    Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό:
    «Ο Παναθηναϊκός έπεσε στην παγίδα που έπρεπε να πέσει. Κοιτάξτε, νομίζω ότι ο κ. Αλαφούζος έχει κάνει εγκλήματα. Είναι δυνατό ο κύριος Βαζέχα να μην είναι στον Παναθηναϊκό και να αφήνουν τον άνθρωπο να πηγαίνει αριστερά, δεξιά; Ποιοι είναι τώρα στον Παναθηναϊκό, δεν τους ξέρει κανένας! Το ξέρετε ότι δεν θέλετε να δουν ούτε ζωγραφιστό τον Βαζέχα στον Παναθηναϊκό; Μα είναι δυνατόν; Κάποιοι δεν τον θέλουν γιατί λέει αυτό που νιώθει για τον Παναθηναϊκό. Θα ταλαιπωρηθεί πολύ η ομάδα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσες φορές και αν το αναπαράγουμε τα ζώα που αυτοπροσδιορίζονται ως 13 δεν θα το καταλάβουν. Οι υπόλοιποι το ξέρουμε. Κάποια στιγμή(μέσα στη βδομάδα) θα κάνω ανάρτηση για την ομάδα, θα ήθελα να βάζεις εκεί σχόλιο και όχι σε αυτό το κείμενο που είναι για την πατρίδα μας.

      Διαγραφή
  2. Ετσι αδερφε μου..
    Κακο ψοφο στις μεγαλες δυναμεις που θελουν να επιβάλουν την πλαστογραφια τους,στον Τσιπρα,στον Ιερωνυμο κ σε ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ μου χωρίς προβολή, χωρίς επίσημη υποστήριξη και έπιασε σχεδόν 800.000 κόσμου με πούλμαν μπλοκαρισμένα σε Μάλγαρα και Δερβένι. Δεν άνοιξε μύτη και τα λίγα που έγιναν ξεκίνησαν από αναρχίδια και ήταν κοντά στην Καμάρα μακρυά από τον κόσμο.

      Πολλοί φοβήθηκαν τις αντισυγκεντρώσεις και δεν κατέβηκαν, όταν όμως συνταξιούχοι ετών 75 είναι στον δρόμο μόνο νεκρός μένεις σπίτι.

      Βέβαια στις κάλπες θα δείξουν όλοι πόσο αγαπάνε την Μακεδονία μας και πόσο πολύ θέλουν ΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικούς και όχι προδότες.

      Διαγραφή
  3. Μετά τα δυο συλλαλητήρια να πω κι εγώ την άποψή μου.
    - Κατ αρχάς, έχω την εντύπωση ότι ο πελταστής μολότωφ έχει ήδη δώσει το όνομα, σε ανταπόδοση της σκοπιανής "φιλοξενίας" των τότε κομμουνιστοσυμμοριτών και νυν κυβερνώντων την Ελλάδα. Τότε που η αποσχισμένη από την μαμά Ρωσσία Βαρντάρσκα του γαμημένου τίτο, κράτησε το 1/3 περίπου των αρχείων του ΚΚΕ το οποίο σήμερα βρίσκεται υπό την πλήρη κατοχή του συριζα στα γραφεία του.

    - Ελπίδα μας δίνει η μεγάλη συμμετοχή νεολαίας, αυτή τη νεολαία που κι εγώ κατέκρινα κατά καιρούς, και στα δυο συλλαλητήρια. Αφού μας έδειξε ότι υπάρχει, δεν φοβάμαι τίποτα.

    - Η πλήρης απαξίωση από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και των δύο εκδηλώσεων, εξ ολοκλήρου της πρώτης και σε μεγάλο βαθμό της δεύτερης, παρά το καθολικό κράξιμο που έφαγαν στο μεσοδιάστημα.

    - Βιάστηκε ο κατσαπλιάς Αλ6ς και οι συμμορίτες του να βγάλουν το θέμα για την novartis, μετά τον κόσμο που συγκεντρώθηκε σε Θεσσαλονίκη-Αθήνα, και το σκατό έφτασε στην κάλτσα. Όσες novartis και να βγάλουν, ο λαός απέδειξε ότι δεν μασάει και δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει αβρόχοις ποσί το θέμα της Μακεδονίας.

    Ο καιρός εγγύς....

    ΥΓ: Χαιρετισμούς από το Ρέθυμνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο πρώτο δεν έχω άποψη, δεν ασχολήθηκα ποτέ για το αρχείο του ΚΚΕ. Μου αρκούσε πάντα η άποψη που γράφτηκε στον Ριζοσπάστη για την ήττα στην Μικρασία. Προδότες.-
      Στα άλλα τρία με βρίσκεις σύμφωνο. +13

      Χαιρετισμούς και ευχές για υγεία από Θεσσαλονίκη.

      ΥΓ Τρέχω για το γόνατό μου σε γιατρό και με φυσικοθεραπείες αλλά τελικά την αρθροσκόπηση δεν την γλιτώνω(και δεν θέλω να την γλιτώσω για να μπορέσω να επανέλθω). Συγγνώμη για την καθυστέρηση στην ανάρτηση του σχολίου.

      Διαγραφή