Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Και τώρα Μπιλμπάο

Με μεγάλη καθυστέρηση από τον πρώτο αγώνα και μετά την πρόκριση στον δεύτερο αγώνα με την Γκαμπάλα κατάφερα να γράψω σήμερα αφού βρέθηκα ακόμη μία φορά σε μέρος που το ίντερνετ δεν είναι δεδομένο. Έτσι λοιπόν έχασα την ευκαιρία να γράψω για την αηδία που αισθάνθηκα διαβάζοντας τα βαζελάκια(όχι δεν είναι Παναθηναϊκοί αυτοί) που μετά το πρώτο παιχνίδι έβγαιναν και σχολίαζαν πως δεν ήταν καλή η ομάδα κλπ κλπ και πως θα έπρεπε να είχε βάλει και άλλα γκολ...

Αν λοιπόν οι παίχτες που έχουμε με το ποσό που κοστολογούνται στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έκαναν παπάδες ή έβαζαν εύκολα το γκολ τότε είτε θα ήταν προϊόν των ακαδημιών(αδύνατον αφού πολυΑμέτοχοι και Αλαφούζος τις διέλυσαν) είτε δεν θα έπαιζαν σε εμάς με τέτοια συμβόλαια. 

Φτάνει λοιπόν το δεύτερο παιχνίδι και ενώ δεν μπορώ να το δω εκεί που βρίσκομαι, δέχομαι μηνύματα από φίλους μΠαόκια. "Φίλε με τέτοια ομάδα προκρίθηκες", "Τους πατήσατε, φέτος πάτε για πρωτάθλημα.". Περιμένω να δω τι θα πούνε και τι θα γράψουνε τα γιδοτάγαρα που γκρίνιαζαν για το σύνολο που παρουσίασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης τέλος Ιουλίου με μπάτζετ ... για κλάματα.

Πολλά με λίγα το παιχνίδι και αν δεν ήταν ο Αλτμάν θα είχε καθαρίσει από νωρίς. Δεν φταίει όμως ο παίχτης. Τόσο μπορεί, τόσο παίζει. Η ομάδα ήταν πολύ καλή αλλά άτυχη(ή ήταν τυχεροί οι αντίπαλοι) που το παιχνίδι δεν έληξε 1-4 ή 0-4. Δεν θα σχολιάσω τίποτα για ατομική απόδοση παικτών αφού είναι ακόμη καλοκαίρι.

Φτάνουμε στην κλήρωση και πρώτα βλέπουμε τους gay να είναι τυχεροί και να έχουν αντίπαλο τη Ριέκα. Μετά όμως...Εμάς ποιος μας έφτυσε; Ποιος μας μούτζωσε; Μα καλά τόσες εύκολες και άλλες πόσες βατές ομάδες και εμείς πέσαμε στο Μπιλμπάο; Η ατυχία ήταν που χθες το βράδυ μία φορά η Μίντιλαντ και μία η Μπράγκα  με γκολ στο 94 και στο 121 δεν αποκλείστηκαν και μας άφησαν στους αδύναμους. Στους αδύναμους ο κάποτε 11ος PANATHINAIKOS και να είμαστε δύο βήματα πριν την καζούρα. Εκτιμώ το Μπιλμπάο και τους παίκτες του και το γήπεδό τους τρομάζει τον αντίπαλο. Ίσως έχουμε ελπίδες λόγω Ουζουνίδη και λόγω καλοκαιριού(που οι Ισπανοί ίσως είναι λιγότερο έτοιμοι και κάνουν γκέλα), όπως και να έχει όμως είναι από τις φορές που η κλήρωση μου φέρνει άσχημο προαίσθημα.

ΥΓ Στις διακοπές έτυχε να συναντήσω και κάποιους Παναθηναϊκούς. Το ένα(το τσουτσέκι) δεξί χέρι πρώην προέδρου συνδέσμου που ήμουν μέλος ήθελε να μου πει πως μπαίνει στο myPanathinaikos και διαβάζει τώρα(δεν ήξερε πως είναι πλέον για λίγους) και ο φίλος του(μέλη και οι δύο του τοπικού συνδέσμου) ρωτούσε αν αποκλειστεί η ομάδα από την Γκαμπάλα αν θα συνεχίσει μετά. Το γεγονός συνέβη μπροστά σε έναν μεγαλύτερο από εμένα Παναθηναϊκό(ήταν μέλος στο Ζωγράφου). Το αστείο είναι πως ο πρώτος πιτσιρικάς(κάπου 20 κάτι) με κάλεσε στο σύνδεσμο και μου είπε πως και αυτό έγραφε στους web...Που να ήξερε με ποιον μιλούσε και εγώ ποιους εκτιμώ και θεωρώ φίλους.
ΥΓ1 Δημήτρη τώρα θα σου απαντήσω στο σχόλιο. Συγγνώμη ρε φίλε αλλά χωρίς ίντερνετ...
ΥΓ2 Αδερφέ μου Laplace θα σου στείλω email να σε ρωτήσω για ...
ΥΓ3 Για όλα φταίει η οικογένεια...Να πληρώσουν τα χρέη του Νικολάκη, του μακαρίτη και του σκατόγαυρου και να ανέχονται το μπινελίκι. Πλήρωσε ρε και να σε βρίζουν τα ορφανά,

4 σχόλια:

  1. καλημερα Μπιλαρε μου..
    Μεγαλη μαχη με τους βασκους,θα το παλεψουμε!!

    Θα μιλησουμε πριβε αδερφε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη και χρόνια πολλά για τη σημερινή ημέρα.
    Χρόνια πολλά σ όσους έχουμε απομείνει και είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.

    Για το παιχνίδι στη στέπα δεν θα πω τίποτα.
    Απλά, ακόμα ένα ξεβράκωμα στους εραστές της μοσχαροκεφαλής από την Άρτα.
    Για τα νεοβαζελάκια που αναφέρεις, καμιά κουβέντα.
    Δηλητήριο στον - όποιο - εγκέφαλο διαθέτουν....
    Αυτό τους έχουν βάλει οι κεφαλές και ... λαλαλαλλααλααααα..

    Για τους Βάσκους, παρ όλη την γενική απογοήτευση και μιζέρια - για την ατυχία - νομίζω ότι είμαι απ τους λίγους που πιστεύω ότι η ομάδα μας θα περάσει.
    Μην ρωτήσεις που βρίσκω αυτή την πίστη και βεβαιότητα, δεν ξέρω να σου απαντήσω.
    Όσες φορές είχα αυτή τη διαίσθηση για οτιδήποτε, 99,9% επιβεβαιώθηκε.
    Τώρα, αν υπερισχύσει τι 0,01%, άμεσα θα ψάξω πρακτορείο να παίξω τζόκερ.... (χαχαχα).

    Χτες το βράδυ ήμουν με μια παρέα - όλοι Παναθηναικοί - και κάποια στιγμή η κουβέντα έφτασε και στο θέμα του ... μακαρίτη που αναφέρεις.
    Κι επειδή το ζευγάρι είναι εν ενεργεία γιατροί στο ΙΑΣΩ, μου είπαν ότι ποτέ δεν έγινε εισαγωγή του μακαρίτη, ποτέ δεν έγινε ΚΑΜΙΑ προσπάθεια ανάνηψης(!),ποτέ δεν έγινε καμιά νεκροψία/νεκροτομή(!) σε κανέναν με τέτοιο όνομα και κανείς ΔΕΝ είδε συγγενείς του να περιφέρονται στους χώρους του νοσοκομείου στο οποίο υποτίθεται διεκομίσθη ο "μακαρίτης" επειδή δεν αισθανόταν καλά και στο τέλος κατέληξε.....

    Η γενική αίσθηση των δύο γιατρών ήταν ότι ο μακαρίτης "κατέληξε" σε κάποια χώρα της λατινικής Αμερικής όπου και απολαμβάνει τα λεφτά των ηλιθίων τα οποία καταχράσθηκε!

    Αυτά και καλή κι ευλογημένη εβδομάδα.

    ΥΓ: Υπομονή με τον καύσωνα....
    Θα έρθει κι οχειμώνας, που θα πάει.....
    (χαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά Δημήτρη(για χθες μιας και τώρα άνοιξα τον υπολογιστή αφού η σημερινή ημέρα ήταν αφιερωμένη αλλού).

      Εύχομαι να έχεις δίκιο με την διαίσθησή σου, την πίστη που έχεις για πρόκριση, και να βγω εγώ λάθος. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ θέλω να δω σε όμιλο την ομάδα του Μαρίνου.

      Προσωπικά και εγώ έψω τις αμφιβολίες μου για τον θάνατο του απατεώνα αλλά επίσημα είναι νεκρός. Οι Κύπριοι αλλά και η Κύπρος ακόμη κλαίνε τα χρήματά τους. Αν τα κατάφερε, τότε αυτό σημαίνει πως είχε πολύ καλές πλάτες.

      Δεν θέλω τον καύσωνα αλλά όχι και από Αύγοστο χειμώνα... 30-32 είναι καλές θερμοκρασίες ειδικά για όσους ζουν σε πόλεις γεμάτες τσιμέντο που ο αέρας δεν μπορεί να κυκλοφορήσει.

      Καλή βδομάδα Δημήτρη και ο Θεός να μας φυλάει από τον "καύσωνα"(πυρκαγιές και'όχι μόνο).

      Διαγραφή