Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Τρεις γκανγκστερ, δύο γαύροι και ο φιλοχρήματος

Την ευθύνη για την "κατηφόρα" του πιο δυνατού brand name στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από τη γωνιά της γης που λέγεται Ελλάδα την έχω αποδώσει εδώ και καιρό στους πολυαμέτοχους και τους διαδηλωτές που μετέπειτα βρέθηκαν στο 3όροφο.  Σήμερα όμως ποιος μας οδηγεί στην καταστροφή;

Σήμερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τη διοίκηση έχουν τρεις γκανγκστερ. Ήταν ένας και μερίδιο από την κουτάλα πήραν και άλλοι δύο. Αυτό ισχύει σήμερα, αφού ο πρώτος "καθάρισε" από την υπόθεση με το ναρκωπλοίο και οι άλλοι δύο κάνουν μικρότερες "δουλειές". Ευτυχώς ή δυστυχώς ο Αλαφούζος δεν ανήκει σε αυτούς. Αυτός είναι ο ένας γαύρος. Ο άλλος είναι ο Παναγόπουλος και ο φιλοχρήματος ο άλλος αντιπρόεδρος που απιτούσε και άλλο βενζινάδικο για να μην κάνει...ότι έκανε.

Οι δύο γαύροι της ΠΑΕ δεν έχουν σκοπό να μας σώσουν και ειδικά ο Αλαφούζος. Είναι αυτός που έβαλε 5 εκ. ευρώ με τη μορφή ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Ας τα έβαζε όταν έπρεπε κανονικά. Είναι ο ίδιος που "αγόρασε" τον λαχανόκηπο αφού πρώτα συκοφάντησε τον Καπετάνιο. Είναι αυτός που με τις ευλογίες του manc και Μπαλτάκος κάνανε τον Ερασιτέχνη σαν τα μούτρα τους. Είναι ο ίδιος που πήρε δωρεάν τις μετοχές, χρέωσε την ΠΑΕ όσο δεν πάει, έδιωξε ότι καλό υπήρχε σε παίκτες και κατάφερε να διώξει και τον Λυμπερόπουλο. Βέβαια φρόντισε πιο πριν να έχει αφήσει την ομάδα απλήρωτη(παίκτες και μη) και τον Μαρίνο Ουζουνίδη απελπιστικά μόνο. Απορώ που αυτός ο άνθρωπος θα μείνει να παλέψει χωρίς "όπλα" για την έξοδο στην Ευρώπη.

Το γήπεδο δεν έπρεπε να γίνει στον Βοτανικό και ο Ι.Β.Β. έπρεπε να αναλάβει την ευθύνη για το Βοτανικό. Τελικά άσχετα με την εξέλιξη που είχε το πλάνο του γηπέδου για την κατασκευαστική εταιρία ο Ι.Β.Β. δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Είπανε θα φτιάξουν τη Λεωφόρο και τελικά την βάψανε ρεφενέ(και κάποιους τους κλέψανε πορτοφόλια, κινητά κλπ,κλπ), αλλά η ανακατασκευή της Λεωφόρου έμεινε σαν πλάνο μόνο για τις σουίτες. Τελικά η διοίκηση των δύο γαύρων και του φιλοχρήματου μας άφησε χωρίς γήπεδο, χωρίς το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο μιας ομάδας που είναι μόνιμη πηγή εσόδων.

Η λύση που πρότεινε ο Δ.Γ. στα μάτια μου είναι ουτοπική και ατελέσφορη. Αν το είχε προτείνει κάποτε(χρόνια πριν) ο πατέρας του ή ο θείος του στον Καπετάνιο ή τον Ι.Β.Β. ίσως να ήταν δυνατή η υλοποίησή της. Σήμερα είναι πιο πιθανό ο Alexis να σώσει τη χώρα παρά ο Δημητράκης τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Βυθιζόμαστε, μετά την κατάταξη της ΟΥΕΦΑ η βύθιση είναι γενικότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου