Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Ο καρνάβαλος κάηκε και μαζί και το παραμύθι του Ευρωπαίου γαύρου

Σε λιγότερο από ένα γύρο και μόλις χάθηκε η ασυλία των κοράκων η πουτάνα της Ευρώπης έχει χάσει από τους υπόλοιπους της πεντάδας, αλλά η διαφορά παραμένει ακόμα στους 6 από τον γαύρο Ν.Σμύρνης και στους 9 από τον χειρότερο Παναθηναϊκό της τελευταίας 20ετίας. Αν δεν είχανε κλέψει τόσα χρόνια τα χρήματα του Champions League θα βρισκόντουσαν στην πεντάδα;

Το 1-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού και δεν το γράφω γιατί το λένε όλοι αλλά γιατί σε λίγα χρόνια λίγοι θα θυμούνται πως από τύχη γλίτωσε το 4-0 ή το 5-0. Σχεδόν κανείς δεν θα θυμάται πως οι γαύροι δεν απείλησαν ούτε μία φορά. Αν και φέτος κατακτήσει το πρωτάθλημα και τελικά η διαιτησία δεν αλλάξει τότε οι νίκες των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα έχουν πάει χαμένες. Και επειδή ο αθλητισμός ελέγχεται από την πολιτική και τους επιχειρηματίες που ελέγχουν τους πολιτικούς(μόνο ο Βαρ..ής δεν κάθισε να ασχοληθεί και να καθαρίσει το χώρο του ποδοσφαίρου ενώ ελέγχει σχεδόν 180 από τους 300), μήπως ήρθε η ώρα να ενεργήσουν οι πολιτικοί;

Ποιοι πολιτικοί;
Αυτοί που είναι διεφθαρμένοι και τους ενδιαφέρει να αποσπάσουν την προσοχή του κόσμου από τα αίσχη τους. Θυμάστε πότε μπήκαν πρόεδροι ομάδων στη φυλακή; Από την Κυβέρνηση ΓΑΠ. Γιατί; Θεώρησε πως έτσι ο κόσμος θα ξεχάσει τα εγκλήματά του. Το ίδιο περιμένω/θέλω να κάνει και η Κυβέρνηση του Alexis για να καθυστερήσει τις εκλογές που πρέπει να γίνουν άμεσα. Τώρα είναι η ευκαιρία να αφαιρεθούν τα κλεμμένα πρωταθλήματα και να αποδοθούν στους κατόχους τους και αμέσως μετά να τους δοθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός το πριν των εκατομμυρίων που έπαιρνε από την Ουέφα για τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

ΥΓ Κριτική για το παιχνίδι; Ποιον παίκτη να βγάλεις καλύτερο; Αυτόν που δημιούργησε ευκαιρίες και δεν τις έκανε γκολ ή αυτούς που "έσβησαν" τους αντιπάλους τους; Αν είχαμε Ουζουνίδη από το ξεκίνημα της χρονιάς ... Αν δεν μας έσωζε ο Αλαφούζος με τα ΟΡΚ του πουροφλορέα...

7 σχόλια:

  1. Καλησπερα αδερφε μου.
    Χαρα για τη νικη αλλα και περιεργα συναισθηματα για το οτι δεν τους ριξαμε 4ρα..
    Αν ειχαν μεσα τον Λεαλι,θα ειχε πεσει ανετα 4ρα.Τους εσωσε ο Καπινο και η τυχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλησπέρα αδερφέ.
      Έτσι ακριβώς είναι και αυτό που με εκνευρίζει είναι πως όποτε μας έχει πετύχει εμάς σε τέτοια κατάσταση δεν γλιτώσαμε ποτέ με ήττα 1-0.

      Διαγραφή
  2. εγώ άλλο θέλω να μου πεις φίλε τι παίζει με καπετάνιο και αλαφούζο;
    Για το ντέρμπι το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι κρίμα ο πιο αξιόπιστος σκόρερ μας να είναι ο Λέτο μετά τον Μπεργκ.Αυτό εξηγεί και γιατί το ματς τελείωσε μόνο με 1-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ ο Γιώργης δεν ασχολείται(ενεργά) καθώς δεν του το επιτεπει η ηλικία του. Ακόμη και στο φορέα διαχείρησης του ιπποδρόμου πατάει πολύ λίγο που εκεί είναι δουλειά. Άρα για εμένα δεν υπάρχει σύνδεση. Αν γνωρίζεις κάτι άλλο το σέβομαι και δεν μπορώ να το αντικρούσω.
      Κάποια πράγματα είναι αποτέλεσμα επιλογών(Ρινάλντι) καια κάποια άλλα ψυχολογίας για το γκολ. Δες τον Αθανασιάδη του ΠΑΟΚ που ξεκίνησε τη χρονιά με 6 δοκάρια και δεν βάζει γκολ ούτε σε κενή εστία.
      Ακόμη και έτσι μετά τα play off θα είμαστε δεύτεροι και κυπελλούχοι. Το πιστεύω.

      Διαγραφή
    2. Εγώ Βασίλη έχω άλλη άποψη.
      Εδώ κάτω, όλο και πληθαίνουν οι ψίθυροι για επιστροφή της οικογένειας -όχι του Καπετάνιου!
      Δεν μπορώ να γνωρίζω κατά πόσο μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά έχουν αρχίσει και ακούγονται από τα Χριστούγεννα και από πρόσωπα τα οποία είναι σοβαρά και μετρημένα.
      Τα σενάρια είναι δύο.
      Ή ότι η οικογένεια θα εμπλακεί και πάλι φανερά, ή ότι θα ασκεί διοίκηση και διαχείριση της χρηματοδότησής της με κάποιο πρόσωπο κύρους, χωρίς να φαίνεται αυτή.

      Ευχή μου είναι να είναι αλήθεια, κι ας γίνει όπως και νάναι...

      Διαγραφή
    3. δεν ξέρω τίποτα απλά επειδή βλέπω τον αλαφούζο να είναι κοντά με τον καπετάνιο (επιστροφή στην Παιανία για τις ακαδημίες, βλέπουν μαζί τους αγώνες) έλεγα μήπως παίζει κάτι.

      Διαγραφή
    4. Φώτη από μόνο του αυτό το γεγονός δε μου λέει κάτι καθώς η Παιανία αν μείνει αχρησιμοποίητη θα απαξιωθεί αφού καμιά άλλη μεγάλη δεν μπορεί να πάει εκεί και από πλευράς μάρκετινγκ μόνο θετική μπορεί να είναι αυτή η κίνηση.

      Δημήτρη το ίδιο έχου ακούσει πριν πολύ καιρό από σοβαρό άνθρωπο, όπως από επίσης σοβαρό άνθρωπο είχα μάθει για το ενδιαφέρον επενδυτών Αζέρων(λόγω του αγωγού) αλλά τίποτα από τα δύο δεν έγινε πραγματικότητα. Αντί για αυτούς λοιπόν βλέπω ακόμη Αλαφούζο, φορέα, Μπαλτάκο και λοιπούς. Μακάρι να βγεις αληθινός, το θέλω όσο τίποτα.

      Διαγραφή