Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Μία χρήσιμη ήττα που τη βάφτισαν(οι ΑΡΔ) καταστροφή

(λόγω προβλήματος δεν μπήκε Παρασκευή πρωί)
Ξεκινάω από τα βασικά και τα επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ.
Δε γουστάρω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όσο πολύ είχα στην καρδιά μου τον πατέρα και τον θείο του τόσο τον αντιπαθώ. Τον θεωρώ υπεύθυνο που δεν πάμε σε final 4 τα τελευταία χρόνια και την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα σήμερα.

Αφού ξεκαθαρίσαμε αυτό το πολύ βασικό πάμε στην τελευταία ήττα της ομάδας μπάσκετ. Η ομάδα είναι δημιούργημα Αργύρη Πεδουλάκη, οι παίκτες επιλογές του Πεδουλάκη και η έλλειψη αγωνιστικής ταυτότητας δική του ευθύνη.

Ήρθε λοιπόν ο Πασκουάλ και η ομάδα ξεκίνησε και βρήκε το δρόμο της. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως λύθηκαν ως δια μαγείας όλα τα προβλήματα που υπήρχαν. Πολλοί, κυρίως αυτοί που ακόμη και στο γήπεδο όταν βρίσκονται φοράνε τα γυαλιά ηλίου και πέρα από τα συνθήματα κάνουν ότι μαλακία τους κατεβάσει το γεμάτο μπάφο κεφάλι τους, δεν ξέρουν καθόλου μπάσκετ και διαβάζουν μόνο τα αποτελέσματα. Αυτοί λοιπόν, οι άσχετοι, μπορεί να πίστεψαν πως η ομάδα πάει τρένο.

Πάει; 

Όχι βέβαια. Η ομάδα κέρδιζε, πότε εύκολα και πότε δύσκολα και ευτυχώς που έχασε και φάνηκαν κάποιες αδυναμίες για να τις διορθώσει όσο καλύτερα μπορεί ο Τσάβι Πασκουάλ και να πάει στο εξοχικό για τη νίκη. Αν πιστεύω στη νίκη; Ναι, με αστερίσκο. Ο Καλάθης θα αντέξει την πίεση; Αν την αντέξει τότε δύσκολα θα χάσουμε. Αν όχι τότε οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουν άριστο παιχνίδι για να καλύψουν το κενό.

ΥΓ Αυτά τα κωλόπαιδα οι ΑΡΔ αντίστοιχη ήττα των gay δεν την βρήκαν καταστροφική, αλλά πότε δάγκωσαν το χέρι που τους ταΐζει;

4 σχόλια:

  1. όπως τα λες είναι φίλε.
    Ο Πασκουάλ πασχίζει να βάλει τάξη σε μια ομάδα που δεν είναι δική του.
    Δεν επέλεξε τους παίχτες και δεν έκανε τον σχεδιασμό το καλοκαίρι.
    Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή, αυτή η ομάδα μόνο μπροστά μπορεί να πάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαρτάται.
      Αν ο Μπουρούσης συνεχίσει έτσι και ο Καλάθης δεν γίνει "άντρας"/ηγέτης τότε θα χαθεί αυτή η χρονιά και η επόμενη μέχρι να φτιάξει νέα ομάδα με νέο ηγέτη που θα έχει @@ για τα παιχνίδια ειδικού βάρους. Τον Γενάρη έχουμε άλλους δύο αγώνες με τους gay αν και εκεί ο Καλάθης είναι άφαντος τότε είναι για τον κάλαθο των αχρήστων. Ο Μήτσος ακόμη και όταν δε σκόραρε έπαιζε άμυνα και έδινε ασίστ, ήταν ο εφιάλτης τους.

      Διαγραφή
    2. Φιλική συμβουλή.
      Διόρθωσε λίγο την εικόνα στο blog σου. Μην αφήνεις τις αναρτήσεις ολόκληρες, το λιγότερο που χάνεις είναι τα στατιστικά για το τι διάβασαν οι αναγνώστες σου.

      Διαγραφή