Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΙΜΙΑ 2017

Όσοι ζήσαμε(από τηλεοράσεως) τις στιγμές εκείνες που οι Τούρκοι ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ με την ανοχή των Αμερικανών τους ΗΡΩΕΣ των Ιμίων έχουμε μόνο μία απάντηση στις προκλήσεις του 2017.

ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΕ ΧΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Δεν περνάει ούτε σαν σκεψη να μεινει ζωντανός Τούρκος οταν προσπαθεί να κλέψει τη ΓΗ μας. 
Η Κύπρος(το βόρειο τμήμα της) τελεί υπό κατοχή. Η Ιωνία και η Πόλη είναι σκλαβωμένες και από κοντά τους και ο Πόντος. 
Κάθε κεφάλι Τούρκου που θα πέφτει σε αυτές τις περιοχές θα έπφτε σε χώμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

ΥΓ Οι νεότεροι ψάξτε τι έγινε τότε, πως έπεσε το ελικόπτερο, γιατί έπεσε, γιατί οι ΟΥΚάδες μας δεν πήραν την τελική εντολή να πάρουν πίσω τα ΙΜΙΑ πριν το καταλάβνει κανείς. Ερευνήστε ακόμη τι κάνουν οι προδότες πολιτικοί που τότε κυβερνούσαν και στο τέλος μην ξεχάσετε να βρίσετε την Χρυσή Αυγή για την όποια εκδήλωση τιμής-μνήμης κάνει για τους ήρωες γιατί διαφορετικά θα σας πούνε φασίστες.

9 σχόλια:

  1. Τα φίδια που σέρνονται στους διαδρόμους και τα έδρανα της Βουλής των Ελλήνων έχουν άλλη γνώμη.
    Μέχρι και κουμπαριές κάνουν, μπορεί και κάτι άλλο (που γίνεται στα τέσσερα, από πίσω και το λένε "οθωμανικό".....

    Ο δε λαός και ειδικά το μεγαλύτερο κομμάτι της νεολαίας, δεν έχει χρόνο να το ψάξει...
    Δεν τους αφήνουν απ τα clubs να ξεμυτίσουν!
    Ξέρεις τι μελέτη κάνουν τα καημένα τα παιδιά?
    Περαστικά μας.

    Καλό μήνα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη για τη μεγάλη καθυστέρηση αλλά ήμουν "νεκρός" με πυρετό και όχι μόνο και με κράτησε μακριά από τον υπολογιστή.

    Δημήτρη ξέρεις όμως τι με χαροποιεί; Που οι Τούρκοι βγάλαν το κεφαλάκι τους και υψώνουν φωνούλα ενώ ξέρουν πως δεν μπορούν να κάνουν ΤΙΠΟΤΑ γιατί αν ο στρατός δράσει όπως ξέρει και μπορεί θα τους πετσοκόψουμε. Αν βρεθεί ένας νέος Αβουρής ή ένας νέος προδότης του Οτσαλάν τότε θέλει πολλά κιλά @@ από την στρατιωτική ηγεσία για να παρακούσουν εντολές και δεν ξέρω αν θα το κάνουν.

    Καλό Σ-Κ και στους δύο, αλλά και σε όσους διαβάσουν τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασίλη καλησπέρα.
      Κατ αρχάς περαστικά σου.

      Για το άλλο που γράφεις,έχεις δίκιο. Είναι αυτό που λέει ο λαός μας: "Σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει". Οι μογγόλοι όντως ξέρουν ότι παρά την υπεροχή τους σε έμψυχο δυναμικό και υπεροπλία σε εξοπλισμούς, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τον Στρατό μας, ακόμα κι έτσι όπως τον έχουν καταντήσει οι δημοκράτες κυβερνήτες μας. Απόδειξη, το στραπάτσο με τους Κούρδους και την αποτυχία τους στο μέτωπο της Συρίας!
      Αν συνυπολογίσεις και το ότι μετά το πραξικόπημα και με τις καρατομήσεις όλων των υποτίθεται υψηλόβαθμων/έμπειρων στελεχών, ο στρατός τους έχει αποκοπεί, ή καλύτερα έχει κοπεί στα δύο.
      Ο σουλτάνος έχει μεν με το μέρος του τους στρατηγούς, αλλά η μάζα των στρατιωτών και οι χαμηλόβαθμοι αξιωματικοί πέραν από άπειροι λοξοκοιτάει ο ένας τον άλλον υπό τον φόβο της ρουφιανιάς εκατέρωθεν.
      Επομένως, μιλάμε για ένα μη αξιόμαχο σύνολο, χωρίς ηθικό και με αρκετό φόβο.
      Άρα ευσταθεί η παρατήρησή σου ότι έτσι και τολμήσουν κάτι θα τους πετσοκόψουμε....
      Όσο για τους Εφιάλτες, σε τέτοια περίπτωση πιστεύω ότι θα κρυφτούν σαν τις κότες όπου βρουν, για να βγουν όταν τελειώσουν τα γεγονότα για τα ...επινίκεια και τη θριαμβολογία.

      Για την στρατιωτική ηγεσία, θεωρώ ότι, αν και έχει "χαλαρώσει" αρκετά, την κρίσιμη ώρα θα "θυμηθεί" τον όρκο που έδωσε αποφοιτώντας από τις Στρατιωτικές Σχολές.

      Καλό βράδυ και πάλι περαστικά.

      Διαγραφή
    2. Δημήτρη καλησπέρα.
      Σήμερα είμαι σχεδόν καλά(πήγα δουλειά και σε όποιες άλλες υποχρεώσεις-δραστηριότητες είχα).
      Προσωπικά εκτιμώ πολύ τους Γράψα και Μανωλά και αν οι επόμενοι είναι στο 50/100 της αξίας αυτών τότε δεν φοβάμαι τίποτα. Εσύ ξέρεις τι έχει κάνει ο καθένας από αυτούς τους δύο, οι υπόλοιποι ας ψάξουν ή ας αρκεχστούν στον θαυμασμό μου που τον εκδηλώνω δύσκολα.

      Καλό βράδυ αδερφέ μου

      Διαγραφή
    3. Περαστικα αδερφε μου..
      Το τεντώνουν το σχοινί οι μογγολοι..

      Διαγραφή
    4. Να σαι καλά αδερφέ.
      Ας το τεντώσουν όσο θέλουν και ας έρθουν. Με αυτή την πολιτική ηγεσία ο Στρατός έχει πρώτης τάξης ευκαιρία να την αγνοήσει.

      Διαγραφή
  3. http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/295310/sssss-aytos-ton-ekane-panathinaikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλοί θα θυμηθούν τον Καπετάνιο τώρα που το καράβι βουλιάζει. Όσο είχε η οικογένεια το τιμόνι...οι πορείες ήταν Ευρωπαϊκές και με κοντομάνικα. Με τον διωγμό τους η πορεία είμαι μία και είναι πτωτική.

      Διαγραφή