Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Αλαφούζε καμαρώνεις;

Καμαρώνεις για το πιο ... πλήρες ρόστερ;
Καμαρώνεις για τον ... προπονητή από τα Lidl που μας φέσωσες;
Καμαρώνεις για τον χαμένο τίτλο της χρονιάς; Μήπως θα πάρεις Κύπελλο;

Ότι και να γράψω πάει χαμένο.
Αυτοί που είναι Παναθηναϊκοί γνωρίζουν από μόνοι τους τι συμβαίνει και δε χρειάζεται να ξαναδιαβάσουν τα ίδια.
Όσοι είναι σουβλακοδίαιτοι(έχουν και τον πόνο τους που πέθανε ο ένας χορηγός τους) δεν θα καταλάβουν τίποτα αφού αντί για μυαλό στο κεφάλι έχουν σανό.

2 σχόλια:

  1. Ο Αλαφούζος, τη δουλειά που έχει κανονίσει με το φιλαράκι του κάνει.
    Δεν είναι εξ άλλου παράξενο το ότι πρότεινε/ψήφισε Γκαγκάτση που ο καπετάνιος των ονείρων των παιδιών έστειλε στον ... ΟΑΕΔ! (χαχαχαχαχα).

    Το θέμα είναι τι κάνουμε πλέον όλοι εμείς που βλέπουμε την ομάδα να διασύρεται από μια χούφτα γαύρους, που είναι εγκατεστημένοι στην ομάδα και κάθε μέρα που περνάει την βουλιάζουν ολοένα και περισσότερο...

    Το 2008, αυτή η χούφτα γαυρόψυχων, έβγαλε στο δρόμο απλό κόσμο για να διώξουν αυτόν που είχε την ομάδα δεύτερη (!), αλλά μπορούσε να τρίψει στην κατακόκκινη μούρη τους την ευρωπαική αναγνώριση και καταξίωση!

    Μετά από 8 χρόνια υγείας και αφού έφυγε ο "καρκίνος" απ την ομάδα, αυτή εξακολουθεί να είναι δευτεροτριτοτέταρτη, να χρωστάει της Μιχαλούς και να την εξευτελίζει κάθε χωριό στην Ελλάδα και στην Ευρώπη!

    Και οι γαμημένες οι συγκυρίες, δεν βοηθούν ένα νέο συλλαλητήριο, με τα προβλήματα που έχει πλέον ο κόσμος.
    Θα τους έχουμε για πολύ ακόμα να γλεντοκοπούν σαν όρνια πάνω στο κουφάρι του Παναθηναικού μας.

    Καραφλοκοντοπούτανε ψόφο ρε καριόλη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου απαντώ με μεγάλη καθυστέρηση, αφού την Παρασκευή δεν μπήκα και το Σ/Κ ήταν φουλ από δυσάρεστες «υποχρεώσεις».

      Το κακό ξεκίνησε κάπου στο 1996-97 όταν το σύνθημα "Δώστε μας χόρτο, δώστε μας πρέζα, να καταστρέψουμε ΞΑΝΑ την Καλογράζα παλιομαλάκα Βαρδινογιάννη, η 13 ποτέ δεν θα πεθάνει.". Σχεδόν 20 χρόνια ποτέ αυτό το καρκίνωμα που τότε έπρεπε να είχαμε πετάξει από τα γήπεδα έχει κάνει την ομάδα φυτό και οι οπαδοί οι 30+ ετών αδυνατούν να αντιδράσουν αφού πλέον οι τσέπες είναι άδειες και τα προβλήματα του καθενός πολύ μεγαλύτερα.

      Ποιος μπορεί να μας λυτρώσει;
      Ας βρεθεί ένας μέτοχος που να ζητήσει να γίνει έλεγχος στην ΠΑΕ και αμεσως μετά να πάει τις δύο τελευταίε διοικήσεις σε δικαστήρια ώστε να αναλάβουν αυτές τα χρέη της ομάδας. Τότε μόνο(αν και εφόσον αν γίνει σωστή έρευνα στις συναλλαγές του Αλαφούζου και της ΠΑΕ) θα μπορούμε να ελπίζουμε. Δεν ιδρώνει το αυτί του όσα και να ακούει, γαύρος είναι.

      Καλό βράδυ και καλή βδομάδα.

      Διαγραφή