Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Στήμενο το πραξικόπημα στην Τουρκία

Δεν πρόλαβα να χαρώ από την είδηση και ξύπνησα με τον "ήρωα" Ερντογάν.
Σκέφτεσαι κάτι το πρωί και θέλεις να γράψεις κείμενο μετά από πολύ καιρό και πριν το κάνεις βλέπεις πως το έκανε άλλος και μάλιστα το έγραψε και πιο αναλυτικά.
Στο κάτω κάτω τι είναι μερικές ζωές όταν εσύ θα είσαι ο ήρωας στη χώρα σου;

ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ: Το ΝΑΤΟ έκοψε τα πόδια του Ερντογάν!

ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ: Το ΝΑΤΟ έκοψε τα πόδια του Ερντογάν!
Όπως σας είχα γράψει σε προηγούμενο άρθρο μου”ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ….. Η ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΝΤΡΙΠΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ….” η Αμερική και ειδικά το ΝΑΤΟ ΔΕΝ πρόκειται να καταπιεί έτσι εύκολα την προδοσία του Ερντογάν μετα την επαναπροσέγγιση του στους Ρώσους. Πολύ περισσότερο για λόγους πίστης και αφοσίωσης στη συμμαχία, αλλά και παραδειγματισμού στην προδοσία, ήταν αναμενόμενο αλλά και επιτακτικό το κόντεμα των ποδιών του ημίτρελου σουλτάνου.

Είναι προφανέστατο ότι η “απόπειρα” πραξικοπήματος αλλά και η “αποτυχία του” θέλει μια πολύ προσεκτική προσέγγιση. Δε νομίζω να υπάρχει λογικός άνθρωπος που να μη καταλαβαίνει ότι πίσω από αυτή την απόπειρα πραξικοπήματος είναι η Αμερική και ειδικά το ΝΑΤΟ. Επίσης, ιστορικά όταν οι Αμερικανοί σχεδιάζουν κάποιο πραξικόπημα σχεδόν πάντα πετυχαίνει.

Επομένως είστε σίγουροι ότι το πραξικόπημα απέτυχε; Μάλλον όχι. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ο Ερντογάν “προσκύνησε” ξανά τα συμφεροντα του ΝΑΤΟ και των αμερικανων υπό την απειλή της επιτυχίας του πραξικοπήματος. Άρα μπορεί το πραξικόπημα φαινομενικά για τη μάζα να απέτυχε, ουσιαστικά όμως ο λόγος για τον οποίο σχεδιάστηκε πέτυχε. Θα δείτε τις επόμενες μέρες – μήνες πλήρη στροφή και πάλι του Ερντογάν προς την Αμερική και το ΝΑΤΟ και νέα ύφεση στις Ρωσοτουρκικές σχέσεις. Αν ο Ερντογάν δεν έσκυβε το κεφάλι τότε σίγουρα το πραξικόπημα θα είχε πετύχει.

Οι λόγοι της υποταγής του Ερντογάν στους Αμερικανούς είναι πάρα πολύ απλοί. Όλα τα χρήματα που έχει κερδίσει ο Ερντογάν αλλά και η οικογένεια του έχουν κερδηθεί μέσα από βρομοδουλειές με τους σιωνιστές, τους τζιχαντιστές και τους εβραίους. Να είστε σίγουροι ότι οι μυστικές υπηρεσίες των αμερικανων έχουν πλήρη φάκελο και με κάθε λεπτομέρεια και αποδείξεις για τις δραστηριότητες του “σουλτάνου” όπως άλλωστε κάνουν και με όλους τους πολιτικούς που “συνεργάζονται” παγκοσμίως.

Θυμάστε άλλωστε διάφορα σκάνδαλα του σουλτάνου, του γιού του αλλά και του οικογενειακού περιβάλλοντος του που διέρρεαν κατά καιρούς και έκαναν λόγο για εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια με το σουλτάνο να εμφανίζεται λιγο μετα πιο “ερωτευμένος” και πρόθυμος με το ΝΑΤΟ! Ότι χρήματα διαθέτει θα είναι στη μεγάλη πλειοψηφία τους σε τράπεζες του εξωτερικού, δηλαδή στα χέρια των σιωνιστών. δηλαδή στα χέρια αυτών που τους γύρισε την πλάτη με την επαναπροσέγγιση του με τη Ρωσία. Επομένως είναι πλήρως παγιδευμένος. Αν δεν συνεργαστεί και μπλοκάρονται όλα τα χρήματα και αποκαλύπτονται όλα τα σκάνδαλα. Αν ξανα συνεργαστει τότε και εξακολουθεί να κατέχει τα κλεμμένα και συνεχίζει να παίζει το ρόλο του σύγχρονου σουλτάνου. Από τη στιγμη που το πραξικόπημα απέτυχε είναι προφανές ότι ο σουλτάνος προσκύνησε.

Η “δημοκρατία” της μάζας νίκησε! Ο σουλτάνος κέρδισε! Έχουμε ένα νέο ήρωα στους κόλπους του ΝΑΤΟ! Έναν πραγματικό νικητή! Ο κόσμος μπορεί να είναι ήσυχος ότι το καλό επικράτησε του κακού…
Στις προσεχείς πιρουέτες του Ερντογάν το λόγο θα έχει η Ρωσία……

Καλή διασκέδαση Ερντογάν!

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ
πηγή

4 σχόλια:

  1. Αυτά σχολίασα στις 4:30 σήμερα τα ξημερώματα, επιστρέφοντας από έναν γάμο:

    "Όσοι πίστεψαν - και μάλλον οι περισσότεροι - ότι και καλά έγινε απόπειρα πραξικοπήματος ή πραξικόπημα στην γείτονα, επιβεβαιώνουν τον κανόνα που λέει ότι τα ΜΜΑ (μέσα μαζικής αποχαύνωσης) έχουν τον πλήρη έλεγχο πλέον στο μυαλό των ... μυαλοφυγόδικων ραγιάδων.

    Ένα κακοστημένο χολυγουντιανό θέαμα μας παρουσίασαν, σε συνεργασία με την Soultan Erdogan Entertainment, και τίποτα παραπάνω....
    Ούτε καν χρήση εφέ δεν έκαναν, ξέροντας ότι τα ζώα θα καταπιούμε αμάσητο αυτό που μας "προσφέρουν" και ταυτόχρονα θα ... βάλουμε την τούρκικη σημαία (!) στα άβαταρ που χρησιμοποιούμε για να υποδηλώσουμε ότι συμπάσχουμε με τους "αδερφούς" μας για το μακελειό που έγινε προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού!
    We are turks......
    Όπως παλιότερα ήμασταν βέλγοι, άγγλοι, γάλλοι, πορτογάλοι κ.ο.κ.
    (Έτσι δεν είναι προσκυνημένα γιουσουφάκια?).

    Ούτε στην πιο κακογυρισμένη ταινία δεν συμβαίνουν αυτά που θέλησαν να μας παρουσιάσουν ως πραξικόπημα.....
    Οι νεκροί, απλά έδωσαν την "βαρύτητα" που χρειαζόταν, όπως εξ άλλου είχε γίνει και με τους δικούς μας νεκρούς (εδώ κανονικά πέφτουν τα γέλια του κοινού, με τα γελοία αστεία που λένε οι ... ηθοποιοί) στα γεγονότα του Πολυτεχνείου, τότε που γεννήθηκε και ανδρώθηκε όλος ο συρφετός που μέσα σε 40 περίπου χρόνια διέλυσε την Πατρίδα μας, προς ίδιον όφελος φυσικά.

    Καληνύχτα σε όλους.....
    Η καλή μέρα αργεί ακόμα σ αυτόν τον έρμο τόπο......
    Τουλάχιστον, όσο υπάρχουν "έλληνες" ......!"

    Συμφωνώ με τα όσα έγραψε ο κειμενογράφος.
    Μύριζε το πράγμα και βρωμούσε απ όλες τις μεριές ότι ήταν σικέ.
    Η ιστορία έχει δείξει τα παρακάτω:
    Η σχεδίαση και εκτέλεση ενός πραξικοπήματος προυποθέτει τις παρακάτω βασικές ενέργειες:

    Α.Σύλληψη των πολιτικών αντιπάλων

    Β.Συσκότιση (έλεγχο ερτζιανών-διακοπή επικοινωνιών και, σήμερα, του διαδικτύου)

    Γ.Επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας, η οποία επιβάλλεται με μεθόδους ελέγχου του πλήθους (non-lethal).

    Στο "θεατρικό" που παρακολουθήσαμε, όλοι οι πολιτικοί αντίπαλοι του Σουλτάν (πού'σαι ρε Τσάκα!!), ήταν ελεύθεροι να αναπτύξουν πολιτική δράση, μέσω διαύλων και καναλιών που παρέμειναν ανοικτά συνεχώς, ενώ ουδεμία πρόβλεψη είχε γίνει για τον έλεγχο του πλήθους....

    Τα ζωντανά εξακολουθούν να πιστεύουν ότι έγινε προσπάθεια πραξικοπήματος....!

    ΥΓ: Καλή και ευλογημένη εβδομάδα από Ρέθυμνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάζουμε οποιαδήποτε άλλη σημαία εκτός της ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗΣ για να μη μας πούνε "φασίστες" και μετά τι θα πει το fb. Zbutsam το fb.

      Με τα όσα γράφεις συμφωνώ.

      Στην αρχή πίστεψα πως έγινε αλλά σύντομα φάνηκε πως είναι "μαϊμού" και πήγα νωρίς για ύπνο. Το επόμενο πρωί το σχολίαζα με τη μάνα μου και ακόμη και αυτή η γυναίκα που δεν έχει γνώσεις στρατού την ίδια άποψη είχε. Τους πήραν χαμπάρι όλοι όσοι βλέπουν και ακούν με το μυαλό και δεν καταπίνουν αμάσητα τα όσα προσφέρουν οι ΑΡΔ από τα ΜΜΑποχαύνωσης.

      Καλή βδομάδα και ας κοπάσει λίγο ο αέρας.

      Διαγραφή
  2. Καλησπερα αδερφε μου!
    Ελπιζω να εισαι καλα!επιτελους αναρτηση!
    κακοστημενο το πραξικοπημα του σουλτανου της φακης :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλησπέρα αδερφέ.
      Καλά είμαι, απλά έχω ευχάριστες υποχρεώσεις να μου γεμίζουν άλλες 3 ώρες συνήθως και παράλληλα έπεσε και πολύ δουλειά αυτό τον καιρό οπότε επιστρέφω "κουρέλι" σπίτι. Αν είχα κάτι να γράψω θα το έκανα.
      Θα γράψω κείμενα για Σάντος, Μπουρούση και ΓΑΠ μέχρι την Κυριακή. Μετά θα δω τα παιχνίδια και βλέπουμε...

      Διάβασε το σχόλιο του Δημήτρη για το πραξικόπημα και πως γίνεται πραγματικά και όχι το "μαϊμού" πραξικόπημα του Ερντογάν.

      Ελπίζω να προλάβω να σου στείλω μνμ.

      Διαγραφή