Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Τι να γράψω;

Ρωτάνε φίλοι γιατί δεν γράφω κείμενο και τους απαντώ "Τι να γράψω; Για το ποδόσφαιρο ή για το μπάσκετ; Χρωστάω μόνο μία πολιτική ανάρτηση που θα παραξενέψει πολλούς."

Για σκεφτείτε όλοι εσείς που με διαβάζετε φίλοι και ρουφιανόπαιδα που ελέγχετε τι γράφω που ήταν η ομάδα και που έφτασε. Τι ζητούσαμε και τι ζητάμε σήμερα. Με ποιους συνομιλούσαμε και με ποιους συνδιαλεγόμαστε σήμερα.

Οι πιο παλιοί θυμούνται και μας παίρνει το παράπονο, οι νεότεροι δεν γνωρίζουν και συμβιβάζονται. Δυστυχώς όμως κοιμούνται και όρθιοι αφού πλέον η πληροφορία υπάρχει αλλά αυτοί συνεχίζουν την διατροφή με το σανό.

Λοιπόν ρουφιανόπαιδα ήμασταν με την οικογένεια σταθερά στις πρώτες 30 θέσεις στην Ουέφα και φτάσαμε μέχρι και την 11η, πλέον έχουμε θέση κάτω από την 100η και δεν υπάρχει ελπίδα για θεαματική βελτίωση.

Με την "κακή" οικογένεια που δεν έκανε μεταγραφές, που ..., που..., που..., η ομάδα έφτανε πότε στους 8 και πότε στους 4 του Ουέφα και του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τότε αυτό δεν έφτανε σε κάποιους(αυτούς που τώρα έχουν "μαχητική" πορδή και ασκούν διοίκηση του κώλου) και ήθελαν τρόπαιο Ευρωπαϊκό και νταμπλ στην Ελλάδα του Κρόκους. Βλέπετε της κοντής ψ..λής της φταίνε οι τρίχες. 

Είναι οι ίδιοι που σήμερα έχουν αιχμάλωτους ΠΑΕ και Ερασιτέχνη που σήκωναν πανό πως η 1η θέση γράφει ιστορία και η 2η είναι για τα λογιστικά βιβλία. Μετά από τόσα χρόνια από την "απελευθέρωση" πόσες πρώτες θέσεις πήραμε; Και πόσα χρήματα σπαταλήσαμε για αυτές; Φέτος γιατί δηλώνουν πως οι τίτλοι δεν είναι αυτοσκοπός;

Αλήθεια ρε ρουφιανόπαιδα μπορεί ο Μιχαλαριάς και ο Αλαφούζος να σας εξηγήσουν τους ισολογισμούς και τα Αποτελέσματα Χρήσης των τελευταίων ετών; Εγώ μπορώ, αλλά τα νέα πάλι δεν θα είναι καλά για τους αγαπημένους απελευθερωτές σας.

Κλείνοντας θα αναφέρω ένα όνομα που οι νεότεροι θα πρέπει να ψάξετε για να τον δείτε. Θανάσης Κολιτσιδάκης ή Κόναν. Αγαπημένος μου παίκτης όχι για την τεχνική του αλλά για το πάθος του. Αν έπαιζε σήμερα από αυτόν θα ξεκινούσε όλη η αμυντική διάταξη της ομάδας.-

ΥΓ Για το μπάσκετ τι να γράψω που ο Δημητράκης είναι ΓΤΠ. Φέρνει πίσω τον Πεδουλάκη που απέτυχε ήδη μία φορά αλλά δεν άφησε κανέναν από τους 2 Γιούγκους να ολοκληρώσουν χρονιά. Μπορεί να σκορπάει χρήματα αλλά έτσι μειώνει τη φορολογία του ομίλου των επιχειρήσεων της οικογένειάς του με τις ζημιές του τμήματος. Και φυσικά εδώ τα σουβλακοδίαιτα που μασάνε σανό δεν μιλάνε αφού όλο και κάποια μπλουζίτσα θα πάρουν ή κάποιο τζάμπα εισιτήριο.

11 σχόλια:

  1. Αψογος για ακομα μια φορα αδερφε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΛΦΕ!!!
    ΣΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ 3-4 ΚΟΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΟΥΤΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙ...ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ Η Ο ΠΑΙΚΤΗΣ Η Η ΜΠΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΑΖΙ!!!ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΠΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ Π.Χ. ΠΟΥ ΠΡΙΝ 10-20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ "ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΗΓΕΤΕΣ" ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΣ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΛΙΒΕΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...
    ΥΓ:ΑΔΕΛΦΕ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΑΞΗΓΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΗ Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΚΑΡΑΦΛΟΚΟΡΑΚΩΝ...ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ 6ΑΣΤΕΡΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ΠΕΔΟΥΛΑΚΟΒΙΤΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλησπέρα αδερφέ μου.
      Με τους Γιούγκους δεν θα είχα πρόβλημα να τους κράξω αλλά από την έναρξη της δεύτερης χρονιάς και κανείς τους δεν ολοκλήρωσε αγωνιστική περίοδο. Αν θυμάσαι και με τον Πεδουλάκη το ίδιο έκανα.
      Προσωπικά έχω δηλώσει πως προτιμώ πρώτα Ιτούδη και μετά Κατσικάρη, αλλά δεν με γέννησε ο Παύλος ή ο Θανάσης...

      Διαγραφή
  3. Απλά, απολαυστικός.
    Μόνο μια μικρή διαφωνία έχω....
    Στο τέλος της τρίτης παραγράφου γράφεις για την "διατροφή με το σανό."
    Πιστεύω ότι θα ήταν πιο δόκιμο, αντί για διατροφή να έμπαινε η λέξη "διαστροφή".
    Γιατί, μόνο για διαστροφή μοιάζει πλέον αυτή η εμμονή τους στην στήριξη του καραφλού αρχιδιού, όση ιδιοτέλεια και αν υπάρχει. Δεν νομίζω ότι έχουν τόση ανάγκη για ένα σουβλάκι, ακόμα κι αν είναι δίπιτο!

    Τις καλησπέρες μου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Δημήτρη.
      Κάποιοι βγάζουν καλό "μεροκάματο" από τη "μπίζνα" αυτή. Δεν είναι μόνο το σουβλάκι(εκεί την πατάνε οι πιτσιρικάδες και οι κρετίνοι) αλλά fixed games, scores κλπ κλπ.
      Θα είχε πολύ γέλιο ή πολύ κλάμα αν ο Β.Τσάκας έδινε στη δημοσιότητα όλα όσα βρήκαν από τους ελέγχους που έκαναν στην ΠΑΕ εκείνη την περίοδο.
      Μην ξεχνάς πως έκαναν εταιρία με ρούχα και πουλάνε με το σήμα της ομάδας και αγοράζει ο ανυποψίαστος οπαδός.
      Είναι πολλά τα λεφτά, αλλά όχι για τα ταμεία της ΠΑΕ. Μόνο για τις τσέπες τους.

      Διαγραφή
    2. Πολύ καλή η παρατήρηση για τη δια(σ)τροφή με το σανό.

      Διαγραφή
    3. Με τον όρο "σουβλάκια", εννοείται πως χαρακτηρίζουμε όλα όσα καρπούνται οι προσκυνημένοι της θ13.
      Απλά για συντομία, χρησιμοποιούμε αυτή την λέξη, συμπεριλαμβάνοντας και όλα τα υπόλοιπα.
      Νομίζω ότι από τις σουβλακερί ξεκίνησαν οι μπίζνες και επεκτάθηκαν με το πέρασμα του χρόνου και στα υπόλοιπα....

      Καλό Σαββατοκύριακο Βασίλη.

      Διαγραφή
    4. Καλησπέρα Δημήτρη.
      Και όμως οι πιτσιρικάδες που έτρωγαν αμάσητο το παραμύθι βολεύονταν με τα σάντουιτς. Λίγοι έκαναν "χοντρές" δουλειές και έβγαλαν χρήματα.
      καλό υπόλοιπο Κυριακής.

      Διαγραφή
  4. σου στέλνω κάτι για την ντόπα που παίζει γενικά στον αθλητισμό.Άκου από το 26.00 και μετά.https://soundcloud.com/sport24radio/10-22062016a
    Όλοι ξέρουν αλλά τσιμουδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αν τον καλέσει σήμερα εισαγγελέας θα το γυρίσει και θα λέει "δεν εννοούσα την ντόπα, αλλά κολλητιλίκια και κλίκες κλπ κλπ κλπ".
      Αθλητισμός σου λέει μετά.

      Διαγραφή