Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Nα γελάσω ή να κλάψω;

Και μόνο που ακούει κάποιος πως ο Ιταλός Αντρέα Στραματσόνι είναι προπονητής γελάει καθώς αυτός ο άνθρωπος σε ομάδα ανδρών μόνο καταστροφές κάνει.

Βέβαια όταν ακούει κάποιος πως ο Ιταλός συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό σκέφτεται να βάλει τα κλάματα, εκτός αν είναι γαύρος.

Ο Αλαφούζος ξεπέρασε τον εαυτό του. Προς το χειρότερο πάντα. Και τα παπαγαλάκια ήδη ξεκίνησαν την δουλειά τους. Προετοιμάζουν τα πρόβατα πως  αν δεν πετύχει ο νέος προπονητής τότε θα φταίνε οι Βόκολος-Φύσσας.

Αλαφούζε ανέλαβε τα επιπλέον χρέη που δημιούργησες, φρόντισε να έχει η ομάδα χρήματα και όχι να αφήσεις άδεια ταμεία ενώ προεξόφλησες μελλοντικές απαιτήσεις και ΦΥΓΕ.

ΥΓ Όχι ρε που(στ)ροφλωράκια δεν μίκρυνε η ομάδα του ποδοσφαίρου, απλά απομακρύνεται από την κορυφή της Ευρώπης. Μπορεί και πιο χαμηλά. Έτσι δεν είναι;

4 σχόλια:

  1. Έτσι ακριβώς Βασίλη όπως τα λές είναι.Έχει και άλλο πάτο το βαρέλι για τον ΠΑΟ.Πιστευω ότι ο Παούνοβιτς θα έκανε καλύτερη δουλειά,και υποστηρίζει καλύτερα το ΔΗΘΕΝ πλάνο της διοίκησης για ομάδα με πιτσιρικάδες.Αυτήν την στιγμή η καλύτερη λύση για μένα έιναι ο Ρότσα,αλλά δυστυχώς είναι στην ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ μετά την στήριξη στους Βύντρα,Σπυρόπουλο στο μάτς με την Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ μου δεν θα ήθελα κανένα αποδεδειγμένα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ στον πάγκο της ομάδας. Δεν θέλω να υπάρχει ασυλία στον Αλαφούζο και την Π.Σ. και ο Ρότσα θα ήταν αυτός που θα δεχόταν όλα τα πυρά.
      Όσο για τον Παούνοβιτς ας πάει πρώτα σε κάποια κανονική ομάδα και όχι μόνο σε Εθνική παίδων και ίσως μετά να αποτελούσε μία κάποια λύση. Τώρα θα ήταν ο Αναστασίου 2.
      Κατάντια.

      Διαγραφή
  2. Εξασφαλισαν ασυλια για αλλα 2 χρονακια..
    Παμε παλι "υπομονη και στηριξη στο νεο προπονητη".
    Να βγουν οι μισθοι για 2χρονακια ακομα και μετα..εχει ο Θεος πολλους Φαμπρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκίνησε ήδη το παραμύθι και αφού ο Έλληνας έχει μία απάνθρωπη Κυβέρνηση να τον εξοντώνει καθημερινά δεν θέλει πλέον να ασχοληθεί με την ομάδα του. Αυτό ισχύει για οπαδούς που πάντα είχαμε επίπεδο και όχι για γαύρους, μπαόκια, χανούμια. Ακόμη όμως και έτσι οι γαύροι δείχνουν να ξυπνάνε και τα μπαόκια να έχουν απαιτήσεις από Τούντορ και Ιβάν.
      Τόσο μαλάκες οργανωμένους μόνο η κάλπικη 13.
      Σε λίγο θα δούμε και τον Αλέφαντο στον πάγκο και κανείς δεν θα μιλήσει.

      Διαγραφή