Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Is(is)lamic "Σταυροφορία"

πόσο θα χαρώ όταν καεί και το τελευταίο όμοιο κωλόπανο με αυτό της φωτογραφίας
Κλαίει ο πλανήτης για τα θύματα στη Γαλλία;
Λάθος. Κλαίνε τα πρόβατα και κλαίνε για τον λάθος λόγο.
Ας το πάρουμε από την αρχή.
Τι τίτλο έβαλα ο «φασίστας», ο ρατσιστής κλπ(τα ξέρετε εσείς);
Is(is)lamic Σταυροφορία.
Γιατί;

Ποιοι ήταν οι Σταυροφόροι;
Μήπως ήταν και Γάλλοι;
Μήπως οι Σταυροφορίες είχαν πρόφαση την προστασία των Χριστιανών αλλά ήταν απλά ληστρικές και δολοφονικές επιδρομές προς την Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία(αυτή που μας έμαθαν ως Βυζάντιο);
Μήπως οι Γάλλοι υποδούλωσαν τόσους λαούς και ονόμασαν τις χώρες τους αποικίες;
Μήπως οι Γάλλοι στο πρόσφατο παρελθόν ήταν αυτοί που έκαναν υποθαλάσσιες πυρηνικές δοκιμές όταν συνέβη το ... τσουνάμι;
Μήπως μαζί με την Αγγλία και τις ΗΠΑ δημιούργησαν και όπλισαν τα χέρια των τρομοκρατών;
Μήπως βρέθηκαν πλάι στους συμμάχους τους σε Σερβία, Αφγανιστάν, Ιράκ, Λιβύη και όπου η ΝΤΠ είχε αποφασίσει πως δεν της κάνουν οι χώρες αυτές να έχουν τους δικούς τους ηγέτες;
Μήπως δεν ήταν οι Γάλλοι στο πλευρό των "επαναστατών" Σύριων; Αυτών που δολοφονούσαν Χριστιανούς στη Συρία, αλλά και μουσουλμάνους άλλου δόγματος.
Μήπως οι Γάλλοι δεν ήταν αυτοί που όταν τα ομόδοξα κράτη της Ασίας έκλεισαν τα σύνορά τους στους "πρόσφυγες" της Συρίας πίεσαν Ελλάδα και Ιταλία να συνεχίσουν να δέχονται τις ορδές των δολοφόνων;
Μήπως δεν ήταν και τα Γαλλικά ΜΜΑποχαύνωσης στο κόλπο να προβάλουν μόνο γυναικόπαιδα και όχι τους δολοφόνους που έφταναν στην Ελλάδα και την Ευρώπη; Έδειξε κάποιο κανάλι Ελληνικό ή Ευρωπαϊκό τους "πρόσφυγες" να τρυπάνε μόνοι τις βάρκες τους;

Έτσι φτάσαμε στο σήμερα που οι Ισλαμοφασίστες αντιγράφουν τους δημιουργούς τους. Αφού με το πρόσχημα του ρατσισμού στιγματισαν όποιον έλεγε ελεύθερα τη γνώμη του και εξέφραζε  τις αντιρρήσεις του για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ είσοδο Ισλαμιστών στην Ελλάδα και την Ευρώπη, φόρεσαν σαν καλοί "λύκοι" τις προβιές τους και ξεχύθηκαν για να σκοτώσουν τα πρόβατα.
"Σταυροφορία" από Ισλαμοφασίστες δολοφόνους.

Δεν λυπάμαι κανένα μαλάκα Γάλλο που τόσα χρόνια δεν ενδιαφέρθηκε γιατί η χώρα του είχε αποικίες, γιατί έκαναν τον νούμερο 3(ή 4) νταβατζή του πλανήτη, γιατί οι ίδιοι έστησαν το δολοφονικό σκηνικό με το περιοδικό που τόσες φορές είχε προσβάλει τη Χριστιανική θρησκεία. 
Δεν τους λυπάμαι γιατί μόνοι τους έγιναν τα πρόβατα που θέλει η ΝΤΠ, αλλά τι να περιμένω από ένα λαό που κάλυπτε τη βρωμιά με άρωμα και δεν έχει προσφέρει τίποτα στην παγκόσμια σκέψη και φιλοσοφία.(μη δω σχόλιο για τον συσκοτισμό, πριν σχολιάσετε να έχετε μελετήσει) Ένα λαό δολοφόνων και κλεφτών που έχουν ένα μουσείο με κλοπιμαία και χαίρονται  που τα δείχνουν εκείνοι ή τα τοποθετούν σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσάς τους.

Να είστε έτοιμοι για τα χειρότερα στην χώρα μας και όπως λέμε στην Ελλάδα μας σε άπταιστα Ελληνικά, "You must be ready to kill and prepared to die"(έτοιμοι να σκοτώσετε, προετοιμασμένοι να πεθάνετε).

ΥΓ Πόσοι Έλληνες είναι νεκροί από τις Ευρωπαϊκές ιδέες για πολιτική λιτότητας στο πειραματόζωο τον Έλληνα; Πόσοι Ευρωπαίοι μας έκλαψαν ή μας υποστήριξαν; Ξυπνήστε πριν γίνουμε παρελθόν και στο μέλλον λένε "κάποτε υπήρξαν οι Έλληνες που στην ακμή τους έδωσαν τον πολιτισμό και τις επιστήμες σε όλο τον κόσμο και μετά σιγά σιγά αφανίστηκαν".

6 σχόλια:

  1. Μία λέξη:

    Α Ψ Ο Γ Ο Σ.

    Ακριβώς όσα σκέφτομαι και για διάφορους λόγους δεν μπορώ να εκφράσω, η αν τα εκφράζω τα καλύπτω με τον μανδύα του φιλεύσπλαχνου και ανθρωπιστή.
    Έχουμε μπει στην τελική φάση του σχεδίου για τον ολοκληρωτικό εκφοβισμό του πληθυσμού και την εγκαθίδρυση της κυριαρχίας της ΝΤΠ.
    Με δόξα και τιμές από τους "υπαλλήλους" που οι ίδιοι τοποθετούν για την εξυπηρέτηση των σχεδίων τους και των σκοπών τους.

    Όσοι επιζήσουμε, θα ξαναδούμε τον ήλιο όπως πρέπει να τον βλέπουμε και όχι όπως τον βλέπουμε τώρα.

    Κανένα δάκρυ για τους συστημικούς και όσους τους ακολουθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα μέσα στα θύματα υπήρχαν και απολύτως αθώοι άνθρωποι αλλά ακόμη και αυτοί έχουν την ευθύνη να προσπαθήσουν να αλλάξουν τη στάση των γύρω τους.

      Αφού πρώτα όλοι οι κάτοικοι των ανεπτυγμένων χωρών έγιναν οκνηροί πλέον πρέπει να τους στερήσουμε την ελευθερία αφού αυτοί πλέον δεν θα μπορέσουν να αντιδράσουν.

      Όσοι τόσο καιρό μας έλεγαν "φασίστες", "ρατσιστές" κλπ κλπ σε λίγο θα ζητάνε βοήθεια για να γλιτώσουν από τους "πρόσφυγες". Θα βοηθήσω τους δικούς μου ή όσους με στόλιζαν με διάφορα επίθετα;

      Διαγραφή
    2. + ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΔΕΛΦΕ BILLY!!!6 XΡΟΝΙΑ ΒΟΓΓΑΜΕ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΑ-ΠΕΙΝΑ-ΑΝΕΡΓΙΑ-ΦΟΡΟΥΣ-ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ-ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ Κ.Λ.Π. (ΚΑΙ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΛΛ-ΟΠΟΥΛ-ΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ''ΕΛΛΗΝΑΣ''.ΠΩΣ,ΛΟΙΠΟΝ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΝΕΣΩ ΕΓΩ;;;ΞΕΡΩ,ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ.ΣΤΑ ΜΕΖΕΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ!!!
      ΜΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕ ΑΦΟΥ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣ...ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ..
      ΥΓ:ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!!!!

      Διαγραφή
    3. Έγραψες κάτι που σκόπιμα άφησα εκτός μπας και γράψει κανένας "δημοκράτης". Μαζί με τις Γερμανικές τράπεζες είναι και οι Γαλλικές που έχουν οδηγήσει στην αυτοκτονία χιλιάδες Έλληνες. Εδώω στο Ελλαδιστάν όμως περιμένουμε τη βοήθεια του "φίλου" Ολάντ για τις διαπραγματεύσεις με τους ... θεσμούς και την Μέρκελ.

      Διαγραφή
  2. ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΗ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' ΑΔΕΛΦΕ...ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΗ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ''.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ'' ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ...
    ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΡΟΓΡΙΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ,Ο ''ΦΙΛΟΣ'' ΟΛΑΝΤ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΝΕΡΑ Η ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ ''ΦΙΛΟΣ'' ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε να δεις τώρα που όλη η Ευρώπη μαας στοχοποιεί για την "ταυτοποίηση" των τζιχαντιστών στα Ελληνικά νησιά τι άλλο θα παραχωρήσει. Μήπως την Εθνική Κυριαρχία;(επίσημα πλέον)

      Διαγραφή