Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Σάλος ξέσπασε στο Instagram, με μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η Δήμητρα Ματσούκα.


Σχόλιο ΒΤΚ:
Στην ξεφτιλισμένη τη δημοκρατία τους κάθε πουτάνα έχει δικαίωμα να γράφει και να λέει ότι θέλει προσβάλλοντας εκατομμύρια Ελλήνων και προσποιούμενη πως έχει την ελευθερία να το κάνει. 
ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ(όπως η Παναγία μας) ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΥΣΗ.
Ένας εισαγγελέας δεν το είδε αυτό;

Σάλος ξέσπασε στο Instagram, με μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η Δήμητρα Ματσούκα.
Η ανάρτηση της δείχνει ένα γλυπτό που απεικονίζει μια φιγούρα σαν της Παναγίας.
Η ηθοποιός, έβαλε απλά το hashtag, «μαθήματα θρησκείας».
Σε κάποιους followers της, η συγκεκριμένη εικόνα, δεν άρεσε καθόλου και τη θεώρησαν βλάσφημη.

Η ηθοποιός, απάντησε, γράφοντας: 
«Η φώτο μου αρέσει και αν κάποιος δεν έχει την ίδια αίσθηση του χιούμορ με μένα, μικρό το κακό. Επίσης, μπορείτε να με κάνετε unfollow, ή να μη διαβάζετε περιοδικά που σχολιάζουν με (ψεύτο)συντηρητική διάθεση ενώ απλώς θέλουν να κιτρινίζουν».






Ανάμεσα στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των σχολιαστών της βλάσφημης φωτογραφίας, διακρίναμε ένα,που είναι κόσμιο και δίνει μια πολύ καλή και πολιτισμένη απάντηση στην ηθοποιό..

«Η αρχή της δημοκρατίας λέει πως η ελευθερία μου τελειώνει όταν αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Μέσα σ αυτήν την αρχή ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει η όχι σε ότι θέλει. Είτε σε κάποια θρησκεία είτε όχι. 
Είναι ατομικό δικαίωμα το τι πιστεύει ο καθένας αρκεί να μην προσβάλει αυτό που πιστεύει κάποιος άλλος. 
Στην συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ ατυχές το συγκεκριμένο αστείο όπως θα το θεωρούσα ατυχές αν στην ίδια θέση υπήρχε το κοράνι η ένας Βούδας. 
Αν κάποιος με παράλληλο χιούμορ σαν εσάς έβαζε στη θέση αυτής της φωτογραφίας μια άλλη που να "χιουμοριζε" κάτι που εσείς πιστεύετε και αγαπάτε, το γιατί το πιστεύετε και το αγαπάτε δε είναι καθαρά προσωπικό σας δικαίωμα άραγε θα είχατε την ίδια αντίδραση και θα το εκλαμβάνετε ως χιούμορ; 
Θα ήθελα πολύ να ποστάρω μια τέτοια φωτό αλλά καλώς η κακώς δεν μ αρέσει να κάνω χιούμορ προσβάλλοντας κάποιον άλλο. Θεωρώ ατυχές αυτό που κάνατε αλλά αυτό είναι καθαρά μια προσωπική αντίληψη. Άλλωστε ζούμε σε μια χώρα που δημιούργησε την δημοκρατία αλλά από εκεί και πέρα δεν έκανε τίποτα για να την "διδάξει" στους ίδιους της τους πολίτες.. �� να έχετε μια όμορφη μέρα.»

7 σχόλια:

  1. Αθλια εντελως..
    Σιχαμενη υπαρξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι από τις περιπτώσεις που δεν θα έκανα τίποτα αν την έβλεπα όμηρο των ισλαμοπιθήκων. Δεν θα μου έλλειπε καθόλου.

      Διαγραφή
  2. ΑΗΔΙΑ ΚΙ ΕΜΕΤΟΣ...
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ Μ@ΥΝΙ ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ!!!
    ΚΑΡΑΚΑΡΙΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΗΔΙΑ ΚΙ ΕΜΕΤΟΣ...
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ Μ@YNI ΣΑ ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΗΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟ ΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ!!!
    ΚΑΡΑΚΑΡΙΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ δεν φταίει αυτή που ο κόσμος επιβραβεύει τις πουτάνες και κάθε τι πυ βγαίνει από το στόμα τους αρκεί να είναι κόντρα στη θρησκεία. Θα την στηρίξουν και τα πουστράκια, της δημοσιογραφίας και μη, και όλα θα πάνε καλά.
      Αν φτάσουν οι ισλαμοπίθηκοι σε αυτήν θα σημαίνει πως τους αφήσαμε να περάσουν.
      Δημόσια συγγνώμη σε κάλυψη από όλα τα κανάλια. Πρόστιμο πολλών χιλιάδων ευρώ και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για κάποια χρόνια είναι ίσως πιο καλοί τρόποι για να σκέφτεται πριν δημοσιοποιήσει, μιλήσει ή γράψει για θρησκευτικά σύμβολα.
      Τις δύσκολες στιγμές και αυτή ακόμη στην Παναγία ψάχνει βοήθεια.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ''ΓΑΛΛΙΚΑ'' ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ!!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΟΜΩΣ...
      ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ''ΠΟΥΛΑΝΕ'' ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ...ΔΩΣΕ ΑΘΕΪΑ,ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ,ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΙΑ,ΠΟΡΝΕΙΑ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ!
      ΥΓ:ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ...

      Διαγραφή
    3. Έτσι ακριβώς είναι. Της αρμόζει πολύ χειρότερη τιμωρία, αλλά τουλάχιστον σε πλαίσιο που δεν μας κάνουν κτήνη.
      +13 για το όνομα.

      Διαγραφή