Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Νέος "προπονητής" ο ...

Από το πρωί, πριν ακόμη μάθουμε την απόλυση του Αναστασίου, στη Θεσσαλονίκη κάποιοι ψυθίριζαν το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Πιο σοβαρός από τον Αναστασίου, δείχνει να έχει κάνει δουλειά μέχρι τώρα στην ομάδα που προπονεί(όχι δεν θα γράψω το όνομά της). Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να έρθει τώρα στον Παναθηναϊκό. Με τα σαπάκια των Αλαφούζου-Αναστασίου και τους αλήτες του πουροφλορέα, μαζί με τους ΑΡΔ που τρώνε παντεσπάνι από fixed games και προπαγάνδα.

Τα όργανα του Τράκη ταΐζουν σανό στα πρόβατα με μία λίστα που συμπεριλαμβάνει στους υποψήφιους τους Μάγκατ, Μπιέλσα !!!, Μπέντο.
Ο επόμενος προπονητής θα είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ, χωρίς στόχους και ΦΤΗΝΟΣ. Από το κάτω ράφι και μάλιστα από το κάτω ράφι στο σημείο με τις προσφορές για τα ελαττωματικά προϊόντα.
Από όλους αυτούς εγώ προτιμώ να αφήσει τον Βονόρτα ή μπορεί να χρίσει προπονητή τον ... Μέντες. 

ΥΓ Ο Αλαφούζος τρόλαρε τον Αναστασίου. Αφού έκανε παρέλαση τον έδιωξε!!!

2 σχόλια:

  1. Ακουγονται κατι απιθανα ονοματα αδελφε..
    Ισως φερουν παλι καναν τυπου Φαμπρι,Αναστασιου και να μαζεψουν μαπες ολοι τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω με αυτό που γράφτηκε στο myPanathinaikos. Έχει ήδη κάνει επαφές και είναι το ίδιο ανίκανος να βοηθήσει την ομάδα με τον Αναστασίου.
      Αν μπορούσα να επιλέξω θα έπαιρνα Μπιέλσα με κλειστά μάτια. Θα έδιωχνε και τα τσογλάνια του πουροφλορέα μόνος. Πολλά κιλά μπάλα γνωρίζει και είναι «τρελός».

      Διαγραφή