Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Η ΝΤΠ είναι εδώ, ήταν εδώ αλλά με άλλη μορφή.

Αφού για πολλά χρόνια οι... Κυβερνήσεις όλων των ανεπτυγμένων κρατών έμαθαν τους λαούς τους να ζούνε με όσο το δυνατόν περισσότερα και άχρηστα αγαθά, πολλές φορές με πολυτέλεια που δεν χρειαζόταν ξεκίνησε εδώ και περίπου δέκα χρόνια η αλλαγή του σχεδίου.

Τόσο καιρό η αντιμετώπιση των λαών από τις ... κυβερνήσεις ήταν στα «πρότυπα» που είχε θέσει ο Χάξλεϋ. Εδώ και κάποια χρόνια οι ... κυβερνήσεις αποφάσισαν πως πλέον τους αρέσουν τα «πρότυπα» του Όργουελ. Έτσι εκεί που ο έλεγχος του πληθυσμού γινόταν με την αφθονία αγαθών, πληροφοριών, ηδονών τώρα θα γίνεται με τη βία, τον πόνο και τον τρόμο.

Πρώτα η 11η Σεπτεμβρίου που ήταν έργο παραγωγής ΗΠΑ για την εισβολή τους σε ξένο κράτος. Έπειτα η πτώση των ηγετών σε χώρες που ήθελαν να ελέγχουν αυτές(βλέπε Λιβύη), αλλά οι συνεχιζόμενες εξεγέρσεις στις περιπτώσεις που οι ηγέτες έμειναν στη θέση τους(Συρία-Άσαντ). Βέβαια στο "παιχνίδι" μπήκε και η Ε.Ε. αφού Γερμανία-Γαλλία δεν μπορούσαν να αφήσουν τις ΗΠΑ(το μακρύ χέρι της Μ.Βρετανίας) να παίζουν μόνες τους. Η Συρία ας μην ξεχνάμε πως ήταν Γαλλική αποικία και πως η Γαλλία πόνεσε οικονομικά όταν την έχασε μερικές δεκαετίες νωρίτερα.

Το Isis αλλά και οι Σύροι αντάρτες δημιουργήθηκαν από την ανεπτυγμένη Δύση, εξοπλίστηκαν από την ανεπτυγμένη Δύση και στη συνέχεια χρηματοδοτήθηκαν από την ανεπτυγμένη Δύση για να πέσει ακόμη ένας ηγέτης που δεν «συμμορφώθηκε». Επειδή όμως στη Συρία οι Μουσουλμάνοι υποστηρικτές του Άσαντ πολεμούν μαζί με τους Χριστιανούς κάτι έπρεπε να γίνει για να συνεχιστεί το σχέδιο. Έτσι φτάσαμε στους «πρόσφυγες» που μας έδειχνα τα ΜΜΑποχαύνωσης παγκοσμίως. Έδειχναν συνέχεια γυναικόπαιδα αλλά συστηματικά απέφευγαν να δείξουν τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. Ρεπορτάζ για τους «πρόσφυγες» δείχνοντας το 5 τοις 100 από αυτούς γιατί το υπόλοιπο 95 τοις 100 είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. 

Να λοιπόν που οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ που έφτασαν στην Ευρώπη πήγαν στο Παρίσι για να έχουμε την μετάβαση στην επόμενη φάση του σχεδίου της ΝΤΠ. Τρόμος. Θα αναλάβει ο στρατός και θα αναγκαστεί ο λαός να παραχωρήσει ελευθερίες. Αυτή είναι η επόμενη μέρα που έχει ήδη ανατείλει.

Αλήθεια αν αποφασίσουν να κάνουν χτύπημα στην Ελλάδα πόσοι Έλληνες θα μείνουν ζωντανοί και από αυτούς πόσοι θα σταθούν όρθιοι για να τους αντιμετωπίσουν; Το μυαλό μου λέει πως είμαστε χαμένοι αλλά η καρδιά μου με σπρώχνει να συλλογιστώ τα λόγια των γερόντων. Καταλήγω πως ο Θεός, ο Ένας και Μοναδικός, ο Τρισυπόστατος, αγαπάει την Ελλάδα και η χώρα θα σωθεί, είτε ζω εγώ και εσείς είτε όχι.

8 σχόλια:

  1. Βασίλη καλημέρα και καλή εβδομάδα.
    Σε κάποιες άλλες εποχές όχι πολύ μακρινές, σήμερα η τηλεόρασή μου δεν θα υπήρχε και το όνειρό μου για μια καινούρια 55άρα θα είχε γίνει πραγματικότητα το αργότερο μέχρι το απόγευμα....! (χαχαχαχα).

    Αυτή την ώρα, 13:40, η τηλεόραση παίζει την "ΕΛΕΝΗ" με τη Μενεγάκη.
    Κι εκεί που άλλες μέρες έκαναν παρέλαση τα ξέκωλα και οι ξεπλυμένες - γυναίκες και ... αδερφές - η τηλεπερσόνα φιλοξενεί πάνελ με διάφορους μαλάκες που το παίζουν "αναλυτές" της κατάστασης που ζούμε από την Παρασκευή!

    Η μαλακία πάει σύννεφο, ο κάθε ένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, αλλά κανένας δεν πιάνει έστω και το 1/1000 απ όσα λίγα και μεστά αναφέρεις στην ανάρτησή σου.
    Όλοι συνεχίζουν να εστιάζουν στους κακόμοιρους τους "πρόσφυγες" και κανείς δεν αναφέρει ότι αυτοί - οι κακόμοιροι - αποτελούν μόλις το 5% και όλοι οι άλλοι είναι τα ζώα που όπως σε άλλη ανάρτηση έγραψες, δημιούργησαν αυτοί οι "πολιτισμένοι" που σήμερα κλαίνε και θρηνούν για τους ομοεθνείς τους που οι ίδιοι μακέλεψαν!

    Το θέμα πιστεύω ότι έχει εξαντληθεί.
    Δεν μπορούμε να τα βάλουμε με την εξελιγμένη μορφή προπαγάνδας που δουλεύει το σύστημα της ΝΤΠ για να μας φέρει σε κατάσταση 'ΟΡΓΟΥΕΛ - 1984".
    Μας μένει μόνο να παρακολουθούμε - όσοι μπορούμε - την εξέλιξη των πραγμάτων και να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, ούτως ώστε την D-day να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτό που θα έρθει και στην πόρτα μας.

    Ο κόσμος έχει περιπέσει σε πλήρη αποχαύνωση εξ αιτίας των ΜΜΑ και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ούτε το ελάχιστο του εγκεφάλου του για να δει αυτό που έρχεται!
    Και όπως φαίνεται, δεν μπορούμε πλέον εμείς οι λίγοι να τους ξυπνήσουμε!

    Ας είμαστε λοιπόν έτοιμοι τουλάχιστον εμείς, για να μπορέσουμε να περισώσουμε ότι είναι δυνατόν.

    Ο καιρός γαρ εγγύς!

    ΥΓ: Η μόνη ελπίδα να είναι ο κόσμος "έτοιμος", είναι να σταματήσει να βλέπει το χαζοκούτι.
    Αν, εκτός από εμένα, εσένα και κάποιους ακόμα το έχουν κάνει ήδη πράξη πολλοί άλλοι και απλά δεν το γνωρίζω, έχει καλώς.
    ΥΓ2: Τελικά και σήμερα με την παλιά τηλεόρασή μου θα μείνω...
    Την "λυπήθηκα" και δεν την έσπασα ......
    Γαμώτο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα και καλή εβδομάδα.
      Σήμερα είχα μία πολύ καλή μέρα με ένα μόνο διάστημα εκνευρισμού. Τηλεόραση δεν είδα ακόμα και αμέσως μετά το σχόλιο θα κάνω την ανάρτησή μου για αύριο.

      Ξεκινάς από λάθος βάση. Κάθε λογικό ον δεν βλέπει Μενεγάκη και αν κάνει το λάθος να δει για λίγο είτε κλείνει την τηλεόραση είτε αλλάζει κανάλι.
      Μην περιμένεις τίποτα από τις μαριονέτες του συστήματος, αυτές προβάλλουν πάντα το λάθος.
      Βλέπεις στην τηλεόραση πάνε μπροστά οι πουτάνες και τα πουστράκια. Νομίζουν πως ζούμε ακόμη στη δεκαετία του '80 ή του '90.

      Το μεσημέρι με ρώτησε κάποιος γνωστός τι βλέπω να συμβαίνει και η απάντησή μου ήταν "Είσαι έτοιμος να σκοτώσεις;". Μου απάντησε λάθος. "Αν είναι για την οικογένειά μου ΝΑΙ."
      Αν περιμένουμε να φτάσουν σε εμάς θα μας εξοντώσουν. Όπως πολύ σωστά γράφεις και εσύ "να περισώσουμε ότι είναι δυνατόν".

      ΥΓ Η τηλεόρασή μου το καλοκαίρι έκλεισε τα 7 και μπήκε στα 8 χρόνια λειτουργίας. Περιμένω την απαξίωση των ultra HD και δεν θα αργήσει πολύ. Έχω υπομονή αλλά μάλλον θα μπει στην εφηβεία πρώτα!!! Δεν τη "λυπάμαι" αλλά θα προτιμούσα να ξαναέρθω Κρήτη από το να αγοράσω τώρα μία νέα τηλεόραση.

      Διαγραφή
    2. Μιλάς για λογικά όντα που δεν βλέπουν αυτές τις αηδίες.
      Σωστό, πολύ σωστό και επαυξάνω......
      Τι συμβαίνει όμως όταν στο σπίτι υπάρχουν γυναίκες που εκ φύσεως δεν μπορούν να καθήσουν να δουν μια ταινία και να περάσουν δυο ώρες ευχάριστες, αλλά αντίθετα μπορούν με τις ώρες να βλέπουν Μενεγάκη, Τατιάνα, πακέτο, ρουά-ματ, μπρούσκο και όλα αυτά τα σκουπίδια που παίζουν τα τουρκοκάναλα, σειρές που τους προσφέρουν ... κλάμα?

      Έτυχε λοιπόν να κάθομαι στο σαλόνι και να διαβάζω στο ίντερνετ και ταυτόχρονα να παίζει η ¨Ελένη...
      Αναγκαστικά άκουγα όσα έλεγαν οι "υψηλοί" προσκεκλημένοι της.

      ΥΓ: Και η δικιά μου έκλεισε τα 8 το καλοκαίρι.
      Κι εγώ περιμένω την απαξίωση των UHD, κι όπως έγραψες δεν θ αργήσει...
      Απλά, επειδή είμαι κολλημένος με τη SONY - για εμένα ίσως η καλύτερη οθόνη με τα πιο σωστά χρώματα - κι επειδή την έχω δει να παίζει, παρέα με μια LG το ίδιο πρόγραμμα UHD, εξαλείφθηκε κάθε σκέψη μου για άλλη οθόνη, ειδικά δε αν είναι SAMSUNG (χορηγός των αχώνευτων).
      Στις 55" που την είδα είναι απλά καταπληκτική.
      Το πρόβλημα είναι ότι επειδή τη θέλω και με παθητικό 3D, ακόμα είναι σε απλησίαστα για την τσέπη μου επίπεδα.

      Διαγραφή
    3. Τότε αλλάζεις δωμάτιο και κλείνεις και την πόρτα!!!
      Μου έχει τύχει και μάλιστα να βρίσκομαι σε άλλο σπίτι που ήταν γκαρσονιέρα. Άρα έπρεπε να μείνω στη σαλοκουζίνα αφού δεν μπορούσα να πάω στην κρεβατοκάμαρα ή το μπάνιο(για αρκετή ώρα). Σκέτη πίκρα...

      Έχω samsung αλλά με την καταγραφή δεδομένων στις smart tv πλέον στράφηκα προς τις LG. Όταν φτάσει η στιγμή θα το ψάαξω και πάλι. Από 40 με βλέπω 47 αλλά όχι για 55 ίντσες.

      Καλό ξημέρωμα Δημήτρη.

      ΥΓ Προσοχή στους βρυκόλακες. Σήμερα γιορτάζουν.

      Διαγραφή
  2. ΒΑΛΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤHΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΜΕΓAΛΥΤΕΡΗ OΘΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗ 17ΑΡΑ LG TOY PC.
    ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΛΟΡΘΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;;;ΧΑΧΑΧΑ!!!!
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι από τους τυχερούς αφού η δική μου μάνα δεν έβλεπε ποτέ σήριαλ και πρωινάδικα(τα δεύτερα λόγω της πρωινής εργασίας που είχε) και εδώ και αρκετό καιρό έχει μάθει να ψάχνει αρκετά καλά στο ίντερνετ. Πολλές φορές με γλιτώνει από πολλά που θα έπρεπε να κάνω εγώ αν δεν τα έκανε η ίδια.

      Διαγραφή
  3. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟΣ ΚΑΘΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ,ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ-ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΗΣ-ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Ν' ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ...ΧΑΧΑΧΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει αδερφέ.
      Θέλει λίγη περισσότερη προσπάθεια για να μπορέσει να αλλάξει κάπως τις συνήθειές της.

      Διαγραφή