Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Ο Αλαφούζος είναι γαύρος και οι κεφαλές του που(στ)ροφλορέα επίσης


Γιατί;

Ο Αλαφούζος είναι γαύρος γιατί είναι από μικρός που τον έκανε ο πατέρας του.
Ο Αλαφούζος είναι γαύρος γιατί το έχει δηλώσει.
Ο Αλαφούζος είναι γαύρος γιατί οποιοσδήποτε άλλος με κανάλι δικό του θα είχε προκαλέσει ζημιά στον Σκατοσακούλα από την αρχή και δεν θα έκανε δήθεν αποκαλύψεις που δεν οδηγούν πουθενά.
Ο Αλαφούζος είναι γαύρος γιατί ενεργεί σαν γαύρος(με ποιες κωλοφυλλάδες πήγε στην εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ;).
Ο Αλαφούζος είναι γαύρος γιατί μιλάει σαν γαύρος(το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια).
Οι Παναθηναϊκοί δεν προσφεύγουν στα δικαστήρια ούτε όταν αποδεδειγμένα έχουν δίκιο(όταν χάσαμε το κύπελλο από την ΑΕΛ ο επιθετικός της που σκόραρε βρέθηκε ντοπέ).
Οι Παναθηναϊκοί δεν υποστηρίζουν ποτέ σε μία δίκη τους γαύρους.

Οι κεφαλές του που(στ)ροφλορέα είναι γαύροι γιατί ενεργούν εντός και εκτός γηπέδου σαν γαύροι. Τρώνε όλο το σανό ή καλύτερα το ταΐζουν στα πρόβατα. Ακολουθούν πιστά το σχέδιο με αντάλλαγμα "ψίχουλα". Κάνουν κακό στην ομάδα με τα επεισόδια(στα οποία ηγούνται αυτοί) που όλως τυχαίως γίνονται στο γήπεδο ακόμη και απρόκλητα. Χτύπησαν πατεράδες μπροστά στα παιδιά τους γιατί δεν ήταν όπως τους ήθελαν αυτοί.



ΥΓ Αλήθεια αυτά δεν τα έχεις διαβάσει ποτέ εδώ; Σε παραξένεψε που είπα πως δεν με εκφράζει ο Αλαφούζος και ο που(στ)ροφλορέας; Πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι αυτοί;

15 σχόλια:

  1. bravo billy ta les exo apo ta dontia kapoia stigmi tha to plirosoun oi gauroi entos kai ektos.andrew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ μου καλησπέρα
      Όλοι τα έχουμε γράψει. Κάποιες φορές εγώ σε κείμενο ή σχόλια και άλλες φορές όλοι εσείς σε σχόλια. Με τσάντισε όμως ένας πολύ καλός φίλος που μου είπε πως δεν τα έχω γράψει ούτε τασχολίασε κάποιος σε σχόλιο και τα μάζεψα τα πιο βασικά σε μία μικρή ανάρτηση.
      Αν αρχίσει η πτώση του συστήματος Αλαφούζου-που(στ)ροφλορέα τότε θα πληρώσουν, αν όχι όλοι οι περισσότεροι, και θα γίνει πολύ εύκολα.

      Διαγραφή
  2. Ν' ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ!!!!!ΤΑ ΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ)ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νεοκοσμίτης εσύ είσαι αδερφέ μου;

      Όσες φορές και αν τα γράψω εγώ, το myPanathinaikos, ο Μωραϊτης, το Glory days και όποιοι άλλοι προσπαθούμε ακόμα η μάχη είναι άνιση. Ευτυχώς άρχισε η γκρίνια στον πουροφλορέα(για άλλα θέματα) και δεν θα αργήσει και η πτώση.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ BILL ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΟΝΟΜΑ!ΟΧΙ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΕΟΚΟΣΜΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.
    ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ 13 ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΧΑΧΑ!!!
    ΥΓ:''ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ)ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ'':ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ,KAI EINAI ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ σε θυμάμαι.
      Περάσατε δύσκολα στο νησί σου και αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό από την ομάδα.
      Χαίρομαι που βλέπω ξανά σχόλιό σου.
      Η φετινή ομάδα στο ποδόσφαιρο, άσχετα με τη θέση που έχει, είναι απογοητευτική.

      Διαγραφή
    2. Βασίλη καλησπέρα.
      Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα ξανά επί το έργον.
      Βλέπεις ο χειμώνας έρχεται με άγριες διαθέσεις όπως μας πληροφορεί το νετ και έπρεπε να κάνω κάποιες απαραίτητες εργασίες για να τον υποδεχτώ....
      Ξέρεις, ξύλα για το τζάκι, έλεγχο στην στεγανοποίηση του σπιτιού κλπ....

      Για το θέμα μας τώρα...
      Πιστεύω να διάβασες το καινούριο ανδραγάθημα της "κυβέρνησης" αλαφούζου και των κολαούζων του.
      Αυτό με την επιστολή στην επο για ορισμό ... ξένου διαιτητή στο ματς του άλλου Σαββάτου!
      Τελικά οι τύποι δεν το έχουν τερματίσει ακόμα.....
      Συνέχεια μας εκπλήσσουν ......

      Θέλουν με κάθε τρόπο να αναδείξουν ότι οι ακατονόμαστοι έχουν την ... "καλύτερη ομάδα" και να νομιμοποιήσουν τα αίσχη που κάνουν επί είκοσι χρόνια....!

      Ένα πράμα αντίστοιχο με το μπάσκετ, που οι άλλοι σκούζουν κι εμείς τους απαντάμε ότι τους έχουμε βιάσει με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους....
      Και εντός, και εκτός και με πλεονέκτημα έδρας και χωρίς πλεονέκτημα έδρας και με έλληνες διαιτητές και με ξένους διαιτητές.....!

      Αυτό επιδιώκει η ρόζ πουστάρα, να εξαλείψει κάθε δικαιολογία για εμάς......
      Γ@μω το ......... της σκύλας που τον έκανε, και τον μ@λ@κ@ που τον έφερε στην ομάδα μας!

      ΥΓ: Καλό Σαββατοκύριακο Βασίλη.
      ΥΓ2: Ο Θεός να αναπαύσει τα θύματα του Παρισιού. Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα, περίμενε τη φωτιά και στο δικό σου. Με τους ... "δεύτερη φορά αριστερά" μαλάκες, δωσίλογους, γερμανοτσολιάδες που μπλέξαμε, βλέπω να μας μένουν αμανάτι μερικά εκατομμύρια άπλυτοι σαν κι αυτούς που τα έκαναν μπάχαλο χτες.
      Κι ο Θεός βοηθός....
      ΥΓ3: Ναι ρε είμαι φασίστας και δεν γουστάρω τα άπλυτα αποβράσματα στην Πατρίδα μου.
      ΥΓ4: Μάκη, καλωσόρισες κι από εμένα.

      ΥΓ τελευταίο: Βασίλη ότι δεν κάνει για ανάρτηση, κόψτο!
      αχαχαχαχαχχαχα

      Διαγραφή
    3. Δημήτρη καλημέρα και συγγνώμη για την καθυστερημένη δημοσίευση και του δικού σου σχολίου.
      Ο Αλαφούζος γνώριζε πως δεν μπορεί να φέρει ξένους διαιτητές αλλά το ζήτησε για να μας ξεφτιλίσει ακόμη μία φορά. Γαύρος από κούνια είναι και σαν γαύρος σκέφτεται το συμφέρον της ομάδας της Τρούμπας.

      Η ΝΤΠ κάνει πράξη την επόμενη φάση του σχεδίου της. Φόβος παντού(θα κάνω σχετική ανάρτηση). Όσο για τους Γάλλους δεν τους λυπάμαι και το αναλύω στην τελευτάια ανάρτηση που έκανα Is(is)lamic Σταυροφορία.

      Καλή Κυριακή.
      (Πέρασε όλο το σχόλιο)

      Διαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΛΦΕ BILL ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ-Κ Σ' ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!
    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ,ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΙΑΣ!!
    ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΑΦΟΥ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΩ-ΕΝΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΑ.ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΙΛΕ...
    ΕΠΙΣΗΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ-''ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ'' ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ...(ΒΛΕΠΕ ΚΑΜΠΑΛΑ,ΚΑΜΠΑΝΑ,ΚΑΒΑΛΑ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗ ΛΕΝΕ)
    ΜΑΚΗΣ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ καλημέρα και συγγνώμη για την καθυστερημένη δημοσίευση του σχολίου.
      Πολλοί πίστεψαν στο φιλολαϊκό προσωπείο του τΣύριζα και τους έκαναν κυβέρνηση 2 φορές αλλά αυτοί συνεχίζουν να κάνουν ότι χειρότερο μπορούν για τον Ελληνικό λαό.

      Για την ομάδα τι άλλο να πω; Οι γαύροι συνεχίζουν να φέρονται σαν γσαύροι και ζήτησαν ξένους διαιτητές ενώ γνώριζαν πως δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο.

      Διαγραφή
    2. Μία όμορφη Κυριακή να έχεις Μάκη. Ξέχασα να το γράψω πριν.

      Διαγραφή
    3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΕΓΩ ΣΥΓΓΜΩΜΗ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ,ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΕΣΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ 2+ ΗΜΕΡΕΣ.
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΛΑ Η ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΡΙΧΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ-ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΡΗΓΜΑ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΚΙ ΕΜΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΜΗΝΕΣ Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΝΙΓΕΙ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΕΙΑ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ,ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΜΕ ΕΠΕΣΑΝ 240 ΤΟΝΟΙ ΝΕΡΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ,ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟΥΣ,ΦΩΤΙΕΣ,ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ,ΦΟΡΟΥΣ,ΧΑΡΑΤΣΙΑ,ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΙΛΕ...
      ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ:AΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΜΗΝΑ ΛΕΩ ΠΩΣ Ο ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗΣ-ΜΠΙΝΕΣ-ΚΑΡΙΟΛΗΣ-ΕΛΕΕΙΝΟΣ-ΠΑΝΑΘΛΙΟΣ-ΑΘΕΟΣ-ΑΠΑΤΡΙΔΟΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ-ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ-ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ-ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ,ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ...
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ:ΑΠΑΞΙΩ ΠΙΑ Ν' ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ GAY-ROΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΗΔΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΑΘΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ Τ-ΣΥΡΙΖΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ,ΑΦΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΣΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ-ΧΑΡΑΤΣΙΑ-ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΚΑΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΡΑΦΛΟΑΦΡΑΓΚΟΥΖΟΥ:ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΚΙ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΜΕΤΑ ΤΣΥΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΠΟΥΤ@Ν@ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ.Ε,ΡΕ Μ@Λ@Κ@ ΚΑΡΑΦΛΟΜΠΙΝΕ Η ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΗ SUPER-ΛΙΓΔΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟΣ Η ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ ΣΤΑ ΣΚ@Τ@ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΑΘΕΙΣ...
      ΥΓ:ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΕΝΤΟΝΑΡΑ!!!
      ΥΓ2:ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ''ΣΤΟΛΙΖΩ'' ΑΝΑΛΟΓΩΣ...ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ,ΜΑ ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΙ!!!ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΟΦ' ΤΑ.

      Διαγραφή
    4. Καλησπέρα αδερφέ.
      Το πέρασα όλο καθώς ευτυχώς ακόμη καλύπτομαι για όσα αναφέρονται σε σχόλια. Αν ήταν για κάποιο καθίκι που καπνίζει πουράκια, είναι δικηγόρος και μέλος της ΠΣ και τον ανέφερες θα στο διόρθωνα για να μην μπλέξεις.
      Είδα τι έγινε στη Λευκάδα και αμέσως σκέφτηκα πως δεν σας έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί εδώ και πόσο καιρό. Ότι και να πω είναι λίγο, μόνο ο Θεός μπορεί να βάλει το χέρι του γιατί το Κράτος φροντίζει μόνο τους πρώην υπουργούς για να μην μπουν φυλακή.
      Στην κυβέρνηση έχουν βάλει στοίχημα να είναι ακόμη στην εξουσία τα Χριστούγεννα.Κράτα το σαν σημείωση.

      Διαγραφή
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΙLLY!!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ 'ΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ 'ΧΑ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ.
    Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣΔ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ;EΓΩ,ΠΑΝΤΩΣ,ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη χειρότερη θα με έκλειναν και θα το μετέφερα σε wordpress. Θα ζητούσα και από κάποιους φίλους να το κοινοποιήσουν σε fb και άλλα blogs και θα συνεχίζαμε όπως πριν. Κοινώς θα μας αέριζαν τα παπάκια!!!

      Ο Θεός έχει πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθεί από τις μαλακίες των Ελλήνων. Θα ασχολήθεί πάλι μαζί μας όταν του ζητήσουμε βοήθεια ή όταν έρθουν οι ορδές των ισλαμιστών να μας επιτεθούν. Μέχρι τότε τα προβλήματα που δημιουργούμε μόνοι μας δε νομίζω πως θέλουν Θεία παρέμβαση για να λυθούν, αρκεί η λογική.

      Βουλευτής της συγκυβέρνησης το είπε στους στενούς του συνεργάτες(όχι δεν είμαι σε αυτούς αλλά κάποιος από αυτούς μιλάει λίγο περισσότερο από όσο πρέπει). Σήμερα παραιτήσθηκε ο Γαβριήλ. Λες να το ηθελε; Χρόνο κερδίζουν όπως ο Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό.
      Πάνρως 4 εκλογές σε ένα χρόνο είναι ρεκόρ.

      Διαγραφή