Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Στηρίζουμε Πευκώνα

Δεν χρειάζεται ούτε να το γράφω συνέχεια, ούτε να κάνω αναδημοσιεύσεις(γιατί θα γίνω Πευκώνας2 μετά).
Μπαίνουμε καθημερινά στον Πευκώνα και διαβάζουμε τα κείμενα των αδερφών μας.
Και αφήνουμε και το σχόλιο μας όπου έχουμε να σχολιάσουμε κάτι.

Μάρδας: ένας καθηγητής ΓΤΠΚ

Τον κύριο...Μάρδα είχα την ατυχία να τον έχω καθηγητή στο ΑΠΘ. Ευτυχώς το μάθημα το είχε μαζί με ακόμη έναν  καθηγητή και μάλιστα πολύ αξιόλογο και μάθαμε και κάτι.

Σεβασμός; Κανένα δείγμα του από τους «πρόσφυγες»

Αφού ο Αρχιεπίσκοπος πήγε χωρίς ούτε ένα δείγμα του σταυρού σε εμφανές σημείο το ίδιο αξιώνουν από ιερείς και δεσπότες οι «πρόσφυγες». 

Οι ίδιοι «πρόσφυγες» που δεν δέχτηκαν τα πακέτα του Ερυθρού Σταυρού γιατί είχαν το σταυρό στο κουτί και είναι οι ίδιοι που πέταξαν τόσες μερίδες μακαρόνια με μοσχαρίσιο κιμά ενώ χιλιάδες Ελλήνων ΠΕΙΝΑΝ και κανείς από το επίσημο κράτος δεν τους δίνει τροφή.

Είναι αυτοί που κατάκλεψαν την ηλίθια που πήγε να τους προσφέρει αγαθά, όταν το ίδιο έπρεπε να κάνει για τους γείτονές της τόσα χρόνια αλλά δεν της είχε πει κανένας ροζουλί επαναστάτης.

Είναι αυτοί που ζητάνε να δείξουμε σεβασμό στη μαντήλα τους ενώ αυτοί σέβονται την χώρα στην οποία μπήκαν παράνομα και συνεχίζουν να παρανομούν. Μήπως σεβάστηκαν τους Χριστιανούς στις χώρες τους; Ρητορικό το ερώτημα.

Λύση θέλετε;
Φορτώστε τους σε σαπιοκάραβα τύπου Μιλένα και στείλτε τους πίσω. Παρέα με τα σάπια και μία ή δύο φρεγάτες του Π.Ν. έτοιμες να τα βουλιάξουν αν δούνε "περίεργες" κινήσεις.

Αυτός είναι πατριώτης: Έχω σπίτι στην Ελλάδα αλλά από την Συρία θα φύγω μόνο νεκρός!

Αυτός είναι πατριώτης Έχω σπίτι στην Ελλάδα αλλά από την Συρία θα φύγω μόνο νεκρός

Ο Καλέντ Αλ-Τζάχερ μαθεύτηκε στην Ελλάδα, ως… «ο Σύρος επιθετικός της Προοδευτικής» και πλέον ζει στην χιλιοβομβαρδισμένη πατρίδα του, το Χαλέπι, από όπου διατρανώνει ότι θα φύγει μόνο νεκρός. 

Χοντρός και αυγουλομάτηδες κάνουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Πάρτυ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κάνουν  οι γαύροι και έχουν χάσει τόσο πολύ το μέτρο που πλέον είναι όλα εξόφθαλμα. Έχω σιχαθεί τόσο πολύ και σκεφτόμουν να μην γράψω όμως τα όσα συνέβησαν χθες βράδυ στο Αλεξάνδρειο(Νικ Γκάλης για τους Αρειανούς) με έκαναν να το σκεφτώ και να γράψω λίγες γραμμές.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Xρόνια πολλά

Σήμερα δεν χαιρετάμε διαφορετικά. 
Σήμερα λέμε Χρόνια πολλά.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Χρόνια πολλά και σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή.

ΥΓ Δεν έβαλα σήμερα κείμενο γιατί μέσα στη βδομάδα με πίκραναν οι απαντήσεις που πήρα από έφηβους που γνωρίζω στην ερώτηση "Τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου;"

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

"Allahu akbar" means "Allah at gay bar"

"Allahu akbar" means "Allah at gay bar" but they are too stupid to spell it right.
Βγαίνουν οι ισλαμιστές και γράφουν παντού Allahu akbar, ακόμη και σε chat διαδικτυακών παιχνιδιών και τους απαντάει κάποιος "παλαβός" Allah at gay bar και λύνονται όλοι οι υπόλοιποι στα γέλια. Εγώ να το πάω ένα βήμα παρακάτω σαν καλός "φασίστας", "ρατσιστής" και "ομοφοβικός".

Του ξέφυγε λένε του Μουζάλα το "Μακεδονία"

Βγήκαν οι ροζουλί αδερφές και μη του τΣύριζα να υποστηρίξουν τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Μουζάλα και υποστηρίζουν πως του ξέφυγε. Ρε αλήτες είναι ακόμη χειρότερα τότε.

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Ποτέ ξανά Chipita(molto)

Η Chipita θα δώσει 1.000.000 κρουασάν  στους ΛΑΘΡΟμετανάστες και πάνε να μας το περάσουν σαν πράξη συμπόνιας.

Αλήθεια ρε Chipita ΠΟΣΑ ΚΡΟΥΣΑΣΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ;

Κανονικά θα πρέπει να μην αγοράσει κανένας Έλληνας προϊόντα της Chipita και να τους μείνουν για αγοραστικό κοινό οι ΛΑΘΡΟ.

Tόση ζημιά σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα δεν έκανε κανείς

Ρε Τσίπρα ξεπέρασες ακόμη και τον Αλαφούζο. Έχετε και το κοινό πως και οι δύο ΔΗΛΩΝΕΤΕ Παναθηναϊκοί(γιατί δεν είστε).

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Σκατοσακούλα πάρε ακόμη ένα δημοσίευμα σε Ευρωπσϊκό Τύπο. Με τις υγείες σου.

Ο Ελληνας αρθρογράφος της Sun, Αντώνης Καστρινάκης ασχολείται με τον Θοδωρή Θεοδωρίδη και τις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό.
Στο νέο του άρθρο, που έχει τίλο «Η UEFA θα πέσει από την Ακρόπολη αν δεν "καθαρίσει" το ελληνικό ποδόσφαιρο», αναφέρει συγκεκριμένα:

Δελτίο Τύπου κατοίκων για την πλατεία Βικτωρίας.

Άσχετα εάν αυτοί οι κάτοικοι της Πλατείας Βικτωρίας είναι κάτι εντελώς ‘’φλού’’, εν τούτοις τα αναγραφόμενα είναι απολύτως αληθινά.
Φυσικά, απευθύνονται ‘’εις μη ευήκοα ώτα’’.

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ή ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ποτέ όμως πρόσφυγες μέρος δεύτερο

Για να τελειώνουν μερικά παραμύθια με το προσφυγικό...


Της Μελίνας Κονταξή
Ιστορικός - Βαλκανιολόγος

Οι παράνομοι οικονομικοί μετανάστες δεν είναι πρόσφυγες και δεν υπάρχει καμιά διεθνής συνθήκη που να μας υποχρεώνει να τους κρατήσουμε. 

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ή ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ποτέ όμως πρόσφυγες

Το έψαχνα καιρό για να το τεκμηριώσω και να μην έχω βλακώδη σχόλια που "δημοκρατικά" θα διέγραφα. Έψαξα ακόμη και σε δύο εγκυκλοπαίδειες που είχα σαν παιδί και έφηβος(τότε το ίντερνετ ήταν για λίγους). Ευτυχώς ο καλός φίλος-αδερφός έκανε το "θαύμα" του και έστειλε αυτό ακριβώς που ήθελα ώστε να το ταιριάξω με κάτι που βρήκα.
Λίγη υπομονή για το μέγεθος, αν και θα τη σπάσω στα δύο την ανάρτηση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...