Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

"Χλιάρα" για 'σένα αυτή η ανάρτηση

Δεύτερςο τίτλος(ο κανονικός): Μόλις πιάσουν πάτο ... σκάβουν παρακάτω

Είσαι έξυπνο παιδί και για αυτό μου γύριζες τα μυαλά ορισμένες φορές που έλεγες ότι μαλακία έγραφαν οι Βασιλαράς, Τσιμπίδας, Αθανασίου, Γαρής και λοιποί ΑΡΔ. Σου εξυγούσαμε  λοιπόν όχι μόνο εγώ αλλά και ο Παύλος κάποιες φορές πως δεν είναι έτσι τα πράγματα και πως το δίδυμο Αλαφούζος-Αναστασίου θα καταστρέψει την ομάδα.

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Βασιλακόπουλε μπινέ

Ναι ρε μαλάκα Βασιλακόπουλε δεν παίξαμε σαν Εξάστερος αλλά γιατί πρέπει η πόρνη της Καταλονίας να έχει τη διαιτησία με το μέρος της σε κάθε αγώνα;
Γιατί όταν μειώνει η Πανάθα να δεχόμαστε τεχνική ποινή;
Άντε γαμήσου ρε μπινέ.
Σάλτα και γαμήσου.
Καλά σου τα έλεγε ο Λάζαρος.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Σήμερα γιορτάζουμε το ΟΧΙ

Σήμερα γιορτάζουμε το ΟΧΙ που ήταν ΟΧΙ.
Το ΟΧΙ του ... ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Ι.Μεταξά.
Το ΟΧΙ του ανθρώπου που προετοίμασε την πατρίδα μας να αντιμετωπίσει τους ΝΑΖΙ και τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ, αν και ακόμη και σήμερα πολλοί τον χαρακτηρίζουν όμοιό τους.
Το ΟΧΙ που έκανε πράξη ο Έλληνας φαντάρος στα βουνά της Ηπείρου(της Β.Ηπείρου) και της Αλβανίας.
Το ΟΧΙ που έκανε πράξη ο Ελληνικός λαός, αφού ο ηγέτης του δεν ζούσε με καμία επιπλέον πολυτέλεια από τον απλό πολίτη.
Σήμερα φωνάζουμε ΠΑΡΩΝ σε κάθε προσκλητήριο που θα δοθεί για τους άταφους νεκρούς Έλληνες φαντάρους που θυσιάστηκαν για να ζήσουμε ελεύθεροι εμείς σήμερα την προδοσία της "Ελληνικής" Βουλής.
Η ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ
ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ


ΥΓ Οι άλλες δύο αναρτήσεις είναι αναδημοσίευση των περσινών. Δεν μπόρεσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο για αυτή τη μέρα.

Ο Μεταξάς ή ο Ελληνικός Λαός είπε το ΟΧΙ; ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μεταξάς ή ο Ελληνικός Λαός είπε το ΟΧΙ; ΒΙΝΤΕΟ
Από τον Μάρτιο του 1939 είχε αποφασίσει να πει το «όχι» - Άρθρο της Ιωάννας Φωκά, εγγονής του Ιωάννη Μεταξά
«Ποιος είπε το «όχι»;» Μα φυσικά ο ελληνικός λαός πολεμώντας με ηρωισμό και αυτοθυσία. Είπε το δικό του «όχι» ο κάθε Έλληνας και Ελληνίδα. 

Το «όχι» όμως προς τον Γκράτσι το είπε ο Ιωάννης Μεταξάς όταν ο Ιταλός πρέσβης τον επισκέφθηκε στην οικία του στις τρεις παρά δέκα τα χαράματα της 28ης Οκτωβρίου. Το είπε με την ηρωική φράση: «Alors c' est la guerre» -«Επομένως έχουμε πόλεμο»- που ήταν το αποτέλεσμα και το αποκορύφωμα τεσσάρων ετών σοφής προετοιμασίας, του στρατού και των οπλισμών, του λαού και της ηθικής προπαρασκευής του, των διπλωματικών ενεργειών και συμφώνων, που ο Ιωάννης Μεταξάς είχε χειρισθεί μόνος του ως υπουργός των Εξωτερικών καθ' όλη την τετραετία. Υπέγραψε σύμφωνα με τα βαλκανικά κράτη και την Τουρκία. Και με την Αγγλία, ήταν μεν σύμμαχος αλλά υπό τους όρους που ο ίδιος ο Μεταξάς της έθετε, για την καλύτερη ασφάλεια της Ελλάδος.

Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ Λίγη άγνωστη Ιστορία!


Γράφει η Μαίρη Καρά

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Από τον Βότση στον Μπουτάρη και τον ανιψιό του

Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη μου.
103 χρόνια ελεύθερη.
Χρόνια πολλά και για τον πολιούχο άγιο μας τον Άγιο Δημήτριο.

Στους τυφλούς βαsιλεύει ο μονόφθαλμος

Ο κακός ΠΑΟΚ νίκησε τον ακόμη χειρότερο Παναθηναϊκό. Ίσως το χειρότερο πρώτο ημίχρονο που έχω δει πότε μου, γιατί ακόμη και εκείνο το εφιαλτικό βράδυ στη Βαρκελώνη δεν ήμασταν τόσο κακοί.

Ο ΠΑΟΚ σε όλο το παιχνίδι έπαιζε 12 εναντίον 10 και δεν εννοώ τον Αρετόπουλο άλλα τον παίκτη που κάνει τον Σαριέγκι να μοιάζει με Μαλντίνι. Ο Ταυλαρίδης είναι ότι πιο κακό έχω δει σε αμυντικό με το τριφύλλι στο στήθος.

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Ντέρμπυ στην Τούμπα;


Τη θέση μου για τους Αλαφούζο-Αναστασίου-επικεφαλής του πουροφλορέα τη γνωρίζετε όλοι όσοι με διαβάζετε. Σήμερα όμως ώρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη λέω να κάνω μία πρόβλεψη. 

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Εεεε ... όχι και ρατσιστικό κι αυτό ???

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Εεεε ... όχι και ρατσιστικό κι αυτό ???

KEMAL WAS GAY


Νίκησε εύκολα στο πρώτο εντός

Νίκη απέναντι στους Μογγόλους και μάλιστα μία εύκολη νίκη που αν προσέχαμε θα ήταν και με πολύ μεγάλη διαφορά.

Μπορεί οι Τούρκοι να έκαναν το "θαύμα" τους την προηγούμενη αγωνιστική αλλά χθες έπαιζαν κόντρα στον Εξάστερο. Όχι απόλυτα έτοιμος αλλά δεν παύει να είναι ο Εξάστερος μέσα στο σπίτι του. 

Είπα και σε προηγούμενες αναρτήσεις σχετικές με το μπάσκετ πως είναι νωρίς για κριτική αλλά αυτός ο Γκιστ ήταν όλα τα λεφτά. Ρεκόρ πόντων στην Ευρωλίγκα και όχι μόνο.

ΥΓ Γκίσταρε μην το γιορτάσεις με κανένα φοσμπά!!!

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΦΑΑΑΑΑΑΠ και στο πρωτάθλημα

Έχασε η ομάδα στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας και βγήκαν πολλοί φίλοι και μιλούσαν λες και ήμασταν στα μέσα Δεκεμβρίου. Λοιπόν σήμερα μετά το 73-69, που έγινε μετά το 15-30 του 9', τι θα έχουν να πούνε;

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Τζάμπα ήττα


Πρεμιέρα με ήττα στην Ευρωλίγκα για τον Εξάστερο και η πιο συχνή δικαιολογία που διαβάζω είναι πως ακόμη δεν έχει παίξει στο ΟΑΚΑ. Τι λέτε ρε μάγκες; Ας σοβαρευτούμε και ας δούμε τι έγινε σήμερα.

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Η φωτογραφία του Billy the Kid που αγοράστηκε 2 δολάρια και σήμερα αξίζει "χρυσάφι"

Σχόλιο ΒΤΚ:
Όταν ξεκίνησα να γράφω σχόλια στα αδέρφια του myPanathinaikos επέλεξα το ΒΤΚ ως συντομογραφία του Billy the kid. Όπως και ο αυθεντικός, η εικόνα που έχω ξεγελά τους άλλους με την αντίδραση που περιμένουν. Κάποιος ενοχλητικός έμαθε την αντίδρασή μου στην ...ΧΧΧΧδία. Λάθος επιλογή να ενοχλείς κάποιον που δε σε ενοχλεί, επειδή σου συμπεριφέρεται ευγενικά. Μέχρι την αρχή του καλοκαιριού και εγώ φαινόμουν νεότερος από την πραγματική μου ηλικία. Από τον Ιούνη και μετά ... δεν θα με αναγνώριζαν ούτε όσοι με έχουν γνωρίσει από κοντά. Καλή ανάγνωση.

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Νίκη στην πρεμιέρα(video)

Στο Παλέ(μπορεί να το λένε πλέον "Nick Galis Hall" αλλά οι Θεσσαλονικείς έτσι το λέμε και έτσι θα το λέμε) ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με νίκη και τους αγώνες της κανονικής περιόδου.

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΦΑΑΑΑΑΑΑΠ από την αρχή της χρονιάς

Μετά την περιοδεία στην Κίνα. 
Μετά από το Ευρωμπάσκετ που προπονητής και παίκτες έφτασαν μέχρι το τέλος και δεν ήταν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.
Μετά από τα ισόπαλα τρία πρώτα δεκάλεπτα.

Μετά από όλα αυτά...του έριξε άλλη μια .... ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΑ.

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ποδοσφαιρική ανάλυση

Ποτέ δεν μου άρεσε ο Αναστασίου σαν προπονητής αλλά σήμερα λέω να το τεκμηριώσω με ένα παράδειγμα και αμέσως μετά να υπερασπιστώ ένα τερματοφύλακα που πάνε να  του κάνουν ότι έκαναν κάποιοι δικοί μας στον Λουκά Βύντρα.

Την Πέμπτη έπαιζε Πάοκ-Ντόρτμουντ στην Τούμπα. Οι Γερμανοί ήρθαν με ελλείψεις αλλά ο Τούντορ έκατσε και διάβασε σωστά που έπρεπε να "χτυπήσει" και πως, το αντίθετο από ότι κάνει ο Αναστασίου δηλαδή.

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Κρατάς μικρό καλάθι και πάλι ξενερώνεις

Βλέπεις τον υπάλληλο του συνέταιρου του Βαγγέλα να παρουσιάζει το κατηγορητήριο για τον Βαγγέλα και πας να χαμογελάσεις. Πας να χαμογελάσεις αλλά αμέσως σκέφτεσαι "Και αν δεν γίνει τίποτα για ακόμη μία φορά;". Εκεί ξενερώνεις.

Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ανάπηρη σχεδόν 100 τοις 100 και όχι μόνο απλά τυφλή. Πόσες φορές θα έπρεπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης να έχει ντυθεί με την ασπρόμαυρη(της φυλακής) στολή αλλά ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο;
Έτσι πλέον σε κάθε άκουσμα κατηγοριών για τον Βαγγέλα περιμένουμε τις εξελίξεις πριν χαμογελάσουμε. Ας μην ξεχνάμε πως ο Κυριάκος δουλεύει στο κανάλι του συνέταιρου του κατηγορούμενου.

ΥΓ Σαν να μη μας έφτανε που φέτος εμείς δεν παίζουμε Ευρώπη, χάνουμε και το στοίχημα. 1 και over είχα την Άρσεναλ αλλά αυτός ο Βενγκέρ είναι για τα σίδερα. Χάλασε το 12/12 με  ήττες των gay και μας άφησε με το δελτίο στο χέρι.