Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Ο Κούγιας τα γύρισε...

Φουντώνει η φήμη πως ο Αλέξης Κούγιας άλλαξε την κατάθεσή του για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και πλέον λέει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει σχέση με την εγκληματική οργάνωση και πως τον παρέσυραν(τον ίδιο) οι Αλαφούζος, Πατέρας, Μελισσανίδης και Κακέτσης για να καταθέσει τόσες φορές τα ίδια.

Είπαμε ρε Κούγια γουστάρεις που το γύρισες, αλλά κόψε αυτό το χούι...

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Στοίχημα που δεν το προσφέρει ο ΟΠΑΠ


Ημιτελικός Κυπέλλου και ο ΟΠΑΠ δεν προσφέρει στοιχηματισμό για το Ξάνθη-Ηρακλής.

Να που τελικά τα λένε και τα γράφουν και άλλοι

Τον χοντρό σας το έλεγα από καιρό πως τον έχουν πιάσει από χαμηλά και τον σφίγγουν τόσο που κάνει πολλές μαλακίες. Έφτασε η στιγμή πλέον που πολιτικές κωλοφυλλάδες γράφουν για πιθανό αποκλεισμό των gay από την Ευρώπη αλλά και ο Σαββίδης κινείται ήδη για τον ίδιο σκοπό.

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Πάμε για το ντάμπλ

Ο Εξάστερος δεν κατάφερε να κάνει το 2-2 και με πολύ κακό ποσοστό στα τρίποντα έχασε από την ομάδα του Ιτούδη.
Ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι το 26ο ή 27ο λεπτό(με την διαφορά στους 4 πόντους) αλλά μετά με ένα σερί 5-0 η ΤΣΣΚΑ ξέφυγε και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε.
Δεν θα γράψω τίποτα άλλο μιας και οι διάλογοι με τον Φώτη στα προηγούμενα παιχνίδια έχουν καλύψει τα περισσότερα που θα μπορούσα να γράψω και σήμερα. Θα θυμήσω μόνο πως ο Μήτσος είπε για την ομάδα πως έκανε την υπέρβαση.

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Να είχα 1000 μάτια...

Λόγω τεχνικού προβλήματος έχασα την εικόνα του πρώτου δεκαλέπτου και είδα από το δεύτερο και μετά. Τελικά είδα τα καλύτερα 30 λεπτά του αγώνα. Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο έβλεπα τον αγώνα με την χαρά που έβλεπα τα παιχνίδια την εποχή του Ζοτς. Σήμερα κέρδισε το παιχνίδι ο Ιβάνοβιτς.

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ιτούδης και 2-0

Βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός έβαλε 80 πόντους στη Μόσχα αλλά η ομάδα του Ιτούδη είχε επιθετικό οίστρο και δεν μπορούσε να χάσει. Οι Ρώσοι ήταν απίστευτα εύστοχοι, πήραν πόντους από παίκτες που δεν το περιμέναμε και δεν σταμάτησαν να σκοράρουν ούτε όταν όλα είχαν κριθεί, θέλοντας να τσακίσουν την ψυχολογία των παικτών μας.

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Στο χαλαρό οι Ρώσοι

Σήμερα είναι από τις μέρες εκέινες που όσο και να θέλω δεν μπορώ να μην γράψω πως η εικόνα αυτή ήταν πολύ χειρότερη από την εικόνα του Εξάστερου επί Πεδουλάκη.

Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Χριστός ΑΝΕΣΤΗ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΡΦΙΑ
Χριστός ΑΝΕΣΤΗ και θάνατος νικήθηκε.
Χριστός ΑΝΕΣΤΗ και η ελπίδα γεννήθηκε.
Χριστός ΑΝΕΣΤΗ και το Αναστάσιμο ΦΩΣ είναι ο καθοδηγητής για όποιον το θελήσει.
Χριστός ΑΝΕΣΤΗ και λυτρωθήκαμε από την αμαρτία.

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Καλό Πάσχα

Το Θείο δράμα φτάνει στην κορύφωσή του με την Σταύρωση(χθες), την Αποκαθήλωση(σήμερα το πρωί) και την περιφορά του Επιταφίου(σε λίγες ώρες). Τηνν κορύφωση του Θείου δράματος ακολουθεί η λύτρωση της Ανάστασης.

Και τώρα οι Ρώσοι του Ιτούδη

Έχασε ο Εξάστερος στο Βελιγράδι αλλά και να κέρδιζε δεν άλλαζε κάτι γιατί πάλι τέταρτος θα έβγαινε. Το κακό είναι πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βγήκε πρώτη και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να μην κάνει κανένα λάθος και να μην έχει νεκρά διαστήματα στη σειρά των παιχνιδιών που οδηγούν στο final 4.

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Σίχαμα το Ελληνικό ποδόσφαιρο

Έρχεται και ο άλλος και σε ρωτάει γιατί δεν έγραψες κείμενο για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Τι να του πεις που για να σε ρωτάει είναι άσχετος με το αντικείμενο και κλείνει τα μάτια του καλά για να μην βλέπει τα όσα ΒΡΩΜΙΚΑ συμβαίνουν.

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Τον έπνιξε το άγχος

Δεν περίμενα πως θα έβλεπα όλο τον αγώνα αλλά η εξέλιξη του με κράτησε. Δυστυχώς η αρνητική του εξέλιξη. Προσωπικά σκεφτόμουν αν θα έπρεπε να κάνω κάτι άλλο και αποφάσισα να δω αρχικά το πρώτο ημίχρονο και μετά ανάλογα με την εξέλιξη θα αποφάσιζα.