Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

8 χρόνια χωρίς τον Μιχάλη

29 Μαρτίου 2007 η μέρα που δολοφόνησαν τον Μιχάλη,
Πλήρωσαν, όχι με τις ποινές που έπρεπε, λίγοι και οι πολλοί συνεχίζουν να βρίσκονται εκτός φυλακής.
Για τους ηθικούς αυτουργούς ... ούτε λόγος.
"Το μαχαίρι μπήκε βαθιά στο κόκκαλο" ... από την πολιτεία αλλά έμεινε εκεί γιατί συνεχίζουν να γίνονται διάφορα στα γήπεδα και η κάθαρση να ξεκινάει πάντα από τον Παναθηναϊκό αφήνοντας εκτός κάθαρσης δολοφόνους, ελεύθερους σκοπευτές(η πλάτη του Αλέξανδρου Τζόρβα το γνωρίζει) καθώς και δημιουργούς και εκτελεστές επιθέσεων με μολότοφ(βλέπε το ματς στο λυόμενο που χτύπησαν και τον Σισέ).
Η θυσία του Μιχάλη δεν είχε αντίκρυσμα.
Ας είναι αναπαυμένη η ψυχή του.

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Εξάστερος στην Πόλη και πανίβλακες σε τσατ

Ο φετινός Παναθηναϊκός είναι ομάδα που αλλάζει. Με πολλούς νέους παίκτες, με νέο προπονητή, πολλούς τραυματισμούς και τις παλιοσειρές να έχουν ένα χρόνο περισσότερο, σε σχέση με πέρσι, στην πλάτη στους. Ακούγεται δύσκολο να πρέπει να πρωταγωνιστείς όταν όλα αυτά συμβαίνουν ταυτόχρονα και έχεις και τον Τράκη να σου βάζει τρικλοποδιές.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟΣ (βίντεο)

Τι γίνεται στην ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ;
Εκεί βέβαια ο ΟΗΕ δεν λέει να επέμβει.
Εκεί δεν υπάρχει καμία παραβίαση από την εισβολή και μετά...
Ούτε και η εισβολή αποτελεί παραβίαση...
ΟΗΕ είστε ότι θέλετε κάνετε και όπου θέλετε εισβάλετε για να αποδώσετε δικαιοσύνη...

Το μπαλ μασκέ των επιθέτων

Επίθετα είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούμε για να χαρακτηρίσουμε κάποιον ή κάτι. Με άλλα λόγια, επίθετο είναι κάθε λέξη που κατά κανόνα δίνει ένα χαρακτηριστικό, μια ιδιότητα ή μια ποιότητα στο ουσιαστικό. Το επίθετο προσδιορίζει και μας φανερώνει τι λογής είναι αυτό το ουσιαστικό. Περιγράφει την ταυτότητά του.

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Χρόνια πολλά Ελλάδα μου


Χρόνια πολλά αδέρφια μου.
Διπλές οι ευχές γιατί παράλληλα έχουμε και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.
Χρόνια πολλά σε όλους όσους έχουν την ονομαστική τους εορτή.

ΥΓ Αλήθεια αν όλοι όσοι αγωνίστικαν για την Ελευθερία έβλεπαν τους σημερινούς "ελεύθερους" Έλληνες τι θα έλεγαν; Άξιζε η θυσία;

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Με συγχωρείτε, διακοπή.

Έχω διάφορα τον τελευταίο καιρό να προλάβω, που δεν είναι για να τα λέω δημόσια.
Επιπλέον...
Συνάχι από Κυριακή πρωί και σαν να μην έφταναν ήρθε και η πόρτα και μου έπιασε το δάχτυλο(δείκτη).
Δεν το έσπασε αλλά πονάει πολύ για να καθίσω να γράψω κείμενο.
Κάποιες αναδημοσιεύσεις θα τις κάνω.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Γκρεμίστε το 3όροφο και φύγετε από εδώ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ.

Ποιος έφταιγε για την ήττα από τη Βέροια;
Χθες ο μόνος που δεν έφταιγε ήταν το κοράκι. Καθίκι, δεν λέω, αλλά χθες δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Φρόντισαν να το έχουν ετοιμάσει εδώ και μία βδομάδα από μέσα από την ομάδα. Ο εχθρός είναι εντός.

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΠΑΟ final4

Ακόμη και αν έκανε μία πολύ μεγάλη σε έκταση και σημασία νίκη με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία διαφορά από αυτόν που είδαμε από την αρχή της χρονιάς. Για ακόμη μία φορά είχε ελλείψεις, σημαντικές όπως έχει από την αρχή της χρονιάς, αλλά αυτή τη φορά ήταν πιο συγκεντρωμένος και κέρδισε εύκολα.

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Δεν χρειάζεται και άλλο αίμα, αλλά παιδεία.

Τον άτυχο Βαγγέλη τον "σκότωσαν" οι... μάγκες Κρητίκαροι. Το παλικάρι δεν άντεξε άλλο τις χοντροκομμένες "πλάκες" αλλά και την έλλειψη υποστήριξης από τα κοντινά του πρόσωπα. Ήταν ευαίσθητο και τελικά έδωσε τη λάθος λύση.

Τώρα οι υπόλοιποι Έλληνες λένε ότι καλύτερο νομίζει ο καθένας και όλι κάνουν τις προτάσεις τους. Για δείτε λίγο.

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Ποιος άφησε τον Έκι απλήρωτο; Μήπως οι πολυΑμέτοχοι; Λέω εγώ...

Είπα να μην ασχοληθώ με όσους γιόρταζαν χθες την παγκόσμια ημέρα που τους ήταν αφιερωμένη αλλά με προκάλεσε ένα γιουσουφάκι και έτσι είπα να του βγάλω δημόσια το στριγκάκι. Σε σχόλιο που έκανε στην προηγούμενη ανάρτηση με αποκάλεσε Τζιγγερολάγνο και με προέτρεψε να διαβάσω το παρακάτω λες κι αυτόν περίμενα. 
Για να δούμε τι γράφει και μετά το σχολιάζουμε.

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Δεν θα τον αποκαλέσω αυτιστικό για να μην προσβάλω τα άτομα με αυτισμό που τα σέβομαι


Και κλέφτες και προκλητικοί

Σαν να μην έφτανε που έβαλε γκολ με το χέρι ο άμπαλος, είχαμε και τη ΜΑΙΜΟΥ Περέιρα να προκαλεί με χειρονομίες. Δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες που προκαλεί αντίπαλους οπαδούς. Μήπως να τιμωρηθεί αυτός και το πλανόδιο τσίρκο του;


Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Τους απάντησαν στη γλώσσα τους

Ξεκαθαρίζω το αυτονόητο.
ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ. ΑΛΛΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΕΟΝΑΖΙ.

Και αφού ξεκαθάρισα αυτό που θεωρώ αυτονόητο να πω πως γέλασα πολύ όταν διάβασα την ανακοίνωση της C18. Ήταν σαν να διαβάζεις κείμενο αναρχοάπλυτων ή του ΚΚΕ Μ-Λ αλλά από την ανάποδη. Τους απάντησαν στη γλώσσα τους και με τα δικά τους επιχειρήματα. Απλά απολαυστικό να το βλέπεις και ακόμη καλύτερο να το ακούς όταν το διαβάζει άλλος. 



Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Οι προκλήσεις από τις "παρθένες" των gay(video)

Η "παρθένα" που δηλώνει προπονητής των gay έσκιζε τα στριγκάκια της και δήλωνε πως δεν προκάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού απεικονίζεται να προκαλεί την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο.

Αφού δείτε όλο το βίντεο γυρίστε στο 0.45 που πρωτοεμφανίζεται η "παρθένα" και εστιάστε στην κίνηση του χεριού του στο 1.02 και ένα δευτερόλεπτο αργότερα. Δασκαλεμένος από τον Σκατοσακούλα ήταν για να προκαλέσει τον  κόσμο που δεν συγκρατήθηκε και φτάσαμε στην τιμωρία.

Νίκησε πάλι τον ΠΑΟΚ με 4 γκολ και χατ τρικ του Μπεγκ

Το καλύτερο σημείο του κουπονιού του στοιχήματος ήταν ο άσσος του Παναθηναϊκού στο 1,80 απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ένας άσσος που είτε λόγω παράδοσης, είτε λόγω φόρμας ήταν ... "τσιμέντο". Η αναφορά για το στοίχημα αφιερωμένη στον συνταξιούχο ΜΑΛΑΚΑ Αρειανό που ούτε για τσοπάνος δεν έκανε αλλά το παίζει καθηηγτής στο στοίχημα. Το είχε σίγουρο το 2 και φοβόταν πολύ λίγο για το Χ. Βέβαια γήπεδο δεν έχει πατήσει και τα παιχνίδια από τηνν  τηλεόραση τα "ακούει" από τους ΑΡΔ και δεν τα βλέπει.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Παιδόφιλοι; Λίγο πριν το θάνατο και μετά αυτοκτονία.


Φίλιππος Λεβέντος του Ι. και της Φ.(δεν φταίνε οι γονείς για τις πράξεις του κτήνους)

Ευτύχιος Τζεμανάκης του Γ.(γεννημένος στα Χανιά το "παλικάρι")
Ο πρώτος είναι το τέρας με το βαν και ο άλλος αυτός που "ψάρευε" θύματα μέσω ίντερνετ.
Τι θα τους έκανα εγώ;

Ξαναρχίζουν οι παραστάσεις

αλλά χωρίς θεατές.
Κάτι μας είπε τώρα ο Κοντονής. Κάθαρση με άδεις εξέδρες δεν γίνεται.
Και οι μόνοι ευνοημένοι παραμένουν οι Τρουμπίσιοι που ξεκουράστηκαν.

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Πόσο κόστισαν οι επαγγελματίες αλήτες της 13;

Είναι κάποιες μέρες που όλοι όσοι αγαπάμε τον Παναθηναϊκό σκεφτόμαστε πόσο μας κόστισαν οι επαγγελματίες οπαδ...αλήτες της 13. Αυτοί που για τα δίπιτα στην Πανόρμου και μερικές δωρεάν εκδρομές ή εισόδους στο γήπεδο έχουν κάνει το μεγαλύτερο έγκλημα που μπορούσαν. Με γαύρους να τους καθοδηγούν δεν περίμενα τίποτα καλύτερο.

Έτσι λοιπόν αδέρφια μου οι περισσότεροι κάθισαν και μέτρησαν πόσους αγώνες έμεινε το γήπεδο άδειο, πόσα χρήματα πλήρωσε η ΠΑΕ αλλά και πόσους βαθμούς μας αφαίρεσαν για να κάνουν κάποια κωλόπαιδα του κεφαλιού τους ή για να εκτελέσουν τις εντολές των αφεντικών τους.

Το χειρότερο όμως δεν είναι όλα τα παραπάνω. Το χειρότερο είναι πως...

Πανηγυρίζουν οι Πάκι και όλοι οι λαθροΟΡΚ

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Πρόεδρος του Παναθηναϊκού...

...που να ζητάει συγγνώμη από τη ΜΑΦΙΑ γιατί είπε αυτό που όλη η Ελλάδα βλέπει και λέει τόσα χρόνια δεν μπορεί να είναι κάποιος Παναθηναϊκός.

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Και τώρα τι θα κάνετε κ.Αλαφούζο;

Κάποτε θα γινόταν και δυστυχώς το έκανε μία ΠΑΕ που αποτελεί εδώ και χρόνια δορυφόρο των gay. Αν το ήθελα να γίνει; Ναι, γιατί ο εκβιασμός προς όλους εμάς που αγαπάμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΙΚΟ αλλά σιχαινόμαστε τον Πουροφλορέα έπρεπε να τιμωρηθεί. Όλοι όσοι βρισκόμαστε απέναντι από τους Αλαφούζο, Μιχαλαριά, Βασιλαρά, Μαραγκουδάκη επιβαιβεθήκαμε για όσα γράφαμε. Βέβαια δεν θα πρέπει να τιμωρηθεί η ΠΑΕ αλλά όσοι πήραν τις αποφάσεις και όσοι καρπώθηκαν τα χρήματα.
Ακολουθεί άρθρο από το naftemporiki.gr.