Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Η κάθαρση ξεκινά ΠΑΝΤΑ από τον Παναθηναϊκό

Δημήτρης - Ρέθυμνο(σχόλιο από εδώ)
Ένα θέμα που ποτέ κανένας δεν έπιασε, είναι το γεγονός ότι πάντα η "κάθαρση" του ποδοσφαίρου ΠΡΕΠΕΙ να ξεκινάει από τον Παναθηναικό και μόνο απ αυτόν.
Ενίοτε, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια, βάζουν στην ατζέντα τους και τον μΠαοκ......

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ξεφτιλισμένοι

Η πειθαρχική επιτροπή της Super League  ανακοίνωσε την ποινή για τον Παναθηναϊκό:
ΜΕΙΟΝ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΙ
2 ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
100.000 ΕΥΡΩ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ

Φτηνή ήττα

Ο Παναθηναϊκός πήγε να παίξει με την Μακάμπι και πάλι δεν ξέραμε πως θα εμφανιστεί η ομάδα. Η καλή εμφάνιση των Παπά και Γιάνκοβιτς δεν ήταν αρκετή και τα πολλά λάθη στο τέλος και η αστοχία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στοίχισαν την ήττα και πλέον η νίκη με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα εντός έδρας είναι το μόνο που πρέπει να σκέφτονται προπονητής και πάικτες. 

Το θετικό είναι πως ο Εξάστερος διατήρησε την διαφορά του πρώτου παιχνιδιού αλλά πρέπει να προσέξει πολύ περισσότερο στη συνέχεια αφού με μόλις μία νίκη εκτός έδρας η βελτίωση θεωρείται αναγκαία.

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Σικέ αναβολή

Μία βδομάδα κλειστό και μετά βλέπουμε; 
Ρε πάτε καλά που αυτο είναι λύση;

Μας φιμώνει ο Γούγλης

Περιθώριο μέχρι τις 23 Μαρτίου έδωσε ο Γούγλης για να συμμορφωθούμε και να κάνουμε οι bloggers αναρτήσεις που να μην τους ενοχλούν.
Πάνω δηλαδή που θα αρχίσουν οι φάπες στο μπάσκετ μου κόβουν τη χαρά να γράφω για το "τσο και λο" στον θρήνο.
Αν συνυπολογίσω και το πρωτάθλημα που ακόμη πιστεύω πως θα πάρουμε στο ποδόσφαιρο μου κόβει τα χέρια ο Γούγλης.

Δείτε τι αντίκρισα το απόγευμα.

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Γιατί τον ενόχλησε;

Ίσως το μόνο θετικό που έκανε ο πουρέας στο χθεσινό ντέρμπυ.

Κέρδισε τον ημιτελικό και επιτέλους θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου στο μπάσκετ(video)

Τη νίκη με 68-71 πήρε ο Παναθηναϊκό στην Πυλαία. Έπαιξε στον ημιτελικό με τον Πάοκ και κέρδισε με το τρίποντο του Γιάνκοβιτς σε νεκρό χρόνο. Ο Πάοκ είχε ισοφαρίσει σε 68-68 μόλις 4 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας. Αλλά τα 4 δεύτερα είναι χρόνος ικανός για τον Εξάστερο ώστε να πάρει τη νίκη.

Τους κερνάει πόνο ο Ντε Βινσέντι

Olympiacos sin el chori es un equipo de barrio..

Όταν πίνει ξεχνάει ο Σκατοσακούλας και προκαλεί.

Διαβάστε τι είπε ο Σκατοσακούλας με την ασθενή μνήμη και μετά δείτε τα βίντεο.

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

2-1(video με γκολ και καλύτερες στιγμές) και τώρα θα δούμε ομορφιές

Σχεδόν δεν χρειάστηκε  να παρακολουθήσω το παιχνίδι. Όλα σχεδόν κύλησαν όπως ακριβώς τα περίμενα. Σχεδόν όλα γιατί περίμενα περισσότερο πάθος και ενέργειά από τον Παναθηναϊκό σε  τέτοιο βαθμό που να "σκάσει" τους gay και να κερδίσει πολύ εύκολα. Η βροχή βέβαια δεν βοήθησε σε κάτι τέτοιο αλλά η βροχή ήταν κάτι κοινό και για τους 22 παίκτες που βρισκόντουσαν στο χορτάρι της Λεωφόρου.

50-50 ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ

50 ΥΠΕΡ ΤΩΝ GAY
50 ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
Έχουμε και λέμε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 13;

Ο ΠΟΥΡΟΦΛΟΡΕΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

«Υπάρχει πάντοτε ένας ηλίθιος» (δείτε το συγκλονιστικό σκίτσο του Μάρτιν Τέρνερ για την Ελλάδα)

Τα «ζωντανά» από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης κατευθύνονται προς το γκρεμό που γράφει λιτότητα. Εκτός από ένα, την Ελλάδα, που τρέχει στην αντίθετη κατεύθυνση για να ακούσει το ειρωνικό σχόλιο ενός από τα υποψήφια θύματα πως «υπάρχει πάντοτε ένας ηλίθιος».

Όλα αυτά περιγράφονται στο σκίτσο του Μάρτιν Τέρνερ.

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για το ντέρμπυ που αν κυλήσει όπως το θέλω και το υπολογίζω θα μας φέρει σε απόσταση 3 βαθμών από την κορυφή και με την ψυχολογία υπέρ μας.

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Διαφωνώ σε πολλά αλλά είναι μία ακόμη άποψη

Σχόλιο ΒΤΚ:

Ο εμφύλιος έληξε με "νικητές" που δεν κυβέρνησαν ποτέ. Με εξαίρεση την περίοδο της δικτατορίας του Γ.Παπαδόπουλου την Ελλάδα την κυβερνούσαν οι Τέκτονες και οι στοές τους. Ίσως να "ξέφυγε" και ο Κώστας Καραμανλής, γιατί ο θείος του σίγουρα δεν είχει ξεφύγει της παράδοσης αυτής των όσων κυβερνούν τη χώρα αυτή.
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ τον δολοφόνο Ελλήνων, τον Καπετάν Γιώτη ή κατα κόσμον Χαρίλαο Φλωράκη.
Ο παππούς που πολέμησε και ο πατέρας, ο γιος του παππού δηλαδή, ψήφισαν τόσα χρόνια όλες τις ποδίτσες για να τους κυβερνούν και πλέον θέλησαν να διαγράψουν τις αμαρτίες του Πασόκ αφού εξέλεξαν τα "πρώην" στελέχη του με τον τΣύριζα για να τον κυβερνήσουν.
Φταις λοιπόν παππού, γιατί όχι μόνο δεν προστάτεψες τη νίκη που με τόσο κόπο κέρδισες αλλά έβαλες στα βήματά σου και τα παιδιά σου. Έτσι η ήττα "είχε κλειδώσει" και ήταν θέμα χρόνου να το καταλάβεις αλλά να μην μπορείς να αντιδράσεις.
Τι έκαναν όλοι αυτοί που η σημερινή Κυβέρνηση τους αποκαλούσε "φασίστες"; Τίποτα. Συνέχισαν να φροντίζουν να έχουν ικανοποιημένους τους "δημοκράτες" αντιπάλους τους, χωρίς να φροντίσουν γαι το καλό του τόπου. Ποιο καλό και ποιου τόπου. Τέκτονες είναι και μάλιστα απεχθάνοντα ι κάθε τι Ελληνικό.

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Απαγορεύεται να πανηγυρίζεις

Ο νέος κανονισμός που θα επιβάλει με νόμο η Κυβέρνηση του Alexis μετά την απαίτηση των gayρων είναι "Απαγορεύεται κάθε είδους πανηγυρισμός από αντιπάλους του Ολυμπιλαγού όταν πετυχαίνουν  γκολ, πόντους, καλάθια. Όσοι αντίπαλοι πανηγυρίζουν θα τιμωρούνται με ισόβιο αποκλεισμό".

ΓΑΛΛΙΑ: Εβραίος που είχε καταγγείλει «αντισημιτικά σχόλια» συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να γράφει «Εβραίος» σε αυτοκίνητα


Ένας εξηντάρης άντρας πιάστηκε την Δευτέρα στο Παρίσι να προσπαθεί να γράψει τη λέξη "Εβραίος" σε οχήματα του 16ου διαμερίσματος, αναφέρει η Fdesouche. Ο άνδρας και η σύζυγός του, και οι δύο Εβραίοι, είχαν προβεί σε καταγγελίες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο σχετικά με αντισημιτικά ευρήματα στο κτίριο τους.

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Μαχλάς, όπως λέμε Μ...

Βγήκε ο Μαχλάς στο κρατικό κανάλι και στην Αθλητική Κυριακή για να μιλήσει για τα όσα έγιναν στο γήπεδο του ψΟΦΗ μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. 
Βγήκε το "καλό παιδί" να διακιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Παραλίγο να ζήσει τη δική του Παρασκευή και 13

Ο Εξάστερος του πρώτου δεκαλέπτου ήταν το όνειρο κάθε Παναθηναϊκού. Έβλεπες μία ομάδα με ελλείψεις που σου έδειχνε πως μπορούσε να πάρει την κούπα απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός του δεύτερου και τρίτου δεκαλέπτου ήταν ο εφιάλτης του κάθε οπαδού του. Ευτυχώς στο τέλος κερδίζει πάντα το Τριφύλλι.

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Επιτέλους θα γίνει ο σωστός ημιτελικός

Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’αρ. 13/13-2-2015 απόφασή του, δέχεται την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία “ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.”, Μεταρρυθμίζει την υπ’αριθμ. 5/9-1-2015 απόφασης του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ. Επιβάλλει στην ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. χρηματικό πρόστιμο πενήντα χιλιάδων(50.000,00) Ευρώ. Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην προσφεύγουσα.


Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Ας το δούμε λίγο διαφορετικά

Λίγο πιο πονηρά, γιατί τα απλά τα γράφουν άλλοι. Εγώ ή που θα έχω δει πίσω από την κουρτίνα ή που θα κυνηγάω φαντάσματα. Τουλάχιστον θα το κάνω μόνος μου χωρίς υποδείξεις.

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Δεύτερος στο -6

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε νωρίς, νίκησε και περίμενε γκέλα του gay-ρου στη Θεσσαλονίκη. Περίμενε αλλά ο Γιάχος είχε άλλη άποψη και επέτρεψε στους γαύρους να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας που τους επιτρέπει αν χάσουν στη Λεωφόρο να έχουν το περιθώριο ακόμη μιας ισοπαλίας όσο ο Παναθηναϊκός θα κερδίζει.

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Άλμπα Βερ. - Παναθηναϊκός 59-65

Όταν τακτοποίησε το θέμα των ριμπάουντ, ο Παναθηναϊκός βρήκε ρυθμό και τον τρόπο να φτάσει στην πρώτη εκτός έδρας νίκη, στο ΤΟΡ16: το 59-65 επί της Άλμπα Βερολίνου. Μεσολάβησαν το -11, το +11 και άλλες πολλές συγκινήσεις.
Διψήφιοι τελείωσαν οι Μαυροκεφαλίδης (11π.), Διαμαντίδης (10π.) και Γιάνκοβιτς (10π.), με την προσφορά του Αντώνη Φώτση (9π., 8 ριμπ.) να κάνει την ειδοποιό διαφορά στην τελευταία περίοδο.

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Καφές που περιμένει (β μέρος)

Όπως είχα πει θα συνέχιζα το θέμα μετά την αναδημοσίευση του πρώτου κειμένου. Έτσι σήμερα δανείζομαι κείμενα και πληροφορίες από τον ιστοχώρο του περιοδικού δρόμου Σχεδία www.shedia.gr.

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Κάποιον λάκκο έχει η φάβα…

Να ευχαριστήσω τον Δημήτρη που μου το έστειλε μέρες πριν(μόλις βγήκε το κείμενο) αλλά περίμενα να περάσει λίγο ο καιρός για να το βάλω και εγώ. Δυστυχώς "αναγκάζομαι" να το βάλω πολύ νωρίς σε σχέση με ότι είχα σκεφτεί, γιατί δεν είχα κάτι διαφορετικό που να με εκφράζει καλύτερα και δεν θα έδινα δημοσιότητα στο πανηγυράκι που έστησαν κάποιοι.

Ποιον μου θυμίζει ο Τσάκωνας...

Ποιον μου θυμίζει ο Τσάκωνας, ποιον μου θυμίζει...

Σκεφτείτε το λίγο και πριν το μεσημέρι θα έχω την απάντηση.

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Στους ασθενείς λέμε περαστικά

Χθες που ήταν η επέτειος ίδρυσης του αγαπημένου μας Συλλόγου, του Παναθηναϊκού αποφάσισα να μην κάνω ανάρτηση σχετική με την ίδρυση ή να ευχηθώ.

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Γιατί στη ΝΕΡΙΤ κάνουν ερωτήσεις που καίνε

Έκανα το λάθος να παρακολουθήσω χθες την Αθλητική Κυριακή και έκλεισα την τηλεόραση μόλις εμφανίστηκε ο Άρης Γ. για τον απλό λόγο πως δεν μου έφταιγε ούτε η τηλεόραση αλλά ούτε κα ιοι γείτονες.