Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Nίκη στην πρεμιέρα του top 16

Νίκη για να κλείσει καλά ο χρόνος για την ομάδα του Ιβάνοβιτς. Μία νίκη που προσωπικά πιστεύω πως ο Ιβάνοβιτς την υπολόγιζε στους βαθμούς που θα συγκεντρώσει η ομάδα. Επειδή πολλοί που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι, αλλά δεν είναι, έχουν αρχίσει την κριτική χωρίς να υπολογίζουν όλα όσα είναι δεδομένα ας γράψω για ακόμη μία φορά τα κλασικά.

Αρχιμηνιά και αρχιχρονιά

Επειδή παραμονή Χριστουγέννων άκουσα κάλαντα μόνο στη δουλειά θέλω να ελπίζω πως σήμερα θα ακούσω και στο σπίτι.

Καλή Πρωτοχρονιά να κάνουμε και να αφήσουμε πίσω ότι άσχημο έγινε το 2014 ελπίζωντας το 2015 να είναι πολύ καλύτερο.

ΥΓ Ευχές για το 2015 αύριο.

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη


Καλέ μου Άγιε Βασίλη,

Ο Άγιος φέτος δεν θα μοιράσει δώρα...

...γιατί αρρώστησε ο Ρούντολφ(το ελαφάκι όχι ο Ες).
Βέβαια λύση υπήρχε αλλά στην Ελλάδα το μάθαμε λίγο αργά.

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Μεταγραφές ΑΝΕΥ ουσίας

Επίσημα οι μεταγραφές ξεκινούν την 1 Ιανουαρίου αλλά ο ΣΩΤΗΡΑΣ μας Ι. Αλ Αφ Ούζος έχει κινηθεί ήδη. Προφανώς και συσκέφθηκε με τον "είμαστε πλήρεις" εκπαιδευόμενο μάγο-προπονητή και έκανε ήδη τις κινήσεις του.

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ευχή γαι το νέο έτος που έρχεται σε λίγες ημέρες(εικόνα)

Με το νέο έτος που φτάνει σε λίγες μέρες ας σταματήσει αυτή η μαζική παραγωγή άχρηστων εγκεφάλων.

ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η… ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ

27196386
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η τουρκική και όχι ελληνική, είναι η γλώσσα της φιλοσοφίας και με τον λεκτικό θησαυρό της τουρκικής γλώσσας, μπορούμε να φιλοσοφήσουμε σε… πολύ υψηλά πνευματικά επίπεδα. Αυτά τα πρωτοφανή δεν την υποστηρίζει κάποιος Τούρκος διανοούμενος, ή ακαδημαϊκός, ή επιστήμονας, αλλά… μια Ελληνίδα καθηγήτρια πανεπιστημίου. Αυτή είναι η κύρια Ελένη Κουτσουραδή, διευθυντήρια του Κέντρου Ανθρωπινών Δικαιωμάτων του πανεπιστήμιου του Maltepe, μέλος κάποιου Ιδρύματος Τούρκων Φιλοσόφων και επίτιμος πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Φιλοσόφων. Η Ελληνίδα αυτή καθηγήτρια σε δηλώσεις της που δημοσιεύονται στον τουρκικό τύπο, ενστερνίστηκε την προσφάτως διατυπωθείσα άποψη του νέου πρόεδρου της Τουρκίας, Ταΐπ Ερντογάν, ότι τα τουρκικά είναι η γλώσσα της φιλοσοφίας και ότι ο λεκτικός πλούτος της τουρκικής γλώσσας προσφέρει την δυνατότητα να διατυπωθούν οι πιο περίπλοκες φιλοσοφικές έννοιες Το εντυπωσιακό είναι, ότι η άποψη αυτή του Τούρκου προέδρου και νέου επίδοξου χαλίφη της Τουρκιάς, Ταΐπ Ερντογάν, προκάλεσε έντονες συζητήσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας, ενώ υπήρξαν και επικρίσεις στο πολιτικό πεδίο.

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Για να έχει ενδιαφέρον

Πήγε ο Ιβάνοβιτς στο εξοχικό για να παίξει με τους gay και έχασε.
Έλα τώρα αφού κατά βάθος αυτό ευχόμασταν. Θέλαμε να χάσει ο μισός Παναθηναϊκός από τους gay.
Τι; Υπάρχει Παναθηναϊκος που να ήθελε τη νίκη;

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Χρόνια Πολλά

Χριστούγεννα σήμερα και οι καμπάνες χτύπησαν στις 5 το πρωί. Κόσμος μαζεύτηκε στις εκκλησίες για να γιορτάσει τη γέννηση του Θεανθρώπου.
Genisis tou Kyriou, leptomereia eikonoa Panagias Pafsolypis, Moni Agias Triados Halkis

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Νίκησε και έμεινε στην τρίτη θέση

Έκανε απλά το αυτονόητο. Κέρδισε την Κέρκυρα και έμεινε στην τρίτη θέση.
Επειδή δεν θέλω να ξαναγίνω κακός γράφοντας όλα όσα δεν έγιναν θα γράψω με ελάχιστες λέξεις τι έγινε.
Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή, είχε τα σουτ, είχε δοκάρι και έβαλε από ένα γκολ στη λήξη κάθε ημιχρόνου. 

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Πέθανε ο Τζο Κόκερ

Έφυγε από τη ζωή στα 70 του χρόνια, ο Τζο Κόκερ, θρυλική φωνή της ροκ των blues. Έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο. Έπασχε από καρκίνο του πνεύμονα. 

Γεννήθηκε στις 20 Μαΐου 1944 στο Σέφιλντ της Βρετανίας, και στην καριέρα του ηχογράφησε  22 στούντιο άλμπουμ.

Το 1983 βραβεύθηκε με Grammy για το τραγούδι «Up Where We Belong», ένα ντουέτο με την Τζένιφερ Γουόρνς και το 2007 έλαβε τιμητικό βραβείο για τη συνεισφορά του στη μουσική.

Ας απολάυσουμε κάποια τραγούδια του.

Τι άλλο θα κάνεις για να μη μπεις φυλακή;

Όλοι δουλεύουν για τον Σκατοσακούλα, ακόμη και το Ευρωπαϊκό Δικασηριο.

ΗΠΑ: Κυρία Ομπάμα: «Έχω βιώσει κι εγώ ρατσισμό. Κάποτε μια κυρία σε ένα κατάστημα μου ζήτησε να την βοηθήσω να της κατεβάσω κάτι από ένα ράφι»




Επειδή όλα σήμερα είναι «ρατσισμός»…

Το ζεύγος Ομπάμα μίλησε στο περιοδικό ‘People’ για τις δικές τους «ρατσιστικές εμπειρίες», όπως περιγράφει το περιοδικό.

Οι όμιλοι του top 16 και μία πρόβλεψη

1ος όμιλος
Ρεάλ
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Παναθηναϊκός
Γαλατάσαραϊ
Μπαρτσελόνα
Ερυθρός Αστέρας
Ζαλγκίρις
Άλμπα

2ος όμιλος
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Φενέρμπαχτσε
Μπασκόνια
Νίζνι Νόβγκοροντ
Ολυμπιακός
Εφές
Μάλαγα
Μιλάνο

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Η "υγεία" νοσεί από την ασθένια των σωτήρων


Πέρασαν 2,5 ώρες και ακόμη να ηρεμήσω από το "θέαμα" στην Ξάνθη. Μόλις νωρίτερα ο Πας είχε κάνει το δώρο του και θα μας επέτρεπε με νίκη να πλησιάσουμε σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή. Ένα δώρο που φρόντισε ο Αναστασίου να το αφήσει στην Ξάνθη και σαν ... άντρας πήρε πάνω του την ευθύνη. Ή μήπως τελικά το πήραν το δωράκι όλοι μαζί; Γιορτές έρχονται...

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Είμαστε όλοι ΠΑΟ...Κ

Σε όποιον δεν αρέσει η ιδέα να βοηθήσει ένα παιδί επειδή είναι παοκτσάκι και έπαιζε στον ΠΑΟΚ ας προσπεράσει. Αλλά αν κάποιος ενοχλήσει χωρίς λόγο όσους προσπαθούν να βοηθήσουν τότε θα το μάθω και θα τον ενοχλήσω και εγώ.

ΔΩΣΤΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!



ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ (που εξακολουθεί να βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα μετά το σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο το 2009, όπου έχασε και τον πατέρα του, στην εθνική οδό Αθηνών–Θεσσαλονίκης, κατά την επιστροφή τους από τουρνουά στα Βριλήσσια, στο οποίο πήρε μέρος σαν αθλητής των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ).
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΗΔΗ ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 5€

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Μην τον περιφρονάς! Γράψε βρε ρουφιάνα ιστορία δυο λόγια και γι' αυτόν τον 15χρονο ήρωα!

Σχόλιο ΒΤΚ:
Στην σημερινή Ελλάδα η προσοχή μας/τους και οι απαιτήσεις μας/τους περιορίζονται μόνο στον "αγώνα" ενός πλούσιου κωλόπαιδου που εκβιάζει την Ελληνική Κυβέρνηση. Αντί λοιπόν να κλείσουνν φυλακή και τους ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ, αν όχι ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ή ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ, γονείς του στην Κυβέρνηση κοιτάζουν πως θα βγάλουν τον εγκληματία έξω.
Όλοι αυτοί όμως ξεχνούν τα παιδιά που αντί να "παίζουν παιχνίδια" με όπλα θυσίαστηκαν για την οικογένειά τους.
Σαν χτες συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τα ξημερώματα της 8ης Δεκεμβρίου 2012, όταν ολόκληρη η Ελλάδα πάγωσε από την είδηση της φωτιάς που ξέσπασε -εξαιτίας ξυλόσομπας- σε διώροφη κατοικία στην Μεσορόπη Παγγαίου, η οποία και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Γελοίο κράτος!

Σχόλιο ΒΤΚ:
Μου το έστειλε ο Στέφανος και ευτυχώς γιατί την Πέμπτη δεν είχα υπολογιστή για να δω όλα όσα ήθελα.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά για το Ελληνικό Κράτος και τους Κυβερνώντες. Αν είσαι πλούσιος, εγκληματίας και σχετίζεσαι με την τρομοκρατία συνομιλούν με τους γονείς σου(που κακώς δεν έχουν δικαστεί και καταδικαστεί που το "βλαστάρι" τους δεν το είχαν υπό τον έλεγχό τους, αλλά αυτοί είναι πλούσιοι) και αν είσαι φτωχός και σκοτωθεί σε καιρό ειρήνης για την πατρίδα από λάθος της πατρίδας τότε απλά όλοι κάνουν του κεφαλιού τους. Ντροπή και αίσχος για τη συμπεριφορά που θα διαβάσετε πιο κάτω.
Το γελοίο και ανάλγητο κράτος τιμωρεί την οικογένεια του 19χρονου στρατιώτη Φώτη Ανδρικόπουλου που σκοτώθηκε ενώ υπηρετούσε την πατρίδα, όταν εξερράγη όλμος στον Βόλο. Η Εφορία παρακράτησε μέρος της αποζημίωσης που έδωσε ο Στρατός στην οικογένεια του εκλιπόντος πεζοναύτη, ενώ το υπουργείο Οικονομικών καθυστερεί να καταβάλει το μεγαλύτερο ποσό αυτής. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ΔΕΗ κόβει από την οικογένεια τη μείωση που δικαιούνταν ως πολύτεκνη με τέσσερα παιδιά. 

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

4-0 τον Πανθρακικό και το πάρτυ των ζόμπι και των βρυκολάκων ξεκινά

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο και προηγήθηκε πολύ νωρίς, στα πρώτα δευτερόλεπτα(14ο), με τον Καρέλη διώχνοντας το άγχος και βάζοντας την ομάδα σε θέση οδηγού. Το πρώτο ημίχρονο πέρασε με χαμένες ευκαιρίες και ήρθε το δεύτερο όπου ο Παναθηναϊκό πάλι σκόραρε στο ξεκίνημα. Στο 51 ο Πέτριτς έκανε το 2-0 και ο Παναθηναϊκός συνέχισε να χάνει ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Στο 790 και στις καθυστερήσεις Ζέκα και Μπεργκ έγραψαν το 4-0.

Χαράς ευαγγέλια για τα ζόμπι και τους βρυκόλακες που κάνουν πάρτυ με αυτή τη νίκη. Αυτοί δεν θέλουν ποτέ να ακούνε την αλήθεια και βολεύονται μόνο με όμορφα ψέματα. Αυτοί προτιμούν να βλέπουν το δέντρο και να χάνουν το δάσος.

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

"Δεν άλλαξα ποτέ ομάδα για τα λεφτά! Απλώς, πίστεψα ότι ο κύκλος μου στον Παναθηναϊκό είχε κλείσει. Ήθελα νέες προκλήσεις και πίστεψα ότι ο Ολυμπιακός ήταν ο ιδανικός προορισμός για να πετύχω τους νέους μου στόχους''

Τώρα κατάλαβα τι εννοούσαν

Στην αρχή της περιόδου έβγαιναν κάποιοι και έθεταν ως ρεαλιστικό στόχο του Παναθηναϊκού την πρώτη θέση στο Europa League. Η δεύτερη ήταν συμβιβασμός αλλά με το ζόρι τη δεχόντουσαν. Τελικά ο στόχος επετεύχθη αλλά έπρεπε να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια και ο προπονητής και η διοίκηση.
Όποιος έχει αντίρρηση ας δει την εικόνα πιο κάτω.

Και ζόμπι και ηλίθιοι

Την Πέμπτη κατέβηκα Αθήνα για να παρακολουθήσω το παιχνίδι με την Εστορίλ. Για να πω την αλήθεια το παιχνίδι δεν το παρακολούθησα από τις εξέδρες του γηπέδου. Ο λόγος της απουσίας μου από την Λεωφόρο ήταν η ποσότητα της βροχής που έπεφτε. Η επίσκεψη ήταν "καταδρομική" και η επιστροφή πίσω σε κάτι περισσότερο από 24 ώρες. Αυτή η μικρή παραμονή ήταν όμως πολύ διδακτική.

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Αντί ανάρτησης

Σήμερα δεν έχω ανάρτηση καθώς λείπω στην Αθήνα για το παιχνίδι και είπα μιας και ανακοινώσανε ημερομηνίες για εκλογή(ή μη) προέδρου Δημοκρατίας να σας δώσω σε μορφή εικόνας την επιτυχημένη πορεία της κυβέρνησης Σαμαρά.

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Όσο υπάρχουν ακόμη Στρατηγοί

Συγχαρητήρια στον Στρατηγό για την απόφασή του, αλλά και συγχαρητήρια και στον άξιο Επιτελή που τον ενημέρωσε έγκαιρα.
Του Ανάργυρου Σαρήπαπα  

    Την περασμένη Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 επρόκειτο να εορτασθεί στο Συμμαχικό  Νεκροταφείο της Δοϊράνης Κιλκίς, με κάθε επισημότητα, η επέτειος του εορτασμού της Μάχης της Δοϊράνης, παρουσία στρατιωτικών και πολιτικών αρχών της περιοχής.

Χριστουγεννιάτικο παζάρι Συλλόγου Down 2014

Ας πούμε πως μένοντας πιστός στην παράδοση σας ενημερώνω για το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου συνδρόμου Down. 
Ξέρω καλά πως τα χρήματα αυτές τις εποχές δεν περισσεύουν. Εκεί θα βρείτε όμως και πραγματάκια που δεν κοστίζουν ακριβά, αλλά το ποσό που θα δόσει ο καθένας για αυτά θα βοηθήσει τον σύλλογο να καλύψει τις ανάγκες του.

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Οπαδική ή ρεαλιστική σκέψη;

Έγινε το ματς του γαύρου με τη Μάλμε και τελικά νίκησαν οι Τρουμπίσιοι στο τέλος με 4-2. Δεν μπορώ να φανταστώ οπαδό άλλης Ελληνικής ομάδας που να μην ήταν με τη Μάλμε και που να μην χάρηκε στσα γκολ της.
Είναι ορθός αυτός ο τρόπος σκέψης σήμερα(δεν θα το παώ στους βαθμούς, ούτε και στο εθνικό συναίσθημα);

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Αριστερός ρατσισμός, σεξισμός και υποκρισία

Σχόλιο ΒΤΚ:
Αν δεν είχα βαρεθεί να βγαίνει ο κάθε αγράμματος, που δηλώνει αριστερός αλλά στην πραγματικότητα είναι δεξιός του κερατά, και να κρίνει ή και να βρίζει μία κοπέλα(την Έλλη Παπαγγελή) που απλά είχε το θάρρος να πει τη γνώμη της επειδή αυτή έκανε το "λάθος" να ανήκει σε αντίθετο πολιτικό χώρο, τότε δεν θα αναδημοσίευα το κείμενο του Φαήλου Κρανιδιώτη. 
Αλήθεια οι όμορφοι/ες δεν μπορούν να είναι έξυπνοι/ες και δεν έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν τη γνώμη τους δημόσια; 
Όχι τίποτα άλλο, αλλά μία πρώην κουκλάρα ηθοποιός, η Λίλα Καφαντάρη έχει άποψη(σωστή ή λάθος δεν θα την κρίνω εγώ) και την εκφράζει δημόσια χωρίς κανείς να την ενοχλεί.

"Οι όμορφες δεξιές είναι ηλίθιες, που τολμάνε και μιλούν, τα αριστερά μπάζα είναι η κρεμ ντε λα κρεμ της διανόησης και της πολιτικής."

Γ.Γακης:Μὰ αὐτοὶ ΔΕΝ εἶναι κομμουνιστές…

Στηρίζουμε τον Πευκώνα.

Μὰ αὐτοὶ ΔΕΝ εἶναι κομμουνιστές...1
«…Κι εντάξει… Πολέμησες τους κομμουνιστές. Άφησες νεκρούς επάνω στον Γράμμο, άφησες πατεράδες κι αδερφούς και φίλους, στα δάση των Αγράφων. Έχυσες αίμα προγονικό για να τους πετάξεις έξω από την Ελλάδα.
Και τους νίκησες.
Λέγουν όμως ότι η ιστορία γράφεται από τους νικητές.
Αλλά η δική σου ιστορία πατριώτη, γράφτηκε από τους ηττημένους!…»

Γ.Γακης:Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ»

Στηρίζουμε τον Πευκώνα.
aorato-peplo-agkaliazei-th-gh
Tα επικίνδυνα ηλεκτρόνια που βρίσκονται στα εξωτερικά όρια των ζωνών Βαν Αλεν μπλοκάρει μια αόρατη  «ασπίδα» που περιβάλλει τη Γη, υποστηρίζουν αμερικανοί επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο στο Μπόλντερ και από το Τεχνολογικό Ινσιτούτο της Μασαχουσέτης (MIT).

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Καλός ποδοσφαιριστής δεν σημαίνει έξυπνος άνδρας

KOFIDIS
Μπορεί ο Σάββας Κωφίδης να υπήρξε καλός ποδοσφαιριστής.
Μπορεί να είναι καλό "παιδί" και να ακούμε ίδιες μουσικές.
Μπορεί, μπορεί, ... μπορεί... Χίλια "μπορεί" αλλά με ένα τεράστιο ΑΛΛΑ.

Αν δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί, για ποιον μιλάει, πόσους επηρεάζει και πόσους προκαλεί τότε καλύτερα είναι να μασάει παρά  να μιλάει.

Όχι απλά προκλητικά τα όσα δήλωσε αλλά με κάνουν να σκέφτομαι με ποιο τρόπο μπορούσε και έπαιζε καλό ποδόσφαιρο γιατί από μυαλό μάλλον δεν πάει καλά.
Διαβάστε τι είπε.

Οι ψεύτες του τσίρκου...


Οι ιμπρεσάριοι στα τσίρκο απανταχού της Γης, χρησιμοποιούν τους κλόουν για να αποσπάται η προσοχή του κοινού όταν, με βάση το πρόγραμμα, προετοιμάζεται η πίστα για το επόμενο νούμερο. Πρόκειται για τους κομπάρσους της υπόθεσης, αλλά η παράσταση που δίνουν είναι αναγκαία, προκειμένου να «δέσει» η πρωτοκαθεδρία των πρωταγωνιστών. 

Υπάρχει και ένα όριο


Από την επόμενη του διπλού του Πάοκ απέναντι στον Ολυμπιλαγό πολλοί γνωστοί και κάποιοι φίλοι έβγαλαν γλώσσα και είπαν πολλά. Όχι όλοι, να μην παρεξηγηθώ, αλλά κάποιοι επειδή νίκησαν τους γαύρους άρχισαν να λένε ότι οι ΑΡΔ τους έμαθαν τόσα χρόνια.

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Δεν έχασε, έχασε και κέρδισε

Όχι δεν παίρνω ναρκωτικά, αλλά δεν έβρισκα καλύτερο τίτλο για να περιγράψω όσα σκέφτομαι μετά τον αγώνα στην Τρίπολη με τον Αστέρα.
Ο Παναθηναϊκός πήγε να παίξει απέναντι στην ομάδα που φέτος στα δικά μου μάτια παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, τον Αστέρα.

Bet on green

Ποντάρουμε στο πράσινο.
Πρωταθλητής της φετινής σούπα λίγδας θα είναι ο Παναθηναϊκός.
Το είχα γράψει και παλιότερα αλλά μετά το διπλό του μΠάοκ στους gay και τη σημερινή του απώλεια βαθμών(Παύλο στο φώναζα από την Πέμπτη αλλά δεν με άκουγες και ο άλλος να δω τι θα λέει αύριο για τον Τζιώλη που κατά τα λοιπά του αρέσει...) το έχω σίγουρο. Δυστυχώς όμως το ποσοστό θα έχει πέσει σημαντικά.

Που στηρίζω όμως αυτή τη σιγουριά;

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Ο κόσμος το έχει ΤΟΥΜΠΑΝΟ και τα ΜΜΑ κρυφό καμάρι

Όλη η Ευρώπη και η Αμερική μιλάει για την εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων αλλά στο Ελλάντα τα ΜΜΑποχαύνωσης δεν λένε κουβέντα. 
ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ. ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΧΟΧΟΧΟ. 
ΑΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ.
Οι περισσότεροι θα το έχετε διαβάσει αλλά για όσους δεν το διάβασαν ας συνεχίσουν παρακάτω.

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Quiz: βρείτε το λάθος στη φωτογραφία

Βρείτε το λάθος στην εικόνα.

(η εικόνα είναι από ένα φίλο μΠαόκι που την έβαλε στο fb και μου σχολίασε πως .... η συνέχεια στο τέλος)

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Πρόβλεψη για το θρήνος-Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης

Έχει από τη Δευτέρα που όλοι οι φίλοι με ρωτάνε να τους πω τι βλέπω να γίνεται στο ντέρμπι των δύο φιλικών σωματείων. Θρήνος-Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης. Τα μΠαόκια γιατί μετά από χρόνια ξέρουν πως μπορώ να κρίνω αντικειμενικά και οι υπόλοιποι για να μπορούμε να σχολιάζουμε. Να μην ξεχάσω και τον σκουλικόγαυρο, τον μοναδικό οπαδό του Άρη  που είναι φιλογαύρος.

Τι βλέπω να γίνεται αναλυτικά.

Δεκεμβριανά 1944-δεύτερο μέρος

Δεν είναι κακό να αφήσετε το μυαλό να σκεφθεί πιο ελεύθερα. Αυτά τα δύο άκρα ήταν σύμμαχοι πριν κάποια χρόνια(πριν από τον Β' ΠΠ εννοώ).
Διαβάστε με προσοχή το κείμενο και εστιάστε λίγο παραπάνω στην προτελευταία παράγραφο. Έχει πολύ "ζουμί" και σχετίζεται άμεσα με το παρόν.

Η ένοπλη μάχη του έθνους με το ΚΚΕ και οι κρυφές ελπίδες του Γ' Ράιχ

Δεκεμβριανά 1944-πρώτο μέρος

Κάποιες φορές όπως αυτή λέω πως με ξελασπώνουν  οι αναγνώστες του blog. Ο Στέφανος μου έστειλε προχθές να διαβάσω δύο άρθρα και πρόλαβε την δική μου αναζήτηση. Βέβαια ήθελα να τα δημοσιεύσω νωρίτερα αλλά με πρόλαβε κάποιος με ανθελληνική διάθεση και τα άφησα για σήμερα. Και εγώ να έψαχνα το ένα θα το επέλεγα με απόλυτη βεβαιότητα.
Στέφανε σε ευχαριστώ για την ευγενική "χορηγία" των δύο συνδέσμων και τους αναδημοσιεύω τον καθένα χωριστά.

Δεκέμβρης 1944 - Πώς φτάσαμε στη σύγκρουση

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Άσχημος, χοντρός, "αριστερός", πούστης, ανιστόρητος και ανθέλληνας. Ποιος είναι;

Ο μοναδικός χειρότερος συνδυασμός θα συμπεριλάμβανε τα χαρακτηριστικά μαύρος και Εβραίος.
Βέβαια οι απαντήσεις είναι πολλές αλλά κάτι μου λέει πως σήμερα πολλοί θα σκεφτούν για πρώτη απάντηση το όνομα Κραουνάκης.

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ξύπνα πριν κοιμηθείς για πάντα

Σε εσένα το λέω Έλληνα. Εσένα που στο πέρασμα των αιώνων ποτέ δεν υπέκυψες σε κάθε δυνάστη αλλά που τα τελευταία χρόνια δείχνεις να είσαι ναρκωμένος και τόσο νωθρός που δεν αντιδράς σε ότι και αν σου κάνουν.

Τελευταία "επιτυχία" το ΨΕΜΑ-ΑΠΑΤΗ δωροδοκίας μέσω facebook για την εκλογή προέδρου Δημοκρατίας. Όλοι είναι στο κόλπο. Όλοι εκτός της Χ.Α. γιατί εκείνοι μάλλον γνωρίζουν όσα οι υπόλοιποι δεν σας λένε πραγματικά(ίσως έχουν τα πραγματικά αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και ξέρουν τα ποσοστά τους).