Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Μία χρωστούμενη πρόβλεψη


Αφού τελικά μπήκαμε στους ομίλους του E.L.  και έγινε και η κλήρωση των ομίλων χρωστάω μία πρόβλεψη. Λίγο παρακινδυνευμένη αλλά διαφορετικά δεν έχει νόημα.

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Μίντιλαντ - Παναθηναϊκός Midtjylland - Panathinaikos play off europa league live streaming

Παναθηναϊκός - Μίντιλαντ   live streaming 21.00
Με τον αέρα του 4-1 παίζει σήμερα για την πρόκριση ο Παναθηναϊκός, που έχει το περιθώριο μέχρι και να χάσει με δύο γκολ διαφορά.

Οι σύνδεσμοι μπήκαν.

Ο Εθνομάρτυς Χρυσόστομος, Μητροπολίτης Σμύρνης

Σαράντος Ι. Καργάκος

Το μαρτύριον

Σ' ένα βιβλίο μας για τον μικρασιατικό πόλεμο, αναφερόμενοι στον μαρτυρικό θάνατο του Χρυσοστόμου, είχαμε γράψει: «Ο Χρυσόστομος δίκαια ανήκει στους μεγαλομάρτυρες του έθνους, που κρατούν ψηλά την περηφάνειά του, όταν την τσακίζουν με τη δειλία τους και την αβελτηρία τους οι πολιτικοί μας ηγέτες» (Ένθ.αv. σσ. 75-76). Στην απροστάτευτη Σμύρνη, που όλοι οι στρατιωτικοί και πολιτικοί παράγοντες την εγκαταλείπουν προστρέχει να βρει καταφύγιο όλος ο άμαχος πληθυσμός της Μ. Ασίας. Ο μόνος που δεν την εγκαταλείπει είναι ο Χρυσόστομος. Όταν ο αρχιεπίσκοπος των Καθολικών την υστάτη ώρα, στις 25 Αυγούστου, του εξασφαλίζει θέση επί αναχωρούντος ατμοπλοίου και τον εξορκίζει να εγκαταλείψει την καταδικασμένη πόλη για να γλυτώσει από την οργή των Τούρκων, ο Μητροπολίτης ατάραχος απαντά: «Παράδοσις του ελληνικού κλήρου αλλά και χρέος του καλού ποιμένος είναι να παραμείνη με το ποίμνιόν του». Είναι η στιγμή που ο Χρυσόστομος περνά στο χώρο της αθανασίας και συγκαταλέγεται στο χορό των μαρτύρων και των αγίων του Γένους. Η ώρα του Γολγοθά επλησίασε. Είναι μόνος, αυτός και το ποίμνιό του. Ο τελευταίος επίσημος Έλληνας που έφυγε, είναι ο μεγάλος μαθηματικός Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής, πρύτανις του Ιωνικού πανεπιστημίου.

Αριστείδης Στεργιάδης δεύτερο μέρος

Ποίος ο ρόλος του Αριστείδη Στεργιάδη στη Μικρασιατική Καταστροφή τον Αύγουστο του 1922;

Ποιος ήταν –άραγε- ο Αριστείδης Στεργιάδης, ο οποίος «έφυγεν από τον τόπον αυτόν, τον οποίον με τόσον αγέρωχον και περιφρονητικόν τρόπον εκυβέρνα, ως φυγάς, χωρίς κάν εγκαίρως να λάβη πρόνοιαν δια την αναχώρησιν τού πληθυσμού, χωρίς να ειδοποιήση τουλάχιστον εγκαίρως αυτούς δια να λάβουν ατομικώς τα μέτρα των»; Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί!..
Η ωραιοτάτη προκυμαία της Σμύρνης με τα επιβλητικά κτίρια, τα οποία δημιουργούσαν την εντύπωση ευρωπαϊκής πόλεως με εξόχως ανεπτυγμένο πολιτισμό. (Συλλογή τής εν Αθήναις Ενώσεως Σμυρναίων).
ΕΝΑΣ από τους πλέον διακεκριμένους και άριστους γνώστες της Ελληνικής Ιστορίας, ο ακαδημαϊκός Διονύσιος Α. Κόκκινος, μέσα στο έργο του "Ιστορία της Νεωτέρας Ελλάδος",  αναφερόμενος στον Αριστείδη Στεργιάδη, θα αναφέρει τα εξής:

Αριστείδης Στεργιάδης πρώτο μέρος

Πότε επιτέλους θα γίνει η δίκη του μασόνου πράκτορα των Αγγλοτοιούτων Αριστείδη Στεργιάδη;

Το σιχαμερό κάθαρμα,o Στεργιάδης υπάκουσε σαν πιστό σκυλί τους Αγγλοτοιούτους και εμπόδισε τον εξοπλισμό με Ελληνικά όπλα των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και της Σμύρνης.Εκτέλεσε μάλιστα και όσους Σμυρνιούς βρήκε με όπλα για να τους σφάξουν μετά άοπλους οι Τούρκοι.

Οι Αγγλοτοιούτοι γνώριζαν πως αν έπαιρναν όπλα οι Ελληνες της Μ.Α όσα λεφτά και να έδιναν οι Χάζαροι από τη Ρωσία ο Κεμάλ θα το είχε βάλει στα πόδια.
Ακόμα και τώρα δεν τολμούν να γράψουν την αλήθεια για αυτό το αηδιαστικό κάθαρμα τον Αριστείδη Στεργιάδη.

Το Ελληνικό κείμενο λέει αυτά

Οι "Έλληνες" σύντροφοι έγραφαν ...

Λίγες μέρες πριν την Μικρασιατική καταστροφή και την τραγωδία του Ελληνισμού έγραφε το επίσημο όργανο των «συντρόφων»...

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Η εκπληκτική απάντηση του αντιπεριφερειάρχη Σερρών στους Σκοπιανούς Αρχαιολόγους


Ζήτησαν να πάνε στην Αμφίπολη να βοηθήσουν στην ανασκαφή.

Αναρτήσεις από τον ΠΕΥΚΩΝΑ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΥΚΩΝΑ
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ "ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

Και εσύ ΒΛΗΜΑ Έλληνα κάτσε να σου επιβάλουν αντιρατσιστικούς ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ νεοταξικούς νόμους!Δες ποιους θέλει να προστατεύσει η φασιστική κυβέρνηση των νεοταξιτών! Αν αντέχεις και έχεις καλό στομάχι.

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΗ ΠΑΣΑΣ ΤΙΜΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ..

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ – ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ
Θα τολμήσουν; Ας τολμήσουν να πάρει μπρος και να ξυπνήσει το κοπάδι που κοιμάται.

Ο ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Τό αἷμα τῶν ἀθώων..

Ἀνορθογραφίες …

Καργάκος: Είμαι πεπεισμένος ότι ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι στην Αμφίπολη

ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΗ : TO 1984 ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. Ο “ΑΛΛΟΣ” ΠΟΛΕΜΟΣ.

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΟΚΤΟΝΩΝ – ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΣΛΕΞΙΑ !!

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Σοκ με Μπεργκ

Ένας επιθετικός έκανε σωστά τη δουλειά του και αυτός τραυματίστηκε σοβαρά.
Οι γιατροί μιλάνε για κάταγμα κλείδας και απουσία  2 εως 3 μήνες.
Ο Σουηδός επιθετικός ακούγεται πως θα χειρουργηθεί σήμερα(Δευτέρα) από τον Παναγιώτη Κουλουμέτζα.
Πρώτα να βγει γερός ο Μπεργκ από το χειρουργείο και μετά να βρει αντικαταστάτη η διοίκηση.

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΧΩΡΙΣ ΜΠΕΡΓΚ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ "NO GOAL" ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
ΤΙ ΛΕΣ ΛΕΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ;

Δρόμο ΡΕ. ΔΡΟ-ΜΟ

ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΟΥΤΕ ΑΝ ΣΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ "ΧΙΛΙΑΔΕΣ" ΣΥΜΜΑΧΟΙ.
ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ, ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ, ΣΤΗΝ ΡΕΑΛ.
ΜΟΝΟ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Η ευθανασία θα μπορούσε να είναι μια λύση για τους φτωχούς, προτείνει η υπουργός Υγείας!


H νέα υπουργός Υγείας της Λιθουανίας Rimantė Šalaševičiūtė, που ορκίστηκε πριν ένα μήνα προέβη σε σοκαριστική δήλωση σύμφωνα με την οποία οι φτωχοί καλύτερα να πεθάνουν παρά να νοσηλεύονται και να χρεώνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.

ΗΠΑ: Νέα «οικογενειακή» σειρά στην τηλεόραση «γιορτάζει» την αλλαγή του ορισμού της οικογένειας

Η "οικογένεια" Fosters. Αποτελείται από ένα δια-φυλετικό λεσβιακό ζευγάρι με παιδιά από διαφορετικούς γονείς και φυλές! Η σειρά προβάλλεται από το καλωδιακό κανάλι ABC Family (τηςDisney).

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

80 τοις 100 επιτυχία

Θα έβαζα για τίτλο το "Μπεργκ λαμπρός μας οδηγεί" αλλά βλέποντας τα στατιστικά στο site της Ουέφα άλλαξα γνώμη. Τέτοιο ποσοστό και μάλιστα με αυτό το σκορ είναι πολύ δύσκολο εως απίθανο να ξανασυμβεί. Αλλά αυτό ας το αφήσω για το τέλος.

Παναθηναϊκός - Μίντιλαντ Panathinaikos - Midtjylland play off europa league live streaming

Παναθηναϊκός - Μίντιλαντ   live streaming 21.00
Νίκη θέλει σήμερα ο Παναθηναϊκός για να πάει στη Δανία έχοντας το πλεονέκτημα και να καταφέρει να περάσει στους ομίλους του Europa League.


Οι σύνδεσμοι μπήκαν.

Όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες

Όλοι έχουμε διαβάσει ή ακούσει πολλές φορές πως η ιστορία επαναλαμβάνεται μέχρι να διδαχθούμε από αυτήν. Όταν όμως έχεις το δίδαγμα μπροστά στα μάτια σου θα πρέπει να επαναλάβεις την ιστορία και εσύ; "Πρέπει" να πάθεις για να μάθεις;

Για να μην συνεχίσω με άσκοπα ερωτήματα που όλοι ξέρουμε τις απαντήσεις προχωρώ στην ουσία του θέματος που έχω κατά νου. Όσο μπορώ να θυμάμαι(από παιδί ακόμη και πριν τον πρώτο πόλεμο του Κόλπου) οι ΗΠΑ πάντοτε είχαν ευνοούμενους και αντιπάλους. Πολλές φορές ένας πρώην αντίπαλος γινόταν ευνοούμενος και ένας πρώην ευνοούμενος γινόταν αντίπαλος. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα των Ταλιμπάν. Επειδή η Ελλάδα μας όμως είναι μακρυά από το Αφγανιστάν θα ασχοληθώ με τους Ισλαμιστές στο Ιρακ(παντού οι ίδιοι είναι αλλά αυτοί είναι στο κέντρο των εξελίξεων σήμερα).

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ο Τοτός, ο Πόντιος και ο Αναστασίου

Το άλλο με τον Αναστασίου το ακούσατε/διαβάσατε;
Είπε όχι λένε στην Γκένκ...και εκεί κόντεψα να πάθω θλάση στους κοιλιακούς μου.
Λέτα μην πασάρεις κάθε μ@λ@κί@ που θα σκεφτείς στα πρόβατα; Έχεις και τον Τασούλη να συμφωνεί και να ψάχνει τρόπο να δικαιολογήσει την "πρόταση".

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Μετά σας παραξενεύουν οι πολλές προσλήψεις όπου ακούγεται πως θα γίνει έλεγχος(πχ Χανιά);

Το γράμμα αστυνομικού στον Β. Κικίλια: “Αυτά είναι τα εγκλήματα που επιμελώς σας κρύβουν κύριε υπουργέ”
SPYROPOYLOS01
Υπουργέ, κύριε Βασίλη Κικίλια

Ως υφιστάμενός σου, και εν ενεργεία Αστυνομικός, σου στέλνω το παρακάτω μήνυμα!

Αναμνήσεις 1

Με αφορμή το φιλικό των gay στην Πόλη θυμήθηκα τα μεταξύ μας παιχνίδια. Όταν οι Μογγόλοι προσκύνησαν τον Panathinaikos αλλά και την ΘΥΡΑ13. Την πραγματική 13 που ήξερε ποια ομάδα υποστηρίζει και τι εθνικότητας είναι. Όταν εκείνη η 13 βρέθηκε στην Πόλη την προσκύνησαν όλοι. 
Ήταν εκείνη η 13 που όλοι οι αντίπαλοι οπαδοί οργανωμένοι και μη ήθελαν να την βοηθήσουν στον επαναληπτικό.
Ήταν εκείνος ο Panathinaikos της σκλαβιάς με το "χανούμι" τον Νικόλα τον Λυμπερόπουλο, τον "Μανώλη", τον Ρενέ, τους ΓκουμοΜπασινάδες, τον Καραγκούνη, τον Μιχαλάκη(που μετά την φυγή του δεν ξανάπαιξε μπαλίτσα). Και η ομάδα είχε Βλάοβιτς, Κόλκα, Βαζέχα, Μικάελσεν, Γιούρκα.

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Σύντροφοι, μην κλαίτε, είναι και δικιά σας Πατρίδα

Αν είχε βρεθεί απολιθωμένη κοπριά από το άλογο του Βελουχιώτη ή ένα τρύπιο βρακί του Ζαχαριάδη, θα κάνανε τρία επιστημονικά συνέδρια, δυο κατασκηνώσεις της τζιβανάτης νεολαίας τους και σειρά άρθρων στην «Αυγή».
Πέρυσι, ο αδελφικός φίλος και συνάδελφος Δημήτρης Γαρούφας, με ξενάγησε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αμφίπολη, εκεί που έπεσε πολεμώντας ένας από τους σπουδαιότερους στρατηγούς όλων των εποχών, ο Βρασίδας. Αυτός ο Σπαρτιάτης, πρότυπο πολεμικού ηγήτορα, με μια φράση του, που καταγράφει ο Θουκυδίδης, συνόψισε το τι εστί στρατιωτική ηγεσία: «Τρία του καλώς πολεμείν. Το εθέλειν, το αισχύνεσθαι και το τοις άρχουσι πείθεσθαι». Σε ελεύθερη μετάφραση, «τρεις είναι οι αρετές του καλού πολεμιστή: η αποφασιστικότητα, το αίσθημα τιμής και η υπακοή στην ηγεσία». Πήγαμε στο Μουσείο κι εκεί είδα τον θώρακά του , που βρέθηκε στον τάφο του. Νίκησε στη μάχη κατά των Αθηναίων αλλά σκοτώθηκε έξω από τα τείχη, προκινδυνεύων ο ίδιος των ανδρών του. Αιώνιο παράδειγμα ηγεσίας και στα λόγια αλλά και στην ύστατη του πράξη.

Ότι δεν θα διαβάσετε στα περισσότερα sites/blogs αλλά στον Πευκώνα είναι ο κανόνας.

Στηρίζουμε τον ΠΕΥΚΩΝΑ.

Τέσσερις αναρτήσεις από τον Πευκώνα για να διαβάσουμε όσα τα συστημικά ΜΜΑποχαύνωσης μας κρύβουν. Οι δύο είναι από τον Γ.Γάκη και η πρώτη προσωπικά με τρόμαξε με τον τρόπο που οι "φίλοι γείτονες" χρησιμοποιούν την ιστορία. Μόνο στην Ελλάδα απαγορεύεται να θυμόμαστε την ιστορία.

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Αρχιμ. Καλλιστράτου Ν. Λυράκη: Η ενδοξοτέρα θνήσκει

ΚΑΛΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ 
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ
(ακολουθεί το κείμενο της ανάρτησης)
H ταπεινή Κόρη της Ναζαρέτ, η αειπάρθενος Μαριάμ, αξιώθηκε να ζήσει την τιμιότερη ζωή, που έζησε ποτέ άνθρωπος! Γιατί μόνη Αυτή «εν γυναιξί» εξελέγη για να προσφέρει στον ενανθρωπήσαντα Υιό και Λόγο του Θεού τις μητρικές Της υπηρεσίες! 
Απέβη έτσι το Πρόσωπο της ευδοκίας αυτής της Αγίας Τριάδος! Κατέστη όντως το πιο κοντινό και στενό Πρόσωπο που συνεδέθη ποτέ με τον Κύριο του παντός!

Ο ΤΟΡΠΙΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ''ΕΛΛΗΣ''

Ανήμερα της Παναγίας του 1940 ο τορπιλισμός της "ΕΛΛΗΣ" Όπως είναι γνωστό, πριν τον πόλεμο είχε σημειωθεί ο τορπιλισμός της ΕΛΛΗΣ. (Ανήμερα της Παναγιάς 15.8.1940) 

- Η ελληνική ηγεσία δεν έχει καμιά αμφιβολία για την εθνικότητα του υποβρυχίου που έπληξε την "Έλλη". Στις 27 Αυγούστου ερασιτέχνης ψαράς, στην Τήνο, ανασύρει τυχαίως ένα κομμάτι της τορπίλης που εξερράγη στον δυτικό λιμενοβραχίονα. 
- Οι υπόνοιες μετατρέπονται σε βεβαιότητα. Η Ιταλία είχε εξαπολύσει την τορπίλη. Όμως, η ελληνική κυβέρνηση δεν θα προβεί σε αποκαλύψεις. Συνεχίζει "την πολιτικήν αυστηράς ουδετερότητος". Αυτό επιβάλλουν οι περιστάσεις. Ως τόσο ας δούμε το σχετικό με τον τορπιλισμό της "ΕΛΛΗΣ", ανακοινωθέν του υπουργείου Ναυτικών: 

"...Με βαθείαν λύπην αγγέλλομεν την απώλεια του ευδρόμου ΕΛΛΗ, ηγκυροβολημένου εις όρμον Τήνου, όπου είχε καταπλεύσει προς απόδοσιν τιμών εις την θαυματουργόν εικόνα της Θεομήτορος. Σημαιοστόλιστον εβλήθη δια τορπιλλών αγνώστου εθνικότητος υποβρυχίου..."
15 Αυγούστου 1940 

 

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Σας τρομάζει το ΛΕΥΚΟ;

Σας τρομάζει το λευκό;
ΟΧΙ;
Καλά κάνετε γιατί τι θα συμβόλιζε το λευκό πέρα από την αγνότητα και την αθωότητα;
Μήπως μία ιστοσελίδα με αρχική μία ολόλευκη σελίδα με ένα πεδίο αναζήτησης σας τρομάζει;
Ούτε λίγο;

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Ένας Άγγλος βρέθηκε που να έχει το αίσθημα της ντροπής και αυτός πέθανε


Μάθετε πως πέθανε ο μοναδικός Άγγλος που είχε το αίσθημα της ντροπής.

Αυτούς έχουν φέρει στον τόπο μας τα μαύρα σκυλιά των εθνοπροδοτικών κομμάτων!Σοκ! 20χρονος Βρετανός της τζιχάντ φωτογραφίζεται δίπλα σε αποκεφαλισμένο άντρα… (Photos)

Στηρίζουμε τον ΠΕΥΚΩΝΑ
Ο 20χρονος Βρετανός Abu Abdullah Al-Habashi, με καταγωγή από την Ερυθραία, εγκατέλειψε πριν εννέα μήνες την Βρετανία για να πολεμήσει στο πλευρό των τζιχαντιστών μαχητών του ISIS ( κράτος του Ιράκ και της Συρίας), στο Ιράκ και στην Συρία. Ο 20χρονος φωτογραφήθηκε δίπλα σε αποκεφαλισμένο άντρα και δήλωσε σε βραδινό δελτίο του BBC ότι δεν λυπάται καθόλου για τους άντρες που εκτελεί, επειδή αυτοί είναι εχθροί του Αλλάχ!

Μεγάλος Διαγωνισμός με δώρο διακοπές και αεροπορικά(όροι συμμετοχής)

Δικαιούμαι να το γράψω με κεφαλάια.
ΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 4 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ.
Διαβάστε τους όρους του διαγωνισμού.

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Πέθανε ο Ρόμπιν Γουίλιαμς. Ε και;

Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος αλλά χιλιάδες ή εκατομμύρια ΜΑΛΑΚΕΣ θα αρχίσουν να γράφουν τα γνωστά R.I.P. κλπ κλπ.

ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ" ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΝ;

ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΤΗ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΣΦΑΓΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΚΑΝΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ.

Άντε γιατί μία ο κρετίνος που σκότωσε το σκύλο στην Εύβοια, μία ο Ρόμπιν Γουίλιαμς θα νομίσουμε πως δεν έχουμε άλλα προβλήματα.

Γ.Γακης:Νέα ἐπίθεσις κατὰ τῆς Ἑλλάδος ἀπὸ …ἑλληνοφώνους νομικούς.

Στηρίζουμε τον ΠΕΥΚΩΝΑ.

Η επίθεση κατά της Ελλάδος, με κάθε αφορμή… δεν σταματάει.

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Γ.Γακης:XΑΖΑΡΟΙ : Η 13η ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Στηρίζουμε τον ΠΕΥΚΩΝΑ.

Πριν διαβάσω κάποιο κείμενο πρώτα κατεβάζω γρήγορα τη σελίδα για να δω το μέγεθός του και έπειτα ξεκινώ την ανάγνωση. Σε αυτό το κείμενο το μάτι μου έπεσε σε ένα όνομα. Αυτό του Βάισχάουπτ. Εννοείται πως το διάβασα.

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Μία βδομάδα διακοπές αλλά με αναρτήσεις

Από σήμερα και για μία βδομάδα οι αναρτήσεις δεν θα έχουν αθλητικό περιεχόμενο αλλά θα είναι στο κλίμα των υπολοίπων(δικών μου ή μη) που δημοσιεύω στο blog.

Αν συμβεί κάτι που θα αφορά την ομάδα και θα είναι σημαντικό θα βρω τρόπο να γράψω τη γνώμη μου. Σε κάθε άλλη περίπτωση ραντεβού σε μία βδομάδα.

Για να μην μείνετε όμως χωρίς ΚΑΘΑΡΗ γνώμη για όσα συμβαίνουν σήμερα διαβάζετε και στηρίζετε τον Πευκώνα.

‘Ολα τα “μπουμπούκια” υπερ των Εβραίων: Και ο πατέρας της υστερικής πρεζοπουτάνας υπέρ του Ισραήλ!

Στηρίζουμε τον ΠΕΥΚΩΝΑ.

O Γιον Βόιτ επιτίθεται στην Πενέλοπε Κρουζ και τον Χαβιέ Μπαρδέμ για τη στάση τους κατά του Ισραήλ

Πριν από λίγες ημέρες ο Πέδρο Αλμοδόβαρ, η Πενέλοπε Κρουζ και ο Χαβιέ Μπαρδέμ, ανάμεσα σε δεκάδες Ισπανούς καλλιτέχνες, δήλωσαν την υποστήριξή τους στους Παλαιστινίους σε μια ανοιχτή επιστολή που ζητούσε από την Ευρωπαϊκή Ενωση να καταδικάσει τον βομβαρδισμό των Παλαιστινίων αμάχων από το Ισραήλ.

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Σε ποιο επίπεδο θέλει προσοχή;

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, δήλωσε μετά την κλήρωση για τα play off του Europa League.

Μίντιλαντ...και φοβάμαι πως θα έχουμε επανάληψη του έργου

Έγινε η κλήρωση για τα play off του Ch.L. και του E.L. και η κληρωτίδα μας έφερε την Δανέζικη Μίντιλαντ. Τρίβει τα χέρια του ο προπονητής τους γιατί απέφυγε τους πραγματικά ισχυρούς και έπεσε με την δεύτερη επιλογή του.

Οικονομική ανάσα για τον Παναθηναϊκό με "ένεση" εκατομμυρίων ευρώ

Ανάσα για τον Παναθηναϊκό τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία της ΠΑΕ σήμερα(8/8) το πρωί. Η εντολή δόθηκε από την προηγούμενη και διέρρευσε το αργά το βράδυ. Πλέον η ομάδα μπορεί να είναι εντάξει στους διακανονισμούς και να κινηθεί για την μεταγραφική ενίσχυσή της.
Ποιος όμως ήταν ο γενναίος που έδωσε τα χρήματα έτσι απλόχερα χωρίς να τα τσιγκουνευτεί;.
Ο Ούζος δεν είναι. Η οικογένεια όχι. Ποιος;

Νεομεσσιανισμός

Αφού πήρα την άδεια του αδερφού που μου έστειλε το κείμενο αυτό σε e-mail το κάνω αυτούσιο ανάρτηση γιατί αυτά που έπρεπε να διαβάζουμε μας τα κρατάνε κρυφά. Αν οι επόμενες γενιές είχαν την γνώση αυτή απλόχερα τότε πολλά θα ήταν διαφορετικά. Οι επιλογές που θα έκαναν οι παππούδες μας, οι γονείς μας αλλά και εμείς θα ήταν διαφορετικές.
Στέφανε ευχαριστώ που το μοιράστηκες με όλους μας.

Επειδή αυτή την εποχή διαβάζω ένα από τα βιβλία του Ιωάννη Πασσά, μοιράζομαι αυτό το απόσπασμα.

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΑΗΔΙΑ για τεχνικό team και τη φερόμενη ως διοίκηση

ΑΗΔΙΑ
ΑΗΔΙΑ
ΑΗΔΙΑ και πάλι ΑΗΔΙΑ. Αυτό και μόνο αυτό μου προκαλεί η φερόμενη ως διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του "Παναθηναϊκού" και μαζί τους οι ΔΗΘΕΝ φανατικοί της 13.
Σήμερα δεν προκρίθηκε η Σταντάρ Λιέγης αλλά ΑΥΤΟ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ο "Παναθηναϊκός".

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Παναθηναϊκός - Σταντάρ Λιέγης Panathinaikos - Standard Liège προκριματικά champions league live streaming

Παναθηναϊκός - Σταντάρ Λιέγης live streaming 21.00
Νίκη και πρόκριση σήμερα θέλει ο Παναθηναϊκός για να μπει στην κλήρωση για τα δύο παιχνίδια που θα τον στείλουν είτε στο "χρυσό" Champions League είτε στο Europa.

Οι σύνδεσμοι μπήκαν.

Πολυπολτισμικότητα: Ένα εργαλείο της άρχουσας τάξης για την επιβολή του «διαίρει και βασίλευε»



«Η ΕΕ θα πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό για να υπονομεύσει την ομοιογένεια των κρατών μελών της» - Peter Sutherland, ειδικός εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τη μετανάστευση και μη εκτελεστικός πρόεδρος της Goldman Sachs International.

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΟΠΑΔΟΙ και με τη βούλα χαίρονται για το "ξεπούλημα" των εισιτηρίων στη Λεωφόρο

"χλιάρα" Θανασάκη αφιερωμένο σε εσένα για να μάθεις ή να κατανοήσεις τη διαφορά που σου έχω εξηγήσει πολλές φορές.

Οι πολυΑμέτοχοι και ο καραφλΟύζος δεν μίκρυναν απλά την αξία του Panathinaikos αλλά φέρθηκαν τόσο έξυπνα που ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ τους οπαδούς.
Οι Παναθηναϊκοί πάντα ήμασταν η ΕΛΙΤ, ο αφρος, των Ελλήνων οπαδών και δεν μας έμπλεκε κανείς με την πλέμπα. ΗΜΑΣΤΑΝ. ΚΑΠΟΤΕ.