Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

1-2 και ο υπαίτιος έχει όνομα

Χάσαμε εντός σε αγώνα play off μετά από πολλλλύύύύύ καιρό. Κάποιοι παίκτες δεν καταλαβαίνουν που βρίσκονται και ποια φανέλα φοράνε αλλά δεν φταίνε μόνο οι παίκτες.

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι ΔΙΚΗ ΜΑΣ θα 'ναι

Αν υπάρχει μία επιθυμία που θέλω να εκπληρώσω πριν πεθάνω είναι να λειτουργηθώ και να κοινωνήσω στην Αγιά Σοφιά σε μία Πόλη που θα κυματίζει η γαλανόλευκη. 
Τιμή και δόξα στους υπερασπιστές της.

Ἡ πολιορκία τῆς Κωνσταντινούπολης,Φώτης Κόντογλου

Σὰν σήμερα πάρθηκε ἡ Πόλη ἀπ᾿ τὸν σουλτὰν Μεμέτη στὸ 1453, μέρα Τρίτη, βγαίνοντας ὁ ἥλιος.

Παράνομος σταθμός της Deutsche Welle μεταδίδει Νταλάρα στον Βόλο!

Δύο μόλις ημέρες μετά την ρητή απαγόρευση των τραγουδιών του Γιώργου Νταλάρα από τον Αχιλλέα Μπέο, η δημοτική αστυνομία εντόπισε σταθμό του εξωτερικού στα βραχέα που αγνόησε επιδεικτικά τις εντολές!
Σε αυτή τη φωτογραφία-ντοκουμέντο που βρέθηκε στα χέρια της δημοτικής αστυνομίας Βόλου, δύο «κουλτουριάρηδες» ακούν παράνομα Νταλάρα μπροστά σε μια φωτογραφία του Δημάρχου που γράφει στο μέτωπο «Dalaras Lives» (Ο Νταλάρας Ζει)

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Για αυτό δεν ξεπερνάς τα 2.000 φύλλα

Εθνική ταπείνωση σε απόσταση μερικών μιλίων από τις ακτές της Αττικής - Μάθημα προς όλους...

Μια κανονική αεροναυμαχία μερικά μίλια από τις ακτές της Αττικής εκτυλίχθηκε σήμερα σε μία περιοχή από την Ευβοια μέχρι την Σαντορίνη, όταν δεκάδες τουρκικά αεροσκάφη συνοδεύοντας πέντε τουρκικά πολεμικά τα οποία συνέκλιναν από τις βόρειες ακτές της Αττικής μέχρι ττις κεντρικές Κυκλάδες, πραγματοποίησαν συντονισμένες επιχειρήσεις εντός των Εθνικών Χωρικών Υδάτων και εντός του Εθνικού Εναέριου Χώρου, αδιαφορώντας πλήρως για την παρουσία τν ελληνικών μαχητικών και των πολεμικών πλοίων.

Αναρτήσεις του Πευκώνα που ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσουμε.

Στηρίζουμε τον ΠΕΥΚΩΝΑ.
Όχι γιατί το χρειάζεται ο Πευκώνας αλλά για να διαβάζουμε ότι δύσκολα θα βρούμε στο μεγαλύτερο μέρος του διαδικτύου. Σήμερα το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη πληροφοριών αλλά η έλλειψη σωστής πληροφόρησης. Σε αυτό μας «βοηθά» ο Πευκώνας.

Μετά τις αναρτήσεις από τον Γ.Γάκη και αναρτήσεις του Πευκώνα που ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσουμε. Είχε πολύ περισσότερες, ειδικά για τις εκλογές αλλά δυστυχώς δεν τις έβαλα όταν έπρεπε.

Αναρτήσεις του Γ.Γάκη στον Πευκώνα

Στηρίζουμε τον ΠΕΥΚΩΝΑ.
Όχι γιατί το χρειάζεται ο Πευκώνας αλλά για να διαβάζουμε ότι δύσκολα θα βρούμε στο μεγαλύτερο μέρος του διαδικτύου. Σήμερα το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη πληροφοριών αλλά η έλλειψη σωστής πληροφόρησης. Σε αυτό μας «βοηθά» ο Πευκώνας.

Λίγο οι εκλογές, λίγο ο περιορισμένος χρόνος μου τον τελευταίο καιρό και άφησα πολλές αναρτήσεις του Γ.Γάκη που δεν τις έκανα αναδημοσίευση. Σήμερα βρήκα την ευκαιρία να τις βάλω όλες μαζί για να τις διαβάσουν και όλοι όσοι τις έχασαν λόγω των ημερών.

Βοήθεια στην Κεφαλλονιά

Τρεις λογαριασμοί έχουν ανοιχτεί ήδη για την συλλογή χρημάτων με σκοπό την βοήθεια των κατοίκων και των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί στο νησί.
Όποιος μπορεί και θέλει κοινοποιεί την ανάρτηση ή απλά αντιγράφει τους λογαριασμούς ώστε να το μάθουν όσο πιο πολλοί. Μπορεί να διαφωνούμε στα αθλητικά, τα πολιτικά και σε άλλα θέματα όμως όλοι είμαστε άνθρωποι.
Όσοι πάνε για να καταθέσουν χρήματα να ελέγξουν τον δικαιούχο να ταιριάζει με όσα αναφέρονται παρακάτω.

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΜΠΕΟΣ: Είμαι άνθρωπος με ευαισθησίες(βίντεο)

Το έστειλε το βίντεο ο Δημήτρης σε σχόλιο.
Ο αδερφός μας ο Πλατανιώτης αναρωτιόταν ποιοι τον ψήφισαν. Τελικά όχι μόνο τον ψήφισαν αλλά το πανηγύριζαν και από πάνω.
Αυτό το βίντεο με προσβάλει ως άνθρωπο και ως Έλληνα ΠΟΛΙΤΗ με αυτά που δηλώνει ο επόμενος δήμαρχος Βόλου. 

Δείτε το βίντεο, ειδικά μετά το 4.40 δίνει ρέστα.

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Είσαι πολύ Τράκης τελικά. Πιο Τράκης ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

Λόγω τεχνικών προβλημάτων έχασα το πρώτο μέρος και δεν είδα πως έπαιξε η ομάδα στο πολύ κακό, με όσα δείχνουν οι αριθμοί, πρώτο δεκάλεπτο. Έτσι είδα τα στατιστικά και το δεύτερο ημίχρονο. Άλλο όμως να βλέπεις και άλλο να ακούς και να διαβάζεις. Δεν θα γράψω για τα κενά που έχει η ομάδα ή την μέχρι σήμερα στάση του Τράκη. Τα έχουν γράψει ήδη και σήμερα πολλοί ακόμη φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι που δεν παίρνουν προεδρική γραμμή και δώρο διαρκείας.

Το αποτέλεσμα των ευροεκλογών-αυτοδιοικητικών εκλογών

Όλοι πανηγυρίζουν αλλά ο καθένας το κάνει για τον δικό του λόγο. Τι πραγματικά έγινε όμως;
Πειραιάς-Βόλος ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ
Αθήνα-Θεσσαλονίκη δηλώνουν "πιστά σκυλιά" του συστήματος της Ν.Τ.Π. και των Εβραίων. Όχι πως η Αθήνα είχε επιλογή να σωθεί. Απλά διάλεγε το όπλου που θα την αποτελειώσει.
Που είναι όμως το πρόβλημα; Το αληθινό πρόβλημα και όχι το 9,4 τοις 100 της Χρυσής Αυγής και ο αυθαίρετος χαρακτηρισμός των ψηφοφόρων της ως φασίστες και νεοναζί.
Δείτε καλύτερα.

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Πάει το γήπεδο...(λόγω εκλογών)

Πήγα να ψηφίσω και κατά λάθος δεν πρόσεξα το ψηφοδέλτιο του ΠΑΝ.ΚΙ.
Βγαίνω από το παραβάν και αρχίζω να βρίζω την δικαστικό που δεν ελέγχει την εφορευτική επιτροπή. Πάει να μιλήσει μία κοπέλα από την εφορευτική και την αρχίζω στο μπινελίκι. Τελικά μου δίνουν ψηφοδέλτιο και ψάχνω με αγωνία να βρω τη Δώρα(αυτή με την βαλίτσα). Πάνω που πάω να την σταυρώσω...

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Καλό παράδεισο Παναγιώτη

 Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Ποικιλίδη. Έχασε τον πιο κρίσιμο αγώνα που έδωσε.

Άσχημη κατάληξη είχε η περιπέτεια υγείας που περνούσε εδώ και τρεις μέρες ο Παναγιώτης Ποικιλίδης. Είχε υποβληθεί την Τετάρτη (21/5) στη Γενική Κλινική σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς και παρόλο που αρχικά έδειχνε να ανταποκρίνεται θετικά, από το πρωί της Παρασκευής (23/5) άρχισε να παρουσιάζει επιπλοκή ανεβάζοντας πυρετό και έχοντας υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Βολιώτη ξεχνάς; Γ@μιέται ο Πειραιάς.* (δείτε το βίντεο)

ΒΟΛΙΩΤΗ ΞΕΧΝΑΣ;;;;
ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΌ ΤΟ 0.57
*ΑΝ ΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΠΕΟ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΥΣ. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑ ΜΠΕΟ-ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ.

Παναθηναϊκός - πελάτης 1-0


Το απόγευμα βρέθηκα για πολύ λίγο με 2-3 φίλους(ο ένας από αυτούς Παναθηναϊκός) και με ρώτησαν τι βλέπω για το βράδυ. "Νίκη και με 1 πόντο θέλω και δεν με νοιάζει τίποτα. μπορώ να νικήσω 3 φορές με 1 πόντο και να σκουπίσω τους gay; Αυτό θέλω."

ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ; ΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ; ΣΗΚΩΣΟΥ ΑΠΑΝΩ! ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΡΘΟΙ ΜΙΛΟΥΜΕ

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ τΣΥΡΙΖΑ.
zebek

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Μπεεεε ή Αουυυυυυυυυυυυυ

ΛΥΚΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ

Εσύ τι λες; Είμαστε άξιοι;


Σπάστε τα δεσμά και μην συνεργάζεστε άλλο

Δεν ξέρω αν όντως το είπε αυτό ο Όργουελ, αλλά είναι σωστό.

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Κάτι παίζεται, αλλά δεν γνωρίζω τι. Μόνο υποψιάζομαι.

Ακόμη να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από την πρώτη θέση των play off αλλά συμβαίνει κάτι που με κάνει να είμαι συγκρατημένος. Ο ΠΑΟΚ ζητά να μην επικυρωθεί η βαθμολογία των play off και όχι μόνο.

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Αισχρός και ξεδιάντροπος

Χρόνια τώρα παραπλανούσε τον κόσμο με τα γελοία και πληρωμένα, πολλές φορές, ρεπόρταζ που έκανε. Πάντα σαν καλός ΑΡΔ, εντολοδόχος νεοταξίτης ξεχνούσε την ουσία και εξέταζε όλα τα θέματα επιφανειακά και μονόπλευρα.

Πλέον πήρε την εντολή να μαζέψει κάποια πρόβατα που πήγαν να φύγουν από το μαντρί. Χωρίς πλάνο, χωρίς στόχους, χωρίς θέσις για την Ευρώπη και πολλά, αν όχι τα περισσότερα "στελέχη" του μορφώματος αυτού χωρίς τις βασικές γνώσεις για την Ε.Ε. και με αδυναμία να απαντήσουν τι θα κάνουν. Η απάντηση είναι "Να βγούμε πρώτα και μετά θα σας πούμε τι θα κάνουμε."

Πλέον ξεπέρασαν τα όρια με δύο αισχρά, σεξιστικά και απόλυτα παραπλανητικά σποτ. Αναμενώμενο. Είναι ο ίδιος που έκλεινε τα μάτια στις σφαγές των Αμερικανών στη Σερβία, αυτός που έβριζε τους ειρηνικά συγκεντρωμένους(αγανακτισμένους) Έλληνες πολίτες και αυτός που ενώ αγιοποίησε τον Π.Φύσσα ξέχασε όλες τις άλλες δολοφονίες από οπαδούς του "αριστερού" χώρου.

Πάρε το σακίδιό σου και τράβα στα αφεντικά σου γελοίο ανθρωπάριο.

(είναι επιλογή μου να μην διαφημίσω αυτόν τον γελοίο γράφοντας το όνομά του, το όνομα από το μόρφωμα που δημιούργησε και μη βάζοντας βίντεο από τα σποτ)

ΦΑΡΤ ΚΑΙ ΠΟΥΡΟΦΛΟΡΑΚΙΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΑΛΛΟΥ

Έχει όλη η Ελλάδα τα προβλήματά της και έχει και τις εκλογές και έχω και εγώ να κάνω με ένα μάτσο ΜΑΛΑΚΕΣ(χωρίς @ για να το καταλάβουνε).

Ένα μάτσο μαλακισμένα κωλοπαίδια που μόνο κακό κάνουν για λίγο χόρτο και ένα σουβλάκι.

Τα ίδια κωλόπαιδα που έβριζαν νεκρούς.

Τα ίδια τσογλάνια που έκαναν αποχή όταν η ομάδα έκανε πρωταθλητισμό και πάρτυ στην Ευρώπη.

Τα ίδια τσογλάνια που επί οικογενείας η δεύτερη θέση ήταν αποτυχία τώρα είναι ευτυχισμένα με -37 και -20.

Ένα μάτσο αλήτες που χτυπούσαν γονείς μπροστά στα παιδιά τους.

Οι ίδιοι αλήτες που θέλουν να διοικούν και να βγάλουν χρήματα από την πολιτική.

Όχι μόνο είστε ανεπιθύμητοι στο blog και πλέον "δημοκρατικά" θα σας φιμώνω, αλλά αν είχα έστω και μία ώρα διαθέσιμη στη διοίκηση της ΠΑΕ θα σας είχα σβήσει από τον χάρτη. 

Παράσιτα.

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Δεν ξεχνώ γιατί διαφορετικά θα αφανιστώ.

Τελευταία γράφτηκαν πολλά κείμενα για την γυναίκα αυτή.
Επέλεξα αυτό και το αναδημοσιεύω όχι γιατί μου το έστειλε ο Στέφανος αλλά γιατί είναι από τα Ιστορικά και βρίσκεται στο enet.gr(εδώ). Σπάνια επέλεγα να λερώσω τα χέρια μου με αυτή την εφημερίδα. Είχε μέσα και μικρόβια(ιούς)...και σιχαινόμουν μόνο που την έβλεπα στο περίπτερο.

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ

SANO HALO: Η Άννα Φρανκ των προσφύγων του 1922

ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ, ΤΗΕΑ HALO, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ Η ΜΗ ΤΗΣ ΕΥΑΘ

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ
ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ

Στοιχηματική πρόταση για σήμερα

Πονηροί καιροί.
Πονηρά αποτελέσματα.
Κρυφά χαμόγελα.
Ελλείψεις.

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Πρώτος ο Παναθηναϊκός στα play off

Η ομάδα έκανε πράξη αυτό που δεν πίστευα πως θα επιχειρούσε από την αρχή αυτών των έξι αγώνων.
Ο Παναθηναϊκός για ακόμη μία φορά πήρε την πρώτη θέση στα play off και τώρα είναι η ώρα να δείξει η διοίκηση πως σωστά έπραξε η ομάδα. Τώρα η διοίκηση οφείλει να βρει τρόπο να πάρει την άδεια από την Ουέφα. Πως; Πρόβλημα της Π.Σ. και του προέδρου της ομάδας.

Χαίρομαι που πήραμε την πρώτη θέση, γιατί κάποιοι θα σκεφτούν πως η άποψή μου για την διοίκηση επιδρά αρνητικά και στην ομάδα. Και επειδή πάλι κάποιοι θα γράψουν τα δικά τους, ξεκαθαρίζω πως δεν μου αρέσει η διοίκηση, ο προπονητής, ο Νταμπίζας και αρκετοί από τους παίκτες. Αλλά όταν ακόμα και με αυτούς η ομάδα νικά εγώ χαίρομαι.

ΥΓ Αδερφέ(ξέρεις εσύ) παρακάλα να πάρουμε την άδεια για να βγεις αληθινός και να κάνουμε πράξη αυτό που τόσο καιρό λέμε.

Μπουτάρη gay(go) home

ΕΚΛΟΓΕΣ την 18η Μαΐου 2014 για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και οι μνήμες είναι νωπές.
Πέρσι οι πούστηδες και οι λεσβίες έκαναν παρέλαση κλείνοντας δρόμους της πόλης αλλά οι Πόντιοι δεν πήραν άδεια να τιμήσουν την μνήμη της γενοκτονίας των προγόνων τους στο χώρο του μνημείου τους.
Όταν όλοι προωθούν τον πλέον ακατάλληλο και Τουρκολάγνο για δήμαρχο της πόλης, οι πολίτες μπορούν να τους κάνουν την μεγαλύτερη πλάκα.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟ ΦΙΛΟ ΤΩΝ GAY
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΗΣ ΝΤΠ
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ
ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ

Για διαβάστε και το παρακάτω κείμενο.(αναδημοσίευση από εδώ, http://antiparakmi.blogspot.com)
Η Νδ, ο Μπουτάρης και το 3ο gay pride στη Θεσσαλονίκη!

Μετά τον πούστη που του δώσανε την πρώτη θέση στη Eurovision τι θα ακολουθήσει;

Είχαμε την πρόταση για να είναι ελεύθερα τα "light" ναρκωτικά. Ναι, ο μπάφος δεν σκοτώνει απλά σου κάνει το μυαλό σκατά και σε οδηγεί στο επόμενο βήμα. Θέλεις να πας και στο επόμενο; Τα παιδιά σου; Τα εγγόνια σου; Θέλεις πραγματικά να πωλείται ελεύθερα το χασίς;

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Θράκη: Κατεβαίνει στις ευρωεκλογές το κόμμα των Γκρίζων Λύκων (DEB)

Οι "Γκρίζοι Λύκοι"  γνωστή παρακρατική τουρκική οργάνωση, με συμμετοχή σε σφαγές αμάχων (Κύπρος) έως και πληρωμένες δολοφονίες (εντός και εκτός Τουρκίας), εκπροσωπούνται στην Ελληνική Θράκη από το κόμμα DEB (συνέχεια του εθνικιστικού τουρκικού κόμματος του Σαδίκ).

Δημοσκοπήσεις

Και ενώ η παράταξη του gay-ρου στον Πειραιά αφού είχε γεμίσει με στελέχη αποφάσισε να πάρει και κηπουρό η παράταξη του νυν δημάρχου χάνει ψήφους. Ο Τασούλης, ο τίμιος αυτός μαυραγορίτης, αποχώρησε από τον συνδυασμό. Που να πάει κόντρα στον φοβερό αυτό κόσμο; Πως θα τους ξαναπουλήσει οπαδιλίκι;

Και ενώ υπάρχουν γαύροι που ακόμη μπορούν να σκεφτούν και στέλνουν επιστολές κατά  της απόφασης να κατεβεί στις δημοτικές εκλογές παράταξη Ολυμπιλαγός, στην απέναντι πλευρά η Δώρα, ο έτερος ΑΧΡΗΣΤΟΣ και τα ΦΑΡΤ προσπαθούν να μας πείσουν για την αναγκαιότητα του συνδυασμού τους.

Ρε παλικάρια γιατί δεν σας αναφέρουν στις δημοσκοπήσεις; Είπαμε τις φτιάχνουν αλλά όχι και έτσι; Να μην σας έχουν ούτε στον πρώτο γύρο;

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ο προγραμματισμός των play off υλοποιείται

Πριν λίγες μέρες έγραψα για τα τρία πιθανά σενάρια και τελικά όλα δείχνουν πως πάμε να βγάλουμε στα προκριματικά τον ΠΑΟΚ. Ναι, ναι ξέρω...γράφω ότι μου έρθει στο κεφάλι, δεν ξέρω τι γράφω ή ακόμη πιο απλά γράφω για να προκαλώ. Για εμένα όλα προγραμματίστηκαν. Από την αρχή; Από την απόφαση της τιμωρίας του ΠΑΟΚ; Δεν γνωρίζω πότε αλλά σίγουρα όλα είναι καλά προγραμματισμένα. 

Είναι η Ν.Τ.Π. που αποφάσισε

Ψήφισαν λέει οι λαοί και οι επιτροπές. Ποιοι λαοί ψήφισαν ρε λαμόγια που θέσατε νέους όρους για να κάνετε ακόμη πιο εύκολο το αποτέλεσμα; Αν μία χώρα δεν συγκέντρωνε ένα ποσοστό ψήφων σε σχέση με τον πληθυσμό της δεν θα μετρούσε η γνώμη του κόσμου. Και δηλαδή όλη ή σχεδόν όλη η Ευρώπη το ψήφισε. Τι θα έγραφα δηλαδή την ή τον; Έγραψα "το" και καθάρισα.

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ο εχθρός είναι ΕΝΤΟΣ...των σπιτιών μας.(βίντεο)

Για τον οχετό της Ελληνικής τηλεόρασης έχω ξαναγράψει και σήμερα θα δώσω ένα στίγμα και θα ασχοληθώ με το πιο ύπουλο μήνυμα που πήγαν να περάσουν μέχρι σήμερα.
Το γνωστό βοθροκάναλο με τους γελοίους ΑΡΔ έχει μία σειρά που μας λέει πως είσαι μοντέρνος αν δέχεσαι γάμο κίναιδων με υιοθεσία παιδιού και σχέση του "παππού" Ακάλυπτου με μία αλλοδαπή ίση ή σε μικρότερη ηλικία από ότι η κόρη του. Αυτό το καταλαβαίνεται μόνοι σας όλοι και δεν χρειάζομαι εγώ ή κάποιος άλλος να το αναλύσει.

Όταν βάζουν τον Διάβολο στο σπίτι σας τι κάνετε;
Όταν σας προτείνουν να κατασκευάσετε ένα "γλυπτό" που τον απεικονίζει;
Δείτε προσεκτικά τις εικόνες. Ειδικά την τρίτη στη σειρά. Θα καταλάβετε το λόγο μετά τα βίντεο.

Αρνούμαι να σχολιάσω

Αρνούμαι να σχολιάσω τα όσα αποφάσισαν για τον τελικό και για το παιχνίδι των play off στη Λεωφόρο. 
Αρνούμαι να σχολιάσω τα όσα ειπώθηκαν ως υπερασπιστική γραμμή.
Δεν υπάρχει "Γιατί;". Αν γράψω όσα σκέφτομαι κάποια "παιδιά" θα τα πετσοκόψουν για να τα χρησιμοποιήσουν με διαφορετικό τρόπο. Δεν έφτασα σε αυτή την ηλικία για να γαυροποιηθώ τώρα.
Οπότε μην ζητάτε τη γνώμη μου.

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Τα σενάρια για τις υπόλοιπες αγωνιστικές των play off

Αδέρφια μου, εγώ θα γράψω τα σενάρια που ΒΛΕΠΩ αλλά δεν ακούω να τα λέει κανείς δημοσιοκάφρος. Είτε μας αφαιρέσουν βαθμούς, είτε όχι τα σενάρια δεν αλλάζουν.
Η βαθμολογία των play off είναι :
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ   4
ΑΣΤΕΡΑΣ              4
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ         3
ΠΑΟΚ                   1

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Αλαφούζος όπως λέμε...

Όχι και να το πω από την αρχή.
Βαρέθηκα τα ΦΑΡΤ και τους βλάκες που βοσκάνε στα πράσινα λιβάδια αλλά και τους φίλους μου, τα μΠαόκια, που μου λένε πως ο Αλαφούζος είναι πετυχημένος και πως μας έκανε καλό σκέφτηκα να σας το κάνω σαφές για το πόσο καλός είναι με ένα παράδειγμα.

Εξαιρώ τους φίλους μου που θεωρούν πως ο Αλαφούζος έχει κάνει καλή δουλειά. Όλοι κάνουν λάθη!!!

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ευρω-Φραπεδούπολη(εικόνες)

Τι δεν καταλλλαβαίνεις;
Τι δεν καταλλλαβαίνεις;
Πλλλάκα με κάνεις; Τι δεν καταλλλαβαίνεις;

Καμιά σχέση ο Σύλλογος του Παναθηναϊκού με την επίθεση της Λύμουρα στην δημοσιογράφο!!!

Πρώτα οι κινήσεις της εφημερίδας κατά του Βετάκη και μετά η επίθεση. Τώρα η κίνηση της εφημερίδας κατά της Λύμουρα. Μετά; Υπάρχει εισαγγελέας να προλάβει το "Μετά"; Για τον Βετάκη λίγο πολύ τα μάθαμε, για τη Λύμουρα έκανε καλή δουλειά ο Αλέξανδρος.
Ακολουθεί σε αναδημοσίευση η ανάρτηση από το greenmood.gr.(θα την έκανα νωρίτερα την αναδημοσίευση αλλά μετά από παιχνίδι για τα play off στο ποδόσφαιρο θα τη δούνε περισσότεροι και θα πληροφορηθούν περισσότεροι)

Βλέπω...

"Βλέπω νεκρούς ανθρώπους" έλεγε ο πιτσιρικάς στην 6η αίσθηση αλλά εγώ σήμερα έβλεπα άλλους ανθρώπους.
Ξεκινάω από το παιχνίδι που το έβλεπα και έβριζα.
Ο Γεωργιάδης εμφανίστηκε βελτιωμένος. Όχι ο ΠΑΟΚ αλλά ο προπονητής του. Διάβασε τα λάθη του και τα διόρθωσε σε μεγάλο βαθμό. Όχι θαύματα δεν μπορούσε  να κάνει και έπρεπε να δεχτεί και ένα γκολ ακόμη αλλά τον Μπεργκ τον έπαιξε καλύτερα και δεν τον άφησε να κάνει το παιχνίδι του.

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΕΒΑΛΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΠΟΖΑΡΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ.

Στηρίζουμε τον ΠΕΥΚΩΝΑ.
Στο περιοδικό ΟΚ που κυκλοφορεί, η γνωστή κοσμικογράφος Χριστίνα Πολίτη, η οποία μέσα από μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, σε μιά από τις φωτογραφίες εμφανίζεται με μπλουζάκι που έχει τυπωμένο επάνω τον αριθμό του Θηρίου.

Τα απόρρητα έγγραφα του FBI που υποστηρίζουν ότι ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε, αλλά απέδρασε στην Αργεντινή με πλαστική προσώπου…

Στηρίζουμε τον ΠΕΥΚΩΝΑ.

Όσοι με γνωρίζουν από το myPanathinaikos ή με διαβάζουν καιρό το πιο πιθανό είναι να γνωρίζουν την άποψή μου για τον Χίτλερ. Αυτός ο Εβραίος(από μάνα Εβραία με ότι συνεπάγεται) δολοφονούσε συγκεκριμένες φυλές Εβραίων και ήταν ο λόγος που η παγκόσμια κοινότητα άρπαξε-έκλεψε τη γη των Παλαιστινίων για να τους δημιουργήσει κράτος εκεί που ζούσαν πριν φύγουν οικειοθελώς. Δεν πίστεψα ποτέ πως αυτοκτόνησε(θα ερχόταν σε αντίθεση με όλη την στάση του) και αυτή η ανάρτηση του Πευκώνα με κάνει να χαμογελώ, γιατί ισχυροποιώ την άποψή μου. Οι ΝΑΖΙ έχασαν θεωρητικά τον Β΄ΠΠ αλλά οι κορυφαίοι τους συνέχισαν μία παγκόσμια δικτατορία με τις εταιρίες που ηγήθηκαν.
Καλή ανάγνωση αδέρφια μου.

hitler

Γ.Γάκης:ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ !!

Στηρίζουμε τον ΠΕΥΚΩΝΑ.

Την ανωμαλία που έχει κατακλύσει τους μοντέρνους του Δυτικού κόσμου προσπαθούν να επιβάλλουν και σε όσους "πετάτε" τους παππούδες σε ιδρύματα και τα παιδιά να τα μεγαλώνει η τηλεόραση. Μετά να δω τι θα συμβεί σε εσάς τους ίδιους. Ακολουθεί η ανάρτηση του Γ.Γάκη στον Πευκώνα.
Η ξεφτιλισμένη νεοταξίτικη προοδευτικο-κουλταριάρικη βρωμοφυλλάδα AthensVoice δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της το παρακάτω άρθρο για να προωθήσει την ομοφυλοφιλία στην ελληνική εκπαίδευση…

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Γ.Γάκης:ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Στηρίζουμε τον ΠΕΥΚΩΝΑ

Ιστορία δεν μαθαίνουμε από τις ταινίες που φτιάχνει το Χόλυγουντ. Η ιστορία απαιτεί μελέτη και ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ Γ.Γάκης κάνει μέρος της«βρωμοδουλειάς» για εμάς(που κανονικά μετά θα πρέπει να ψάξουμε τα όσα μας δίνει έτοιμα ώστε να διευρύνουμε και άλλο τη γνώση). Όπως και να έχει, είναι καλύτερα να γνωρίζουμε έστω και τα λίγα αλλά όπως έγιναν πραγματικά παρά ολόκληρες ιστορίες που δεν υπάρχουν πουθενά εκτός από το κεφάλι των σεναριογράφων.
Οι αναρτήσεις του Γ.Γάκη βρίσκονται εδώ.

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Μας σπρώχνουν στο ΟΑΚΑ

Πολλά τα περίεργα που έγιναν μετά τα όσα δήλωσε ο Αλαφούζος.
Αυτοί που κάποτε δεν μπορούσαν στην ιδέα της Λεωφόρου των 22.000 θέσεων και έπειτα μέχρι και ανακαίνιση έκαναν στην μικρότερης χωρητικότητας Λεωφόρο δεν έφεραν καμία διαφωνία για το πλάνο του Αλαφούζου.