Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Παναθηναϊκός-Barcelona live streaming

ΔΤ στις 9.30μμ

Οι σύνδεσμοι μπήκαν.

ΙΜΙΑ 1996 ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ... ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΥΚά ΟΜΑΔΑΣ ΙΜΙΩΝ


Ίμια 30 Ιανουαρίου 1996: Στρατιωτικό πλεονέκτημα είχαμε - Επελέγη η... προδοσία


Την 30η Ιανουαρίου του 1996 η κρίση στην περιοχή των Ιμίων έχει κορυφωθεί με ναυτικές δυνάμεις να έχουν αναπτυχθεί και από τις δύο χώρες. Ο συσχετισμός των πολεμικών πλοίων ήταν σαφώς υπέρ της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας. Είχαμε το πλεονέκτημα με το Στόλο να κυριαρχεί σε ολόκληρο το Αιγαίο. Τα τουρκικά πλοία είχαν στοχοποιηθεί. Υπολογισμοί που έγιναν εκ των υστέρων βέβαια ανέφεραν πώς αν εξελίσσονταν η κρίση σε πολεμική σύγκρουση η Τουρκία θα έχανε επτά φρεγάτες και εμείς δύο, το πολύ τρεις.   
Είναι ένα ερώτημα που 18 χρόνια μετά παραμένει αναπάντητο. Παραμένει γιατί ο τότε πρωθυπουργός της χώρας Κώστας Σημίτης και ο τότε υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος προτίμησαν να παραδώσουν τη διαχείριση της ελληνοτουρκικής κρίσης στις ΗΠΑ. Η Ελλάδα υπέστη μια ταπεινωτική ήττα, απώλεσε εθνική κυριαρχία χωρίς να ρίξει ούτε μία σφαίρα και έχασε τρία παλικάρια, τους τρεις ήρωες του μοιραίου ελικοπτέρου της φρεγάτας «Ναβαρίνο».

'Ιμια 1996: Η κρίση αρχίζει - Ο Θ.Πάγκαλος διαβεβαιώνει ότι "Το θέμα έχει κλείσει"!


To defencenet.gr ξεκινά την δημοσιοποίηση μιας σειράς νέων στοιχείων που συνέλλεξαν οι συνεργάτες και οι συντάκτες του αναφορικά με το τι πραγματικά συνέβη στα Ίμια, όλες τις ημέρες της κρίσης και τις ημέρες που προηγήθηκαν της κρίσης. Στοιχεία που πραγματικά αλλάζουν πολλά από όσα είναι γνωστά μέχρι σήμερα.
Σαν σήμερα, δύο ημέρες μετά την αποκάλυψη του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 την Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 1996 της ανταλλαγής των ελληνοτουρκικών ρηματικών ανακοινώσεων για το θέμα των Ιμίων, το δράμα εισέρχεται στην τελική του φάση.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ο Τασούλης «ξαναχτύπησε»

Το έμαθα το πρωί, αλλά ο χώρος εργασίας δεν είναι για αθλητικά και χαβαλέ. Γυρνώντας σπίτι δεν ασχολήθηκα με τον Τασούλη και το θυμήθηκα 1,5 ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Το παλικάρι μάλλον αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα. Οι λόγοι; Σίγουρα με αυτά που γράφει έβαλε σε λάθος θέση το όνομα της Φούλαμ και του θρήνου αλλά και η δομή της σκέψης του είναι...
Τι να σου πω ρε Τασούλη; 
Το μοναδικό που μπορώ να προτείνω είναι να μην παίρνεις ότι σου δίνει ένας ξένος στο δρόμο(καραμέλες κλπ) αλλά πλέον ούτε και χαρτάκι από Λέτα και Δώρα. Θα μπλέξεις σε λέω...
(ακολουθεί το κείμενό του)

Οι αναρχοφασίστες έκαναν την εμφάνιση τους. Άγρια επίθεση αναρχικών σε εκδήλωση για τα Ίμια στην Καβάλα!

 http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1482.html?spref=fb

patriotiki-kinisi-kavalas
Σχόλιο ΛΦ: Είναι φασισμός να μην σε αφήνουν να τιμήσεις ήρωες. Είναι φασισμός 50 τσογλάνια που κόπτονται περί ανθρώπινων δικαιωμάτων όλων των άλλων πλην των Ελλήνων, να μην επιτρέπουν στον οποιονδήποτε να τιμήσει νεκρούς. Παραθέτω κάτω μία εικόνα για το τι είναι πατρίδα κατά τον Μπακουνίν, πατέρα των αναρχικών. Ας το διαβάσουν οι σημερινοί δήθεν αναρχικοί που ντροπιάζουν αυτόν και την λέξη αναρχία για να καταλάβουν οτί πατρίδα δεν είναι το απεχθές σημερινό κράτος. 



Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς

Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
Ξέρω καλά  πως οι καλοί μου φίλοι κατάλαβαν τι εννοώ με την πρώτη γραμμή και την επικεφαλίδα. Οι υπόλοιποι καταλάβατε τι θέλω να πω;

Όσοι δεν κατάλαβαν ας συνεχίσουν την ανάγνωση.

Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να αποκαλέσεις έναν Πακιστανό, μετανάστη, να το σκεφτείς και δεύτερη και τρίτη φορά.

Μετανάστης είναι εκείνος που μεταβαίνει σε μιαν άλλη χώρα προς ανεύρεση εργασίας(να εξασκήσει ένα επάγγελμα) έχοντας ήδη εξασφαλίσει άδεια από τη χώρα στην οποία προτίθεται να μεταναστεύσει. 

Συνήθως οι χώρες που δέχονται τους μετανάστες, είναι και αυτές που ζητάνε από τις χώρες που αυτοί προέρχονται και υπάρχουν διακρατικές συμφωνίες. Οτιδήποτε άλλο είναι κάτι διαφορετικό.
Θέλετε να το πείτε "παράνομα εισερχόμενοι"; Εισβολείς; Έποικοι;
Πείτε το όπως θέλετε αλλά μην γράφετε ΜΑΛΑΚΙΕΣ και τις βάζετε στο fb. Σας βλέπουν πιθανότατα και μικρά παιδιά και δεν θα μάθουν ποτέ ποια είναι η αλήθεια.

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ιδού ποιοι χρηματοδοτούν την Διεθνή Αμνηστεία: Αλ Κάϊντα, Κατάρ και Σ.Αραβία

ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ
25/01/14 - 14:26

Επειδή η κυβέρνηση "τρέμει σαν το φύλλο" μόλις κάποια από τις διεθνείς ΜΚΟ παίζοντας φυσικά είτε το παιχνίδι ξένων κέντρων είτε για "εισπρακτικούς λόγους", ας θυμηθούμε ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα του defencenet.gr για τους χρηματοδότες της Διεθνούς Αμνηστείας που δημοσιεύθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2013.

Γαμώ τις μπούκλες του ΚΑΡΑΦΛΑ επενδυτή. Ξεπουλάς την Ελλάδα για ακόμη μία φορά(video)

Καραγκιοζάκο δεν είναι η πρώτη φορά που το γαμημένο πουστοκ@ναλό σου ενεργεί σε βάρος των Ελλήνων και της Πατρίδας μας. 
Πότε με την άσχημη κ@ριόλ@ δήθεν σεφ που ψάχνει την Ανεξάρτητη Κρήτη, πότε με τους ΑΡΔ και τώρα με το το trailer της επιτυχημένης σειράς.
Δυναμώστε την φωνή και ακούστε τον σκοπό που σφυρίζει ...

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Το 'βλεπες. Το 'παιξες; ΟΧΙ; Καλά να πάθεις...(2 video)

Έτσι είναι. Αν το βλέπεις και δεν το ποντάρεις αυτά παθαίνεις.
Δεν γίνεται να το σχολιάζεις από την Παρασκευή(μάρτυρας ο φίλος το μΠαόκι) και το Σάββατο να μην το ποντάρεις. Έδωσε και ένας φίλος άλλα 10 σημεία που τα πέντε ήταν δυνατά(μέχρι το σημείο που γράφω έχει 4/4 από τα δυνατά) και τα υπόλοιπα είχαν ρίσκο. Θεία δίκη.

Και τι σας νοιάζει εσάς που εγώ δεν έπαιξα τα σημεία και δεν κέρδισα; Καθόλου δεν σας απασχολεί. Σας απασχολεί όμως το σημείο που είχα σίγουρο και είναι αυτό που στεναχωριέμαι που δεν έπαιξα ένα δελτίο. Και πάλι δεν σας κάλυψα.

Λοιπόν, γνωρίζω πως οι φίλοι μου μπαίνουν σχεδόν καθημερινά και βλέπουν τι γράφω, αλλά τα ρουφιανάκια του Σορόπα, της Λέτας και της Δώρας προτιμάνε την Δευτέρα. 
Δική σας λοιπόν η ανάρτηση με εξαιρετική αφιέρωση. Από εμένα και όχι μόνο.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Η Εβραιοαμερικάνα ‘κωμικός’ Sarah Silverman παρωδεί τον Χριστό για να υποστηρίξει τις αμβλώσεις

Γ@μώ το Ισλάμ.
Γ@μώ τους ΠΟΥΣΤΕΒΡ@ΙΟΥΣ.
Εμείς ΦΙΜΩΜΕΝΟΙ και ο κάθε αιμοχαρής δολοφόνος μισάνθρωπος που μισεί τον Χριστιανισμό και τους Έλληνες να αλωνίζει και να μας προσβάλει με κάθε τρόπο.
Και το σχόλιό μου για την «κυρία» που ευθύνεται για την αναδημοσίευση από τον Κόκκινο Ουρανό θα είναι σύντομο, απλό και κατανοητό. Τράβα ψόφα μωρή σκρόφα κάπου που να μην σε βρούνε ποτέ.

ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ???

Γ.Γάκης: ΜΙΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ , ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ !

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΥΚΩΝΑ

Στό δίτομο έργο μέ τίτλο ” ΑΠΑΝΤΑ ” τού Α.ΚΟΡΑΗ υπάρχει μία επιστολή
τού Οδυσσέα Ανδρούτσου πρός τόν Κοραή , γραμμένη στό Αστρος κατά
τό έτος 1823.

Σκοτώσαν το Γιωργάκη Παπανδρέου(βίντεο)

Σκοτώσαν το Γιωργάκη μας. Η Ελλάδα γλεντάει, τραγουδάει, πίνει και χορεύει. Δείτε το βίντεο σε σκηνοθεσία το Δημήτρη Κολλάτου!

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Σκαμπανεβάσματα, άγιος Καπίνο και νίκη απέναντι στον Πλατανιά

Νίκη του Παναθηναϊκού που πάει για ρεκόρ συνεχόμενων νικών φέτος. Προσωπικά δεν θυμάμαι αν έχει άλλο τέτοιο σερί φέτος ακόμα και πέρσι, αλλά και δεν θα καθίσω να το ψάξω. Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν αυτή που μας είχε προειδοποιήσει ο προπονητής της ομάδας πως θα είναι. Θυμάστε πως μας το είχε πει; "ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ" είχε πει ο Αναστασίου πως θα έχει η ομάδα και πως θα πρέπει να τα συνηθίσουμε. Όποιος θέλει ας το συνηθίσει, εγώ αρνούμαι και σχολιάζω.

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Βελάξτε πρόβατα, βελάξτε.
Και η πρώτη σκέψη σας είναι "που το πάει πάλι...". 
Θέλεις να δεις που το πάω; ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;
Προχώρα να δεις που το πάω. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

"Αφήστε τα σύνορα, περισυλλέξτε λάθρο"!

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ
23/01/14 - 14:25
Να εγκαταλείψουν την φύλαξη των συνόρων και να ασχοληθούν με την περισυλλογή των λαθρο, τους οποίος χαρακτηρίζει "μετανάστες και πρόσφυγες" καλεί την Ελλάδα η Διεθνής Αμνηστεία, η οποία εξελίσσεται ταχύτατα σε όργανο διάλυσης χωρών όπως η Ελλάδα, στις οποίες οι αντιστάσεις έχουν εκλείψει.

Επίσης ζητούν να ξεκινήσει "διεξοδική, διαφανή και ανεξάρτητη έρευνα για το περιστατικό της 20ής Ιανουαρίου που συνέβη κοντά στο Φαρμακονήσι και να φέρουν στο φως τις συνθήκες, υπό τις οποίες χάθηκαν ζωές στο Αιγαίο, καθώς και να ασκήσουν δίωξη στους υπαίτιους".

Πρακτικά ζητούν την διάλυση της Ακτοφυλακής και την ελεύθερη είσοδο και φιλοξενία των "λάθρο" που στέλνουν κατά χιλιάδες οι Τούρκοι στον "ανθρωποτενεκέ" της Ευρώπης, την Ελλάδα...

Επιπλέον, η οργάνωση καλεί την ελληνική κυβέρνηση να διερευνήσει όλους τους ισχυρισμούς για συλλογικές απωθήσεις και κακομεταχείριση στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία και στο Αιγαίο, και να ασκήσουν δίωξη στους αξιωματούχους που εμπλέκονται.

«Οι πρόσφατοι θάνατοι στο Αιγαίο αποτελούν μία ακόμα υπενθύμιση των επικίνδυνων ταξιδιών, τα οποία πραγματοποιούν μετανάστες και πρόσφυγες, προκειμένου να φτάσουν στην Ευρώπη. Από τον Αύγουστο του 2012 τουλάχιστον 136 πρόσφυγες, η πλειονότητα των οποίων είναι Σύροι και Αφγανοί, έχασαν τις ζωές τους σε τουλάχιστον δώδεκα γνωστά περιστατικά προσπαθώντας να φτάσουν στην Ελλάδα με σκάφος από την Τουρκία.

» Η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα κράτη μέλη της πρέπει να διασφαλίσουν αποτελεσματική έρευνα και διάσωση στη θάλασσα εστιάζοντας τις προσπάθειές τους στη διάσωση ζωών, παρά στην προστασία των συνόρων» καταλήγει η ανακοίνωση της Διεθνούς Αμνηστίας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλιο ΒΤΚ
Ρε μαγκίτες της Διεθνούς Αλητείας λέτε τα ίδια και στις ΗΠΑ; Τους κάνετε "ντα" δηλαδή; Γιατί δεν πάτε μέχρι τη γωνία να δείτε πόσοι αλλοδαποί έρχονται και πόσοι είναι νόμιμοι και αν τους θέλετε τόσο πολύ ας τους πάρετε στα σπίτια σας. Εδώ δεν τους θέλουμε ή καλύτερα για να μην θεωρηθεί πως μιλάω και για άλλους ΕΓΩ δεν θέλω παράνομους ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ να εισέρχονται ή να παραμένουν στη χώρα ΜΟΥ. Πίσω ρε, στις χώρες σας.

ΥΓ Το κείμενο ήταν ακόμη μία ευγενική «χορηγία» του Στέφανου.

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Αύριο σας έχω...

...ακόμη ένα τρελό κράξιμο για μία μεγάλη ομάδα ατόμων σε αυτή τη χώρα.
Υπομονή μερικές ώρες.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις...στην τέταρτη την πάτησε

Κάποια στιγμή αυτό το σύστημα με τα τρίποντα θα μας πλήγωνε και σε αυτή την φάση των αγώνων της Ευρωλίγκας. Είναι απίστευτα τα όσα έχουν το θράσος να λένε οι «δημοσιογράφοι» της ΔΤ. Κάθισα και παρακολούθησα το παιχνίδι από την τηλεόραση για να μπορώ να έχω καλύτερη άποψη απ' ότι αν το έβλεπα από τον υπολογιστή. 

Φενερμπαχτσε Ούλκερ - Παναθηναϊκός Fenerbahce Ulker vs. Panathinaikos Athens live streaming

20.00 ΔΤ

Οι σύνδεσμοι μπήκαν.
Θα υπάρχει ανανέωση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αν δεν λειτουργούν κάποιοι από αυτούς.

Παράξενο συναίσθημα



Έφτασε λοιπόν και η στιγμή αυτή που όλοι θα αισθανθούμε κάπως άβολα, αμήχανα, παράξενα. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει ως αντίπαλο την ομάδα του καλύτερου προπονητή που πέρασε ποτέ από τον πράσινο πάγκο. 

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Το πλάνο της «απελευθέρωσης» του Παναθηναϊκού σε μία εικόνα

Για 30 χρόνια η αγαπημένη μας ομάδα ήταν σκλαβωμένη στην κακή αυτή οικογένεια που δεν θέλω ούτε το όνομά της να γράψω. Λίγο πριν τα 30 χρόνια κάποιοι θέλησαν να απελευθερώσουν την ομάδα και τον κόσμο από τους τύραννους που τη διοικούσαν. Έκατσαν και σκέφτηκαν με ποιον τρόπο πλέον δεν θα είναι δέσμιοι αυτοί και η ομάδα και πως θα οδηγηθούν στην επόμενη μέρα.

Αυτό λοιπόν το πλάνο σας παρουσιάζω σε αναλυτική εικόνα αμέσως μετά. Αφορμή για την γραφική παρουσίαση του πλάνου στάθηκε η «απόδραση» του Ξηρού καρπού.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Πιο Ξηρός πεθαίνεις(video)

Την ώρα του χθεσινού παιχνιδιού βρισκόμουν εκτός σπιτιού και φίλος με πληροφόρησε για αυτό το βίντεο. Η αλήθεια είναι πως αν και εντελώς αντίθετος με την «ιδεολογία» που εκφράζει ήθελα πολύ να το δω. Θα ξεκινήσω όμως ανάποδα, από τα συμπεράσματα που έβγαλα.

  1. Πιο Ξηρός πεθαίνεις
  2. Ένα αμύγδαλο ή ένα τσόφλι από καρύδι κάνει μεγαλύτερη ζημιά
  3. Εύκολο να λες όλα τα ξύλινα λόγια της ευρύτερης αριστεράς αν ξέρεις πως ποτέ δεν θα χρειαστεί να τα κάνεις πράξη
  4. Πλήρης αποτυχία η επιλογή των εικόνων πίσω του
  5. Αλήθεια ποιος πιστεύει πως αυτός ανήκε στον πυρήνα της 17Ν;

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Η συνήθεια που έγινε λατρεία.


Επειδή μία φορά ποτέ δεν είναι  αρκετή...οι ΦΑΑΑΑΑΑΠες έρχονται σε συσκευασίες των τριών και πάνω.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Α1 Μπάσκετ live streaming

ΔΤ στις 7.30μμ
Οι σύνδεσμοι ενημερώθηκαν.

Λευκή βδομάδα

Λευκή βδομάδα ήθελε να κάνει η υπουργός Τουρισμού αλλά τελικά στις «εξετάσεις» που δίνει καθημερινά παραδίδει λευκή κόλλα.
Καλά που το υπ. Παιδείας σταμάτησε τουλάχιστον για φέτος αυτή την ιδέα. Μία ιδέα που θέλησαν να αντιγράψουν από το εξωτερικό. θα ξεκινήσω με το κραξ...τις ενστάσεις μου και μετά θα συνεχίσω με τον σχολιασμό της ηλίθιας αυτής ιδέας.

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Έπαιξε σχεδόν σαν Παναθηναϊκός και νίκησε εύκολα

Πριν το παιχνίδι πολλοί «αντικειμενικοί» δημοσιοκάφροι έγραφαν τα γνωστά. Πως ο Παναθηναϊκός έχει μία δύσκολη έξοδο, πως πρέπει να φοβάται την ανεβασμένη Βέροια και άλλα τέτοια τραγικά. Τραγικά γιατί ο Παναθηναϊκός φέτος κατάφερε να είναι πειστικός γιο όσο μεγαλύτερο χρονικά διάστημα μπορούσε και αν έπαιζε έτσι συνέχεια πολλά θα ήταν διαφορετικά.

ΛΟΥΚΑΣ ΒΥΝΤΡΑ ΟΕΟΕΟΕ

Τι ωραία που το φωνάζει ο εκφωνητής το goooooooooooooooooooooooooooooooooool του Λουκά.


Και για όσους θέλουν το γκολ του Λουκά σε HD ας πατήσουν εδώ(δεν είναι από Ισπανό όμως)

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

"Άρρωστος" Παναθηναϊκός ζητά τη βοήθειά μας

Για να σας προλάβω όσους σκεφτείτε κάτι για εμένα, δεν είμαι εγώ. Εγώ αδέρφια μου απλά διαβιβάζω το μήνυμα. Όλοι μαζί να κάνουμε ότι μπορούμε μπας και το σώσουμε το «παλικάρι».
Από το 1984 δημοσιογραφεί και από το 1986 κάνει ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Αν δεν βοηθήσουμε αυτόν τον Παναθηναϊκό εμείς που αγαπάμε την ομάδα μας ποιος θα τον βοηθήσει.

Αν έχεις Μήτσο διάβαινε

Αλλάζοντας λίγο τη γνωστή φράση "αν έχεις τύχη διάβαινε" ξεκινάω να γράψω λίγες γραμμές για το παιχνίδι απέναντι στην Εφές.

Ένα παιχνίδι που για ακόμη μία φορά κατάφερε να κουράσει όποιον το έβλεπε. Φτωχό σε θέαμα, απέναντι σε μία ομάδα που μας έδινε το δικαίωμα με τους παίκτες της να κάνουμε ένα παιχνίδι φανταστικό. Ειδικά ο αργός μυώδης ψηλός ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να έχουμε απέναντί μας για να παίξει τον ρόλο του «θύματος».

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Παναθηναϊκός - Εφές Panathinaikos Athens vs. Anadolu Efes live streaming

21.45 ΔΤ

Οι σύνδεσμοι θα μπήκαν.
Θα υπάρχει ανανέωση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αν δεν λειτουργούν κάποιοι από αυτούς.

Γ.Γάκης:ΚΑΤΑ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΩΝ ( Μέρος δεύτερο : ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ )

Στηρίζουμε τον ΠΕΥΚΩΝΑ

” …ο δέ Μανεθώς λέγει , ότι αυτός ο Τυφών ( Σήθ ) ωνομάζετο καί Βέβων σημαίνει δέ τό όνομα : δέσμευσιν ( επίσχεσιν , σταμάτημα ) η παρεμπόδισιν , διότι ( κατά τούς ούτω φρονούντας ) η δύναμις τού Τυφώνος εναντιούται είς τά πράγματα , καθ’ όν χρόνον αυτά βαδίζουν φυσιολογικώς τόν δρόμον των καί κατευθύνονται εκεί όπου πρέπει ( = πρός τούς προκαθορισμένους σκοπούςΔιά τούτο καί αφιερούν είς αυτόν από τά ήμερα μέν ζώα τό βλακωδέστατον ,τόν όνον ` “. ( 1 )

Γ.Γάκης: Ο ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΣ !

Στηρίζουμε τον ΠΕΥΚΩΝΑ
” Πονηρά φύσις εξουσίας επιλαβομένη δημοσίας απεργάζεται συμφοράς “
Χαρακτήρας κακός , όταν πάρει στά χέρια του εξουσία , προξενεί δημόσιες συμφορές.

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΜΟΛΗΨΙΕΣ ΟΠΑΔΩΝ(αποδείξεις με εικόνες)

Μεγάλο ΣΚΑΝΔΑΛΟ σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας με τις αιμοληψίες. 
Έπαιρναν αίμα από εκατομμύρια Έλληνες που κανονικά δεν θα έπρεπε να δίνουν ούτε σταγόνα.

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Η δύναμη των λέξεων(εκπληκτικό βίντεο)

Πάντα να σκέφτεστε και να ευχαριστείτε το Θεό για ότι μας έχει χαρίσει. Γιατί πάντα θα υπάρχει κάποιος που δεν θα μπορεί να χαρεί ότι κι εμείς.....

Ἡ ξενομανία

Εἶνε ἀδύνατον νὰ ἀρχίσῃ δημιουργία Ἑλληνικῆς ζωῆς ἐνόσῳ ὅλα τὰ πράγματα τῆς ζωῆς ἀπὸ τὸ πρῶτον κουρέλι τοῦ λίκνου -καὶ ὅλων τῶν ἰδεῶν- μέχρι τοῦ τελευταίου κουρελίου τοῦ τάφου, εἶναι ξένα.

Σαν να μην τρέχει τίποτα

kolona
Δεν παίζονται με τίποτα τα παλικάρια. Είναι γίγαντες οι άνθρωποι. Για τους ψεύτες και τους απατεώνες που στηρίζουν με παραμύθια το καθεστώς του "-57" λέμε. οι άνθρωποι είναι φοβεροί.

Παλιό αλλά καλό...

Καμία φορά τα παλιά πρωτοσέλιδα έχουν τη δική τους ιστορία. Έρχονται μπροστά σου ξεχασμένα στο χρόνο και ξυπνούν αναμνήσεις και εικόνες που νόμιζες ότι έχεις ξεχάσει.

Μία τέτοια περίπτωση είναι το πρωτοσέλιδο της "Εξέδρας" στις 14 Ιανουαρίου του 2009. Τέτοιες μέρες δηλαδή την πρώτη πολυμετοχική χρονιά που έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα και τα "χαρτάκια" που μοιράζονταν έφταναν το μέγεθος τόμου στα ΜΜΕ (σ.σ από τα ΜΜΕ που δεν "είχαν" οι μετέπειτα εξαφανισμένοι σωτήρες)

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Όταν ο ΠΟΥΣΤΗΣ καταδίκασε τον ομοφυλόφιλο

"Oμοφυλόφιλα φιλιά στον Αγιασμό του Πειραιά: Μία κίνηση διαμαρτυρίας για τον Σεραφείμ [εικόνες]" αυτό είναι ένα δείγμα από τους τίτλους που κυκλοφόρησαν στα διάφορα ενημερωτικά sites την ημέρα των Θεοφανείων. Εικόνες με πούστηδες και λεσβίες να φιλιούνται και να προβάλονται από sites, blogs και κανάλια. Τι έγινε, κάποιοι ήδη με αποκαλείτε ρατσιστή, ομοφοβικό και λοιπές αηδίες που σας έχουν φυτέψει στο κεφάλι; Η απάντηση σε εσάς στο τέλος.

Τουλάχιστον μην το λέτε κιόλας ρε αθεόφοβοι

Τουλάχιστον μην το λέτε κιόλας ρε αθεόφοβοι

Τι άλλο θα ακούσουμε πλέον σ' αυτή την ομάδα. Πόσο θα συνεχίζουν να αυτοξευτιλίζονται οι πάσης φύσεως επικοινωνιολόγοι και οι κολαούζοι τους, προκειμένου να πείσουν τον κόσμο ότι όλα πάνε καλά, αρκεί να μην χάσουν αυτοί της θέσεις τους;

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Αναρτήσεις του Πευκώνα που προσφέρουν γνώση

Στηρίζουμε τον ΠΕΥΚΩΝΑ.
Κανονικά θα έπρεπε όλοι μας να γνωρίζουμε τα όσα αναφέρονται στις παρακάτω αναρτήσεις. Για τον Τέσλα γνώριζα αλλά για τη σχέση μαθηματικών και μουσικής όχι.

Ξεφτιλίζεσαι και δεν το καταλαβαίνεις

Αφού έγραψα μερικές γραμμές για το ποδόσφαιρο θα ασχοληθώ και με την σπυριάρα λίγο. Βγαίνει ο κάθε τραχανάς που έκανε τον μουγκό, τον κουλό ή πιο απλά το άγαλμα και πανηγυρίζει για την «δικαίωσή» του που δεν έκραξε τον Πεδουλάκη. 

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Σαν σήμερα...: Η επιστολή του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Σουηδική Ακαδημία με την οποία πρότεινε τον Κεμάλ Ατατούρκ για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης !


Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 1934

Κύριε Πρόεδρε,
Για περίπου επτά αιώνες ολόκληρη η Μέση Ανατολή και μεγάλο τμήμα της Κεντρικής Ευρώπης αποτέλεσαν θέατρο αιματηρών πολέμων. Κύρια αιτία γι αυτούς ήταν η Οθωμανική Αυτοκρατορία και το απολυταρχικό καθεστώς των Σουλτάνων.
Η υποδούλωση χριστιανικών λαών, οι θρησκευτικοί πόλεμοι του Σταυρού εναντίον της Ημισελήνου που μοιραία επακολούθησαν και οι διαδοχικές εξεγέρσεις όλων αυτών των λαών που προσέβλεπαν στην απελευθέρωσή τους δημιουργούσαν μια κατάσταση πραγμάτων που θα παρέμενε μόνιμη πηγή κινδύνων όσο η Οθωμανική Αυτοκρατορία διατηρούσε τα ίχνη που της είχαν αφήσει οι Σουλτάνοι.

Η εγκαθίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας το 1922, όταν το εθνικό κίνημα του Μουσταφά Κεμάλ Πασά θριάμβευσε επί των αντιπάλων του, έθεσε οριστικά τέλος σ' αυτή την κατάσταση αστάθειας και μισαλλοδοξίας.

Με αρκετή καθυστέρηση...

...αλλά έπρεπε να κάνω ανάρτηση την δικαίωσή μου για το σανό που ταΐζουν στα πρόβατα συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και bloggers. Τόσο χαζοί ούτε οι γαύροι πλέον.

Σκέψεις για το ποδόσφαιρο

Να λοιπόν που μετά από μερικές μέρες ξαναγράφω κείμενο. Αν σκεφτεί κάποιος να ρωτήσει πως είμαι τον προλαβαίνω και του γράφω πως δεν έχει αλλάξει η διάθεσή μου από την Τρίτη αλλά αν το αφήσω μετά δεν θα θυμάμαι τι είχα να γράψω και θα ξεχάσω τις σκέψεις μου. Έτσι λοιπόν θα αρχίσω από τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο.

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Επόμενη ανάρτηση Σάββατο βράδυ ή Κυριακή

Είχα να γράψω πολλά και να σχολιάσω ακόμη περισσότερα αλλά αν μαυρίσει η ψυχή σου με αυτό που έζησες πριν λίγο δεν μπορείς παρά να περιμένεις να γίνει κάπως γκρι.

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΤΑ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΩΝ ( Μέρος πρώτο : Ο ΟΝΟΣ ΣΕΘ )

Σήμερα 6 Ιανουαρίου είναι η μέρα του καθαγιασμού των υδάτων. Σήμερα «φωτιζόμαστε».
Σήμερα κατά τη λαϊκή παράδοση οι καλικάντζαροι φεύγουν από την γη και επιστρέφουν εκεί που ανήκουν.
Πριν ξεκινήσω με το σημερινό κείμενο που θα είναι αναδημοσίευση από τον ΠΕΥΚΩΝΑ να ευχηθώ σε όλους όσους γιορτάζουν να χαίρονται τη γιορτή τους και να έχουν ότι καλό επιθυμούν αυτοί και οι οικογένειές τους. Ειδικά στο φίλο Φώτη, που διαφωνούμε πολλές φορές αλλά πάντα έχοντας τον ίδιο στόχο, το καλό της ομάδας που αγαπάμε, να του ευχηθώ να συνεχίσει να εκφράζει τις διαφωνίες του μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να διαφωνούμε για το ποιος παίκτης ήταν καλύτερος. Χρόνια σου πολλά αδερφέ.
Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον ΠΕΥΚΩΝΑ

25 ευρώ για το νοσοκομείο;

Δωρεάν υγεία και μαλακίες. 
Τους ψήφισαν κάποιοι και αυτοί θέλουν να μας πεθάνουν όλους.
Ξεκίνησε λένε το μέτρο για τα 25 ευρώ που πρέπει να δίνουμε στο κάθε νοσοκομείο.

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Παναθηναϊκή Ιατρική Επιθεώρηση

Με τόση υγεία που λένε όλοι αυτοί του συστήματος "διοίκηση"-ΑΡΔ-ΦΑΡΤ-Πουρέας γιατί να μην τυπώνουν κάθε τρίμηνο τις σκέψεις που γράφουν στο ίντερνετ και να έχουν το δικό τους περιοδικό;
Και ο τίτλος αυτού Παναθηναϊκή Ιατρική Επιθεώρηση με δώρο από εμένα το πρώτο εξώφυλλο.

Τα αίτια της ήττας από τον Παιτωλικό

Ποιοι ήταν οι λόγοι που έχασε ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο;

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Σας ενδιαφέρει να είστε πολιτικά ορθοί ή ...; Εγώ προτιμώ το ή ...

Αναδημοσίευση από theodotus.blogspot.gr «ευγενική χορηγία» από τον Στέφανο.

Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΥ: Η ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ’60


Το παρόν αποτελεί το πρωτο από μια σειρά άρθρων που θα ασχοληθούν με την Σχολή της Φραγκφούρτης και τον πολιτισμικό μαρξισμό (cultural marxism) που αποτελεί την γεννεσιουργό δύναμη πίσω από την κυρίαρχη ιδεολογία σήμερα.

Αναστασίου Γιαννά 

Το να διαμορφώσεις νέες κοινωνικές καταστάσεις και να απολακτίσεις τις παλαιότερες, δεν είναι δύσκολη δουλειά .Φθάνει να έχεις στην διάθεσή σου τα εξής:
Α) Ισχυρή χρηματοδότηση.
Β) Ανθρώπους σε καίριες θέσεις που μπορούν να προωθήσουν τις ιδέες σου.
Γ) Καθηγητές πανεπιστημίων έτοιμους να παπαγαλίσουν κάθε νεωτερισμό.

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Θύμισε Εξάστερο

Στην πρώτη αναμέτρηση του top 16 ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ νίκησε εύκολα την Αρμάνι Μιλάνο με 73-57. Ο Παναθηναϊκός που για Ευρωλίγκα έπαιξε πρώτη φορά ορθολογικά απέναντι στους Ιταλούς νίκησε γιατί βασίστηκε στην καλή του επίθεση αλλά και  την άνετη επικράτηση των ψηλών του.

Στο πρώτο μέρος κάποιες φορές η αμυντική μας λειτουργία με φόβισε. Υπήρξαν φορές που οι παίκτες της Αρμάνι βρέθηκαν "offside" και σκόραραν ελεύθεροι. Παρά το γεγονός αυτό όμως ο Παναθηναϊκός πήρε μικρή διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο και την αύξησε στη συνέχεια. Η μεγαλύτερη τιμή της ήταν 20 πόντοι(62-42). Η ομάδα παρουσιάστηκε καλή, για τα μέχρι σήμερα φετινά της δεδομένα. Μοναδικό αρνητικό οι πολλές χαμένες βολές(13/22) που αν δεν υπήρχε αυτή η έκταση της διαφοράς θα μπορούσαν να είχαν κοστίσει τη νίκη. Βέβαια οι πολλές χαμένες βολές σημαίνουν πολλές βολές γενικά και ορθολογικό παιχνίδι. MVP ο Λάσμε, κάτι που όμως δεν μειώνει την συνεισφορά στη νίκη των Γκιστ, Ούκιτς, Φώτση, Κάρι και Διαμαντίδη.

Το πρώτο «ανέκδοτο» του 2014

Διαβάζετε με δική σας ευθύνη.
Δεν τον βρίζετε. Αν κάποιος τον βρίσει δεν θα δημοσιευθεί το σχόλιο.
Μην πίνετε νερό ή κάποιο άλλο ποτό, αναψυκτικό ή ρόφημα κατά την ανάγνωση.
Να θυμάστε το γέλιο είναι υγεία και αυτός φροντίζει για εμάς.

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Καλή Χρονιά

Καλή χρονιά αδέρφια.
Το 2014 να μας εκπληρώσει κάθε ευχή και επιθυμία.
Να μας γεμίσει αγάπη στις καρδιές, υγεία στο σώμα, να έχουμε όλοι εργασία και όχι δουλειά(γιατί θυμίζει δουλεία) ή απασχόληση και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.
Το 2014 να είναι μία χρονιά απελευθέρωσης πρώτα για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας και μετά και για την ομάδα μας.
Οι ευχές μου είναι για ΟΛΟΥΣ ακόμα και για αυτούς που θέλουν να λογίζονται ως εχθροί ή ως αντίπαλοι. Γιατί αν δεν τα έχουν όλα αυτά δεν θα έχει αξία η νίκη μας απέναντί τους.
Τέλος χρόνια πολλά σε όλους όσους έχουμε την ονομαστική μας γιορτή. Laplace, Νεοκοσμίτη αδέρφια μου πέρα από όλες τις παραπάνω ευχές, εσείς να συνεχίσετε να είστε δυνατοί και να δίνετε κουράγιο και δύναμη σε όσους συγγενείς, φίλους και γνωστούς σας το έχουν ανάγκη.