Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Άρτσι Μπούρτσι και Λουλά

Όχι απλά διαχειρίστηκε λάθος το παιχνίδι.

Όχι πως η ομάδα δεν είχε εναλλακτικές λύσεις στην επίθεση και ήταν μονοδιάστατος.


Όχι πως η άμυνα-μέγγενη που χαρακτήριζε τον Παναθηναϊκό επί Ομπράντοβιτς δεν υπάρχει πλέον και οι αντίπαλοι κάνουν PARTY.

Μας αποσυντονίζουν

Έπεσαν όλοι με τα μούτρα στο ενδιαφέρον που λένε πως δείχνει ο Δ.Γιαννακόπουλος για την ΠΑΕ και ξεχάσαμε την ομάδα. Η ομάδα μας αύριο παίζει εκτός έδρας με τον Απόλλωνα και σχεδόν κανείς δεν ασχολείται με το πως προετοιμάστηκε και τα προβλήματα που έχει.

Λίγη ανάλυση δεν έβλαψε κανέναν

"Σήμερα Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2013, στα Γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ του κ. Αλαφούζου και εμένα, με επίκεντρο το καλό του Συλλόγου και μόνο.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Πιο GAYρος πεθαίνεις

Όλο το Παρίσι κάλυπτε τον gayρο που σκόραρε και ισοφάρισε για τον θρήνο χθες βράδυ. 
Όλη η Ελλάδα είδε πως ο παίκτης των gay καλυπτόταν και μόνο ο εκφωνητής τόλμησε να σκεφτεί πως ήταν οφσάιντ. Και αυτός βέβαια άργησε λίγο να το σκεφτεί και αμέσως μετά μας πληροφόρησε πως δεν πειράζει αφού δεν το έδωσε ο διαιτητής. 

Έτσι με το που έληξε το παιχνίδι παίκτες και προπονητής των gay ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΡΑΤΑ, να μην κάνουν δηλώσεις. Μία ενέργεια που είναι παράνομη μιας και είναι υποχρεωμένοι να κάνουν δηλώσεις(βάσει της συμφωνίας όλων των ομάδων, που απορρέει από τη σύμβαση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα με την ΤΕΑΜ, τα μέλη κάθε ομάδας είναι υποχρεωμένα να κάνουν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες,), όπως έκαναν στη Νόβα. Θα ασχοληθεί κανείς με τους αλήτες, κερατάδες, κρετίνους που παίρνουν τις αποφάσεις;

Ακολουθεί η απόδειξη πως όλο το Παρίσι, ίσως και όλη η Γαλλία κάλυπτε τον παίκτη των gay-ρων.

Τώρα το παιχνίδι έγινε αντρικό

Η τροπολογία για τα φθηνά φάρμακα ψηφίστηκε. Ο τΣύριζα εναντιώθηκε, γιατί άραγε ο Αλέξης να πάει κόντρα στο συμφέρον του λαού, και πλέον οι Έλληνες φαρμακοβιομήχανοι φαντάζουν ως οι μεγάλοι χαμένοι της υπόθεσης. Τα κέρδη τους θα μειωθούν κατά πολύ και κάποιοι μπορεί να κλείσουν. 

ΕΜΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ

Και λέει προς το κλείσιμο ο κηπουρός "...υπάρχει καλό κλίμα στην Εθνική, να φεύγουν οι παίκτες από τις ομάδες τους , ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΛΑ και..."

Τι μας λες ρε κηπουρέ; ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΛΑ; Να ξεχάσει ο Άλεξ το αεροβόλο οι υπόλοιποι να ξεχάσουν την εισβολή στο γήπεδο. 

Πόσο γαύρος είσαι ρε κηπουρέ;
Έτσι;
Έτσι;
Έτσι;
Έτσι;
Φήμες λένε πως ακόμη λέει "Έτσι;" 
Ρήτορας ο γαύρος.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Πως αλλάζουν οι καιροί

Βγαίνει κάποιος παράγοντας του Παναθηναϊκού και αφήνει να εννοηθεί πως θα κάνει πρόταση για να πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ. Την επόμενη αυξάνει τον χρόνο που θα χρειαστεί για να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και πιο μετά βγαίνει στη δημοσιότητα το όνομα του «συμπαίκτη» του.

Προβλέπουν διάλυση της Τουρκίας σε 18 μήνες !

Προβλέπουν διάλυση της Τουρκίας σε 18 μήνες !

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την έναρξη μιας πολύ κρίσιμης περιόδου η οποία μπορεί να οδηγήσει σε χρονικό διάστημα 18 μηνών ακόμα και στην διάλυση της Τουρκίας, προβλέπει ένα γνωστό αμερικανικό «Κέντρο Πολιτικής», πρόβλεψη που όπως ήταν επόμενο προκαλεί έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας. Τα γεγονότα που θα συμβούν την επόμενη περίοδο, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, θα ωχριούν μπροστά στα σοβαρά επεισόδια που είχαν γίνει με αφορμή το πάρκο Γκαζί της Κωνσταντινούπολης και κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσουν σε αποσταθεροποίηση με σοβαρές συνέπειες στον ευρύτερο περίγυρο της Τουρκίας.

Μπες, βάλε χρήματα και ανάγκασέ με να γράψω πως έκανα λάθος

Δεν θα μπει ο Δημητράκης στην ΠΑΕ και αν τυχόν μπει δεν θα βάλει χρήματα αλλά θα τη χρησιμοποιήσει όπως ο Αλ Αφ.
Δυστυχώς για την ομάδα δεν θα χρειαστεί να απολογηθώ για το συγκεκριμένο. Σημειώστε την ημερομηνία(24/11/2013) γιατί θα το έχω κάθε μέρα μέχρι να δούμε τι θα γίνει τελικά.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Μπρος γκρεμός και πίσω οι γκόμενες


Δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι στη θέση του Αλ Αφ αυτές τις μέρες. Ειλικρινά μιλάω, αρχίζω να τον λυπάμαι. 

Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κονγκρέσο ζητεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση να κατασκοπεύει εκατομμύρια πολίτες που είναι ύποπτοι για «μη ανοχή»!


Σε μια κίνηση που περιγράφεται από μια κορυφαία ομάδα πολιτικών δικαιωμάτων ως “μαύρη μέρα για την ευρωπαϊκή δημοκρατία”, ο Μοσέ Κάντορ (Moshe Kantor), ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κονγκρέσου (ECJ) και ο πρώην πρόεδρος της Πολωνίας, Αλεξάντερ Κβασνιέφσκι (Aleksander Kwaśniewski, που κάποιοι ισχυρίζονται ότι το πραγματικό του όνομα ήταν Izaak Stoltzman), ζήτησαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση τη δημιουργία εθνικών μονάδων επιτήρησης για την παρακολούθηση πολιτών των 27 κρατών μελών της ΕΕ υπόπτων για “μη-ανοχή”.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Γ.Γάκης:Η ΧΡΥΣΗ ΒΡΟΧΗ ( Μέρος Γ` )

Στηρίζουμε τον ΠΕΥΚΩΝΑ

 ..προστασίαις τών τιμίων επουρανίων Δυνάμεων ασωμάτων `.. “

Πέθανε από την πείνα, ετών 16, στην Πλατεία Αμερικής!

Στηρίζουμε τον ΠΕΥΚΩΝΑ

Παρασκευή 22.11.2013. Πλατεία Αμερικής, παράδρομος Σκαλιστήρη, φούρνος γειτονιάς: ενα παληκάρι 16 χρονών (όπως αποδείχθηκε αργότερα) μπαίνει μέσα και ευγενικά ζητάει από τον φούρναρη κάτι να φάει γιατί έχει μέρες.

Γ.Γάκης:ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ : ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΩΣ ΤΟ 2011 – ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ !

Στηρίζουμε τον ΠΕΥΚΩΝΑ

http://seisaxthia.files.wordpress.com/2012/08/53290.jpg?w=300
Αν σκεφτείτε ότι από το 1994 ως το 2010 πληρώσαμε ως χώρα 571.000.000.000 (πεντακόσια εβδομήντα ένα δισεκατομμύρια) ευρώ διαβάστε τι έχουμε πληρώσει τα τελευταία 200 χρόνια! Μια έρευνα – απάντηση στους απατεώνες και παραχαράκτες της ιστορίας, όπως η «Bild» και το «Focus»!

Γ.Γάκης:ΠΩΣ ΟΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ

Στηρίζουμε τον ΠΕΥΚΩΝΑ


Ένα συγκλονιστικό βίντεο που πρέπει ναδουν όλοι … Δείτε τι μας περιμένει …


Γ.Γάκης:ΠΕΜ ΚΑΙ ΕΛΙΑΜΕΠ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ !

Στηρίζουμε τον ΠΕΥΚΩΝΑ

Μάζωξη όλου του εθνομηδενιστικού κυκλώματος σήμερα και αύριο (22-23 Νοεμβρίου), με θέμα τη Συνθήκη της Λωζάνης, αλλά και με λεφτά ΕΣΠΑ!
Συνέδριο με θέμα «Η συνθήκη της Λωζάνης 90 χρόνια μετά: οι μειονοτικές ρυθμίσεις» πραγματοποιείται στην Κομοτηνή στις 22-23 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (κτίριο παλαιάς Νομαρχίας).

Γ.Γάκης:ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

Ποιες είναι οι εκφράσεις από τα Αρχαία Ελληνικά που χρησιμοποιούμε σήμερα [λίστα]
 Μπορεί η επαφή των νεοελλήνων με την αρχαιοελληνική παράδοση και γλώσσα να είναι εξαιρετικά προβληματική, ωστόσο υπάρχουν λέξεις και εκφράσεις που πέρασαν αυτούσιες στην καθημερινότητά μας και ευτυχώς μας θυμίζουν το δοξασμένο παρελθόν.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Έβγαλε Καρέλη από το καπέλο

Στη βροχερή Αθήνα και την άδεια Λεωφόρο ο εκπαιδευόμενος μάγος...προπονητής Αναστασίου έβγαλε Καρέλη από το καπέλο του. Ο μικρός έκανε μία πραγματικά μεγάλη εμφάνιση και έβαλε δύο γκολ(το πρώτο του ήταν υπέροχο και το δεύτερο προσφορά του Μπέργκ). Ο Παναθηναϊκός είχε πάλι σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και το 3-1 καλύπτει πολλές από τις αδυναμίες του.

Δεν θα μπει ο Δημητράκης στην ΠΑΕ

Δεν θα μπει ο Δημητράκης στην ΠΑΕ και αν τυχόν μπει δεν θα βάλει χρήματα αλλά θα τη χρησιμοποιήσει όπως ο Αλ Αφ.
Η συνέχεια το μεσημέρι κάπου 12 με 1.

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Άλλο Παύλος και άλλο Δημητράκης

Χρόνια ηχούσε το "Παύλο θεέ πάρε την ΠΑΕ" στο γήπεδο. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το πρώτο σύνθημα που φώναζε η εξέδρα όταν ήθελε να εναντιωθεί στην οικογένεια; Αν το ήθελα ποτέ και εγώ; Ναι το ήθελα, στην τελευταία προσπάθεια που τους πούλησε ο άλλος ο τσαρλατάνος. Μόνο που τότε ήθελε την ΠΑΕ ο κ.Παύλος και όχι ο Δημητράκης.

Στοίχημα για το Σ-Κ

6 παιχνίδια σε σύστημα 4-6 χωρίς πολλαπλασιαστή

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Καμπανάκι στα πράσινα πρόβατα

Διαβάζω τον άλλο να σχολιάζει γράφοντας πως πρέπει οι πολυΑμέτοχοι να πληρώσουν τα χρέη που δημιουργήθηκαν όσο εκείνοι διοικούσαν αλλά τα βέλη πάνε στον ΙΒΒ που αποχώρησε ΔΩΡΙΖΟΝΤΑΣ τις μετοχές του. Οι άλλοι θεωρητικά είναι παρόντες, αλλά μόνο θεωρητικά. 
Δηλαδή ρε φωστήρα αν εσύ μου δωρίσεις μία επιχείρηση αξίας Χ που χρωστάει κάποιο ποσό και το μερίδιο του χρέους σου είναι Χ/10 θα σου ζητήσω να πληρώσεις εσύ για το χρέος;

Συνεχίζει να παίζει με την φωτιά

Η ομάδα που φορούσε τις στολές με το τριφύλλι στο πρώτο μέρος δεν μπορεί να ήταν ο Παναθηναϊκός. Τόσα λάθη, τόση αστοχία που άρχισα να φοβάμαι πως δεν θα έφτανε το τρίτο μαγικό δεκάλεπτο για να μας οδηγήσει στη νίκη. Ήταν πραγματικά μαγικό το τρίτο δεκάλεπτο και το παιχνίδι γύρισε. Από τη στιγμή που ο Εξάστερος προηγήθηκε δεν θα έχανε τη νίκη. Έγιναν λάθη στο τέλος του αγώνα που ευτυχώς δεν μας στοίχισαν.

Κορυφαίος όλων ο Γκιστ. Εμένα όμως αυτό που θα μου μείνει από το παιχνίδι είναι το τρίποντο του Φώτση από τον Θεό. Αν είσαι αντίπαλος σου κόβει τα πόδια ένα εύστοχο τρίποντο από τόσο μακρινή απόσταση. 

Δεν σχολιάζω τίποτα άλλο μιας και η νίκη ήταν σήμερα το ζητούμενο και όχι η εμφάνιση. Αν όμως δεν βελτιωθεί η ομάδα ΣΥΝΟΛΙΚΑ(ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ) τότε θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Πιο μ@λάκ@ς πεθαίνεις..........

Ξεκινάω με αυτό που απάντησα στον Δημήτρη-σε ευχαριστώ για ακόμη μία φορά- όταν διάβασα το e-mail με τον σύνδεσμο. ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ.
Σας προετοιμάζω για την ανάγνωση. Πριν ξεκινήσετε να πάτε πρώτα στην τουαλέτα και να μην έχετε δίπλα σας κάποιο ρόφημα, θα λερώσετε τον χώρο που είστε.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Αφιερωμένο

Γιατί κεφάλι που κυλάει δεν χορταριάζει.

Η Ελλάδα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, οι ΑΡΔ συνεχίζουν τη σπάτουλα και οι γαύροι μιξοκλαίνε

Η Ελλάδα προκρίθηκε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με μία νίκη και μία ισοπαλία. Η Ελλάδα πάει σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση. Η Ελλάδα των 1000 προβλημάτων σαν χώρα, η Ελλάδα των 10εκ κατοίκων πάει εκεί που άλλες χώρες δεν πήγανε. Οι λεγόμενες παλιότερα παραδοσιακές δυνάμεις πλέον είναι εκτός και η Ελλάδα αρχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της όχι από τύχη αλλά με συνέπεια. Η πρώτη φορά έτυχε, την δεύτερη το ίδιο, την τρίτη είχε άστρο...ε πάει πολύ να είναι όλα συμπτώσεις.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Από 27/10 ως 19/11 δε νομίζω πως είναι μόνο δύο βδομάδες

Αυτό το θυμάστε;

Ajagun transfer fee: Dolphins give deadline

By MTNFootball.comSunday Oct 27, 15:42 +0200

Ajagun - Pana yet to pay his transfer fee
Dolphins have fired a two-week ultimatum to Greek club Panathinaikos to pay up the 200,000 Euros for the sale of Nigeria U20 skipper Abduljaleel Ajagun. 
  
Panathinaikos had promised to pay the transfer fee soon after they completed the signing of the midfielder last month, but they are yet to do so. 
  
“Dolphins will send a formal remainder to Panathinaikos this week asking to be paid the cash within the next two weeks,” a top source involved in the transaction told MTNFootball.com 

The cash crunch in Greece has forced Pana to operate a shoe-string budget this season.

Ajagun in the meantime has made several appearances for the top Greek club and even featured for 81 minutes as they won 2-0 at Ergotelis on Saturday in a league fixture.

They have now climbed to fifth place on the table with 14 points from nine matches.

http://www.mtnfootball.com/africa/nigeria/premier-league/news/2013/oct/27-ajagun-transfer-fee-dolphins-give-deadline.html

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Τιτάνας των deals ο πρόεδρας Al Af OuzoS

Ανοίγω από περιέργεια το site της Nova και βλέπω την παρακάτω εικόνα. Να κλάψω; Να γελάσω; Να βρίσω; Είμαι σε αμηχανία δεν ξέρω τι να κάνω.
Πατάω να ανοίξω την ανάρτηση και διαβάζω.

Αυτό είναι marketing

Λίγο κάτω από τη μέση και αριστερά. Να μην πέφτει το μάτι πάνω της με την πρώτη και ίσως να την καλύπτει και το χέρι.

Το μαγικό τρίτο δεκάλεπτο

Κάθισα να δω χθες τον αγώνα μπάσκετ κόντρα στον Πανιώνιο και τρόμαξα. Τρόμαξα, εκνευρίστηκα, απογοητεύτηκα. Όλα αυτά στα πρώτα 20 λεπτά που η ομάδα ήταν τραγική. Δεν γίνεται να σε κοντράρει αυτός ο Πανιώνιος και να μην μπορείς να πάρεις διαφορά από την αρχή. Άρχισα να προετοιμάζω τον εαυτό μου για το ενδεχόμενο να δω σκηνές από έργο που δεν ταιριάζει στην ιστορία αλλά και στην ομάδα του εξάστερου.

Με το γνωστό θράσος των καταστροφέων

pao proxora
Μάλιστα. Το διαβάσαμε και αυτό. Η εβδομάδα των διακανονισμών και των ρυθμίσεων, ξεκίνησε με αφιερώματα από τους αβανταδόρους του "-51". Με ύμνους για το ...πρότζεκτ. Για το ...πρότζεκτ που έχει φέρει τον Παναθηναϊκό σε απόσταση 14 βαθμών από την κορυφή σε 11 μόλις ματς.

Πρόεδρε, το λογαριασμό στα "παιδιά"...

pranickrotida2
Διαβάσαμε σήμερα στα δημοσιογραφική φερέφωνα της "διοίκησης" του "-51", κάποια άρθρα για "οικονομική εξόντωση" του Παναθηναϊκού, επειδή μέχρι σήμερα έχουν επιβληθεί στην ΠΑΕ πρόστιμα που ξεπερνούν τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Σιγά μην κάτσει να σας εξηγήσει κιόλας!

alafou grafikos
Έχουν πλάκα όμως οι δουλοπάροικοι του καθεστώτος του "-51". Δεν τους ενοχλεί καθόλου να τους ξεφτιλίζει καθημερινά ο "σωτήρας" και η παρέα του. Αρκεί να παίρνουν κανένα ξεροκόμματο, κανένα "τυχερό", καμία τζάμπα πρόσκληση και καμία ειδησούλα.

Αλήθεια ή ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΨΕΜΑ;

Οι αλήθειες για κάποια πρόσωπα(όπως πχ ο εκπρόσωπος του νεοσύστατου κόμματος) δεν κάνουν αληθινή μία προκήρυξη 18 σελίδων που ο συντάκτης της δεν ήταν το ίδιο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ με τον εκτελεστή. Ο εκτελεστής των δύο και του ενός βαριά τραυματία έκανε ότι έκανε με απόλυτη ψυχραιμία, γρήγορα και με μία γεμιστήρα μόνο.

Ο γαμπρός στέλνει μήνυμα, αλλά σε ποιους δεν ξέρω

ΥΓ Ωραίος ο σταυρός...εεε...ο ανάποδος σταυρός.

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Η ψεύτικη Ηλένια και οι πραγματικοί;;;;;;;; Αριστεροί

Η Ηλένια ήταν ψεύτικη. Ένα πρόσωπο φανταστικό και αυτό αποδείχτηκε εύκολα. Οι άνθρωποι που συμμετείχαν ή που είναι της γενιάς του Πολυτεχνείου πόσο «αληθινοί» ήταν και είναι;
Θα αναφέρω τρία πρόσωπα μόνο γιατί δεν χρειάζεται και δεν θέλω να γράψω τέταρτο.

Μάικλ Κόλλινς: το «Γελαστό Παιδί» του τραγουδιού του Μίκη Θεοδωράκη που ήταν Ιρλανδός Εθνικιστής

Βαρέθηκα να το ακούω(το τραγούδι του Μ.Θεοδωράκη) και να πρέπει να το τραγουδάω σαν παιδί στα σχολεία τέτοιες μέρες και το χειρότερο ήταν πως κανείς δεν μας είχε μιλήσει για την ιστορία και μας άφηναν να σκεφτόμαστε πως αφορούσε το Πολυτεχνείο. Τελικά δεν είχε καμία σχέση με το Πολυτεχνείο.
Επειδή ούτε σήμερα πιστεύω πως μιλάνε στα παιδιά για την ιστορία του τραγουδιού σκέφτηκα να την αναδημοσιεύσω.

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Στοιχηματική πρόταση για σήμερα

Δεν είχα σκοπό να καθίσω να το ψάξω πολύ σήμερα αλλά με το που είδα τις αποδόσεις στα βραδινά παιχνίδια σκέφτηκα πως αξίζει τον κόπο να ποντάρω δύο καφέδες ή ένα ποτό.
Πάμε λοιπόν σε μία τετράδα με δύο διπλές.

Αυτό το ζήλεψα(βίντεο)

Ήταν πριν μέρες που αλλάζοντας τα κανάλια πέτυχα τον Κ.Βελόπουλο να κάνει εκπομπή και είδα το πρώτο βίντεο που βάζω και εγώ εδώ. Δεν έψαξα να βρω πότε έγινε το παιχνίδι θεωρώντας το παλιότερο και πλέον βλέπω πως γέμισε το ίντερνετ με αυτό. 

Και για αν μην πεταχτεί κάποιο ΦΑΡΤ και γράψει πως αυτά τα έκαναν μόνο σε ένα παιχνίδι και μόνο οι οπαδοί της Ανόρθωσης δωράκι άλλα δύο βίντεο.

Αν αυτός δεν είναι επικίνδυνος τότε ποιος είναι;

Πέρσι σεβόμενος την γνώμη κάποιων φίλων και αναγνωστών δεν σχολίασα τίποτα μέσα στη χρονιά και περίμενα μέχρι που πήραμε το Νταμπλ για να ξαναγράψω τη γνώμη μου. Πέρσι όμως που ήταν η χρονιά που έφυγε ο Ομπράντοβιτς, άλλαξε σχεδόν ολόκληρη η ομάδα και ήταν και η πρώτη του χρονιά σε πάγκο ομάδας τόσο ισχυρής.

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Μελέτη περίπτωσης ή στα ελληνικά case study

Έστω πως έχετε χρήματα αρκετά για να θεωρείστε αντικειμενικά πλούσιος και κάποια μέρα κάποιος σας χαρίζει μία ΑΕ με «πλούσια» φήμη(όνομα, αέρα, πελατεία πείτε το όπως επιθυμείτε) αλλά με κάποια προβλήματα οικονομικής φύσεως. 

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Έξυπνο ανέκδοτο από τον Στέφανο ... και με νόημα

Κάποτε δυο φίλοι είχαν ανοίξει απέναντι ο ένας από τον άλλο σουβλατζίδικα. Ο ένας είχε πάρα πολλή δουλειά. Ο άλλος σχεδόν τίποτα και αυτό συνεχιζόταν για καιρό. Ένας κοινός τους φίλος, θέλοντας να βοηθήσει αυτόν που δεν είχε δουλειά, ρώτησε τον άλλον με την πολλή δουλειά, τι υλικά χρησιμοποιεί και το σουβλάκι του είναι τόσο νόστιμο και το προτιμάει ο κόσμος. 

Καλή η κλήρωση αλλά...

Η τύχη χαμογέλασε στον Παναθηναϊκό έγραψαν πολλοί και δεν θα καθίσω να γράψω το αντίθετο μιας και όταν θα παίξεις κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών δεν μπορείς παρά να είσαι ευχαριστημένος. Δεν είναι μόνο το όνομα του αντιπάλου αλλά και το γεγονός πως τον αντιμετωπίσαμε το καλοκαίρι σε φιλικό προετοιμασίας και τον κερδίσαμε στα Ψαχνά.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Το χρήμα

Το χρήμα είναι το μέσο συνήθως που εκπληρώνει τον σκοπό, τον στόχο. Σπάνια το χρήμα είναι ο τελικός στόχος. Έτσι και τώρα στην πράσινη κερκίδα το χρήμα είναι το μέσο. Ποιο μέσο;

Γ.Γάκης:SABBATHAI ZeWI (1626-1676) ΕΝΑΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ

Οι φίλοι Θεσσαλονικείς καί όχι ” Σαλονικιοί ” ( έννοιες κάθε άλλο παρά ταυτόσημες γιά τήν συντριπτική πλειοψηφία ) , θά πρέπει νά προβληματιστούν γιά τό άν κάποια από τά τεκταινόμενα στήν Θεσσαλονίκη καί όχι ” Σαλονίκη ” , είναι προϊόντα προσωπικών επιλογών, η σκιές ” παλαιών ημερών “…

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ

(σχόλιο του Δημήτρη εδώ)
Επειδή δεν υπάρχει κάποιο ποστ για να μεταφέρω κάποιες σκέψεις μου, θα το κάνω εδώ.

Έτυχε να παρακολουθήσω απόψε το ματς των αχώνευτων με τον μΠαοκ! Τα συναισθήματα που ένοιωσα, ήταν το εξής ένα (1)!.....

Πόσο διαφορετικοί είναι οι ... «δικοί μας»

Εισιτήρια πάντου!!! Αλλιώς...
Βλέπετε την εικόνα;
Διακρίνετε τι λέει το πανό;
Γνωρίζετε γιατί το έγραψαν;

Μαρινάκης και οπαδική παιδεία

Το παιχνίδι πλησίαζε το 60ο λεπτό όταν έγινε η φάση που το σημάδεψε. Ο Μαρινάκηςσε μία διεκδίκηση κεφαλιάς χτυπά στο κεφάλι, πέφτει στο έδαφος και δεν σηκώνεται. Δεν θυμάμαι και δεν θέλω να δω το βίντεο ποιος έτρεξε και έκανε την σωστή κίνηση, του πίεσε τα μάγουλα ανάμεσα στα σαγόνια ώστε να μείνει ανοιχτός ο λαιμός και να μην τον κλείσει ο μυς της γλώσσας που έχει χαλαρώσει.

Κάκος-χειρότερος-χείριστος ή κάκιστος

Έχει θέμα ο συγκεκριμένος διαιτητής. Μεγάλο θέμα. Προσωπικά πιστεύω πως αν μπορούσε θα έκανε όργια. Αν μπορούσε θα διέκοπτε το παιχνίδι με παράλληλη ευθύνη και των δύο ομάδων. Ας του μιλήσει κάποιος και να του πει πως στο ποδόσφαιρο πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες και όχι  ο διαιτητής.

THE HANGOVER

(Έψαξα να βρω τίτλο και δεν έβρισκα για ώρα αν βρω μέχρι το τέλος του κειμένου έχει καλώς διαφορετικά...κάτι θα βάλω αλλά τι δεν ξέρω.)
Σε ένα παιχνίδι που χρειαζόσουν κολλύριο για να το δεις έψαχνα να βρω τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού. Δύσκολη η αναζήτηση, πολύ δύσκολη.

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ντέρμπυ με τον Άρη; Με τίποτα.

Δε νομίζω πως θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες σήμερα  απέναντι στην ομάδα του Άρη. Ο Άρης με τα προβλήματα που έχει συνήθως δέχεται γκολ από το πρώτο ημίχρονο και δεν μπορεί να αντιδράσει εύκολα. Ο Παναθηναϊκός μας, που άλλες χρονιές θα είχε πάρει το διπλό πριν μπει στο γήπεδο λόγω της διαφοράς δυναμικότητας πηγαίνει να παίξει όπως και στα τελευταία παιχνίδια. να κρατήσει δηλαδή το μηδέν στην άμυνα και να σκοράρει. 
Για όσους θελήσουν να στοιχηματίσουν Η/Τ 2/2 και 0-2 σκορ που σίγουρα είναι πιο αποδοτικά από το σκέτο 2.
Λογικά το βράδυ θα αργήσω να γράψω κείμενο γιατί θα πρέπει να επιστρέψω σπίτι πρώτα.

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Είμαι Έλληνας(Κλειδί του Παραδείσου)

Τα ηχεία δυνατά και τα αυτιά ανοιχτά για να ακούσετε τα μηνύματα του τραγουδιού.


ΥΓ Χρόνια πολλά στον Άγγελο Μουρβάτη
ΥΓ2 Αν αντί για Έλληνας βάλουμε Παναθηναϊκός πάλι ταιριάζει γάντι.

"Χρόνια πολλά σου Άγγελε"

Ήταν το όχι και τόσο μακρινό 2000 όταν αυτό το σύνθημα φωνάζαμε για να ευχηθούμε σε Άναστασιάδη και Μπασινά εκείνο το βράδυ. Ένα βράδυ που κανείς μας δεν ξεχνά και συνεχίζει να προκαλεί εφιάλτες σε πολλούς Ιταλούς, γαύρους και όχι μόνο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι κρύβεται πίσω από το δωρεάν WiFi… Τσάμπα μάγκας ο Σαμαράς.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι κρύβεται πίσω από το δωρεάν WiFi… Τσάμπα μάγκας ο Σαμαράς.
Σ.Σ.: Για όσους δεν καταλαβαίνουν, το πρόγραμμα “Connected Continent” δεν είναι απλά ένα πρόγραμμα κοινωνικής παροχής δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο, αλλά ένας τρόπος να σπείρουν μικροκυματικό δίκτυο μέσω ζεύξεων πάνω από το κεφάλι μας, το οποίο εκτός από το γεγονός ότι ανάμεσα των ζεύξεων θα τηγανίζεις δωρεάν αυγά (και τα μυαλά σου μαζί), θα έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν και το απόλυτο δίκτυο παρακολούθησης, δίπλα στο σπίτι σου, και σε όλα τα δημόσια κτήρια.

Πτώχευσαν την Ελλάδα και μετά βρήκαν τον ορυκτό πλούτο!



Η θάλασσα της Κύπρου που συνορεύει με την θάλασσα της Ελλάδας αποκαλύφθηκε ότι κρύβει ένα θησαυρό δισεκατομμυρίων σε φυσικό αέριο και σε πετρέλαιο. Κανονικά αυτή η είδηση θα έπρεπε να κάνει την Κύπρο και την Ελλάδα να πανηγυρίζουν μεθυσμένες για το πλούσιο μέλλον που τους υπόσχεται η εξόρυξη των πανάκριβων για την οικονομία και την ανάπτυξη, αγαθών.

Το σχέδιο δεν ήταν απλό, είχε και φάση Β

Κουραγιο φιλε, θα ερθουν ασπρες ημερες, υπαρχει σχεδιο, κολπο κανει ο ΑΛ, υπομονη. Να μπορουμε να κανουμε και αλληλοκαζουρα. Αλλα μεχρι τοτε...... τα ειπαμε, χανεις οπαδικα και εγω ειμαι κερδισμενος, με συμφερει.
ΖΗΤΩ Ο ΑΛ(Φ) Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ.

Το είδατε το σχόλιο από το φιλαράκι μου αλλά κανείς δεν το σχολίασε. Εδώ δεν είναι ολόκληρο, αλλά το τμήμα που με ενδιαφέρει να επικεντρωθώ. Μπορεί εμένα να με πειράζει αλλά αν σκεφτώ όσα του έχω πει τα χρόνια που τον γνωρίζω, χρωστάει πολλά ακόμα και εγώ να μην του απαντάω.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Το έχουν παρακάνει

Αδέρφια μου μέσα στην πίκρα που αισθανόμαστε όταν η ομάδα μας απουσιάζει από την Ευρώπη και οι κωλόγαυροι νικάνε για δεύτερη φορά με πολλά κιλά τύχης ξεχνάμε τα απολύτως απλά και αυτονόητα. Ναι σίγουρα η πίκρα είναι μεγάλη. Η νοσταλγία που νοιώθουμε για τα Ευρωπαϊκά μεσοβδόμαδα είναι το συναίσθημα που νοιώθουμε όσοι δεν γίναμε Παναθηναϊκοί το 2008. Όσοι έχουμε δει μεγάλες Ευρωπαϊκές βραδιές και η χαρά μας διαρκούσε μέρες.

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Λίγα απ' όλα


Με τόσα που έχουν συμβεί αδυνατώ να κάνω χωριστές αναρτήσεις και να γράψω ξεχωριστά την άποψή μου. Αν προσθέσω και το σοκ που έπαθα χθες βράδυ οδηγώντας μου είναι πάρα πολλά, για αυτό και ξεκινάω αμέσως.

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Καζούρα ... "παραρτήματος"

Πάνε χρόνια από την τελευταία φορά που ένοιωσα άσχημα με την καζούρα φίλων. Πριν κάθε ντέρμπυ ειδικά απέναντι στον μΠάοκ δεν έκλεινα το στόμα μου την βδομάδα πριν το παιχνίδι αλλά συνήθως η ομάδα με δικαίωνε και μετά απλά χαμογελούσα. Πλέον αυτές οι εποχές πέρασαν και δεν μπορώ να ξεκινάω από τη Δευτέρα να ενοχλώ φίλους και συναδέλφους. Αντίθετα τώρα ήρθε η δική τους σειρά.

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Νύχτα το πήρε το δίπλωμα

Όχι δεν αναφέρομαι σε οδηγό αλλά σε προπονητή.
Ποιον; Αυτόν στη φωτογραφία.
με μπλε γιατί με πράσινα δεν θέλω να τον βλέπω

Ακόμη δύο δημοσιεύσεις του Γ.Γάκη στον Πευκώνα(Η ΧΡΥΣΗ ΒΡΟΧΗ μέρη Α και Β)

Λίγη υπομονή με τον όγκο του πρώτου μέρους, αλλά όπως πάντα αξίζει τον κόπο.

Δημοσιεύσεις του Γ.Γάκη στον Πευκώνα

Το «παράπονο» ενός φίλου είναι και δικό μου «πρόβλημα». πολλές αναρτήσεις είναι «σεντόνια» αλλά λύση υπάρχει. Τις καταχωρούμε στα αγαπημένα και τις διαβάζουμε όταν βρίσκουμε χρόνο. Εγώ αυτό κάνω.

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Κάνατε τον Παναθηναϊκό ΧΩΡΙΟ και μας ζητάτε να πανηγυρίζουμε

ton kanate xorio

Μαθήματα παναθηναϊκής συρρίκνωσης

vasillll

Φιμώστε τους αν μπορείτε

Αν μπορούν ας δούνε το βίντεο οι Τσίπρας-Μπουτάρης-Καμίνης και λοιποί προοδευτικοί και ας δοκιμάσουν να φιμώσουν τον πλούτο της πατρίδας μας. Τη νεολαία μας.
Αλήθεια γιατί τα κανάλια το έκρυψαν;
Ντρέπονται οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ που τους ξεφτιλίζουν οι έφηβοι ΕΛΛΗΝΕΣ;

Γράφουν ιστορία οι Αλαφούζος και σία

Πέρσι -37, φέτος ήδη σε 10 αγώνες είμαστε στο -14 και σε απόσταση 14 βαθμών από την κορυφή. 
Πόσο πιο κάτω θα μας πάνε;
Αλαφούζε θα μείνεις στην ιστορία του Παναθηναϊκού γιατί θα έχεις γράψει τις πιο μαύρες σελίδες της.

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Το ένα πίσω από το άλλο

Το ένα πίσω από το άλλο σπάνε τα ρεκόρ του Παναθηναϊκού.
Πόσο πιο χαμηλά θέλετε να μας φτάσετε ρε αλήτες; 
Ποιοι αλήτες; Αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις, αυτοί που τις εκτελούν και αυτοί που τους στηρίζουν.

Ήττα στο ναό μετά από 30 χρόνια ... αλλά δεν συμβαίνει τίποτα.

Άδικη ήττα και οι άλλοι χειροκροτούσαν

Μου είναι δύσκολο να πιστέψω αυτό που είδα να συμβαίνει σήμερα. Δεν μπορεί να είναι πραγματικότητα, ας με σκουντήξει κάποιος να ξυπνήσω. Είναι ένα άσχημο όνειρο, ένας εφιάλτης. Δεν το έζησα σήμερα αυτό.

Υπάρχει κάποιος ευσυνείδητος πολιτικός;

Υπάρχει κάποιος ευσυνείδητος πολιτικός να σταματήσει κάθε αθλητική διοργάνωση μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση;

Ποιος θέλει τη συγκέντρωση μεγάλων ομάδων ατόμων σε συγκεκριμένους χώρους όταν αυτές μπορούν τότε να λειτουργήσουν ευκολότερα σαν μάζες παρά σαν μονάδες;

Ποιος πολιτικός θα μου απαντήσει;

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ;

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ;

Ποιοι φταίνε για το διπλό φονικό


Ηθικοί αυτουργοί στα δικά μου μάτια είναι οι

Και τώρα τι; Εμφύλιος; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ

Τι να γράψεις όταν τόσο καιρό υπάρχουν άνθρωποι που αλόγιστα σε αποκαλούν ΦΑΣΙΣΤΑ. Άνθρωποι που δεν έχουν παιδεία, μόρφωση, γνώσεις. Άνθρωποι που μαθαίνουν την ιστορία από την τηλεόραση και που ενεργούν βάσει οδηγιών. Κάθομαι εδώ και ώρα και σκέφτομαι τι να γράψω, από που να αρχίσω.

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Σκέψεις-«οδηγίες» για όσους βρεθούν στο γήπεδο αύριο

Πολλοί από εσάς που θα το διαβάσετε έχετε πάει περισσότερες φορές από εμένα στο γήπεδο και τα γνωρίζετε όλα αυτά αλλά επειδή έχουμε και νέα παιδιά ας τους βάλουμε στο κλίμα.
Ας αρχίσω από τα γενικά.

Αφιερωμένο στους gay-ρους(μουσικό κομμάτι με βίντεο)

Καιρό ήθελα να τους το αφιερώσω αλλά περίμενα την κατάλληλη στιγμή που θα κάλυπτε όλο το φάσμα των γαύρων αποδεκτών, αντιπάλων και εντός της ομάδας.

Αν έχει κ@κ@λ@ ο Αλ Αφ ας δώσει εντολή να παίζει αυτό το κομμάτι στα μεγάφωνα του γηπέδου όταν βγει η ομάδα του θρήνου για ζέσταμα. Ας μείνει λίγα λεπτά μέσα η δική μας ομάδα. Και να δω τις αντιδράσεις της Λέτας της γαυρούλας και των υπόλοιπων κωλόγαυρων της διοίκησης.

Στήριξη στην ομάδα ΟΧΙ στην φερόμενη ως διοίκηση της ΠΑΕ

Στο ναό της Λεωφόρου θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ντέρμπυ με τους gay.
Η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα είναι ανοιχτή για όλους.