Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Εδώ μας «παίρνουν το σπίτι» και αυτός συνεχίζει με «φρουφρού και αρώματα»

Είχα μία μικρή υποψία μήπως ενεργούν έτσι από ασχετοσύνη και απειρία αλλά τελικά αυτοί είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι και βρίσκονται σε αποστολή. Αποστολή να διαλύσουν τον Παναθηναϊκό και μέχρι στιγμής το πετυχαίνουν.

Όταν κ. Αλαφούζε μου έχεις μαζέψει στην ΠΑΕ κάθε άχρηστο, τεμπέλη, άεργο και τον πληρώνει η ομάδα με μισθό δυσανάλογο της προσφοράς του και με περισσότερα από ένα άντε το πολύ δύο μηδενικά πίσω από το πρώτο ψηφίο τότε όχι μόνο έχουμε πρόβλημα αλλά το πρόβλημα είσαι εσύ.

Κάποτε την είχαμε για «βραδινό»...

...και τώρα την βλέπουμε από το «κουτί».

Αυτή η ομάδα του Παναθηναϊκού ήταν ... όπως κάποιοι λένε για ένα γεύμα "το κρασί παλιό, το τυρί χαλασμένο, το χαβιάρι μαύρο" γιατί σαν το σουβλάκι παρέα με Κουρτάκη(θα έγραφα Μαλαματίνα αλλά από όσο γνωρίζω δεν είναι δημοφιλής στην Αθήνα) ή με καμία μπύρα δεν έχει...

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Άρχισαν τα όργανα;

Billy κάποιος μου είπε κάτι για Leto. Κάτι του στυλ ότι δεν έχει άλλη υπομονή και θα καταθέσει προσφυγή. Και μάλιστα δεν είναι μόνο ο Leto. Λες να "δήλωσαν" ότι ΘΑ μπουν στα ταμεία 1,5 εκ ΜΟΛΙΣ ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες ώστε να κερδίσουν χρόνο?
11 Αυγούστου στις 8:11 μ.μ.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ο … προϊστάμενος που σκούζει για την κινητικότητα, εγώ πρέπει να τον λυπηθώ ή να του κουνήσω το μαντήλι;

Με αφορμή την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων θυμήθηκα μία ιστορία που μου είχε πει ένα «πουλάκι». Ο χώρος που διαδραματίστηκε είναι κεντρική δημόσια υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Να στηριξω? Να κάνω υπομονή? Να δώσω χρόνο στην ομάδα? Να δώσω λεφτά στο Ούζο? Αλλά κανείς δεν μου λέει για ποιον λόγο

Νέο σχόλιο του Geo(εδώ) που τα γράφει όλα όπως είναι. 
Νέτα-σκέτα, χωρίς φρου-φρού και αρώματα για να αρέσει σε διοικούντες, ΑΡΔ και ΦΑΡΤΣ. 
Μοναδικό δικό μου σχόλιο είναι ένα περιστατικό στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Όπως έβλεπα το παιχνίδι της πρεμιέρας δίπλα μου κάποια στιγμή είδα ένα πιτσιρικά, ήταν δεν ήταν 10 ετών, να αγωνιά πριν το 2-0. Στο 2-0 τον ρωτάω σαν να μην έχω καταλάβει τι ομάδα είναι "Τι ομάδα είσαι;" μου απαντά γεμάτος χαρά "Παναθηναϊκός" και του λέω "Χάλια σήμερα η ομάδα". Ελπίζω να ρώτησε τον μπαμπά του γιατί του το είπα καθώς τον είδα να μην καταλαβαίνει τι εννοούσα.
Ακολουθεί το υπέροχο σχόλιο του Geo.

Μάθημα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ιστορίας σε ένα πίνακα, για τους νεοΠαναθηναϊκούς του 2008

Επειδή η εικόνα είναι τεράστια προτείνω να την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή που είστε και μετά να την ανοίξετε με την άνεσή σας για να δείτε αναλυτικά τι περιέχει.

Θέλω να πιστεύω πως δεν έκανα κάποιο λάθος αν και ο μεγάλος όγκος πληροφοριών έχει αυτό τον κίνδυνο. Όποιος διαπιστώσει κάποιο λάθος ή παράληψη ας μου το στείλει με σχόλιο για να το διορθώσω και να ενημερώσω τον πίνακα.

Οι μεγαλύτεροι θα καταλάβουν από την πρώτη ματιά τι θέλω να παρουσιάσω. Όσοι έχουν απορίες ας στείλουν σχόλιο.

ΥΓ Όποιος θέλει τον αρχικό πίνακα σε excel ας μου στείλει e-mail για να τον στείλω.
ΥΓ2 Συγνώμη για τον πίνακα και το μέγεθος των γραμμάτων αλλά δεν κατάφερα να κάνω κάτι καλύτερο και δεν έχω κάποιο script για μεγέθυνση εικόνας.
ΥΓ3 Geo σε ευχαριστώ μιας και ήσουν η έμπνευση για αυτόν τον πίνακα. Την φετινή χρονιά θα την προσθέσω μόλις κλείσουν οι μεταγραφές

Ακολουθεί ο πίνακας.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Μπεργκ, νομίζει πως εδώ είναι Σουηδία

«Αυτοί σκόραραν τρεις φορές, εμείς καμία και πήραν την νίκη. Είναι τόσο απλό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται να πούμε ότι εμείς είχαμε καλύτερη εικόνα, όταν το τελικό αποτέλεσμα είναι 3-0. Δεν έχει καμία σημασία. Ο αντίπαλος ήταν πιο ουσιαστικός και άξιζε την νίκη. Εμείς πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος και να τα διορθώσουμε. Όλα πήγαν στραβά και δεν είχαμε τις λύσεις στο πρόβλημα»

Αυτοί κάνουν ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πρώην διεθνή διαιτητή Μάλαμα Τεβεκέλη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη ειδικού αναλυτή ποδοσφαιρικού τμήματος και των τμημάτων υποδομής. Ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού στο Δήμο Εύοσμου  γεννήθηκε το 1956 στη Νιγρίτα Σερρών. Με την οικογένειά του μετακόμισε από μικρή ηλικία στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης, ενώ υπηρετώντας την Ελληνική Αστυνομία ασχολήθηκε από το 1983 παράλληλα και με τη διαιτησία ποδοσφαίρου. Στην Α’ Εθνική αναρριχήθηκε το 1995 και ακολούθως διατέλεσε για τρία χρόνια μέλος της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας"

Θα φύγουν πρώτα τα χελιδόνια ή ...;

Θα φύγουν πρώτα τα χελιδόνια ή ...;

Σχόλιο του fotis13 για το 3-0 από τον Νιόνιο

"Δεν άντεχα και σχολιάζω το σημερινό εδώ.Αν εξαιρέσεις ένα εικοσάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο που κάναμε κάτι μόνο από δεξιά η ομάδα πάλι δεν βλεπόταν.Για την άμυνα το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν παραμείνει ως έχει θα σπάσει φέτος πολλά κοντέρ.
Το χειρότερο είναι πως με το φετινό σχεδιασμό θα καούν και οι όποιοι πιτσιρικάδες φαίνεται ότι αξίζουν.Τα έχουμε πει μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να βασιστεί μόνο σε πιτσιρικάδες.Είδαμε και πέρσι τι έπαθε η αεκ με αυτή τη λογική.
Αλαφούζο πάρε παίχτες αν δεν θες να μείνεις στην ιστορία σαν τον πρόεδρο που έριξε τον ΠΑΟ γιατί με την εικόνα που παρουσιάσαμε στα παιχνίδια μέχρι στιγμής και ειδικά στο σημερινό για πέσιμο είμαστε."

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Θα έρθει η μέρα που και επενδυτή θα έχουμε και γήπεδο αντάξιο της Ιστορίας μας!!!

Αναδημοσιεύω από το greenmood.gr τη συγκεκριμένη ανάρτηση γιατί είναι από εκείνα τα παραδείγματα που δείχνουν πως μπορούν δύο Παναθηναϊκοί μπορούν αλλού να συμφωνούν και αλλού να διαφωνούν(πώληση Μαυρία) χωρίς όμως να χάνουν την ουσία που είναι το καλό της αγαπημένης μας ομάδας.
AC119B37D46CCB66E72338A6213A9D7F

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Γαμώ τις «μαντεψιές» μου, γαμώ.

Δεν δάγκωνα τη γλώσσα μου ή καλύτερα δεν έκοβα το χέρι μου όταν τα έγραφα;

Θα τιμωρηθούν οι Γερμανοί για το κόκκινο πανί;

21/8/2013 Σάλκε-ΠΑΟΚ προκριματικά Champios League

Νοστάλγησα και ζήλεψα. ΓΙΑΤΙ;


Υπάρχει κάποιος που δεν νοστάλγησε σήμερα και δεν ζήλεψε τα μΠαόκια που έζησαν το παιχνίδι με αγωνία, πάθος, θέληση για τη νίκη;

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Έξω οι ΚΛΕΦΤΕΣ

Κλέφτης είναι είναι αυτός που σου αποσπά χρήματα χωρίς τη θέλησή σου. Στον ίδιο ορισμό συμπεριλαμβάνεται και ο απατεώνας, αλλά εγώ επικεντρώνομαι στους ΚΛΕΦΤΕΣ.
Συνεχίζω την προσπάθειά μου για να δω κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον αυτό που δείχνει το παρακάτω βίντεο.

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Και ‘συ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ φάε τις σάρκες σου

Είχα την χαρά και την ευχέρεια να βρεθώ φέτος για 4 μέρες στη Θάσο, σε ένα μέρος που βρέθηκα και πέρσι. Οι εντυπώσεις που μου άφησε φέτος είναι ανάμεικτες και δυστυχώς δεν είναι οι ίδιες οι περσινές.

Τρεις βαθμοί … μυωπίας

Μόνο οι τυφλοί και οι άσχετοι με το άθλημα χάρηκαν αν είδαν το παιχνίδι. Από όλο το παιχνίδι κρατάω δύο στοιχεία μόνο. 1. Τους 3 βαθμούς της νίκης και  2. Την εξόφθαλμη εύνοια του γαυροκόρακα. Ναι, ζήσαμε να το δούμε και αυτό. Ο Ευθυμιάδης να παίζει τον Παναθηναϊκό από 60-40 ως 70-30 υπέρ. Είτε κάτι  έχει γίνει στο παρασκήνιο, είτε οι ίδιοι οι γαύροι αισθάνονται την ανάγκη ύπαρξης του Παναθηναϊκού στην πρώτη κατηγορία και μάλιστα όχι σε εξευτελικά μεγάλη απόσταση από αυτούς όπως την περσινή χρονιά(-37).

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Η «πράσινη» εκδοχή του Νονού

Κάνουν στους αθλητές μία πρόταση που "δεν μπορούν" να αρνηθούν. 
Είτε λιγότερα χρήματα(ελάχιστα στην ουσία) και δεν θα είστε άλλο στοχοποιημένοι, είτε καθόλου χρήματα και στο στόχαστρο. 
Αν αυτό δεν είναι προτάσεις εγκληματικής οργάνωσης που θυμίζουν τις προτάσεις του Νονού τότε τι είναι. 
Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο. 
Δρόμο από τον ιστορικότερο σύλλογο ρε αλήτες. 
Και οι γνωστοί ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ κάνουν ΚΟΚΟΚΟ. Τι έχει να πει ή να γράψει το κάθε κωλόπαιδο που γράφει ότι θέλουν τα αφεντικά του σε κάποιο blog ή site; 
Θα του άρεσε να του κάνουν το ίδιο; 
Θα σας άρεσε να σας απειλούν ΕΜΜΕΣΑ; Ξέχασα μέχρι σήμερα εσείς απειλείτε τους άλλους. Μήπως να αλλάξουν οι ρόλοι;

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Αρχιμ. Καλλιστράτου Ν. Λυράκη: Η ενδοξοτέρα θνήσκει

ΚΑΛΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ 
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ
(ακολουθεί το κείμενο της ανάρτησης)
H ταπεινή Κόρη της Ναζαρέτ, η αειπάρθενος Μαριάμ, αξιώθηκε να ζήσει την τιμιότερη ζωή, που έζησε ποτέ άνθρωπος! Γιατί μόνη Αυτή «εν γυναιξί» εξελέγη για να προσφέρει στον ενανθρωπήσαντα Υιό και Λόγο του Θεού τις μητρικές Της υπηρεσίες! 
Απέβη έτσι το Πρόσωπο της ευδοκίας αυτής της Αγίας Τριάδος! Κατέστη όντως το πιο κοντινό και στενό Πρόσωπο που συνεδέθη ποτέ με τον Κύριο του παντός!

Ο ΤΟΡΠΙΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ''ΕΛΛΗΣ''

Ανήμερα της Παναγίας του 1940 ο τορπιλισμός της "ΕΛΛΗΣ" Όπως είναι γνωστό, πριν τον πόλεμο είχε σημειωθεί ο τορπιλισμός της ΕΛΛΗΣ. (Ανήμερα της Παναγιάς 15.8.1940) 

- Η ελληνική ηγεσία δεν έχει καμιά αμφιβολία για την εθνικότητα του υποβρυχίου που έπληξε την "Έλλη". Στις 27 Αυγούστου ερασιτέχνης ψαράς, στην Τήνο, ανασύρει τυχαίως ένα κομμάτι της τορπίλης που εξερράγη στον δυτικό λιμενοβραχίονα. 
- Οι υπόνοιες μετατρέπονται σε βεβαιότητα. Η Ιταλία είχε εξαπολύσει την τορπίλη. Όμως, η ελληνική κυβέρνηση δεν θα προβεί σε αποκαλύψεις. Συνεχίζει "την πολιτικήν αυστηράς ουδετερότητος". Αυτό επιβάλλουν οι περιστάσεις. Ως τόσο ας δούμε το σχετικό με τον τορπιλισμό της "ΕΛΛΗΣ", ανακοινωθέν του υπουργείου Ναυτικών: 

"...Με βαθείαν λύπην αγγέλλομεν την απώλεια του ευδρόμου ΕΛΛΗ, ηγκυροβολημένου εις όρμον Τήνου, όπου είχε καταπλεύσει προς απόδοσιν τιμών εις την θαυματουργόν εικόνα της Θεομήτορος. Σημαιοστόλιστον εβλήθη δια τορπιλλών αγνώστου εθνικότητος υποβρυχίου..."
15 Αυγούστου 1940 

 

Το θαύμα του μυαλού και της θέλησης(δείτε το βίντεο)

Επειδή το σώμα ακολουθεί πάντα το μυαλό ακόμα και όταν αυτό φαντάζει αδύνατο.
Επειδή αν θέλουμε κάτι και το πιστέψουμε θα το πετύχουμε.
Επειδή θαύμα δεν είναι κάθε τι που μας φαίνεται απίστευτο για το δικό μας μυαλό, αλλά θαύμα είναι πως κάθε πρωί ξυπνάμε.
Για όλα αυτά τα "επειδή" αλλά και για πολλά ακόμα που εγώ δεν μπόρεσα να σκεφτώ και να γράψω δείτε το παρακάτω βίντεο. Θα αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε.

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Να χαρώ ή να λυπηθώ;

H UEFA αποφάσισε να τιμωρήσει με αποκλεισμό την Μέταλιστ και να δικαιώσει τον μΠΑΟΚ παραχωρώντας του τη θέση των Ουκρανών στα πλέι οφ του Champions League. Απέναντί του ο μΠΑΟΚ θα βρει την πρώην ομάδα του προπονητή του, τη Σάλκε. Αυτό σημαίνει πως ο μΠΑΟΚ θα έχει σίγουρη τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League ή θα μπει στους ομίλους του Champions League αν ξεπεράσει την Γερμανική ομάδα. Αυτή είναι η είδηση το δικό μου δίλημμα ακολουθεί.

Θα του χρωστάω χάρη

Να του στείλω ένα κουτί γλυκά του «παιδιού».
Κάνει πολύ καλά αυτό που όταν προσπαθούμε όλοι εμείς δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.
Μη σας πω πως προσωπικά θα του χρωστάω χάρη αν συνεχίσει έτσι.

Επιτέλους το είδα και στην Ελλάδα

Πριν χρόνια, στην προ κρίσης εποχή, αντί για διακοπές στην Ελλάδα κάναμε ένα ταξίδι το χρόνο στο εξωτερικό. Κάθε χρόνο επέστρεφα με το ίδιο παράπονο. Γιατί στην Ελλάδα να μην κάνουμε το ίδιο;
Μάλτα, Βαρκελώνη, Αυστρία, Γερμανία, Παρίσι και παλιότερα Αγγλία. Παντού το ίδιο παράπονο και στην επιστροφή η ίδια πίκρα.

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Δεν αντέχουν τη ισονομία

Το ΑΣΕΑΔ δεν έκανε δεκτή την προσφυγή, που είχαν καταθέσει οι γαύροι κατά της πρωτόδικης απόφασης για τα γεγονότα του τελευταίου τελικού στο ΣΕΦ. 
Εκτός από το -2, παρέμειναν και η τιμωρία διεξαγωγής τεσσάρων εντός έδρας αναμετρήσεων για την Α1 κεκλεισμένων των θυρών και το πρόστιμο των 27.800 ευρώ.

Το ραβασάκι

Ποιοι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ θα πάρουν ένα αντίστοιχο ραβασάκι με αυτό που θα δείτε παρακάτω;
Τι θέσεις θα έχουν οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ που θα το παραλάβουν;
Πόσοι θα είναι τελικά οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ που θα πάρουν δρόμο;
Σκηνές από ταινία ΠΡΟΣΕΧΩΣ...

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Στηρίξτε τον Πευκώνα

peykwnas banner13

Θα μου ήταν πολύ απλό να γράψω ένα ξερό "Στηρίξτε τον Πευκώνα" αλλά δεν μου ταιριάζει. Τόσο καιρό έμαθα να αιτιολογώ κάθε μου πρόταση και αυτό θα κάνω και εδώ.

Blogs σαν τον Πευκώνα υπάρχουν πολλά. Τα περισσότερα με πιο πολλές ημερήσιες αναρτήσεις και ίσως καλύπτουν και περισσότερες ανησυχίες. Εδώ όμως είναι που μπαίνει ο κρίσιμος παράγοντας για εμένα και είναι εκείνος που ορίζει την απόφασή μου. Θέλω την ποσότητα ή την ποιότητα;
Ακόμη και αν δεν συμφωνώ με όλες τις αναρτήσεις(πως θα μπορούσε να γίνει αυτό άλλωστε) δεν μπορώ να μην επισημάνω πως όλες τους έχουν την ποιότητα που λείπει στις περισσότερες «ανταγωνιστικές». Είτε είναι του Γάκη είτε των συντακτών του Πευκώνα όλες τους διακρίνονται από την ποιότητα που μας αξίζει να μας προσφέρουν τέτοιες σελίδες του διαδικτύου αλλά που δεν απολαμβάνουμε συνήθως.

ΥΓ Επειδή κάποιος φίλος μου είπε "Ρε συ Billy μπαίνω στον Πευκώνα και όλο Γάκη βλέπω...", να του απαντήσω πως "Γάκη καλό είναι να βλέπεις, τον Τράκη να αποφεύγεις".
ΥΓ2 Αυτό που λέω συνήθως είναι "ότι έχει 4 ρόδες δεν είναι και αυτοκίνητο" εδώ έχει την εφαρμογή του γιατί ο Πευκώνας αν ήταν αυτοκίνητο θα ήταν στην κατηγορία των supercars.
ΥΓ3 Αγκαλιάζουμε την προσπάθεια αυτή γιατί αξίζει και όχι γιατί το γράφει κάποιος ΒΤΚ.

Δεν θέλουμε χειροκροτητές, συνοδοιπόρους θέλουμε.

Οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ bloggers θέλουν τη στήριξή σου έμπρακτα και όχι το χειροκρότημά σου. Ποια η ουσία αν σε ένα μήνα έχω 15, 20, 30 ή και παραπάνω χιλιάδες προβολές σελίδας αν εσύ που δηλώνεις Παναθηναϊκός με τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες ανησυχίες δεν σχολιάζεις τίποτα; Πως περιμένεις να μπορέσει ο κάθε blogger να αντέξει τα υβριστικά, εμετικά, απειλητικά μηνύματα που δέχεται σχεδόν καθημερινά αν εσύ απλά τον παρακολουθείς από «απέναντι» αλλά «δεν απλώνεις το χέρι σου» ώστε να προχωρήσεις μαζί του. 

Κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν αυτό που πρέπει και όχι αυτό που κάνουν οι πολλοί. Βοήθησέ μας να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλό της ομάδας. Δεν είναι δύσκολο. Αν διαφωνείς γράψε "Καλά ρε ΒΤΚ που το στηρίζεις αυτό, το δεύτερο, το τρίτο;" ή "Πάλι δεν σου κάνει αυτός, ο άλλος...;". Δεν σου αρέσει αυτό που διαβάζεις γράψε τη διαφωνία σου. 

Τα σχόλια δεν κοστίζουν τίποτα σε όλους εσάς αλλά προσφέρουν πάρα πολλά στον καθένα μας. Ο Αύγουστος θα είναι πολύ δύσκολος για το ποδοσφαιρικό τμήμα και ο Σεπτέμβρης ακόμη πιο δύσκολος. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να κάνουν το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο. Δεν θέλεις να το κάνουν χωρίς αντίδραση...

Θα μπορούσα να γράψω για στήριξη και σε έναν Παναθηναϊκό δημοσιογράφο, αλλά είμαι σίγουρος πως θα την έχει και δεν θα χρειαστεί την δική μου προτροπή γιατί ... GAMEISOVER.

ΥΓ Αν ξέχασα κάποιον ας με ενημερώσει με σχόλιο ή στο fb.

Το χρονικό ενός ανύπαρκτου σχεδιασμού

04/4/2013
Λόγω των έντονων αντιδράσεων του κόσμου του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να εγκαταλείπει την περίπτωση του Νίκου Νταμπίζα και να στρέφεται στον Νίκο Λυμπερόπουλο, για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.
Ο Γιάννης Αναστασίου και ο Νίκος Νταμπίζας προέβαλλαν μέχρι πρότινος ως οι επικρατέστεροι, προκειμένου να αναλάβουν τις θέσεις του προπονητή αλλά και του τεχνικού διευθυντή αντίστοιχα στον Παναθηναϊκό. πηγή

Εγώ με τις ιδέες μου, κι εσείς με τα λεφτά σας

Αφιερωμένο σε όλους όσους δεν τα πήραν, δεν τα παίρνουν και θα συνεχίσουν να μην τα παίρνουν στο μέλλον.
Εξαιρετικά αφιερωμένο στα αδέρφια από το mypanathinaikos. Διαχειριστές, σχολιαστές και αναγνώστες καθώς ήταν οι πρώτοι που με δέχτηκαν, με αγκάλιασαν, με στήριξαν και συνέχισαν να με στηρίζουν στην σύντομη μέχρι τώρα πορεία μου. 
Βέβαια η παρέα μεγάλωσε αλλά σε μεγάλη ηλικία δεν ξεχνάς ποιοι σε βοήθησαν να κάνεις τα πρώτα σου βήματα. Εννοείται πως η αφιέρωση είναι για όλους μας εδώ.

Από τον δίσκο "Το Φανάρι του Διογένη" κυκλοφόρησε το 1989, μετά το θάνατό του.

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Σχόλιο από ΑΡΣΕΝΙΚΟ μΠαόκι για την καθοδήγηση των ΑΡΔ και το παπατζιλίκι τους


Έχει κανείς αντίρρηση με όσα έγραψε το μΠαόκι;
Μόνο όσοι κοιμούνται με τα μάτια ανοιχτά.

Seek And Destroy

Έχει κανείς να δηλώσει κάτι;
Κάποια προσωπική του εμπειρία;
Να μας πει αν προτιμά τα Σορόπια ή τα προφιτερόλ.

Γαρρηδοσανό στις πράσινες αμνάδες

Γαριδομακαρονάδα ήξερα πως υπήρχε, όπως και γαρίδες σαγανάκι και γαριδάκι Συμιακό. Γαρρηδοσανό πρώτη φορά βλέπω. Και μάλιστα προσφέρεται σε μεγάλες μερίδες, πλούσιες για να χορτάσουν τα πρόβατα. ΜΠΕ ρε αμνάδες, ΜΠΕ που κατεβάζετε αμάσητη κάθε γελοία είδηση που δημιουργήθηκε στο άρρωστο μυαλό κάποιου ΑΡΔ.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Τα πράσινα ... λιβάδια της ευτυχίας

Στα πράσινα λιβάδια της ευτυχίας βρίσκονται σχεδόν όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ. Η επιστροφή του «Μπουλντόζα» Μάικ Μπατίστ είναι η αιτία. Μία αιτία που προσωπικά δεν μπορώ να  καταλάβω.

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Η λύση στο πρόβλημα των οπαδών

Καιρό τώρα φωνάζει ο αδερφός μου ο Σκεπτόμενος πως οι οπαδοί μας είναι ΖΟΜΠΙ αλλά κανείς δεν ξυπνάει από τον "βαθύ ύπνο". Οι "οπαδοί" μας που πλέον ορίζουν τις τύχες του Ερασιτέχνη είναι μεταλλαγμένοι γαύροι που φορούν την μάσκα του βάζελου. Παναθηναϊκοί δεν θα γίνουν ποτέ. Επειδή όμως κοντεύει να πάθει τενοντίτιδα ή καρπιαίο ο Σκεπτόμενος γράφοντας καθημερινά το ίδιο σκοπεύω σήμερα να δώσω οριστική λύση στο πρόβλημα.

ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ

Μου το έστειλε ο Δημήτρης και ομολογώ πως είχε πολύ ενδιαφέρον το βίντεο στο τέλος του κειμένου. Μέχρι να φτάσετε στο βίντεο ίσως κάποια πράγματα να μην κολλάνε.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ Ν3 ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣΗ ανώνυμη βλακεία έχει και κάποια όρια... Αρχίσαμε να βλέπουμε στο internet και ειδικά σε ανώνυμα blogs ένα άρθρο ότι η φωτογραφία που κάνουμε ανάλυση στο βίντεο μας ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ Ν3 έχει κυκλοφορήσει το 2011 και όχι το 2007.

Σχόλιο του Δημήτρη-Ρέθυμνο στην Έξυπνη μαϊμού

Πολλές φορές ο Δημήτρης-Ρέθυμνο τα γράφει όμορφα. Ωμά και μας αφήνει να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει.

....Και ξαφνικά, από χτες το βράδυ τέτοια ώρα περίπου, ξεφύτρωσαν πολλές μαϊμούδες που χορεύουν και πανηγυρίζουν χωρίς βέβαια να καταλαβαίνουν τον λόγο!
Τι για αρώματα υγείας διάβασα, τι για σίγουρη είσοδο στην πεντάδα, κάποιοι πιο ... ξεψάρωτοι κάνουν και όνειρα για πρωτάθλημα, γενικά όλοι μες την καλή χαρά βρίσκονται.
Φυσικά, ελάχιστοι μη "νοήμονες", είναι αυτοί που έθιξαν το βασικό για μένα, των ηλιθίων που ξανάδωσαν τα διαπιστευτήριά τους. Των ηλιθίων που οι υπόλοιποι τους αποθεώνουν για την μεγάλη τους μαγκιά να ρίξουν μπουκάλια στον τερματοφύλακα της αντιπάλου, με τη δικαιολογία ότι τους προκάλεσε με χειρονομίες.

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Η Έξυπνη Μαϊμού

Κάποτε στη ζούγκλα υπήρχε μία μαϊμού μικρή που νόμιζε πως ήταν πιο έξυπνη από τις άλλες. Η μαϊμού αυτή τελικά όντως ήταν πιο έξυπνη από τις άλλες και αντί να είναι όλη μέρα με μία μπανάνα στο χέρι και να κάνει βόλτες στα δέντρα αυτή προτιμούσε να μιμείται τους ανθρώπους. Έκανε χειραψίες, καθόταν σαν άνθρωπος έκανε ότι μπορούσε για να τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων και το κατάφερε.

Μαθήματα ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ιστορίας

Πρώτα ακούστε προσεκτικά το τραγούδι και έπειτα αφού έχετε ακούσει τους στοίχους ΚΑΛΑ διαβάζετε το κείμενο.


Μας κάνουν μάθημα ιστορίας και συμπεριφοράς κάποια παιδάκια που ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΝ δημοσιογράφοι σε μία νύχτα βουτώντας στο ΒΟΘΡΟ του κάθε ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μέσου, έντυπου ή ηλεκτρονικού.

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

όταν καπνίζουν χόρτο...

Ο Ματσιούλις είπε, επίσης, χαμογελώντας για τις εμπειρίες του στην Ελλάδα πως: «Όταν οι φίλαθλοι καπνίζουν τσιγάρα δεν είναι και τόσο κακό αλλά όταν καπνίζουν χόρτο, τότε πραγματικά το νιώθεις»!  πηγή

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Ανακοινώθηκε ο Σίλντενφελντ

Πράσινος ο διεθνής Κροάτης αμυντικός

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Dinamo Mosκva για τον μονοετή δανεισμό του διεθνούς Κροάτη αμυντικού Gordon Schildenfeld.

Δανεικός ο Σωτηράκης, αλλά ΠΟΥ;

Δεν ικανοποίησε τον τεχνικό της Πάρμα ο Νίνης και έτσι δεν μπόρεσε να σταθεί στο δυνατό αλλά λιγότερο τεχνικό από όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Τώρα πλέον ψάχνει που θα συνεχίσει την καριέρα του σαν δανεικός.

Ακόμη ένας λόγος που δεν θέλω τον Δ. Γιαννακόπουλο στο ποδόσφαιρο

Έστω πως θέλει όχι μόνο να πάρει τζάμπα την ΠΑΕ αλλά να της δώσει και άλλο ΑΦΜ(αυτό της Σπάρτης) και αναγκαστικά ο Παναθηναϊκός να αλλάξει όνομα και να γίνει ΠΑΟ Σπάρτης. Τότε ξεκινά ένα περίεργο «πρόβλημα».

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

2 θέσεις εργασίας για Σουηδία

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Οι θέσεις καλύφθηκαν από ένα ζευγάρι.

Ζητούνται άμεσα δύο(2) άτομα από Έλληνα εργοδότη, ηλικίας 18-35, για πακετάρισμα βιδών στη Σουηδία, κοντά στο Γκέτεμποργκ. Η δουλειά θα είναι μόνιμη μετά από δοκιμή.

- Ο εργοδότης προσφέρει διαμονή μέχρι την οριστικοποίηση της εργασίας.
- Συμβάλλει κατά ένα ποσοστό στα εισιτήρια μετάβασης.

- Η πληρωμή θα γίνεται με μεροκάματο-όσο πιο γρήγορα και περισσότερα πακετάρετε τόσο περισσότερα πληρώνεστε.

- Η βασική γνώση Αγγλικών βοηθάει.

Ο εργοδότης ενδιαφέρεται να δει ΑΜΕΣΑ υποψήφιους για ενημέρωση/συνέντευξη στη Θεσσαλονίκη ή και στις Σέρρες

Τηλέφωνα επικοινωνίας για τις θέσεις το 697-2929497 και το 2310 727295 καθημερινά 08.00-14.30

Νεολαία, το μέλλον της Ελλάδας;

Αν είναι κάτι που με κάνει να έχω ελπίδα για το μέλλον είναι οι νέοι άνθρωποι. Όχι πως εγώ είμαι μεγάλος σε ηλικία, αλλά οι ακόμα νεότεροι είναι αυτοί που μπορούν να ονειρεύονται και να θέτουν στόχους που επιθυμούν να κατακτήσουν.

Τι έφαγες χθες το βράδυ; Μήπως έφαγες κάτι βαρύ;

Η ψυχολογική κατάσταση του Χάρη Μαυρία μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στη Σάντερλαντ και στο «μαγικό» κόσμο της Πρέμιερ Λιγκ, δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Ο νεαρός παίκτης είδε να αγγίζει ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή αλλά εν τέλει να μην πίνει νερό από την πηγή. Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημερώθηκε για την κατάσταση του παίκτη και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.