Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Τι μου θυμίζει το «δώρο», τι μου θυμίζει


Βγήκαν όλοι οι ΑΡΔ και τα ΦΑΡΤ και μας έπρηξαν τα ... συκώτια πως ο «μέγας» Αλαφούζος έκανε δώρο στον Παναθηναϊκό το Απήλιον. Επειδή όμως εγώ έχω καλή μνήμη και το έχω ξαναγράψει πολλές φορές θυμήθηκα ακόμη έναν «δωρητή».

Πήρε άδεια ο Παναθηναϊκός, πήρε και ο ΠΑΣ

Επειδή οι μαλάκες είναι ανίκητοι να ξεκαθαρίσω πως χαίρομαι που πήραμε άδεια και θα κάνουμε μεταγραφές. Αν δεν κάναμε και μεταγραφές τότε του χρόνου θα ήμασταν χειρότερη ομάδα από την φετινή ΑΕΚ.

Και κάποια δικά μου συμπεράσματα.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Βάφτισαν το ντου ως «αγωνία»

Η ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση: 
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιθυμεί, ως ενδιαφερόμενη, να πληροφορήσει την κοινή γνώμη ότι αναμένει τη χορήγηση αδειοδότησης αποκλειστικώς και μόνο με βάση τα στοιχεία που παρουσίασε στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Τι θα αποφασίσει η επιτροπή;

Αρνητική η εισήγηση του Δημητρίου(άλλα ΦΑΡΤ τον γράφουν Γιώργο και άλλα Δημήτρη) για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού. Πέρα από την διαφορά που έχουν τα ΦΑΡΤ στο όνομα του εισηγητή δεν έχουν και κοινή γραμμή για το πως εξελίχτηκε η εκδίκαση της έφεσης. Άλλοι είναι συγκρατημένοι και άλλοι υπεραισιόδοξοι και σίγουροι. 

Στις επόμενες ώρες θα γνωρίζουμε ποια θα είναι η απόφαση. Βέβαια εκεί πλέον να δω αν είναι αρνητική, που δεν το θέλω, πως θα το κουκουλώσουν. Τι θα γράψουν πάλι; Πως όπως και στη δίκη με τον «εκτοψευτή» δάκτυλος της οικογένειας ήταν αυτός που ευθύνεται για το αποτέλεσμα; Περιμένω να ακούσω την απόφαση και να γράψω και εγώ τη δική μου άποψη.

(ο) Στόχος (τους) επιτεύχθη

Τάισαν σανό στα πρόβατα που ήταν ακόμη έξω από το μαντρί και πλέον ασχολούνται με υποθέσεις της δικαιοσύνης ή με το μπάσκετ. Τι καλύτερο από το να ρίξεις απότομα τους τόνους για να μην έχει ο κόσμος να συζητήσει τίποτα άλλο παρά μόνο το μεγάλο «μπαμ».

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Γιατί τώρα αυτός ο θόρυβος;

Γιατί ρε αδέρφια τώρα έγινε αυτός ο θόρυβος; Ασχολούμαστε με τον καπνό και δεν θα πρέπει να δούμε από που βγαίνει;

Ανοίξτε τα μάτια σας

Εκεί που όλες μαζί ΑΡΔ και ΦΑΡΤ είχαν λουφάξει βγήκαν και κάνουν μία μαζική επίθεση στην αλήθεια και τον Καπετάνιο. Για να το θέσω όσο καλύτερα μπορώ προσπαθούν να κάνουν το κόκκινο πράσινο.

η Άλωση


παπάδες πάρτε τα γιερά και σεις κεριά σβηστήτε,
γιατί είναι θέλημα Θεού η Πόλη να τουρκέψει.
Μόν' στείλτε λόγο στη Φραγκιά, να 'ρτουνε τρία καράβια°
το 'να να πάρει το σταυρό και τ' άλλο το βαγγέλιο,
το τρίτο το καλύτερο, την άγια τράπεζά μας,
μη μας την πάρουν τα σκυλιά και μας τη μαγαρίσουν".
Η Δέσποινα ταράχτηκε και δάκρυσαν οι εικόνες.
"Σώπασε κυρά Δέσποινα, και μη πολυδακρύζεις,
πάλι με χρόνους, με καιρούς, πάλι δικά μας είναι"

Αυτό ήταν το μεγαλύτερο μέρος από το μοναδικό σχόλιο στην περσινή ανάρτηση για την Άλωση της Πόλης. Αυτό που λείπει είναι η αρχή του "Τα Απίθανα Πεμπτάκια ανέλαβαν να βρουν μύθους, ποιήματα και τραγούδια αφιερωμένα στην Αγία Σοφία και να τα παρουσιάσουν στην τάξη."

Όσοι θέλουν να διαβάσουν για την Άλωση της Πόλης το 1453 μπορούν να διαβάσουν εδώ οι υπόλοιποι συνεχίζουν παρακάτω.

Αγοράζει(;;;) προπονητικό κέντρο

Το έχω γράψει και για άλλα θέματα που έχει «τελειώσει» η διοίκηση της ομάδας, αλλά παραμένουν ανοιχτά. 
Αγορά σημαίνει δίνω χρήματα. 
Με αέρα, φασόλια και φακές δεν αγοράζεις τίποτα. Ούτε βέβαια και με δημοσιοκαφρικές «πληροφορίες». Τέτοια πίεση μόνο «αέρα» κάνει στον Καπετάνιο.

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Συνάντηση μιας κορυφής(Μακρόπουλος) με δύο...

Από χθες βγήκε στον αφρό πάλι πως οι σχέσεις ΠΑΕ-ερασιτέχνη είναι κακές με ευθύνη της ΠΑΕ.εδώ
Τι κάνουν όμως για να αποπροσανατολίσουν τον οπαδό του Παναθηναϊκού;

Αντιρατσιστικές μαλακίες(χωρίς κενά και @)


Αλήθεια σε ποια άλλη ευνομούμενη χώρα της Γης αν αποκαλέσεις κάποιον αλλοδαπό με την εθνικότητά του θα το θεωρήσουν ρατσιστικό;

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

να τους κλαίνε οι ρέγγες

8.605 τα μέλη της Π.Σ. αλλά η δημοκρατία που δείχνουν στο "προσωποβιβλίο" είναι πρωτόγνωρη.
"Δημοψήφισμα" για το γήπεδο είχε εξαγγείλει ο πρόεδρας και το έκανε πράξη.

Τι κάνεις για να φτιάξεις μία νέα και νεανική ομάδα

Συνταγές για να φτιάξεις μία καινούρια ομάδα υπάρχουν πολλές, αλλά για μία νέα και συνάμα νεανική ομάδα με τον περιορισμό του χαμηλού μπάτζετ τότε οι επιλογές λιγοστεύουν. Η διοίκηση πρέπει να προσφέρει σταθερότητα(δεδομένο σε κάθε περίπτωση) στην ομάδα ώστε να ασχολούνται παίκτες και προπονητής μόνο με τα αγωνιστικά θέματα.

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ποιοι Γερμανοί και ποιοι Βαυαροί;

Είχανε βγει λέει οι Βαυαροί και σήκωσαν πανώ είμαστε Βαυαροί και όχι Γερμανοί επειδή χαρακτηρίστηκε Γερμανικός τελικός. Αλλά αλήθεια πόσοι είναι Βαυαροί ή έστω Γερμανοί;
Η 11άδα του τελικού περιείχε τους παρακάτω(σε σειρά με τον αριθμό της φανέλας):

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Κουίζ

Εύκολο για τους Παναθηναϊκούς, δύσκολο για τα γαυροποιημένα.
Πρώτα διαβάζετε την ερώτηση, έπειτα σκέφτεστε την απάντηση και μετά πατάτε το "διαβάστε περισσότερα" για να δείτε την απάντηση.

Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν κάνει μεταγραφές ενώ όλοι οι παίκτες είναι κλεισμένοι και με το στυλό στο χέρι;(ενώ οι ΑΡΔ και τα ΦΑΡΤ είναι με το πουλάκι στο χέρι;)

Dortmund - Bayern Champions League Final 25-5-2013 live streaming

Wembley Stadium - London 25/05/2013 - 21:45 (19:45 local time)

Τελικός του Champions League για τη σεζόν 2012-2013 και μία Γερμανική ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο. 
Ποια;

Οι σύνδεσμοι θα μπήκαν με κάποια καθυστέρηση.

"αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι ΚΟΤΕΣ"

Όπα «μάγκες» ένα-ένα τα προβλήματα που δημιουργείτε στην ομάδα ΜΑΣ.

Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον υπολογιστή και το ραδιόφωνο για την δουλειά και για καμία προσωπική εργασία-αβαρία και όταν επιστρέφουμε τα άσχημα νέα είναι ΒΟΥΝΟ.

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Μία φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης...που λέει και ο λαός.


"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ΕΠΟ διαρρέει πράγματα σε βάρος του Παναθηναϊκού. Όσον αφορά την UEFA, οι επαφές μας είναι μυστικές, αλλά η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει όλα τα εχέγγυα για να συμμετάσχει στο ελληνικό πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όλες οι υποχρεώσεις του είναι ρυθμισμένες, δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές. Είμαι βέβαιος για την αδειοδότηση." 17-5-2013

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Happy Birthday To Me

Ήταν 23 Μαΐου 2012 όταν...
έκανα την πρώτη ανάρτηση σε αυτό το blog. Σαν ΒΤΚ είχα στείλει πολλές στα αδέρφια στο mypanathinaikos αλλά αυτή ήταν η πρώτη ανάρτηση του blog.
Από τότε πέρασαν 12 μήνες, 365 ημέρες, 545 αναρτήσεις(αυτή έχει τον αριθμό 546), 947 σχόλια και αρκετές προβολές σελίδων. 

Στον 1 αυτό χρόνο άλλαξαν πολλά. 

Σε προσωπικό επίπεδο και σαν Βασίλης μπορώ να πω πως είμαι σε καλύτερη κατάσταση, ίσως πολύ καλύτερη, από πέρσι. Αν όμως έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στις χαρές που είχα και να τις ανταλλάξω με τα δυσάρεστα γεγονότα που είχαν πολλοί φίλοι, θα το έκανα ευχαρίστως. 

Σε επίπεδο blog ακόμη υπάρχουν ελλείψεις και ατέλειες. Σύντομα ελπίζω να καλύψω μία έλλειψη. Από τις πρώτες μέρες δέχτηκα θερμή υποδοχή, από φίλους και αντιπάλους. Οι δεύτεροι δεν διάβασαν την πρώτη μου ανάρτηση και έχαναν άδικα τον καιρό τους.

Επειδή η επανάληψη ποτέ δεν έβλαψε κανέναν εδώ μέσα θέλω να ευχαριστήσω ξανά όλους τους διαχειριστές του mypanathinaikos(Laplace, Σκεπτόμενος, Αλχημιστής, Κουρσάρος, Άλφα, Geo, ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν) τα αδέρφια αναγνώστες και σχολιαστές του mypanathinaikos(Γάκης, Νεοκοσμίτης, disgo, lazycook, Χάρης Νικολάου, Κυριάκος, Πράσινος Ρέντης, ΧΕΛΙ, fotis, Σπύρος, kat, Αντρέας, Θοδωρής, Παύλος, σίγουρα ξεχνάω κάποιους αλλά είναι πολλοί) αλλά και στον Δημήτρη-Ρέθυμνο που το τελευταίο διάστημα τα λέμε συχνά και τον Heil Gap που με τιμά με την εμπιστοσύνη του και τις αναρτήσεις του. Δεν ξεχνώ τον Κωνσταντίνο από το eglimatikotita.gr που και αυτός με τίμησε με την εμπιστοσύνη του. 

Για να σοβαρευτούμε λίγο διαβάστε παρακάτω.
Τι ΔΕΝ θέλω να διαβάσω σε σχόλιο:
1 Να τα 100στήσεις, γιατί δεν θα είναι λογικό στα 133 και μισό να είμαι blogger.
2 Να τις/τα 1000σεις(τις αναρτήσεις ή τα σχόλια), γιατί θα σημαίνει πως θα με θέλετε για λιγότερο από 1 ακόμη χρόνο

και λόγω της περίστασης ταιριάζει και το τραγουδάκι

Σας ευχαριστώ όλους για αυτή την κοινή πορεία και υπόσχομαι όσο μπορώ να τη συνεχίσω.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Καλορίζικος ο Πευκώνας

Όταν τα αδέρφια σου κάνουν μετακόμιση δεν περιμένεις να σου ζητήσουν να βοηθήσεις, προσφέρεσαι μόνος. 
Αν δεν το περιμένεις και το μαθαίνεις ξαφνικά τότε τους εύχεσαι καλορίζικο το νέο «σπιτικό». 
Καλά διαβάσατε «σπιτικό» γιατί αυτό ήταν για πολλούς από εμάς το mypanathinaikos και πλέον το νέο «σπίτι» μας θα γίνει ο Πευκώνας
Και στο νέο μας «σπιτικό» με τα αδέρφια μου θα μιλάω όπως έκανα ως τώρα, ελεύθερα, χωρίς να σκέφτομαι αν πρέπει να γίνω αρεστός ή να μην διαφωνήσω σε κάποιον, πάντα όμως με σεβασμό σε όλους τους.
Ραντεβού στον Πευκώνα.

ΥΓ Όχι πως δεν το είδατε αλλά για την μικρή πιθανότητα να μην μπήκε κάποιος στο mypanathinaikos και να μην το είδε.

Σε χάλασε Δημήτρη;

Όταν εσύ προσεγγίζεις την «θύρα13» είτε βάζοντας τους μέσα χωρίς εισιτήριο, είτε αβαντάροντας τις επιλογές τους τότε ο μόνος που είναι υπεύθυνος για το άδεια γήπεδο είσαι ΕΣΥ.
Γιατί είσαι εσύ και με όσα λες γίνεσαι ΓΡΑΦΙΚΟΣ; 

Aπολείπειν ο θεός Aντώνιον


Αφιερωμένο σε κάθε υγιή φίλαθλο και οπαδό της μεγαλύτερης Ελληνικής ομάδας, του Παναθηναϊκού.

Ντροπή σας γαυρόψυχοι φλώροι του Πουρέα


Ρε κωλόπαιδα δεν έχετε τσίπα;

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ανοιχτή πρόταση στα «ορφανά»

Η πρόταση θα γίνει στο τέλος του κειμένου και θα είναι απολύτως σοβαρή, γιατί εγώ είμαι στον πλανήτη Γη και ζω στη χώρα που ακόμα λέγεται Ελλάδα.

Σαμαράς - Ερντογάν σημειώσατε 2

Μας έχουν πρήξει με την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά(πρωθυπουργού) σε Κίνα και Αζερμπαϊτζάν και τις συμφωνίες που πέτυχε. 
Αλήθεια πόσο καλά τις «κλείδωσε», γιατί ίδιες και καλύτερες είχε κάνει ο Κ.Καραμανλής και ο ΓΑΠ τις «έσπασε» μία προς μία σε χρόνο dt.
Μήπως ακολουθεί τα βήματα του Κ.Καραμανλή και με τους Ρώσους;
Τελικά όμως για τη συνάντηση του Ομπάμα με τον Ερντογάν θα μας μιλήσει κανείς; Η Τουρκία κάτι πρόσφερε και κάτι πήρε. Έκανε ανταλλαγή και όχι θεωρίες για συμφωνίες, αλλά εδώ οι δημοσιογιουσουφάκια σφυράνε αδιάφορα και προσπαθούν να κρύψουν τη σκόνη κάτω από το χαλί.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Έχετε καταντήσει ΑΗΔΙΑ

Ακόνη δεν ανέλαβε και δείχνει. το πρόσωπό του.

Ναι καλά καταλάβατε, αυτόν που νομίζει πως είναι προπονητής και θέλει να λέγεται προπονητής του Παναθηναϊκού μας. ΜΑΣ, ΜΑΣ, ΜΑΣ. Με κεφαλαία γράμματα μήπως κάποιο ρουφιανάκι το δει και του το μεταφέρει.

Πως νομιμοποιείς την εσκεμμένα λάθος απόφαση;

Όταν απέναντί σου έχεις τους εκπροσώπους των συνεργών-συνενόχων σου τότε κάνεις θαύματα μπροστά στο μικρόφωνο.

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

19η Μαΐου Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

Δεν είμαι ο καταλληλότερος για να γράψω κείμενο για αυτή τη μαύρη σελίδα του Ελληνισμού. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν τιμώ την μνήμη των νεκρών προγόνων μας. Αυτών που έδωσαν την ζωή τους για την Ελλάδα, στην κυριολεξία. Δεν θα πρέπει να λησμονούμε και την δολοφονία από τους Σοβιετικούς χιλιάδων Ποντίων. Μία δολοφονία που δεν καταγράφηκε πουθενά αφού πέθαιναν από τις κακουχίες της πεζοπορίας στο δρόμο για το εσωτερικό της ΕΣΣΔ.Σήμερα όμως τιμούμε την αναγνωρισμένη από το Ελληνικό κράτος Ποντιακή γενοκτονία. Ακολουθεί η παράθεση του κειμένου που γράφτηκε πέρσι για την γενοκτονία. Θα το χαρακτηρίσω αρκετά ευγενικό και θα σας προτρέψω να επισκεφτείτε και τους συνδέσμους που ακολουθούν.

Πρώτα το «αγροτικό» και μετά στο «εξοχικό» για τον τίτλο



Τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες της Α φάσης των πλέι οφ της Α1 Μπάσκετ Ανδρών.

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Γιουροβίζιον

Πόσο κόστισε ρε εγκέφαλοι η φετινή Γιουροβίζιον;
Αλήθεια είναι χαζοί οι υπεύθυνοι των άλλων χωρών σε κρίση που δεν έστειλαν φέτος αποστολή;
Η φετινή αποστολή πήγε με χρήματα χορηγών; Μπράβο τους.

Ακόμη ένα βίντεο με ΩΜΗ βία από τους Σύριους αντάρτες.

Το βίντεο μου το έστειλε ο αδερφός μας Δημήτρης-Ρέθυμνο.

Δεν είναι νέο, αλλά ποιος προλαβαίνει να τα δει όλα και μάλιστα όταν βγαίνουν στο ίντερνετ;


Το συγκεκριμένο βίντεο σας προτείνω να μην το δείτε αν δεν είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, αν είστε ευαίσθητα άτομα, αν είστε σε περίοδο που η ψυχολογία σας δεν είναι καλή, αν είστε έγκυος ή αν είστε παιδιά ή ανήλικοι. Οι γονείς που θα το δουν ας το κάνουν κρυφά. Οι σκηνές ωμής βίας είναι τόσο σκληρές που σοκάρουν ακόμη και τους προετοιμασμένους.

Όλοι μαζί για να φύγει ο «σωτήρας»

Ο τύπος νομίζει πως είναι τσοπάνος και έχει το κοπάδι να το σαλαγάει. Τα πρόβατα μεγάλε είναι προς λιμάνι μεριά. Πρέπει να του αναγνωρίσω πως έχει πολύ θράσος και άγνοια κινδύνου για να κάνει τέτοιες δηλώσεις δημόσια.

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ξενοφοβία, ρατσισμός ή πιο απλά συγκάλυψη

Το τελευταίο διάστημα η χώρα έχει συζητήσει αρκετά για το θέμα του νέου αντιρατσιστικού νόμου. Ένα έκτρωμα που όπως και να το δεις θέλει να προσφέρει κάλυψη σε συγκεκριμένες ομάδες ατόμων που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαν να βρίσκονται για μικρά χρονικά διαστήματα στην Ελλάδα αλλά πλέον έχουν κάνει κατάληψη με τις ευλογίες όχι μόνο της παρέας του Αλέξη αλλά και της εγχώριας Τρόικας.

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Για όποιον θελήσει

Το σκέφτομαι εδώ και καιρό, περισσότερο καιρό από όσο καιρό σκέφτομαι να κάνω μία ακόμη προσθήκη στο blog(που θα την κάνω, αν και την καθυστερώ και είναι λάθος). Για εμένα θα είναι κάτι εύκολο αυτό που θα προτείνω πιο κάτω, αρκεί εσείς να μην έχετε πρόβλημα.

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Αποχαιρέτα το περίπτερο που χάνεις

Για τον φίλο μου τον Στέλιο, την γυναίκα του και τα παιδιά τους. 

Αποχαιρέτα το περίπτερο που χάνεις

Συνηθίσαμε τα ρημαγμένα καταστήματα, τις σκονισμένες βιτρίνες, τα αζήτητα «Πωλείται» και «Ενοικιάζεται». Τώρα θα συνηθίσουμε και τα εγκαταλειμμένα περίπτερα, αφού με τις νέες ρυθμίσεις τα προϊόντα καπνού θα πωλούνται και στα σούπερ μάρκετ. Στους επόμενους δύο μήνες, θα τοποθετηθούν ειδικά σταντ με τσιγάρα σε 250 καταστήματα μιας γνωστής αλυσίδας, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες. Αυτή η «απελευθέρωση» της αγοράς θα είναι η χαριστική βολή για χιλιάδες μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις που ήδη φυτοζωούν.

«Απειλές» για μετωπική σύγκρουση

Τέτοια που λέει ο Αλ Αφ και η αυλή του και ο Βαγγέλας αλλάζει τα φανελάκια το ένα πίσω από το άλλο. 
Τόσο πολύ φοβάται που τον λούζει κρύος ιδρώτας. 
Κοντεύει να γίνει fit από τα κιλά που χάνει. 
Δεν σταματάτε να λέτε ψέματα στον ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ οπαδό της ομάδας; Δεν ντρέπεστε καθόλου;

Αποκλειστική συνομιλία Μιχαλιού(Σορόπα) με τη Νικολέτα


Δεν προσέχουν τα «παιδιά» και έτσι η προσωπική συνομιλία τους δημοσιεύεται. Δεν μιλάνε για την ομάδα, γιατί η άποψη που έχουν είναι κοινή και είναι αυτή του μετόχου που όλο μπαίνει αλλά τελευταία στιγμή κάτι τον σταματάει.

Θέμα τιμής ο τίτλος

Είναι πλέον θέμα ΤΙΜΗΣ να πάρουμε το πρωτάθλημα στο μπάσκετ και μάλιστα ο πιο πειστικός τρόπος είναι το 0-3. Διπλό «σπάσιμο» έδρας δηλαδή.
Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει τι εννοώ, έχει σοβαρό πρόβλημα Παναθηναϊκοφροσύνης.

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

Συνήθως κράζω φίλες και γνωστές όταν μου μιλούν για ημέρες της γυναίκας κ.α. αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν θα κάνω ότι συνηθίζω.

Μπορεί να διαφωνώ με τις Παγκόσμιες Ημέρες γενικά αλλά με αφορμή αυτή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα ευχηθείτε στις μανάδες σας. Όχι γιατί πρέπει ή γιατί το γράφω εγώ, αλλά γιατί στα δύσκολα ακόμη και αν δεν το λέμε με φωνή και απλά το σκεφτόμαστε, τις ζητάμε δίπλα μας. Τουλάχιστον αυτό θυμάμαι να κάνει πριν 17 χρόνια στο κρεβάτι του πόνου ένας πολύ δυνατός άντρας.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΑΝΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ … ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ! HEIL GAP


443px-Bundesarchiv_Bild_183-34547-0003,_Bonn,_Theodor_Blank,_Bundeswehrfreiwillige

Όταν ο βασιλιάς του βορρά και ο βασιλιάς του νότου συγκρουστούν, θα υπάρξουν και ειδικές συμμαχίες σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή. Ψαλμός 83

Ναι, ο πόλεμος είναι ένα φρικτό πράγμα. 
Δυστυχώς, ο επόμενος μεγάλος περιφερειακός πόλεμο στη Μέση Ανατολή … φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ. 
Δεν υπάρχει «σχέδιο ειρήνης» που ξαφνικά πρόκειται να τα κάνει όλα εντάξει όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Michael Snyder. 

Έτσι χτίζονται καριέρες

Πλέον στα βιβλία/σημειώσεις του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο λύκειο θα πρέπει να μπει και ακόμη μία κατηγορία. Αυτή του επαγγέλματος της γλοιώδους πόρνης. Σήμερα στον ΑΝΤ1 είχε ένα « ντοκιμαντέρ» για τους τρόπους που μία ... τέτοια χτίζει την καριέρα της, και μάλιστα σε παραλλαγές.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ FORUM From HEIL GAP ( or mind the GAP )

Για να μην σχολιάσω εγώ το κείμενο της ανάρτησης βάζω τμήμα του που θα σας προετοιμάσει για το μέλλον.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΛΥ ΒΙΑΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.

και

Υ.Γ.3
Α ναι και κάποιοι άλλοι ισλαμοφασιστες που προ τριών μηνών ανέβασαν στο facebook φωτογραφίες καμαρώνοντας για το πώς δολοφόνησαν ένα γατάκι ….
Θαυμάστε λοιπόν όσο προλαβαίνουμε πρίν το “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο … τους προστατευόμενους των συριζαίων και πασοκο-νεοδημακρατών γιατί … @#$%^&

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Αντιγράψτε τις σωστές ενέργειες των μεγάλων ομάδων

Η είδηση χθες ήταν πως φεύγει από την πρώτη γραμμή ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αλλά αυτό ήταν χθες. Σήμερα η είδηση είναι ο αντικαταστάτης του. Ένας αντικαταστάτης που τον πρότεινε ο ίδιος και που η ομάδα του κάνει συμβόλαιο 6 ετών.

6ος και περιμένει

...το θαύμα.

Παναθηναϊκός-Ξάνθη live streaming

Παναθηναϊκός-Ξάνθη
9/5/2013 20.00 novasports1

Ανανεώθηκαν οι σύνδεσμοι για το παιχνίδι.

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Αφήνει τους πάγκους ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Στο τέλος της σεζόν θα σταματήσει την προπονητική του καριέρα και δεν θα βρίσκεται πλέον στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά θα αναλάβει διοικητική θέση.

Πως να μην «κάψετε» άλλα cd/dvd

Αν δεν έχεις να γράψεις κάτι για την ομάδα ή να σχολιάσεις κάτι άλλο σημαντικό, τότε μία καλή λύση είναι να προσφέρεις κάτι που έμαθες, σου φάνηκε χρήσιμο και από συζητήσεις με φίλους διαπίστωσες πως δεν το γνωρίζουν πολλοί.

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Πιο μαλάκας πεθαίνει

Γνωστό κοκκινομάγουλο γίδι, τραχανοπλαγιάς, ΦΑΡΤ του ελέους, πληρωμένος οπαδ...blogger, ΑλβανοΠακιστανός(να προλάβω πριν το νέο νόμο) πανηγυρίζει γιατί κατάφερε να προσπεράσει κάποιους που σταμάτησαν παραπάνω από δύο μήνες να κάνουν αναρτήσεις.

Οι απουσίες για το μπαράζ...

Αρχίζουν να έχουν άλλη τακτική στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μία τακτική που θυμίζει πιο πολύ μπάσκετ. Τουλάχιστον αυτό εγώ καταλαβαίνω και δεν μου αρέσει έτσι όπως εφαρμόζεται. Τακτικές εφαρμόζεις απέναντι σε αντιπάλους-φόβητρα ή τουλάχιστον ισοδύναμούς σου όταν έχεις να κερδίσεις κάτι πολύ μεγάλο.

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Ποιοι, πως και γιατί;

Πέρασε το Πάσχα και παρά την Αναστάσιμη διάθεση που έχω δεν σκοπεύω να αφήσω ασχολίαστα τα όσα βλέπω, ακούω και διαβάζω για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το «φαινόμενο» Χρυσή Αυγή

Είναι δίκαιο να τους αποκαλείς ως «φαινόμενο» γιατί έτσι το αντιλαμβάνεται ο πολύς κόσμος. Η αλήθεια διαφέρει. Αλλά γιατί δεν μπορούν να το καταλάβουν οι αντίπαλοί τους και πέφτουν μονίμως στην παγίδα να επαναλαμβάνουν τα λάθη τους;

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Χριστός Ανέστη

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΡΦΙΑ

Χρόνια πολλά και σε όσους γιορτάζουν σήμερα το όνομά τους. Ανέστηδες-Ανεστούλες, Αναστάσιοι-Αναστασίες, Πασχάληδες-Πασχαλίνες, Λάμπροι-Λαμπρινές και Χαρίσιοι να χαίρεστε τη γιορτή σας και να έχετε κάθε καλό. 
Πάντα γεμάτοι αγάπη, υγεία και ευτυχία.


διαβάστε παρακάτω μόνο αν έχετε όρεξη για κείμενο σχετικό με την θρησκεία μας

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Επιστροφή το Μ.Σάββατο

Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή κορυφώνεται το Θείο Δράμα, με την Σταύρωση και τον Επιτάφιο θρήνο. 
Τέτοιες μέρες δεν έχω λόγο για να γράψω κείμενο ούτε να σχολιάσω αν δεν συμβεί κάτι πολύ σημαντικό. Σας αφήνω στην ησυχία σας για δύο ημέρες
Επιστροφή με ευχές το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

ΥΓ Σχόλια θα δημοσιεύονται, αν υπάρχουν!!!

Αντί να σιωπούν κάνουν δηλώσεις


Τραγική η κατάσταση της πολιτικής σκηνής στην χώρα μας. Χθες με αφορμή την «παραίτηση» Κικίλια έκαναν δηλώσεις ο ίσως χειρότερος πρωθυπουργός που γνώρισε αυτή η χώρα και ένας από τους χειρότερους υπουργούς εργασίας, ΓΑΠ και Ανδρέας Λοβέρδος.

Στον τελικό θα είναι οι Γερμανοί

Από την μία οι Γερμανοί του Λεβα-ντόρτι και από την άλλοι οι Βαυαροί της Μπάγερν.
Επιτέλους δεν θα δω στον τελικό τις αδερφάρες που τις κοιτάς και ζητάνε φάουλ(είτε φοράνε φανέλες της Ρεάλ είτε της Μπαρτσελόνα). Μπορεί να μου χαλάνε την διάθεση οι Ρόμπεν-Ριμπερί με την ξινίλα τους αλλά τουλάχιστον θα δούμε ΜΠΑΛΑ. Γιατί άλλο ποδόσφαιρο και άλλο ΜΠΑΛΑ...

ΥΓ Στον τελικό θα υπάρχειαναμετάδοση μέσω live streaming.

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

1/5/1994


Συμπληρώθηκαν 19 χρόνια από την ημέρα που ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχασε ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια του, τον Άιρτον Σένα. Ήταν η 1η Μαΐου του 1994 όταν ο τότε 34χρονος Βραζιλιάνος πιλότος της Φόρμουλα 1, μάγευε για τελευταία φορά με τις οδηγικές ικανότητές του...

Οι δανεικοί επέστρεψαν, το χρέος μένει για τη νέα χρονιά...

Επέστρεψαν στους gay δανεικοί παίκτες που τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους. Αποκτήθηκε και ο Ολαϊτάν(σιγά το νέο) και πλέον όλοι μαζί θα κάνουν προπονήσεις για να δούνε ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα είναι αυτοί που θα δημιουργήσουν «νέες υποχρεώσεις» και «νέες θυγατρικές» Ούτε προγράμματα του ΟΑΕΔ να ήτανε οι δανεικοί των gay.