Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Αη Βασίλης

Αλήθεια πόσοι από όλους μας όταν ακούσουμε το όνομα Αη Βασίλης δεν σκεφτόμαστε τον χοντρομπαλά με τα κόκκινα; Γιατί όμως όλοι έχουμε αυτή την λανθασμένη εντύπωση; Μήπως γιατί τον κατασκεύασε και τον συντήρησε μία πολυεθνική εταιρία με προϊόντα βλαβερά για τον άνθρωπο;

Αποτίμηση 2012 και λίγη επικαιρότητα

Τις τελευταίες ημέρες έγιναν πολλά στο σύλλογο, στα δύο μεγαλύτερα τμήματά του. Στο μπάσκετ η ομάδα, για μία ακόμα φορά με ελλείψεις λόγω τραυματισμών, κατάφερε να κερδίσει στο τέλος τη Ζαλγκίρης και στο ποδόσφαιρο... Στο ποδόσφαιρο έχουμε τον πρόεδρο της Π.Σ. να μας θεωρεί πιθήκους. Η αλήθεια είναι πως ενώ είχα πρόσβαση στο ίντερνετ και παρακολουθούσα ότι γινόταν έμεινα εκτός κειμένων και σχολίων για τρεις μέρες.

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Τους ανοίγουν την πόρτα(με εικόνες από το ΦΕΚ)

Δεν μας φτάνει που μπαίνουν οι αλλοδαποί από την κάθε χαραμάδα και το κάθε παραθυράκι του νόμου πλέον οι πολιτικοί μας τους άνοιξαν και διάπλατα την πόρτα να μπουν και να κάνουν ότι θέλουν.

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

"Σκούζουν" όσοι θα χάσουν την άνεση τους

Άγιες μέρες και δεν σε αφήνουν να αγιάσεις. Δεν με έσωσε ούτε η επίσκεψη εκτός Θεσσαλονίκης σε  συγγενείς. Είπα επιστρέφω στις 27 του μήνα με νέο κείμενο και αυτοί με όσα τρέχουν να διαψεύσουν και όσα αφήνουν να αιωρούνται μου «επιβάλουν» να κάνω νέα ανάρτηση.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ο υποστηρικτής του σωτήρα μας

Τρισμέγιστε, τιτανοτεράστιε, ανυπέρβλητε, ακαταμάχητε, ανίκητε πρόεδρε μας, μόλις βρήκες και τον πιο φανατικό υποστηρικτή σου. Φυσικά και δεν θα μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που είναι βαμμένος "Αλ Αφ Ουζικός"(ποιος είμαι άλλωστε εγώ που δεν παίρνω και email με αυτά που θέλει ο μούλος σου να γράφουμε). Ο υποστηρικτής σου δεν είναι άλλος από τον πρώην κολλητό σου και μέχρι πριν λίγο καιρό συνεταίρο σου.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Βομβαρδίστε με mail την ΠΑΕ

Αδέρφια δεν πάει άλλο.
Δεν θα μας τρελάνουν, δεν θα μας διαλύσουν την ομάδα.
Δεν γίνεται επειδή βλέπουν το τρένο να φεύγει και αυτοί να είναι μόνοι στο σταθμό να θέλουν να το εκτροχιάσουν.
Από την μία στα λόγια είναι διαθέσιμοι να συνεργαστούν με την πλευρά του Πρίγκηπα όμως οι πράξεις τους δείχνουν άλλα. Και από την άλλη προσπαθούν να ξηλώσουν κάθε τι καλό από την ομάδα(παίκτες Εθνικής).

Τι προτείνω;

Αφήστε ήσυχο τον Ρότσα

Επειδή έχω αρχίσει να νευριάζω με τα όσα διαβάζω και ακούω να λέγονται για ενδεχόμενη απομάκρυνση του Ρότσα και πως συζητήθηκε και με τον Αλ Αφ Ούζο. Ρε δεν πάτε καλά που μεταφέρετε όλα αυτά τα αίσχη και τα πονήματα της φαντασίας του βλάκα του Νικολάκη.

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Το μπαλάκι στην πλευρά του Πρίγκηπα

Είμαι μαζί σας σχεδόν επτά μήνες και καλώς ή κακώς πάντοτε έγραφα στο blog όσα πίστευα πως πρέπει να γίνουν ή να ειπωθούν και με εξέφραζαν. Σήμερα θεωρώ πως είναι η μέρα που μπορώ να βλογήσω τα γένια μου(μιας και τα μαλλιά τα κουρεύω πολύ κοντά).

Βέροια και Κάθαρση

Ήθελα να γράψω για το ματς στη Βέροια κάποια πράγματα αλλά στερούμαι νομικής υποστήριξης και δεν θα τα γράψω όπως τα σκέφτομαι.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Έκαναν τη Βέροια να δείχνει Μπαρτσελόνα

Δεν χρειάζεται προπονητής για να νικήσεις τη Βέροια.
Δεν χρειάζεται προπονητής για να μην φας 3 γκολ από τη Βέροια.
Δεν χρειάζεται προπονητής για να μην φας 3 γκολ από τη Βέροια του Γεωργέα και του Καφέ.
Δεν χρειάζεται προπονητής για να μην δείχνεις ερασιτεχνική ομάδα που οι παίκτες της παίζουν πρώτη φορά μαζί.

Όταν ο Σπάθας βαφτίστηκε Σπανάθας


"Πιο συγκεκριμένα, στο ντέρμπι ρούλης– ΠΑΟΚ, η ομάδα μας έχασε με 2-0 και έχασε τις ελπίδες που είχε για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος, όμως, δεν ήταν η κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μας, αλλά η κάκιστη διαιτησία από τον Σπα(νά)θα...Σε εκείνο τον αγώνα ο διαιτητής έπαιξε καθαρά κατά της ομάδας μας, δηλαδή η διαιτησία ήταν στο 80-20% κατά της ομάδας μας! Και όμως ήταν τόσο...Γινόταν φάουλ σε παίχτη μας; Έλεγε "ο αντίπαλος βρήκε μπάλα". Έβρισκε μπάλα ο παίχτης μας; Έλεγε "είναι φάουλ και κάρτα"... Εν' τέλη, ο "διαιτητής"  απέβαλλε δύο παίκτες μας με δεύτερη κίτρινη (Σνάουτσερ, Βιεϊρίνια) μέσα σε δύο λεπτά (78’-80’)"

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Bazaar Συλλόγου Συνδρόμου DOWN Ελλάδος

Καμουφλαρισμένη υποταγή ή Στρίβειν δια του αρραβώνος

Όταν όλοι χαίρονται ή τουλάχιστον χαμογελούν είναι περίεργο να μην συμμετέχεις στην όλη ατμόσφαιρα. Από τη στιγμή που διάβασα την ανακοίνωση των μετόχων δεν ξέρω τι με έπιασε αλλά δεν μπορώ να χαμογελάσω ούτε και να σκεφτώ πως δεν κρύβει κάτι. Δεν είμαι από αυτούς που θα αρχίσουν να ψάχνουν αν η επιταγή είναι αληθινή, το έκαναν άλλοι αυτό και εγώ δεν θα μπορούσα να το ψάξω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να σκεφτώ τι γράψανε οι άνθρωποι. Δεν είμαι γκρινιάρης αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.

Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση

Α Η Δ Ι Α
Οι άνθρωποι είναι για ακόμη μία φορά προκλητικοί.
Τσιριζαίοι και gay-roi.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ομοιότητες

Νικόλας Πατέρας : «Οι Αντωνίου, Τεν Κάτε θα πρέπει να κοιτάξουν να λύσουν τα προβλήματα που έχουν στη συνεργασία τους. Τον τελευταίο καιρό λειτουργούν άψογα. Υπάρχει ταύτιση απόψεων. Ήρθαν μαζί, θα φύγουν μαζί
Ο ένας έφυγε στις 8/12/2009 και ο άλλος άργησε κάπως.

Σαπίλα

Δεν μπορώ να σχολιάσω διαφορετικά δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης παρά μόνο ως σάπιους.
Που στηρίζεσαι «κύριε» και βγαίνεις και λες τις σαχλαμάρες σου; Έχεις εσωτερική πληροφόρηση; Μήπως σου έστειλε και εσένα ο Πρίγκηπας πρόταση να παραχωρήσεις τις μετοχές που δεν έχεις;

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Τι σκέφτομαι για την πρόταση

Ξεκινάω παραδεχόμενος πως δεν σκέφτομαι συμβατικά και πως μπορεί σε πολλούς να φανούν περίεργα τα όσα γράφω. Θα αποτυπώσω την σκέψη μου για την πρόταση σαν να ήμουν εμπλεκόμενος και έπρεπε να κρίνω αν θα την δεχθώ ή όχι.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Θα γυρίσουμε σελίδα;


Επειδή κάποιοι πάνε να μας βγάλουν όλους τρελούς θα πάρω κάποια δεδομένα με τη σειρά και θα τα συμπληρώσω με μία πληροφορία και ένα συμπέρασμα.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Μπολιασμένος από μικρός με το πάθος του Κάρα

Πως να μην γίνει παικταράς όταν εκτός από την μπάλα που γνωρίζει έχει πάρει και το πάθος του Κάρα;

Μαντάλος-ε το Χ για τους gay

Προσοχή στον Πουρέα

Έχω την τάση να πειράζω γνωστούς και φίλους και δύο φορές τους οπαδούς του ποδοσφαίρου. Μπορεί να τους λέω τα χειρότερα αλλά πάντα με χαμόγελο και χωρίς ποτέ να τους θίγω. Έτσι όλοι τους έχουν να πουν και μία καλή κουβέντα. Εκεί όμως που με πιάνει να ρωτήσω και κάτι παραπάνω είναι όταν γνωρίζω νέους Παναθηναϊκούς.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Αφιερωμένο εξαιρετικά

Δέχομαι και αφιερώσεις...
Αδερφέ μου neokosmiti γουστάρω αυτά που ανεβάζεις αλλά εδώ δεν κρατήθηκα και ανέβασα Ρούκουνα. Λες και τον έβλεπε ο Ρούκουνας από τότε.

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ψάχνω να βρω σενάριο

Λένε πως ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται και επειδή εγώ δεν μπορώ λόγω μικρού μήκους τρίχας να πιαστώ από τα μαλλιά μου ψάχνω να βρω το τρελό σενάριο που να με βολεύει. Αν δεν το κάνω αυτό θα αρχίσω με τα νεύρα που έχω να ξεσπάω σε κάθε μαλάκα που θα μου πηγαίνει κόντρα ή που θα μου πουλάει πνεύμα. Σήμερα το μεσημέρι πριν μάθω την είδηση της αποχώρησης κάποιος την γλίτωσε για λίγο, αλλά αν τον έβρισκα τώρα...

Δεν θέλω να γίνει

Δεν θέλω να γίνει ο Παναθηναϊκός του μπάσκετ μία νέα Λιμόζ, μία νέα Γιουγκοπλάστικα, μία νέα Αρμάνι Μιλάνο.

ΣΟΚ

ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ

Άμα δεν σε θέλει

Τι να πρωτογράψω για την σημερινή γκίνια; Από που να αρχίσω και που να τελειώσω;

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Έχω στο Λονδίνο μια δουλειά ... πάω να πατήσω πετεινά

Πάμε για το διπλό που λέω από το καλοκαίρι. Αυτό το διπλό το πίστευα ακόμα και με τον "ύπνο" στον πάγκο, τώρα με τον Χ.Ρ.Ρότσα το έχω σίγουρο. Άλλη μία μεγάλη νίκη θα γραφτεί στην Παναθηναϊκή ιστορία, άλλο ένα διπλό σε μία ιστορική έδρα. 

"το τέλος του κόσμου" αλλά όχι η καταστροφή της γης

Μας έχουν πρήξει με ταινίες, θεωρίες και με πακέτα επιβίωσης για την ημέρα που θα έρθει το τέλος της γης και του κόσμου μας. Σαφώς και δεν πιστεύω στο τέλος του κόσμου σε λίγες ημέρες αλλά κάτι θα γίνει. Θα είναι η αλλαγή των πόλων(δεν είναι η πρώτη φορά) ή θα είναι η επίδραση του ήλιου στην γη;

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Αηδία με τους ΑΡΔ

Τι πίνουν και δεν μας δίνουν;

Όταν ο Παναθηναϊκός έπαιζε στο C.L. έπρεπε να περάσει στον επόμενο γύρο είτε ξεκινούσε ισχυρός είτε σαν τρίτος ή τέταρτος. Αν έβγαινε τρίτος ήταν αποτυχία.

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Στοίχημα και όποιος προλάβει

Σήμερα έχουμε τρία ματσάκια που έχουν πιθανότητες να βγουν.
Όλες οι ομάδες κυνηγάνε την πρωτιά και μπορούν να κερδίσουν τους αντιπάλους τους.

Ο Αντρέας και ο Βαγγέλης(όχι του ποδοσφαίρου)


Βλέπει ο Βαγγέλας πως δεν θα γίνει πρωθυπουργός ποτέ(έχοντας πέσει στον λάκκο που του έσκαψαν "Κινέζος" και ΓΑΠ) και αρχίζει να μιλάει και να πράττει χωρίς να σκεφτεί.

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

4 Δεκεμβρίου γιορτάζει το Πυροβολικό

Γιορτάζει η Αγία Βαρβάρα προστάτιδα του ένδοξου Πυροβολικού.

Δεκεμβριανά 1944


Εγώ πιστεύω στην εκδοχή πως ξεκίνησε αναίτια η αστυνομία το αιματοκύλισμα. Αλλά από ποιον έπαιρνε εντολές η αστυνομία; Ποιος ήταν πρωθυπουργός; Μια ζωή αυτή η χώρα θα έχει κάποιον Παπανδρέου να την πληγώνει. Το κείμενο που ακολουθεί είναι από το www.sansimera.gr  http://www.sansimera.gr/articles/357

ΒΥΝΤΡΑ-ΠΕΤΡΟΓΚΟΛ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Αποκρατικοποιήσεις θα γίνουν παντού;

Γαύρε πρωθυπουργέ με γαύρους υπουργούς που σκέφτεσαι να αποκρατικοποιήσεις τόσες κερδοφόρες εταιρίες το μπουρδέλο του μεγάλου λιμανιού της χώρας θα συνεχίσεις να το έχεις κρατικό;

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Καλό μήνα

Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα να έχουμε. 
Περιμένω να δω πόσο καλός θα είναι για την ομάδα από τα πρώτα παιχνίδια με Ολυμπιλαγό Ν.Σμύρνης, Τότεναμ και Gay.