Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Υπό του ΜΗΔΕΝ

Υπό του μηδέν η απόδοση των περισσοτέρων παικτών της ομάδας. Διασώθηκαν οι Καρνέζης και Τριανταφυλλόπουλος. Ο πρώτος γιατί αν δεν ήταν και αυτός θα χάναμε και ο δεύτερος γιατί μπορεί να μην έδειξε τα φοβερά στοιχεία αλλά για πρώτο παιχνίδι και για την ηλικία του δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από κάποιον άλλο και το πιο σημαντικό είχε διάθεση να παίξει.

Τα κωλόπαιδα

Είναι κάτι κωλόπαιδα που ευθύνονται για την μισή εικόνα ντροπής της ομάδας. Τα κωλόπαιδα του ΦΟΡΕΑ. Μας πουλάνε Παναθηναϊκοφροσύνη και νταβατζιλίκι με τις ευλογίες κάποιων ΑΜΕΤΟΧΩΝ. 
Ως πότε ρε τσογλάνια θα βάζετε ταφόπλακα στα δικά μας όνειρα;
Ως πότε επειδή κάποιοι από εσάς τα παίρνετε θα μιλάτε εκ μέρους ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών;
Δεν σας ανήκει ΤΙΠΟΤΑ και προπάντων ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ Η 13.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Una faccia una razza ; Δεν νομίζω...

Στην Ιταλία μετά το πρώτο σκάνδαλο που την Γιούβε την ξεσκίσανε, δίκαια, και όχι μόνο την Γιούβε. Έλα που οι Ιταλιάνοι δεν σταμάτησαν εκεί. Ο προπονητής της Vecchia Signora, ο αγαπητός σε πολλούς Παναθηναϊκούς, Αντόνιο Κόντε είχε την ιδέα, πιθανόν όχι μόνος του, να βοηθήσει την Σιένα. Τι έκανε ο άνθρωπος; Βοήθησε την πρώην ομάδα του. Πιστεύει κανείς πως κάποιος από τους Ιταλούς αθλητικούς δικαστές ενδιαφέρθηκε να μάθει αν η προηγούμενη ομάδα του Κόντε ήταν η Σιένα; Δεν τους απασχόλησε και του επέβαλαν μία ποινή, ότι πρέπει. 10 μήνες. Μόνο 10 μήνες, όχι βέβαια καθώς ήρθε και η FIFA και επέκτεινε την ποινή του Ιταλού προπονητή μέχρι τον Αύγουστο του 2013.

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν ξέρω αν θα είμαστε Ατρόμητοι

Τι περιμένει κάποιος σήμερα το βράδυ αν είναι οπαδός του Παναθηναϊκού;
Μήπως να δει μία διαφορετική ομάδα;
Μήπως νέους παίκτες;
Μήπως διαφορετική νοοτροπία;
Συστήματα δουλεμένα στην προπόνηση;
Παιχνίδι κατοχής με σίγουρες σέντρες και πάσες;
Να βάλει γκολ κάποιος επιθετικός;

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Πανεπόπτης οφθαλμός σε video clip

Αυτοί έχουν πολύ θράσος. Μέχρι σήμερα τα έκαναν όλα στα μουλωχτά, με σύμβολα σε κουρτίνες, ταπετσαρίες ή με σχηματισμούς των χεριών σε συνδυασμό ή όχι με το πρόσωπο. Πλέον κάνουν επίδειξη δύναμης. Μας δηλώνουν ευθέως πως είναι εδώ, κάνουν ότι θέλουν και δεν μπορεί να τους ελέγξει ή να τους σταματήσει κανείς.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Αν ισχύει η φήμη...

Αν ισχύει η φήμη πως το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ θα σταματήσει να είναι μονοπώλιο τότε για εμένα εξηγούνται πολλά, πάρα πολλά. Για την ομάδα και όχι μόνο. Έγραφα εδώ και πολλούς μήνες(δεν θυμάμαι αν ήταν και πλέον του έτους) πως η οικογένεια που κατείχε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Παναθηναϊκού θέλει να απεμπλακεί και θα το κάνει καθώς απαγορεύεται να είσαι μέτοχος σε ΠΑΕ και να έχεις άδεια στοιχηματικής εταιρίας.

HAARP στην Ελλάδα;

Νέα σεισμική δόνηση 4,9 Ρίχτερ δυτικά της Κρήτης

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ρε κάτι μακάκες που υπάρχουν

Είχα πει δεν θα δω την γαυρέτα σήμερα αλλά πριν λίγο μπήκα στον πειρασμό και την άνοιξα. Τι το ήθελα. Αν ξεκινήσει κάτι στραβά θα συνεχίσει στραβά. Δεν μου φτάνει η απογοήτευση που μας κερνάει η ομάδα μας έχουμε και τον κάθε άμπαλο δημοσιο...ο των gay να γράφει μαλακίες. Και το όνομα αυτού Νικολακόπουλος, ποιος άλλος.

Οι Δίκωλοι

Όλοι οι άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη ανατομικά είμαστε ίδιοι(μην με διορθώσεις disgo αν δεν το γράφω σωστά αυτοί που πρέπει θα το καταλάβουν). 
Όλοι;;;; 

Βγάλτε την φανέλα και φύγετε από δω


"Λόγω κρίσης πουλήσαμε το Ευρωπαϊκό κουστούμι"

Πέρα από τον Καρνέζη που προσπάθησε να γλιτώσει τα χειρότερα για την ομάδα μας όλοι οι υπόλοιποι(εκτός του Χάρη Μαυρία που σαν αλλαγή δεν θα τον κρίνω για το λίγο χρονικό του διάστημα) ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ρεαλιστικές εκτιμήσεις για το Μάριμπορ-Παναθηναϊκός

MariborPanathinaikos
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το πρώτο παιχνίδι στο Eyropa League είναι: Καρνέζης, Καπίνο, Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Πίντο, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Κατσουράνης, Βιτόλο, Μαρίνος, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας, Κουίνσι, Φορναρόλι, Τοτσέ. Είκοσι παίκτες, δύο θα μείνουν εκτός. Εκτιμώ πως θα είναι οι Κοτσόλης και Χουχούμης(για αυτό και τα bold γράμματα) εκτός απροόπτου(τραυματισμός τελευταίας στιγμής).

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Quiz

Quiz

Τελικά η 13 τι είναι;(ιδεολογικά)

Κάποτε η θ13 είχε πάρει σκοτεινό μονοπάτι με την Ν.Ο.Π.Ο. αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχασε τον δρόμο της. Ο δρόμος της και η πορεία που χάραξαν οι Παναθηναϊκοί οπαδοί ήταν πάντα ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ και Ελληνοκεντρικός. Πολέμησαν για την Ελλάδα, κάτι που μόνο οι οπαδοί του Ηρακλή έχουν επίσης την τιμή να έχουν κάνει και κανείς άλλος.

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν σας έκανε ο Λεβαντόφσκι;

Κεντάει ο Λεβαντόφσκι για ακόμη μία χρονιά με την Ντόρτμουντ.
Στο 87 έκανε το 1-0 και έδωσε τους 3 πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Μίκρυνε ή όχι τελικά;

Είναι πολλοί αυτοί που ακόμη και σήμερα θέλουν να με πείσουν πως η ομάδα μας δεν μίκρυνε. Δεν θα ασχοληθώ με την φετινή χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά με τα τελευταία χρόνια από την πολυμετοχικότητα και μετά.
Για τους ηλίθιους-στημένους θα είναι πάλι ο υμνητής του Βαρδινογιαννισμού, άσχετα αν από την οικογένεια η συμπάθειά μου ήταν πάντα στον Καπετάνιο και από τις επιλογές του ΙΒΒ μόνο ο Άγγελος Φιλιππίδης.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Δωράκι στα ΦΑΡΤ ένα παλιό σποτάκι

Σποτάκι από το Πρωινό Φρικασέ όταν ήταν στον 1055Rock.
Γιατί άλλο πουλάκι και άλλο που..α.

Ρατσισμός ή πολιτισμική διαφορά;

Όταν στον μουσουλμανικό κόσμο είσαι Χριστιανός είναι έγκλημα, σε οδηγούν στο θάνατο ακόμη και με παραποιημένες αποδείξεις. Μπορούν ακόμη και με ψέματα να ξεσηκωθούν και να κάνουν ταραχές παντού. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το ΜΕΓΙΣΤΟ ΨΕΜΑ πως πήραν από μουσουλμάνο τις ΣΕΛΙΔΕΣ που είχε φυλαγμένες στην κωλοτσέπη μέσα σε άλλο χαρτί και τις πέταξε; Κανείς ή τουλάχιστον κανείς κάτοικος Αθηνών. Η Αθήνα έγινε κόλαση άσχετα αν ένας σοβαρός και έντιμος μουσουλμάνος έλεγε πως είναι στημένα τα επεισόδια.Απαγορεύεται να φωτοτυπήσεις, να σχίσεις, να φέρεις σε επαφή με σωματικά υγρά(ιδρώτας) ή να φερθείς με ασέβεια στο Κοράνι. Δηλαδή ο μουσουλμάνος που κατηγόρησε πως του έσχισαν τις σελίδες ήταν ή ψεύτης ή άπιστος. Τίποτα από τα δύο πράκτορας ήταν.

Εορτή των Αγίων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος, και Αγάπης

από το  vatopaidi.wordpress.com

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Δείγμα ΦΑΡΤ

Έτσι του ήρθε το e-mail έτσι τα έγραψε. Είπα και εγώ με ξέχασαν τα κορίτσια σήμερα;
Με κόκκινο(από το αίμα που βγάζουν τα ΦΑΡΤ) τα σχόλια μου.

POSO TROMPAS EISAI????KALA OTI EISAI AMPALOS FAINETE APO AYTA POY GRAFEIS.Μεγάλε δάσκαλε δίδαξέ με.

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΥΓΕ

ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ

Σημαντική πληροφορία(όχι για την ομάδα)


Μπορεί να είναι και αποκλειστική η πληροφορία, δεν το γνωρίζω, αλλά σίγουρα δεν είναι γνωστή στον πληθυσμό. Το σίγουρο είναι πως οι συγκεκριμένες σκέψεις υπάρχουν εδώ και καιρό αλλά τελευταία έγιναν πολύ πιο έντονες.

Πως θέλω να βλέπω την ομάδα μας

Πως θα ήθελα να δω την ομάδα σήμερα(και όχι μόνο σήμερα αλλά εδώ και χρόνια). Οι νεότεροι φίλοι της ομάδας δεν έχουν δει την εικόνα που θα περιγράψω και σε κάποιους θα φανεί πολύ παράξενη.

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Τα θυμάστε αυτά;

Για να μην ξεχνιόμαστε.
Πέρσι ήταν που δεν  θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα λόγω στημένων αγώνων και έπρεπε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Να το δούμε και σε εικόνες, τα πρωτοσέλιδα(της 5ης Ιουλίου 2011) μιλάν από μόνα τους.

Τα site της ντροπής στην υπηρεσία των gay


Τόσα ωραία είπε σήμερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και κάποιοι συνεχίζουν να θέλουν να κάνουν κακό στο μοναδικό τμήμα του συλλόγου που θέτει ψηλά τον πήχη. Με τον γνωστό τρόπο, που αυτοί έχουν ανάγει σε επιστήμη, γράφει ένας γαύρος πέντε παπαρολογίες και μετά τις δίνει σε έναν «Παναθηναϊκό» να τις γράψει στο αγαπημένο site των επιχορηγούμενων γαυροποιημένων «οπαδών».

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Η Συμμορία ξανασυγκεντρώνεται(ενημέρωση)

Είναι σαν να βλέπεις τις ταινίες με τον Κλούνευ και τον Πιτ, μόνο που ακόμα και εκείνοι πλήρωσαν. Εδώ στο Ellada κάποιοι δεν πληρώνουν ποτέ και μερικοί ζητάνε και τα ρέστα. Με λίγα λόγια "και κερατάς και δαρμένος". Βέβαια για όλα αυτά κανένα κακομαθημένο τσογλάνι που ξέρει λίγη μπαλίτσα δεν θα μιλήσει, κρατάει πισινή για την επιστροφή.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Συμμαζέψου μικρέ

Μικρέ πήρες ψηλά τον αμανέ και όταν πέσεις και θα γκρεμοτσακιστείς. Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Ο Ζιντάν; Θα μπορούσα να γράψω απλά "έκανε και η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο" και να τελειώσω με τις μ@λ@κίες που είπες.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

11/9/2001 ένα μικρό ψέμα για την Αμερική...

...ένα μεγάλο έγκλημα για την ανθρωπότητα.

Πάνε 11 χρόνια απο την ημέρα που τέθηκε σε εφαρμογή ένα ακόμα αρρωστημένο σχέδιο των Παγκόσμιων νταβατζήδων. Αρκετά καλά σχεδιασμένο, αλλά με τον βιασμό-καταιγισμό από «ειδήσεις» πέρασε σαν αληθινό γεγονός. Η προσεκτική ματιά κάποιων, οι αναλύσεις επιστημόνων, αλλά και τα στοιχεία που έδωσαν κάποιοι που σώθηκαν από την μαζική δολοφονία δείχνουν ένα καλοστημένο κόλπο. Απώτερος σκοπός αυτού του ... γεγονότος ήταν μία ακόμη εισβολή. Μία εισβολή σε χώρα που έχουν υπό τον έλεγχό τους πρώην σύμμαχοι των εισβολέων. Τι να ζητάς από μία κατεστραμμένη χώρα; Τι να έχει μείνει για να κλέψεις; Τι να κοστίζει τόσο που να θυσιάσεις πολλές ανθρώπινες ζωές, εντός και εκτός ΗΠΑ;

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Φαληράκι, Μάλια, Θεσσαλονίκη

Το γεγονός πως κάθε χρόνο έρχονται εκατοντάδες ηλίθιοι Άγγλοι στα Μάλια και στο Φαληράκι το γνωρίζαμε. Τον «πουριτανισμό» των Άγγλων επίσης(εντός του νησιού και όταν είναι σε δημόσιο χώρο, αν δεν τους βλέπουν δεν πιάνει). Την  τάση τους για μεθύσι και έπειτα κάθε πιθανής και απίθανης πράξης επίσης. Αυτό που δεν γνωρίζαμε ήταν πως το φαινόμενο αυτό μετακόμισε Βόρεια.

Ο φόβος του "έφηβου πούστη"

Ο Μόραλης στην Σούπερ Κλικα, ο Σαρρής για ΕΠΟ και εναλλακτική ο Γκαγκάτσης. Οι διαιτητές πάντα δικοί τους, ακόμα και αν στα νιάτα τους αρπάξαν από ψιλές εως χοντρές επειδή ήταν Παναθηναϊκοί. Τασούλη θυμάσαι στο Ωραιόκαστρο; Η nova έχει χρώμα, κόκκινο χρώμα. Και για να τους βοηθήσει πάλι τους gay έβγαλε τις γραμμές, του offside και της απόστασης του φάουλ. Όλοι μαζί για να δώσουν το πρωτάθλημα πάλι στις λιμανίσιες. 

Υπογράφω μόνο σαν BTK

Επειδή κάποιοι αντιγράφουν χωρίς να βάζουν πηγή.
Επειδή κάποιοι οικειοποιούνται κάποια κείμενα που δεν είναι δικά τους.
Επειδή κάποιοι χρησιμοποιούν παρόμοιες εκφράσεις και προσεγγίζουν με παραπλήσιο τρόπο κάποια θέματα. Όχι, αυτό δεν με ενοχλεί καθώς δεν υπάρχει παρθενογένεση στο γράψιμο αλλά κάποιοι μπερδεύονται.
Θέλω να ξεκαθαρίσω ένα θέμα. 

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν το πιστεύω λόγω των πολιτικών και των πολιτικών


Είναι από τις φορές που σκέφτομαι "λες ρε συ να γίνει το θαύμα; λες να μας αφήσουν να ορθοποδήσουμε;". Σαν άνθρωπος που πέρασε έξι χρόνια στα ξύλινα έδρανα του ΑΠΘ έχω να πω πως στέκει το άρθρο, ΑΛΛΑ ως δια «μαγείας» οι Έλληνες πολιτικοί θα αρνηθούν. Επιπλέον αν θυμάμαι και καλά το Μνημόνιο λέει πως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ.

DPG ή διαφορετικά Δημήτρης Παύλου Γιαννακόπουλος

Το γεγονός πως θα έφτανε η μέρα που θα έγραφα καλά λόγια για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο δεν το είχα φανταστεί ποτέ. Δεν τον συμπαθώ από τότε που την είχε πέσει σε παίκτες της ομάδας και ο Ράτζα τον συνέτισε. Γιος ενός πλούσιου μπαμπά εξ αρχής μου έβγαζε αρνητικά συναισθήματα. Όχι πως φταίει που είναι πλούσιος, δεν έχω τέτοια κολλήματα. Αλλά πως να το κάνουμε η όλη στάση του... Ίσως γιατί οι «Αφοί» κυκλοφορούν χωρίς μπράβους όπου και αν πάνε και τους σέβονται ΟΛΟΙ σε αντίθεση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που κουβαλά μαζί του και κάποιους "άσβερκους". Ίσως γιατί οι δικαιολογίες του στυλ "Κύριε τροχονόμε δεν πάει πιο αργά(νομίζω έχει την Μακλάρεν)" είναι για φλώρους και δεν αρμόζουν σε άντρες. Μπορεί να είναι και το γεγονός πως μέχρι πέρσι κάποιος γνωστός μου που δουλεύει στη Βιανέξ έλεγε ελεύθερα την γνώμη του και φέτος το καλοκαίρι μου τα μασούσε, ο Δημητράκης είναι καλός και μα και μου και...

από τα αδέρφια του mypanathinaikos
Μπορεί να του χρεώνω την φυγή των Ομπράντοβιτς-Ιτούδη-Καϊμακόγλου-Μπατίστ καθώς για τον Ίαν και τον Σάρας δεν χαλάστηκα και πολύ αλλά θα ήμουν άδικος αν δεν του αναγνωρίσω το γεγονός πως μόνο αυτός έδωσε κίνητρο στην ομάδα του ποδοσφαίρου(έχουμε και τους παραδόπιστους) και πως αν και νεόκοπος προσπαθεί να φέρει ότι καλύτερο μπορεί και είναι στις επιλογές του νέου προπονητή της ομάδας. Ναι δεν μου άρεσε που επέλεξε τον Πεδουλάκη για προπονητή, αλλά αφού αυτόν επέλεξε με αυτόν θα πορευτούμε.

Όταν οι «Σωτήρες» της ΠΣ μας παραμύθιαζαν για τα εκατομμύρια που θα δώσουν οι Παναθηναϊκοί οπαδοί και απλά όλοι αυτοί περίμεναν την απεμπλοκή του ΙΒΒ και του Βαρδή ο ίδιος δεχόταν, όχι άδικα, την κριτική για όσα ήδη έκανε. Όταν οι άλλοι μου ετοίμαζαν διαφημίσεις που θα πρέπει να έχουν ξεπεράσει τα 2εκ € σε κόστος αυτός προσπαθούσε να φέρει τον Φώτση πίσω. Όταν οι άλλοι έδιναν δωράκια για να γράψουν έστω και ένα ακόμα μέλος των 20€ αυτός στήριζε τις επιλογές του προπονητή και προσπαθούσε να του φέρει παίκτες. Τέλος όταν μετά από πολύ παπατζιλίκι οι «Σωτήρες» μας μας είπαν πως ενώ η ομάδα χωλαίνει δεν θα κάνουν μεταγραφές αυτός προσπαθεί να εξαντλήσει τα περιθώρια που έχει.

Για να μην παρεξηγηθώ και να  κλείσω το θέμα, δεν μου έγινε συμπαθής ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν προσδοκώ σε οφέλη και περιμένω να τον δω να συνεχίζει να προσπαθεί. Ίσως αν συνεχίσει να προσπαθεί για την ομάδα να μπορέσω κάποτε να πω πως δεν τον αντιπαθώ(έχω και προσωπικούς λόγους).

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Μπουγάτσα με επεισόδια

Σε λίγο η Θεσσαλονίκη θα κεράσει Μπουγάτσα με επεισόδια. Όχι γιατί το θέλει αλλά γιατί ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, νομίζοντας πως με αυτό τον τρόπο θα αυξήσουν τα ποσοστά τους.
μπουγάτσα με επεισόδια

Παίζει η Εθνική, ώρα να βγούμε για ποτάκι

Αν ήταν η ομάδα του Ρεχάγκελ ακόμα και με τον Χαριστέα θα καθόμουν να την δω αλλά το έκτρωμα του Πορτογάλου δεν έχω καμία όρεξη να το παρακολουθήσω. Αν μπορεί κάποιος ας μου πει ένα καλό λόγο για να καθίσω Παρασκευή βράδυ να δω το σύνολο του Σάντος. Για αγωνιστικούς λόγους μιλάμε, μην αρχίσει να σκέφτεται κάποιος "μα είναι η Εθνική των Ελλήνων, πρέπει να την στηρίξουμε" ή "τι μας λες ρε μαλάκα BTK που θα πάμε για ποτό αφού οι τσέπες είναι άδειες". Για τους πρώτους ο αντίλογος είναι ένας, πέθαναν οι Εθνικοί λόγοι για αυτή την Εθνική όπως και για την μπασκετική, ας ξαναγίνουν ΕΘΝΙΚΕΣ και έπειτα τα λέμε. Στους δεύτερους δεν έχει αντίλογο, μόνο αντιπροτάσεις, διαβάστε ένα βιβλίο, καθίστε και μιλήστε με την γυναίκα/φίλη σας, παίξτε με το παιδί σας ή βρεθείτε με φίλους.

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Η Τουρκία καταρρέει και «εμείς» την προσκυνάμε;

Τέτοια επίθεση δεν έχει δεχτεί ούτε λαός ούτε έθνος πέρα από τον Ελληνικό.
Είναι απορίας άξιο όταν όλοι μαζί χτυπούν αυτός να αντέχει τα απανωτά χτυπήματα. Λένα πως τα κάστρα πέφτουν από μέσα, αλλά αυτό το κάστρο είναι διαφορετικό. Οι προδότες είναι παντού, έχουν ανοίξει όχι μία αλλά όλες οι πόρτες, μυστικές και φανερές, αλλά αυτό παραμένει άπαρτο. Δεν μπορούν να το κατακτήσουν και κανείς δεν καταλαβαίνει την αιτία.

Τι να φοβούνται άραγε;

Κατηγορείται ο Ζαγοράκης!

Ποινική δίωξη κατά του Θοδωρή Ζαγοράκη και του Ηλία Βιολίδη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα για τα αδικήματα της απιστίας και της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Πάντα στο νου σου να 'χεις την "Ιθάκη"(2 από 2)




Το πρώτο μέρος ήταν για την "Ιθάκη" όσων αθλητών αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλά δεν καταθέτουν τα όπλα, το δεύτερο όμως θα είναι για την "Ιθάκη" των Παναθηναϊκών και τις δυσκολίες που περνούν μέχρι να φτάσουν σε αυτή.

Πάντα στο νου σου να 'χεις την "Ιθάκη"(1 από 2)



Τι θέση έχει ο Αλεξανδρινός ποιητής και ο στίχος από το έργο του εδώ;
Είναι μεγάλη ιστορία και επειδή παίρνει δύο δρόμους θα την σπάσω σε δύο κομμάτια.

Ο Οδυσσέας μετά την νίκη στην Τροία και τον έλεγχο πλέον του κομβικού σημείου όπου βρισκόταν το πλούσιο αυτό βασίλειο δεν επέστρεψε γρήγορα στο δικό του βασίλειο, την Ιθάκη. Περιπλανήθηκε για πολλά χρόνια και πέρασε πολλές δοκιμασίες, με χαραγμένη στο μυαλό του όμως την επιστροφή στο νησί του.

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Αν δεν είναι κακόγουστο αστείο, τότε...

...τότε αδέρφια ξεφύγαμε τελείως.
Πριν λίγο είδα από κοινοποίηση ενός φίλου το προφίλ αυτού του άνδρα. Αρχικά σκέφτηκα τον γνωστό Ζουγανέλη, αλλά διαπίστωσα πως ήταν άλλος. 
Ενημέρωση: Τελικά είναι ένας μαλάκας ο τύπος. Του αξίζει αναφορά στο fb. Δεν γράφεις μαλακίες όταν απλά θέλεις να πιεις ένα ποτό ή σε έχει πάρει από κάτω. ΜΟΥΛΕ.

Πολύ ήσυχη δεν είναι η οικογένεια;

Bet Logo

Έγραφα και υποστήριζα πως η οικογένεια θέλει να φύγει από την ομάδα. Είχα πειστεί πως όλα είχαν τελειώσει. Ειδικά μετά την εμφάνιση του κ.Τσάκα και της πλάκας που έπαθαν οι Αφράγκοβιτς ήμουν σίγουρος πως είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου να αποχωρήσει από την ομάδα. Το ραντεβού σε Αγγλικό έδαφος που ποτέ δεν διέψευσε κανείς ήταν η τελική σφραγίδα αποχώρησης στο δικό μου μυαλό και τις δικές μου σκέψεις. Ο λόγος; Αυτός που έγραφα και πέρσι τέτοια εποχή, το στοίχημα.

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

2/9/1944 Χορτιάτης

Πριν λίγα χρόνια είχα την ΤΙΜΗ να είμαι σε άγημα αυτή την ημέρα στις εκδηλώσεις μνήμης στο χωριό του Χορτιάτη. 
Πριν λίγα χρόνια(2004) δεν είχαμε κρίση. 
Πριν λίγα χρόνια δεν έπρεπε να θυμίζουμε στους «εταίρους» μας, τους Γερμανούς, τι έκαναν σε ακόμη ένα Ελληνικό χωριό.

Αυτά πριν μερικά χρόνια γιατί σήμερα η μνήμη πρέπει να μένει ζωντανή.
149 ψυχές δόθηκαν ΥΠΕΡ πατρίδος, υπερασπίστηκαν τα ιδανικά τους και έγιναν έμπνευση για όλους τους υπόλοιπους.

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Γενίτσαρος γίνεσαι δεν γεννιέσαι(κουίζ)



Ξέρει να μου πει κανείς πως λένε τον τύπο που τώρα είναι διαιτητής και μεγάλωσε στην παιδόπολη του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης;
Ξέρει μήπως κάποιος να μου πει το όνομα του διαιτητή που έτρωγε φάπες για την ομάδα του συχνά-πυκνά;
Μήπως κάποιος να μου πει και πως λέγεται η ομάδα που υποστήριζε;
Μήπως να μου πει και κάποιος αν κάποιοι ντόπιοι μΠαοκτσήδες του είχαν πάρει και το κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας;