Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Αντίπαλοι του ΠΑΟ είναι η Λάτσιο και ο εαυτός του



UEFA Europa League clubs, Grimaldi Forum
Ξεκινώντας να ξεκαθαρίσω πως πρέπει και σαν ομάδα και σαν οπαδοί να αντιμετωπίσουμε τον θεσμό με σεβασμό καθώς δεν τον έχουμε κατακτήσει καμία φορά και δεν μπορούμε να τον σνομπάρουμε. Ο 10ος όμιλος που κληρώθηκε ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους δυνατούς ομίλους καθώς υπήρχαν πολλοί πιο εύκολοι για να κληρωθούμε. 

Ξεκίνησε η κλάψα


Και αναφέρομαι φυσικά κατά λιμάνι μεριά. Χθες μετά την κλήρωση μόνο σαμπάνιες δεν ανοίξανε τα κορίτσια μας αλλά σήμερα άρχισε με καθυστέρηση η προπαγάνδα. Έτσι προπαγάνδα από τώρα για να μάθουν καλά το ποίημα και να μπορούν να το λένε "νεράκι".

χωρίς τίτλο

Είναι μέρες που αισθάνεσαι τις σφαλιάρες να σε χτυπούν η μία μετά την άλλη τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνεις να συνέλθεις. Στην αρχή ξαφνιάζεσαι, μετά τσούζει το δέρμα, μετά πονάς και έπειτα... Έπειτα αν δεν αντιδράσεις θα σε γονατίσουν. Όχι με όπλα αλλά με σφαλιάρες.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

"Σε κάθε παιχνίδι κίτρινη"

Πρέπει κάποιες φορές να έχεις λόγο για να γράψεις αν δεν έχεις διάθεση. Χθες λοιπόν και ενώ βρισκόμουν μαζί με αρκετούς αγνώστους για να δω το παιχνίδι βρέθηκα μπροστά σε μία ευχάριστη έκπληξη. Μία παρέα πιτσιρικάδες με κασκόλ και μία σημαία, την οποία βάλανε στο τραπέζι της τηλεόρασης για να βλέπουν όλοι το Τριφύλλι. Ανάμεσά μας και αρκετοί οπαδοί άλλων ομάδων(μάλλον μΠάοκ) οι οποίοι υποστήριζαν και αυτοί τον Παναθηναϊκό.

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΥποΣΤΗΡΙΞΤΕ την ομάδα μας, μην την εξοντώσετε




Αρχείο:PAOemblem svg.png
Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν σε νίκη πρόκριση και άλλοι όχι.

Για να μην ξεχνιόμαστε, οι καιροί είναι πονηροί



Ὑπάρχει κάποιος γιά νά μαζέψῃ τόν Κωνσταντίνου;  by Φιλονόη

Όλη αλήθεια για την κόκκινη κάρτα του Κοντρέρας

Αναδημοσίευση από το taxalia.blogspot.com
Να τα πάρουμε από την αρχή, γιατί το επικοινωνιακό σύστημα του Ολυμπιακού (απείρως ισχυρότερο από αυτό του "σκοτωμένου" Αλαφούζου, που είναι "μύγα" μπροστά στον Μαρινάκη- αυτή είναι η αλήθεια, αρέσει δεν αρέσει και στο taxalia δεν ταλαιπωρούμε την αλήθεια με καθωσπρεπισμούς), διαδίδει ...χαζομάρες:

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ελληνικός ρατσισμός...



...κατά Ορθοδόξων Ελλήνων και υπέρ των Μουσουλμάνων.

Άλλος τιτιβίζει και άλλος νιαουρίζει, από διοίκηση κανείς;

Οι αναρχικοί τα «σπάσανε» με τα «αδέρφια» τους, τους ισλαμοφασίστες Μουσουλμάνους;

Ρε κρετίνε, απαίδευτε, αναρχικέ του κώλου που δεν διάβασες ποτέ σου Μπακούνιν, ψευτοαριστερέ με την ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ που δεν ξέρεις τι γράφανε και τι λέγανε οι θεωρητικοί της Αριστερής ιδεολογίας αλλά και δεν διάβασες ποτέ το καταστατικό του κόμματός σου τώρα τι έχεις να πεις;
Θα με χαρακτηρίσεις πάλι «φασίστα», μιας δεν δεν έχεις επιχειρήματα εναντίον μου;
Μήπως θα καθίσεις να σκεφτείς έστω και λίγο τι έκανες τόσο καιρό;
Μήπως θα ζητήσεις άνωθεν εντολές που είναι πιο εύκολο;
Σε λίγο που θα έρθει η σειρά σου από που θα ζητήσεις βοήθεια;

Οι αναρχικοί αντιδρούν στην διαδήλωση των ισλαμιστών - Μήπως έρχεται η σειρά τους ; (βίντεο)
26-08-2012 19:02:53

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

"ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. Ε, ΚΑΙ;" τι "Ε, ΚΑΙ;" ρε μονοκύτταρε οργανισμέ...

Δεν συνηθίζω να διαβάζω πονήματα της έδρας(κώλου) αλλά όταν το είδα στο fb και να το σχολιάζει(υποστηρίζει) με δήλωση του Δήμου(παλαιότερη) ένας φίλος δεν άντεξα να το κρατήσω μέσα μου και να μην το μοιραστώ.

Ρε μονοκύτταροι οργανισμοί(ιοί) με τι μυαλό θέλετε να μας πουλήσετε ιδέες και θεωρίες;
ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ γιατί,

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Στην πόλη του Κομπότη...κάθε πέρσι και καλύτερα.

Μπορεί να μας απασχολεί η Μάλαγα αλλά πέρσι από την πόλη του Κομπότη ξεκίνησε η αντίστροφη πορεία της ομάδας μας και «χάσαμε» τον τίτλο. Αν πέρσι ήταν μία φορά «ύποπτα» κάποια πράγματα φέτος είναι δύο.

Ελλάδα-Ευρώπη, τελικά ποιος δίνει εντολές/οδηγίες;

Αφού είδαμε τι καλά που η Μεσόγειος είναι σε κρίση(οικονομική, πολιτική ή σε εμπόλεμη κατάσταση) θα σταθώ σε κάτι που δεν έχω αναφέρει στο παρελθόν. 
Υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ των πολιτικών που ασκεί η ΕΕ και η Ελλάδα;
Σαφώς και υπάρχουν.
Αρχείο:Flag of Greece.svg Αρχείο:Flag of Europe.svg

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

"Είμαι ρατσιστής, φασίστας, νεοναζί, κακός, σκατόψυχος και ότι άλλο θέλετε..."



... αλλά ΟΛΟΥΣ αυτούς μια μέρα θα τους διώξουμε από την Ελλάδα.

Αν μαζί τους, δίπλα τους βρεθούν και μερικοί «μοντέρνοι» αριστεροί του κώλου θα τους διώξουμε και αυτούς. Και δώρο η φωτογραφία που κυκλοφορεί πολύ στο fb.

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Κουίζ...

Επειδή δεν προλαβαίνω λόγω καταστάσεων και υποχρεώσεων να ασχοληθώ σήμερα(όχι πως δεν θα ασχοληθώ με όσα είπε πάλι χθες, αλλά πιο μετά) με τον αριστερούλη γλεντζέ που πληρώνει κάθε Έλληνας μέσω ΕΡΤ, κωλόγαυρο, θα βάλω ένα κουίζ.

Κουίζ για δυνατούς λύτες...
Πως λέγεται το μέρος που μαζεύονται όλα τα πρόβατα του λιμανιού;

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Για το καλό μου...


Διπλή η σημασία του τραγουδιού που επέλεξα.

Επαγγελματίες, η πληγή της Ελλάδας

Αφορμή για το κείμενο στάθηκε ένα πρωινό συμβάν που θα το αναφέρω στο τέλος.
Σε αυτό τον τόπο γεμίσαμε "επαγγελματίες". Επαγγελματίας θεωρείται όποιος ασκεί το επάγγελμα που έχει σπουδάσει ή ασκεί την τέχνη που έχει μάθει. Επαγγελματίες είναι και οι αθλητές που δεν ασχολούνται με κάτι άλλο για βιοποριστικούς λόγους.

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Τελικά κάποιοι δεν βάζουν μυαλό

Κάποιοι άνθρωποι δεν βάζουν μυαλό με τίποτα. Ακόμη και αν δεν είναι στο προσκήνιο θέλουν τα φώτα πάνω τους. Ένας από αυτούς και ο Θ.Πάγκαλος.


Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο...

Τελικά πέρα από την αρρώστια στα διοικητικά που μετά το ποδόσφαιρο κόλλησαν και ο ερασιτέχνης και το μπάσκετ έχουμε και την αρρώστια των παικτών μας στα δύο πιο δημοφιλή αθλήματα.

Αν το πρόβλημα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού είναι πολιτικό(που είναι) τότε το πρόβλημα τον παικτών είναι ... σεξουαλικό. Ναι είναι σεξουαλικό το πρόβλημα που έχουν όσοι παίκτες μας φεύγουν και πάνε στις λιμανίσιες, αλλά και όσοι ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν τελικά να πάνε στους όμοιούς τους. Θα τους έλεγα ΜΟΥΛΟΥΣ αλλά δεν μου φταίνε τα συμπαθή τετράποδα να τα συνδέσω με αυτούς.

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ο βασιλιάς πέθανε. Ζήτω ο νέος βασιλιάς.

Δεν σκόπευα να γράψω ούτε γραμμή για το παιχνίδι μετά το πρώτο μέρος. Συγκεκριμένα θα έγραφα ένα ξερό "no comments-ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ", αλλά... Αλλά αδέρφια ήρθε το δεύτερο ημίχρονο και τότε κατάλαβα πως δεν γινόταν να μην γράψω δυο λόγια.

Τα κομμάτια του παζλ

Το παζλ της Ελλάδας συμπληρώνεται σιγά-σιγά. Οι πολιτικοί που μας κυβερνούν εναλλάσσονται στην εξουσία με τα ίδια πάντα επιχειρήματα όσο είναι στην αντιπολίτευση, "όχι άλλα μέτρα, εμείς θα δώσουμε ώθηση στην αγορά, θα έρθει η ανάπτυξη και εμείς θα έχουμε κάνει την αρχή". ΜΑΛΑΚΙΕΣ.  Κάθε ένας με το που παίρνει τα ηνία της εξουσίας στα χέρια του ξεχνάει όσα έλεγε σαν να σβήνει την κιμωλία από τον μαυροπίνακα με υγρό σφουγγάρι.

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Big Brothel watching me

Μην κάνετε τον κόπο όσοι γουστάρετε που με διαβάζετε να το ανοίξετε, αφορά μόνο όσους έχουν χορηγούς.

Προβλέψεις για αύριο βράδυ(όχι για το παιχνίδι)

Ο Παναθηναϊκός ΜΑΣ έχει περάσει από την «Μάνα καλά» και δεν χρειάζεται να τσεκάρει τίποτα αύριο βράδυ στο ΟΑΚΑ. Τις φωνές που λένε πως το παιχνίδι θέλει προσοχή τις ακούω τόσο ενοχλητικές όσο και το βουητό των κουνουπιών. Για ακόμη ένα βράδυ κάποιοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την αγάπη και το πάθος μας για την ομάδα. Θα προσπαθήσουν να μας πείσουν πως πέρα από το εισιτήριο θα πρέπει να γίνουμε και μέλη της ΠΣ. Αυτός θα πούνε είναι ο μόνος τρόπος να λυθούν τα προβλήματά μας.

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Αφού δεν μπορείτε ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ (ή αλλιώς Θάσος μέρος β)


Βρισκόμενος στο νησί της Θάσου για λόγους επαγγελματικούς της συζύγου μου σκέφτηκα πως την ώρα που αυτή είχε επαγγελματικά ραντεβού εγώ αντί να πιω ένα καφέ και να σπαταλήσω άσκοπα τον χρόνο αναμονής να γυρίσω όσους αρχαιολογικούς χώρους μπορούσα. Άλλη φορά θα το σκεφτώ καλύτερα.

Όσοι βρεθούν στον Λιμένα της Θάσου και σταματήσουν στο Δημαρχείο θα διαπιστώσουν πως είναι στο κέντρο από αρκετούς αρχαιολογικούς χώρους. Το Νότιο τείχος, η Πύλη του Δία και της Ήρας είναι ενδεικτικά δύο από αυτούς. Αλλά και που έχουν αρχαία μνημεία τι τα κάνουν; Μην το σκέφτεστε καθόλου, τα έχουν για να εξοργίζουν κάποιους τύπους σαν εμένα. Αρχαία παρατημένα, χωρίς πληροφορίες, χωρίς φύλαξη, παρέα με σκουπίδια και κάποια μπάζα, ενώ τα φυτά και τα χόρτα έχουν σκεπάσει πολλά από αυτά. Άλλοι λαοί θα σκότωναν για να έχουν ένα από αυτά και εσείς(οι τοπική ηγεσία) που τα έχετε όλα αυτά τα αφήνετε στο έλεος του καιρού και των «ανθρώπων»;

Θάσος (μέρος α)


Ποιος είπε πως οι κάτοικοι των τουριστικών περιοχών δεν σέβονται και δεν συμπεριφέρονται καλά στους Έλληνες τουρίστες; Η αγάπη, η φιλοξενία και η εξυπηρέτηση που έδειχναν οι περισσότεροι ντόπιοι(πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις) ήταν συμπεριφορές που είχα ξεχάσει πως τις δέχονται και οι Έλληνες.