Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Η "Ψωλή του Βουκεφάλα" στο fb

Η "Ψωλή του Βουκεφάλα" έγραψε. Ο υβριστής του Γέρου του Μοριά έγραψε την άποψή της του στο fb και εγώ σας ενημερώνω για αυτή την «σημαντικότατη» άποψη.

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ο αράπης


Στίχοι: Χαράλαμπος Βασιλειάδης, Τσάντας
Μουσική: Γιώργος Ζαμπέτας
Πρώτη εκτέλεση: Μανώλης Καναρίδης
Άλλες ερμηνείες: Γιώργος Ζαμπέτας

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Γενικός Διευθυντής της Nestle. Όσοι πιστεύουν ότι το Νερό Αποτελεί Δημόσιο Αγαθό είναι Ακραίοι


Ο Peter Brabeck-Letmathe είναι ο Γενικός διευθυντής της Nestle. Στο Video που ακολουθεί διατυπώνει με απίστευτο κυνισμό ότι το νερό δεν είναι δημόσιο αγαθό και όσοι το πιστεύουν αυτό είναι ακραίοι!

Ας πάρουμε μία πρώτη γεύση της «ποιότητας» των «ανθρώπων» που θα επιδιώξουν να αποκτήσουν τη δημόσια ύδρευση της Ελλάδος εάν τους το επιτρέψουμε.

Εάν συμβεί , το λιγότερο που θα περιμένετε είναι η κατακόρυφη άνοδος του κόστους των υπηρεσιών ύδρευσής και οριστική εξάλειψη οποιωνδήποτε κοινωνικών μέτρων σε ασθενέστερες τάξεις. Εννοείται οποιαδήποτε κατανόηση ή περίοδο χάριτος σε ενδεχόμενη αδυναμία πληρωμής λογαριασμού ύδρευσης να την ξεχάσετε.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ολυμπιλαγός Θεσσαλονίκης

Τα φιλαράκια μου εδώ στη Θεσσαλονίκη έχουν βαρεθεί να με ακούν να τους λέω τόσα χρόνια «Είστε το γιουσουφάκι του θρήνου», «Μπορεί οι οπαδοί να μην τους γουστάρετε αλλά στην διοίκηση αυτοί κάνουν κουμάντο από την μεταγραφή του Βενετίδη και μετά», «Ρε σεις μην λέτε τον Παναθηναϊκό ομάδα του δημοσίου και εσείς τα παίρνετε χοντρά και όχι με διαφημίσεις. Εμείς κάθε χρόνο Ελλάδα-Ευρώπη διαφημίζουμε και ΟΤΕ-Cosmote λόγω των παιχνιδιών που παίζουμε, εσείς τι ζητάτε;». Η απάντηση τους πάντα γραφική και βαρετή, «Μαζί με τον γαύρο είστε το κατεστημένο» κάτι που οι λογικοί μετά από συζήτηση το αναιρούσαν, αλλά οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι. 
Άντε ρε σεις όλοι που το παίζατε Μακεδονομάχοι τι έχετε να πείτε τώρα που τα είπε όλα ο ξάδερφος του Θεσσαλονικιού βΟλευτή Άκη; Το αυγουλάκι σας και ύπνο.
Δώρο το gif αρχείο που ακολουθεί.

«Μάνα καλά»* τα νέα της κλήρωσης

Η κληρωτίδα δεν επιφύλαξε κάποια άσχημη έκπληξη στον Παναθηναϊκό και του έστειλε για αντίπαλο την ομάδα από την Σκωτία που πήρε την θέση της Ρέιντζερς. Ίσως ότι καλύτερο μπορούσε να μας στείλει ήταν η Μάδεργουέλ(Motherwell) και για δεύτερη επιλογή είχαμε την Βασλούι. Αν ο Παναθηναϊκός παίξει όπως ξέρει και μπορεί τότε η διαφορά δυναμικότητας και εμπειριών είναι τέτοια που δεν αφήνει περιθώρια στους Σκωτσέζους να αμφισβητήσουν την πρόκριση της ομάδας μας.

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Φιλικά, προετοιμασία και διοικητικά

Είναι μέρες που δεν θέλω να γράψω λέξη, αλλά είναι και μέρες που δεν έχω να γράψω κάτι. Όταν αυτά τα δύο συνδυαστούν τότε και η μία λέξη είναι πολύ δύσκολο να γραφτεί. Ας σχολιάσω όμως λίγο την προετοιμασία και τα φιλικά, μιας και δεν έχω γράψει κουβέντα για ότι έγινε στην Αυστρία.

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Το «κόκκινο σύστημα» που ξεβράκωσε ο κ.Κολοκυθάς

Από την στιγμή της πρόσληψης του Ζούρου στην Εθνική ομάδα μπάσκετ ήταν εμφανής η τάση του να την αποσυνδέσει από τον κορμό της, τον «πράσινο» κορμό της. Και ονόμασε την ενέργειά του αυτή «ανανέωση». Μία τόσο καλή «ανανέωση» που πριν καλά καλά ξεχάσουμε την ξεφτίλα από τους γυφτοΣκοπιανούς μας ξεφτίλισαν οι Νιγηριανοί.

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Και κάποιοι θέλουν να μας πείσουν πως ο Χένρυ Κ. ήταν «παρθένα»


Όλοι ξέρουμε την σπουδαιότητα της γλώσσας στην διατήρηση της εθνικής συνείδησης και της ιστορικής συνέχειας ενός έθνους.
Στην σημερινή Ελλάδα εδώ και 40 περίπου χρόνια συντελείται ένα γλωσσικό έγκλημα με στόχο τον αφελληνισμό και την αποξένωση των νέων γενεών από τις ρίζες τους.

...ο Παναθηναϊκός της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα

Όσοι είστε κάτω από 30 θα δυσκολευτείτε με την ανάρτηση αυτή, αλλά αξίζει να ψάξετε λίγο. Η ιστορία μας διδάσκει πολλά.
Βλέποντας να μένει μόνο ο «Μήτσος» από τον εξάστερο με έπιασε μία νοσταλγία και θυμήθηκα όλες εκείνες τις ομάδες που η αξία τους και η πορεία τους τις χαρακτήρισαν σαν κορυφαίες για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Έχω άποψη μόνο για την μία από τις τρεις, την μεγάλη Γιουγκοπλάστικα, αλλά ας τα πάρω με την σειρά.

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Μελίσσης, ο Μ-ίου του Παναθηναϊκού

Η Wind και ο κ.Σπυριδάκης με την διαφήμιση με τον Πίου κάνανε πάταγο, αλλά το έργο το έχω ξαναδεί με μικρές διαφορές.

Π.Τσίμας και Παναθηναϊκή Συμμαχία

Έχει κάποιες μέρες που είδα την διαφήμιση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας με τον Π.Τσίμα και οφείλω να πω πως το αίσθημα της αηδίας ήταν το πρώτο και ακολούθησε αυτό του θυμού και της οργής.

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Όταν τα κλικ και η προβολές είναι αυτοσκοπός...

Κάθε συμπεριφορά έχει και ένα όριο, αλλά όπως είναι γνωστό κάποιοι ξεπερνούν κάθε όριο. Τι κάνει ο άνθρωπος για λίγα κλικ και μερικές εώς πολλές προβολές σελίδας παραπάνω...

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Χριστόφιας...ένας ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ

Από το τρίτο λεπτό και μετά δίνει ρέστα ο ΕΛΛΗΝ Κύπριος...που μάλλον το ξέχασε πριν από πολύ καιρό αυτό.
Το ομοίωμα ανδρός μας λέει πολλά μέσα σε λίγα λεπτά.

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ανθρώπινη αξιοπρέπεια

Η «κρίση» έκανε την εμφάνισή της στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2008. Τώρα τι σχέση είχαμε εμείς με το τραπεζικό σύστημα των ΗΠΑ και της Σκωτίας δεν ξέρω να σας πω. Ξέρω όμως πως αν λες συστηματικά σε μία κοινωνία πως έχει κρίση τότε θα την οδηγήσεις σε αυτό το σημείο. Τα αποτελέσματα της «κρίσης» που έγινε ΚΡΙΣΗ δυστυχώς τα βιώνουμε σήμερα και ακόμη δεν έχουμε βγει από την ΚΡΙΣΗ.

Στάση ζωής


Έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε(αρκεί να μην είμαστε όλη την ημέρα σε ένα παγκάκι και καταριόμαστε όλους τους υπόλοιπους). Είναι αρκετό ένα μικρό πρόβλημα να μας κάνει να τα βάψουμε μαύρα, να πελαγώσουμε και να σταματήσουμε να προσπαθούμε.

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Άγγελος Φιλιππίδης



Αν υπάρχουν κάποιος που με διαβάζει πιστεύει πως «κάτι σκαμπάζω» και εγώ από οικονομία ας κάνει τον κόπο να  πατήσει τον σύνδεσμο πιο κάτω και να επιλέξει τα δύο συγκεκριμένα βίντεο. Είχα τη χαρά να το δω την ίδια στιγμή.

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Σαν πολύ μαλθακοί δεν γίναμε οι Έλληνες;

Με αφορμή την επίσκεψη του Γκρίζου Λύκου Ντεβλέτ Μπαχτσελί στην Ελλάδα και τον τερματισμό αυτής στο σπίτι του σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ ήρθαν στο μυαλό μου διάφορες σκέψεις. Για να πω την αλήθεια δεν βρήκα και πολλές που να μην ήταν ακραίες, αλλά επειδή ο παρορμητισμός μου στο παρελθόν μου έχει δημιουργήσει προβλήματα είπα να ηρεμήσω πρώτα και έπειτα να γράψω.

Τι θα θυμάμαι από το Euro2012

Από το Euro2012 θα θυμάμαι,

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Πως γκρεμίζεις μία αυτοκρατορία for dummies

Αρχικά απαξιώνεις το ΑΡΙΣΤΟ προϊόν ή τους συντελεστές του. Μπορεί να φας καμία σφαλιάρα αλλά στο τέλος θα εκδικηθείς.